Toate articolele (748 articole)

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   19 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   102 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   204 vizite  0 comentarii   1 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

Tendinte culinare pentru 2017: ce punem in farfurie si ce asteptari sa avem de la restaurante
Restograf (Jan 2017)
   261 vizite  0 comentarii   0 like

Ca la orice inceput de an, se anunta tendintele pentru toate domeniile posibilie, specialisti din toate zonele dandu-si cu parerea despre ce o sa conteze mai mult in 2017, ce aplicatii o sa folosim, ce culoare se va purta, dar, ce ne intereseaza cu adevarat pe noi: CE SE VA MANCA. De cativa ani ...

............................................citeste tot

McVatican sau cum fast-food-ul a scandalizat lumea catolica
 (Jan 2017)
   167 vizite  0 comentarii   0 like

La doar 5 zile dupa Craciun, McDonald's a deschis un nou restaurant chiar la Vatican, in districtul Pio Borgo, la o aruncatura de bat de Bazilica Sfantul Petru. Deschiderea a fost facuta aproape pe furis, fara mare fast, pentru a nu atrage si mai multe reactii negative, pentru ca, la aflarea ...

............................................citeste tot

Burgerul din carne de sobolan de rau, vedeta restaurantelor din Moscova
 (Jan 2017)
   194 vizite  0 comentarii   2 like

Da, ati cititi bine, cel mai nou super-aliment din meniurile restaurantelor din Moscova este carnea de sobolan de rau sau de nutria sau de coypu - toti fiind termeni care descriu acelasi animal. Acest tip de carne si-a castigat un loc de cinste in meniuri restaurantelor rusesti, deoarece carnea ...

............................................citeste tot

Care sunt restaurantele in care bucurestenii au dat cele mai multe checkins in 2016
 (Dec 2016)
   1.354 vizite  2 comentarii   0 like

In mare, localurile din clasamentul "restaurantelor in care romanii au dat cele mai multe checkins in 2016" sunt cam aceleasi cu cele din 2015. Cu cateva mici diferente. Si de aceasta data ne-am folosit de statisticile de pe Facebrands.ro si am ajuns la aceeasi concluzie: cele mai multe dintre ...

............................................citeste tot

Care sunt cei mai buni bucatari din lume, editia 2017
 (Dec 2016)
   381 vizite  0 comentarii   0 like

Revista Le Chef a revenit cu noul top al celor mai buni bucatari din lume, editia 2017 - 100 of The Best Chefs in the World. Topul este creat pe baza unui sondaj in randul maestrilor bucatari decorati cu doua si trei stele Michelin. Acestia ofera o lista cu numele a cinci bucatari care ar merita ...

............................................citeste tot

Petreceri de Revelion 2017 la restaurantele din Bucuresti
Restograf (Dec 2016)
   1.050 vizite  0 comentarii   0 like

Revelionul 2017: un nou an, aceleasi discutii: "unde petrecem noaptea aia lunga cat un an"? Daca nu v-ati facut planurile deja, mai jos gasiti o lista cu restaurantele din Bucuresti care organizeaza niste petreceri speciale de Revelion. Live music, mancare aparte, petreceri tematice, iata care sunt...

............................................citeste tot

Unde iei masa traditionala de Craciun in Bucuresti - recomandari facute de The Guardian
Restograf (Dec 2016)
   264 vizite  0 comentarii   0 like

Publicatia britanica The Guardian a inclus si Bucurestiul intr-un top 10 al traditiilor festive de Craciun din Europa. The Guardian mentioneaza faptul ca in Romania, de Craciun, inca se mai pastreaza obiceiul taiatului porcului in gospodarii, insa doar la tara. Totusi, turistilor care ...

............................................citeste tot

Unde si-a cinstit Tudor Chirila elevii de la Vocea Romaniei si cat a fost nota de plata
 (Dec 2016)
   1.566 vizite  0 comentarii   0 like

Vineri, 16 decembrie, Tudor Chirila a castigat Vocea Romaniei pentru a treia oara consecutiv. Bineinteles, acesta a fost un motiv foarte bun de sarbatorire.  Asadar, el si elevii sai de la Vocea Romaniei au iesit in oras pentru a petrece. Localul ales a fost Grand Cafe Van Gogh. Nota ...

............................................citeste tot

Prima shaormerie dulce din Timisoara a fost deschisa de un tanar de 19 ani
 (Dec 2016)
   311 vizite  0 comentarii   0 like

In primavara acestui an va povesteam despre noul trend in materie de fast-food: shaorma cu ciocolata sau choco-kebab. Nu a durat mult si a aparut si la noi asa ceva. Un tanar in varsta de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce din Timisoara, in care clientii pot comanda kebab cu ciocolata, ...

............................................citeste tot

Le Boutique - un bistro provensal pentru inimile oamenilor
Restograf (Dec 2016)
   1.930 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Le Boutique - Food Concept Store este un bistro intr-o zona romantata a Bucurestiului unde inca se mai simte farmecul interbelicului – pe Strada Sfantul Stefan, aproape de Strada Mantuleasa, adica in universul creativ al unor autori celebri precum Mircea Eliade, Marin Preda sau Mircea Vulcanescu...

............................................citeste tot

Unde poti sa bei cel mai mare cappuccino din Bucuresti, o cana are peste un litru
 (Dec 2016)
   1.173 vizite  0 comentarii   0 like

In cazul in care sunteti tot timpul nemultumiti de marimea canilor de cappuccino din cafenelele din Bucuresti, am gasit noi un loc care cu siguranta va va satisface. In Camera din Fata gasiti cel mai mare cappuccino din Bucuresti. Asa arata:   In meniul din Camera din Fata se ...

............................................citeste tot

Restaurante din Bucuresti care organizeaza petreceri de Craciun
 (Dec 2016)
   537 vizite  0 comentarii   0 like

Mai multi cititori ne-au intrebat care sunt restaurantele din Bucuresti care organizeaza petreceri sau evenimente speciale de Craciun. Ne-am documentat un pic si am gasit ca aveti de ales intre mese traditionale si atmosfera de sarbatoare, concerte de colinde, evenimente caritabile sau fancy, ...

............................................citeste tot

Noua bancnota de 5 lire a infuriat restaurantele vegane
 (Dec 2016)
   290 vizite  0 comentarii   0 like

In Marea Britanie s-a lansat o noua banconta de 5 lire sterline si milioane de englezi vegetarieni sau vegani sunt furiosi. De ce? Ce treaba are o bancnota cu o dieta din care este exclusa carnea sau alte tipuri de produse de origine animala? Ei bine, se pare ca aceasta noua bancnota face ca ...

............................................citeste tot

Cel mai mare parc gastronomic din lume se deschide in Bologna
 (Dec 2016)
   320 vizite  0 comentarii   0 like

Bologna este capitala culinara a Italiei. Daca vrei sa mananci cea mai buna mancare italieneasca, este clar ca trebuie sa vizitezi aceasta regiune. Un motiv in plus este si faptul ca, din septembrie 2017, in Bologna se va deschide cel mai mare parc gastronomic din lume. Multi s-au grabit deja sa-...

............................................citeste tot

Un roman a platit 100 de euro pentru a incerca burgerul cu Nutella
 (Nov 2016)
   535 vizite  0 comentarii   1 like

Gabriel Iosa este un blogger din Lugoj pasionat de calatorii si, se pare, si de preparate culinare mai putin obisnuite. Acesta a zburat din Timisoara pana in Milano pentru a incerca noul burger cu ciocolata Nutella, lansat de McDonald's doar in Italia, pe 14 noiembrie. E adevarat, etuziasmul a...

............................................citeste tot

9 locuri unde poti sa bei vin fiert in Bucuresti
Restograf (Nov 2016)
   3.224 vizite  0 comentarii   2 like

Iarna bate la usa, iar noua ni s-a facut deja pofta de un vin fiert care sa ne incalzeasca asa cum se cuvine. De asemenea, au inceput sa curga si intrebarile despre localurile unde poti savura o cana de vin fiert, pentru ca nu gasesti aceasta bautura chiar peste tot, asa cum ne-am dat si noi ...

............................................citeste tot

Leonardo DiCaprio a luat masa la un restaurant care ajuta persoanele fara adapost
 (Nov 2016)
   189 vizite  0 comentarii   1 like

Leonardo DiCaprio se afla intr-un turneu european de promovare a documentarului sau Before the Flood, ce abordeaza problema incalzirii globale. Acesta este disponibil gratuit online pe canalul de YouTube al National Geographic. De asemenea, celebrul actor a ajuns si in Scotia, pentru a tine un ...

............................................citeste tot

Un restaurant de lux se va deschide pe muntele Everest
 (Nov 2016)
   252 vizite  0 comentarii   0 like

James Sharman, fost chef la celebrul restaurant Noma, va deschide un restaurant pe muntele Everest. Isi propune sa faca acest lucru in plina iarna, in luna decembrie. Acest proiect face parte din misiunea sa de a lansa 20 de astfel de restaurante pop up, in 20 de tari, in 20 de luni. James ...

............................................citeste tot

Preparate vedeta de la restaurantele din Bucuresti - care sunt specialitatile anumitor locuri din oras
Restograf (Nov 2016)
   2.603 vizite  0 comentarii   1 like

Fiecare restaurant are un preparat vedeta, o specialitate a casei, un "ceva" pe care doar acolo il puteti gasi in acea forma si cu acel gust. Si fix asta am vrut si noi sa aflam: care e preparatul unic de la cateva dintre restaurantele bucurestene, care e specialitatea anumitor restaurante si ce ...

............................................citeste tot

Cel mai bun serial documentar despre cei mai interesanti bucatari din lume
 (Nov 2016)
   829 vizite  0 comentarii   1 like

Pentru toti cei pasionati de arta culinara sau care vor sa descopere care sunt cei mai interesanti bucatari din lume, exista un serial Netflix perfect: Chef's Table. Nu este vorba despre o fictiune, ci despre un serial documentar. Se afla deja la cel de-al 3 sezon, iar fiecare episod din acest ...

............................................citeste tot

S-a deschis localul in care poti intra doar daca esti teribil de mahmur
 (Nov 2016)
   1.533 vizite  0 comentarii   0 like

S-a deschis un local care pare un adevarat paradis pentru petrecaretii care se lupta dimineata cu mahmurelile. S-a intamplat in Amsterdam, se numeste The Hangover Bar si promite sa vindece chiar si cele mai grave si dureroase mahmureli. Bineinteles, este obligatoriu sa fii mahmur pentru a putea ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase 10 restaurante din Bucuresti, editia toamna 2016
Restograf (Nov 2016)
   29.362 vizite  0 comentarii   2 like

In urma cu ceva vreme intocmeam o trilogie cu cele mai frumoase restaurante din Bucuresti [partea I, partea a II-a, partea a III-a]. Intre timp au mai aparut destul de multe restaurante frumoase in peisajul bucurestean, asa ca ne-am gandit ca n-ar strica sa reluam periodic acest tip de lista. ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

De vorba cu doi bucatari thailandezi la Bucuresti – Chef TJ si Chef Apple



Restograf  (Jan 2016)
1.017 Vizualizarivizualizari
2 Comentariicomentarii
0 placut 
0 displacut 

 

Bucataria thailandeza ascunde multe secrete, cam tot atatea cate arome si condimente sunt folosite pentru prepararea mancarurilor din aceasta bucatarie. Despre aceasta fascinanta bucata gastronomica am vrut sa aflam si noi mai multe direct de la 2 maestri bucatari nascuti si crescuti in Thailanda care, la un moment dat, s-au decis sa vina si sa gateasca la un restaurant in Bucuresti. Ii gasiti la restaurantul Kunnai iar mai jos puteti citi mai multe despre bucataria thailandeza direct de la Chef TJ si Chef Apple.

kunnai

 

CHEF TJ: Mancare thailandeza are si rol medicinal

Restograf: Spuneti-ne cate ceva despre dumneavoastra: unde v-ati nascut, unde ati copilarit, care sunt cele mai frumoase amintiri care va leaga de locul in care v-ati nascut?

Chef TJ: M-am nascut in Suratthani si am copilarit in Phuket. Cele mai frumoase amintiri de acasa sunt legate de mancarea de acolo, atat de multe feluri traditionale si atatea restaurante deschise non-stop. M-am intretinut inca de mic, am avut tot felul de job-uri pana sa ma dedic adevaratei mele pasiuni: gatitul.

Restograf: Cand ati avut primul contact cu bucataria si cand ati descoperit pasiunea pentru arta culinara?

Chef TJ: Am inceput sa lucrez in aceasta industrie de la varsta de 15 ani, ca ajutor in bucatarie si invatand meseria. Apoi am avansat la management de hotel si atunci am inceput sa si gatesc cu adevarat. De atunci am lucrat in diverse restaurante, am facut o gramada de job-uri pana cand am reusit sa gasesc o pozitie serioasa intr-o bucatarie. Sunt obisnuit sa muncesc mult, la un moment dat aveam 5 job-uri in acelasi timp, eram salvamar, munceam la o platforma petroliera, la un hotel de 6 stele, asa ca am avut sansa sa invat foarte multe si m-am autodisciplinat, dar am si invatat sa vad partea plina a paharului.

Chef Tj (2)Restograf: In Romania cand ati ajuns si de ce ati ales sa va stabiliti tocmai aici?

Chef TJ: Am venit aici in 2012, imediat dupa ce s-a deschis restaurantul Kunnai. Am fost in multe tari din Europa, Germania, Anglia, Elvetia, Olanda, dar toate mi s-au parut foarte aglomerate. Am ales Romania pentru ca e o tara in plina dezvoltare si imi place ca am ocazia sa-i invat pe oameni despre mancarea thailandeza pentru ca nu sunt multi romani care sa stie foarte multe despre aceasta bucatarie.

Restograf: Care au fost primele diferente cultural-culinare pe care le-ati observat intre bucataria thailandeza si cea romaneasca?

Chef TJ: Bucataria romaneasca are mai multe influente din afara, de exemplu poti vedea elemente din Germania si din Rusia, ceea ce nu se intampla cu mancarea thailandeza care e unica in felul ei pur.

Restograf: Ati observat si diferente intre publicul thailandez si cel roman? Daca da, care?

Chef TJ: Nu chiar, cumva e normal ca publicul roman sa aprecieze mancarea asa cum e, s-o considere o experienta, pe cand publicul thailandez e mai greu de satisfacut, avand atat de multe alegeri la indemana. De asemenea, recomandam publicului roman la primul contact cu mancarea thailandeza sa nu incerce cele mai condimentate feluri pentru ca nu sunt obisnuiti cu o astfel de mancare. Asta chiar daca aroma mancarii thailandeze e data fix de acele condimente.

Restograf: Din ce ati observat, care sunt preparatele preferate ale clientilor romani?

Chef TJ: De obicei, preparatele tip stir fry, prajite in tigaie, acestea sunt de un real succes. Legume, pui, vita, fructe de mare, avem multe tigai prajite si romanii le prefera pe acestea.

Restograf: Cat de autentica este mancarea pe care o serviti in Bucuresti? Ati adaptat-o cumva la publicul roman si in functie de ingredientele pe care le gasiti aici sau e cat se poate de fidela celei de acasa?

Chef TJ: Noi facem preparate cat mai autentice posibil in conditiile date. Intr-adevar, este foarte greu sa gasesti ingredientele necesare, de aceea pe cele mai importante le importam, iar pe cele pe care nu le putem importa, le luam de aici, dar incercam sa pastram factorul “autenticitate” cat mai aproape de realitate.  De aceea, Kunnai e un restaurant thailandez contemporan, nu traditional. De exemplu, puiul picant cu busuioc in Thailanda se face foarte uscat, iar aici il facem cu foarte mult sos.

Restograf: Exista preparate din bucataria thailandeza foarte dragi sufletului dvs pe care v-ar placea sa le gatiti in Bucuresti? Daca da, care?

Chef TJ: Tigaia cu fructe de mare si fasole “sa tor” este preferata mea. As vrea s-o fac aici, dar mi-e teama ca nu o sa fie apreciata de publicul din Romania si ca nu o sa le placa oamenilor asa cum imi place mie. E un preparat “prea traditional”.

Restograf: Cum ati descrie mancarea thailandeza?

Chef TJ: Cel mai important rol al mancarii thailandeze este cel medicinal. Preparatele sunt un mix de ingrediente naturale care pot ameliora diverse afectiuni, atata timp cat sunt gatite si consumate corect.

Restograf: Credeti ca exista o legatura intre mancare si cultura unei tari? Daca da, care ar fi povestea spusa prin mancare legata de cultura thailandeza?

Chef TJ: In Thailanda avem obiceiul de a imparti, e cumva in cultura noastra genetica, ceea ce se poate observa si in partea gastronomica. Ne place sa punem multe preparate pe masa astfel incat toata lumea sa apuce sa incerce din toate si sa le imparta cu cei de la masa. De asemenea, ne place sa avem grija de noi si de corpurile noastre, ceea ce se poate vedea si in farfuriile noastre unde punem de obicei mancare sanatoasa.

Restograf: Ce preparate va place sa pregatiti cel mai mult, cu ce ingrediente va place sa lucrati?

Chef TJ: Nu am un fel anume pe care sa-mi placa sa-l gatesc mai mult sau niste ingrediente cu care sa-mi faca mai mare placere sa gatesc. Ca si Chef, trebuie sa poti lucra cu orice ingredient si sa inveti sa-l iubesti pe fiecare in felul lui.

 

CHEF PORNPIMOL (APPLE): Thailandezii au mai mult respect pentru mancare

Chef Pornpimol (Apple)Restograf: Spuneti-ne cate ceva despre dumneavoastra: unde v-ati nascut, unde ati copilarit, care sunt cele mai frumoase amintiri care va leaga de locul in care v-ati nascut?

Chef Apple: M-am nascut si-am crescut in Phuket. Familia mea are un restaurant local acolo iar mama mea este un Chef extraordinar. De la ea am invatat sa gatesc, o ajutam cu treburile de la restaurant inca de cand eram in generala. Acestea sunt si cele mai frumoase amintiri pe care le am de acasa.

Restograf: Cand ati avut primul contact cu bucataria si cand ati descoperit pasiunea pentru arta culinara?

Chef Apple: Asta s-a intamplat cam pe vremea cand intram la liceu, aveam in jur de 15 ani si am fost inspirata de pasiunea pentru gatit care exista in familia mea. Apoi am facut cursuri de nutritie si alimente. Experienta mea in domeniu a fost conturata de aceste studii, dar si de influenta unor mentori. Pe langa tot ce-am invatat de la mari Chef-i, intotdeauna incerc sa-mi pun in aplicare si ideile mele la care tin foarte mult, cumva amprenta mea asupra preparatelor.

Restograf: In Romania cand ati ajuns si de ce ati ales sa va stabiliti tocmai aici?

Chef Apple: Am ajuns in Romania in noiembrie 2014, eu mai lucrasem cu TJ inainte, in Thailanda. El a fost cel care m-a convins sa vin, povestindu-mi despre potentialul pe care-l are aceasta tara. Asa am ajuns sa lcurez cu el la acest proiect culinar.

Restograf: Care au fost primele diferente cultural-culinare pe care le-ati observat intre bucataria thailandeza si cea romaneasca?

Chef Apple: Mancarea thailandeza are mai multe detalii in ceea ce priveste ingredientele si modul de preparare, iar fiecare preparat are istoria sa, povestita din generatie in generatie. Cred ca si preparatele romanesti sunt asa, dar doar cateva dintre ele. Ce am observat din prima este ca publicului roman ii place mancarea sarata si acrisoara, ceea ce este foarte diferit de preparatele bucatariei thailandeze.  Mi-ar placea, insa, sa invat mai multe si despre bucataria romaneasca.

Restograf: Ati observat si diferente intre publicul thailandez si cel roman? Daca da, care?

Chef Apple: Clientii din Thailanda vin si interactioneaza cu noi in bucatarie si mi se pare ca au un respect mai mare fata de mancare; si romanii au, dar nu stiu foarte multe despre bucataria thailandeza. La inceput am fost surprinsa de cat de mult le place romanilor mancarea thailandeza.

Restograf: Din ce ati observat, care sunt preparatele preferate ale clientilor romani?

Chef Apple: Din ce-am observat eu, Tom Yam (supa cu creveti) si Phad Thai (noodles cu creveti) sunt preferatele publicului roman, alaturi de stir fry. E interesant de observat cum clientii romani prefera preparatele noastre cele mai specifice, mancarurile traditionale; totusi, mi-ar placea sa introduc si mai multe preparate din bucataria noastra in meniu, poate asa romanilor le va placea si mai mult specificul thailandez.

Restograf: Cat de autentica este mancarea pe care o serviti in Bucuresti? Ati adaptat-o cumva la publicul roman si in functie de ingredientele pe care le gasiti aici sau e cat se poate de fidela celei de acasa?

Chef Apple: Pentru mine, gustul original e cel mai bun si incercam sa ne apropiem cat mai mult de aromele autentice cu ingredientele pe care le avem. Importam cele mai importante ingrediente din Olanda, asa ca gustul e cat de autentic poate fi in conditiile date. Si toate astea pentru ca sunt de parere ca daca vii la un restaurant thailandez e firesc sa primesti mancare thailandeza adevarata.

Restograf: Exista preparate din bucataria thailandeza foarte dragi sufletului dvs pe care v-ar placea sa le gatiti in Bucuresti? Daca da, care?

Chef Apple: Salata de papaya pentru textura ei pregnanta, pentru gustul ei picant, fresh si sarat si pentru faptul ca e un preparat reprezentativ culturii noastre gastronomice. Fiecare ingredient e crud, cu o aroma naturala puternica. Cand mananci aceasta salata, ea trebuie impartita cu familia si prietenii, asa ca-mi aduce aminte de casa, un alt motiv pentru care-mi place.

Restograf: Cum ati descrie mancarea thailandeza?

Chef Apple: Ca sa incerci mancarea tahilandeza, trebuie sa ai mintea deschisa. E un gust pe care trebuie sa-l intelegi si sa inveti sa-l iubesti, mai ales pe cel al preparatelor picante.

Restograf: Credeti ca exista o legatura intre mancare si cultura unei tari? Daca da, care ar fi povestea spusa prin mancare legata de cultura thailandeza?

Chef Apple: In trecut, anumite preparate, fie ca vorbim de fel principal sau desert, puteau fi gasite doar la palatul regal, erau mancate doar de nobilime. Cu timpul, bucataria a devenit mai accesibila tuturor oamenilor, castigand astfel mai multa popularitate.

O alta influenta culturala este cea mostenita de la parinti care ne invata sa respectam fermierii si oamenii care creeaza ingredientele pentru mancarea noastra. De exemplu, suntem invatati sa respectam orezul si pe oamenii care-l cultiva. Il mancam in locul painii, dar suntem obisnuiti sa mancam tot orezul, sa nu lasam in farfurie, din respect pentru cultivator. Orezul e inima mancarii thailandeze, motiv pentru care il oferim din partea casei aici la Kunnai, astfel incat toata lumea sa-l incerce.

Restograf: Ce preparate va place sa pregatiti cel mai mult, cu ce ingrediente va place sa lucrati?

Chef Apple: Imi plac in mod deosebit preparatele picante si cele mai iuti in general. Imi place mult sa gatesc cu diverse condimente si persoanl imi plac mancarurile iuti. Imi place sa mixez condimentele ca sa dau o aroma puternica mancarurilor.

 

Cititi si intervul cu Chef Rajiv Sharma Kumar, un bucatar indian la Bucuresti.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Good point Raa!

Reply

Kunnai ar avea mare succes daca patronii ar reveni cu picioarele pe pamant. Sa fim seriosi, e un restaurant de cartier cu preturi la nivel de Mariott. Nici macar motivatia ca ingredientele sunt greu de gasit si scumpe nu sta in picioare. Galangal, lemongrass, frunze de kaffir s.a.m.d. se gasesc si la supermarket la preturi foarte convenabile iar portiile din Kunnai sunt mici. O cola mica 12 lei? Asta inseamna adaos comercial de 500%. Ceva imi zice ca si restul meniului are cam acelasi mod de calcul al pretului. In afara restaurantele thai au preturi cat se poate de accesibile. Care e scuza voastra?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× three = 12