Toate articolele (770 articole)

(P) Afla cum poti avea o nunta unica care va impresiona cu siguranta invitatii
Restograf (Sep 2016)
   2.110 vizite  0 comentarii   0 like

Cerintele in cadrul nuntilor s-au modificat, autenticitatea este caracteristica principala care marcheaza un astfel de eveniment in viata cuplurilor. O nunta este o experienta unica iar furnizorii din tara au inceput sa inteleaga acest lucru si sa puna la dispozitia viitorilor miri solutii inedite ...

............................................citeste tot

Care sunt cele mai bune tipuri de street food din lume in anul 2016
 (Sep 2016)
   1.433 vizite  0 comentarii   0 like

Daca tot are loc Bucharest Street Food Festival in acest week-end, ne-am gandit sa va spunem si care sunt cele mai bune feluri de street food din lume pe anul 2016, conform celor de la CNN. Este evident ca street food-ul a ajuns extrem de popular in ultimii ani, daca pana si in Bucuresti se ...

............................................citeste tot

Excellence - mancare pentru suflet de la cel mai sincer bucatar
Restograf (Sep 2016)
   2.893 vizite  2 comentarii   2 like

Harta Bucurestiului e in continua schimbare, fiecare adresa devenind un nou personaj de poveste prin locurile care se inalta pe parcela respectiva. Asa e si cazul strazii Petre Ispirescu 110-112, care a devenit intre timp gazda restaurantului Excellence, locul in care un bucatar sarmant si debordant...

............................................citeste tot

Brasovenii vor putea petrece Craciunul luand masa suspendati la 50 de metri deasupra orasului
 (Sep 2016)
   641 vizite  1 comentarii   0 like

Dinner in the Sky va reveni in aceasta iarna si in Brasov, dupa ce a poposit pe sfarsit de vara si in Bucuresti. In orasul din Transilvania, Dinner in the Sky va ajunge cu ocazia Craciunului, asa ca va reprezenta o frumoasa si romantica (dar mai ales friguroasa) optiune de cadou pentru cupluri...

............................................citeste tot

Presedintele Islandei surprins in timp ce statea la coada la pizza
 (Sep 2016)
   595 vizite  0 comentarii   2 like

Islanda nu este o tara ca oricare alta. Aici oamenii sunt fericiti, corecti si modesti, iar acest lucru se vede si la cel mai inalt nivel. Daca la noi, in Romania, presedintele Senatului se baga in fata a 1000 de oameni care stau la coada, in Islanda, presedintele tarii asteapta la coada la pizza...

............................................citeste tot

Cele mai ciudate restaurante din lume
Restograf (Sep 2016)
   1.231 vizite  0 comentarii   0 like

Restaurantele, in mod normal, se incadreaza in cateva categorii mari si late. In functie de tipul localului avem restaurant, bistro, cafenea, trattorie si alte asemenea. Mai e criteriul "specific gastronomic" si apoi mai vin cateva detalii care definesc un restaurant: decor, pret si pozitionare. Dar...

............................................citeste tot

Experimenteaza o delicatesa: maduva de vita
Restograf (Sep 2016)
   5.346 vizite  0 comentarii   1 like

Maduva de vita e considerata o delicatesa, asta si pentru ca nu e genul de preparat pe care sa-l comanzi frecvent, dar si pentru ca e foarta buna, ii citam pe cei care au incercat acest fel de mancare. Maduva de obicei ajunge in ciorbe si supe ca sa ingroase zeama si sa-i dea gust. Cel putin asta ...

............................................citeste tot

Castigati invitatii la Craft Beer Festival + pizza de la Camionetta (INCHEIAT)
Restograf (Aug 2016)
   623 vizite  0 comentarii   0 like

Castigatorii sunt: Alexandra Radu (comentariul cu numarul 5) Ala Mid (comentariul cu numarul 8) Andreea Bocioaca (comentariul cu numarul 12) Castigatorii sunt rugati sa ne dea un mail la adresa [email protected] ca sa le spunem cum vor intra in posesia premiului. Craft Beer ...

............................................citeste tot

Proteste in Franta - un restaurant a refuzat sa serveasca doua femei musulmane
 (Aug 2016)
   697 vizite  1 comentarii   0 like

O filmare in care doua femei musulmane, care poarta hijab, sunt facute cu ou si cu otet intr-un restaurant din Franta, face ravagii pe internet si a aprins din nou spiritele, generand proteste de ambele parti: comunitatea musulmana si islamofobi. Cel care refuza sa le serveasca si le umileste ...

............................................citeste tot

Dinner in the Sky - cum e sa iei masa suspendat la 50 de metri deasupra Bucurestiului
 (Aug 2016)
   1.136 vizite  0 comentarii   0 like

Bucurestenii pot lua din nou masa suspendati desupra orasului, pentru ca Dinner In The Sky a revenit in capitala, iar intre 25-28 august, in Piata George Enescu, vor avea loc o serie de evenimente inedite la inaltime. Am fost si noi la prezentarea de presa, unde am avut ocazia sa vedem ...

............................................citeste tot

S-a deschis terasa dedicata exclusiv nudistilor
 (Aug 2016)
   2.728 vizite  0 comentarii   0 like

Se pare ca Londra a prins gustul localurilor pentru nudisti. Dupa ce in luna iunie un restaurant care-si dezbraca clientii a inregistrat un succes imens, cu liste de asteptare de mii de oameni, acum in Londra s-a deschis si o terasa pentru nudisti. Noua atractie pentru londonezii lipsiti de ...

............................................citeste tot

(INCHEIAT) Castiga 2 locuri la Dinner in the Sky - cina inedita la 50 de metri deasupra orasului
Restograf (Aug 2016)
   1.807 vizite  0 comentarii   3 like

Castigatoarea este: Catalina Laura Dimitriu (comentariul cu numarul 30). Felicitari! Te rugam sa ne dai un mail la [email protected] ca sa-ti spunem cum intri in posesia premiului.   Dinner in the Sky, conceptul original si frumos care te urca la 50 de metri deasupra orasului ...

............................................citeste tot

Controale ANPC pe litoralul romanesc - lista restaurantelor amendate
 (Aug 2016)
   836 vizite  0 comentarii   1 like

Controalele ANPC continua, iar acum avem parte de episodul cu restaurantele de pe litoral. Comisarii Comandamentului Litoral au desfasurat actiuni de verificare a respectarii prevederilor legale in domeniul protectiei consumatorilor in perioada 12-13 august 2016. In cadrul acestei actiuni au ...

............................................citeste tot

Cum arata restaurantul pe care si l-a deschis Lionel Messi in Barcelona
Restograf (Aug 2016)
   736 vizite  0 comentarii   0 like

Lionel Messi a avut o perioada destul de aglomerata si nu foarte buna. Tribunalul din Barcelona i-a condamnat pe Messi si pe tatal acestuia la 21 de luni de inchisoare cu suspendare pentru frauda fiscala. Apoi a anuntat ca se retrage din nationala Argentinei. Oamenii au iesit cu miile in strada ...

............................................citeste tot

(INCHEIAT) Castigati o masa pentru 2 persoane la Hard Rock Cafe - preparate aromate din meniul "Smoke, Fire and Spice"
Restograf (Aug 2016)
   683 vizite  0 comentarii   0 like

Castigatorii sunt: Andrei Niculescu Roxana Barbu Felicitari! Pana la sfarsitul lunii septembrie, la Hard Rock cafe gasiti un meniu special despre care v-am povestit pe larg aici. Astfel, daca tot e rost de sarbatoare, ne-am gandit sa va gasim si voua un loc la masa la care se ...

............................................citeste tot

Si bucatarii iau parte la Olimpiada, transforma surplusul de mancare in mese pentru saraci
 (Aug 2016)
   531 vizite  0 comentarii   0 like

Bucatari din mai multe tari iau parte la Olimpiada de la Rio in incercarea de a lupta cu foametea si cu saracia din favelele orasului gazda. Acestia transforma surplusul de mancare din Satul Olimpic (in care se afla pese 11.000 de competitori) in mese pentru saraci. Ideea le-a apartinut...

............................................citeste tot

Interviu cu MicroGreens, "inventatorii" celor mai mici plante comestibile din Romania
 (Aug 2016)
   1.391 vizite  0 comentarii   3 like

Ferma Fresh Microgreens, infiintata relativ recent de un grup de tineri ingineri horticoli, produce cele mai mici plante comestibile si decorative din Romania. De asemenea, cu ajutorul acestor micute plante, sanatatea si arta ajung acum sa se impleteasca natural in farfuriile mai multor ...

............................................citeste tot

O taraba cu street food din Singapore, recompensata cu o stea Michelin
 (Aug 2016)
   2.015 vizite  0 comentarii   0 like

De obicei, o masa la un restaurant cu stele Michelin costa o avere. De asemenea, timp de aproape un secol, stele Michelin au fost acordate restaurantelor de fine dinning, cu preparate pretentioase si complicate. Insa, de curand, o taraba de street food din Singapore, unde o masa costa 1,50 $, a ...

............................................citeste tot

Unde mananci bine in Cluj, cele mai bune 10 restaurante - partea a II-a
 (Aug 2016)
   8.754 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Anul trecut am pus pe "hartie" o lista cu 15 restaurante din Cluj ce merita vizitate pentru mancarea buna si atmosfera speciala, cu ocazia festivalului Electric Castle. Anul acesta venim cu completarea, cu o alta lista cu 10 restaurante la fel de bune si de interesante, de aceasta data cu ocazia ...

............................................citeste tot

Restaurante de cartier la care merita sa va puneti la masa
Restograf (Aug 2016)
   7.886 vizite  10 comentarii   0 like

Povestile Bucurestiului vechi scot la iveala ceva ce era, cumva, la mintea cocosului: unul dintre cele mai importante locuri intr-un cartier era carciuma (stim ca nu va surprinde). In mahalalele Bucurestiului, bodega era punctul central, miezul cartierului. Marturie stau si multiplele incercari ...

............................................citeste tot

Terasa MNAC s-ar putea redeschide publicului intr-o forma reinventata
 (Aug 2016)
   1.787 vizite  0 comentarii   0 like

Terasa panoramica a Muzeului National de Arta Contemporana (MNAC) s-a inchis in urma cu mai bine de un an. Avand in vedere ca evenimentele care erau organizate aici atrageau un numar foarte mare de oameni, nu am inteles de ce conducerea a ales sa ia decizia de atunci, de a inchide terasa. ...

............................................citeste tot

Hotelul si restaurantul Triumf se vor transforma in noul sediu DNA
 (Jul 2016)
   903 vizite  0 comentarii   0 like

Restaurantul hotelului Triumf se numara printre restaurantele strigoi ale Bucurestiului. Timp de 9 ani, statul roman a tot incearcat sa vanda hotelul, iar anul trecut a fost scos din nou la licitatie (la pachet cu restaurantul), cu un pret de pornire de 20 de milioane de euro. Insa, nici de aceasta...

............................................citeste tot

14 restaurante din Bucuresti in care mananci ca in vacanta
 (Jul 2016)
   4.182 vizite  0 comentarii   0 like

Poate unii dintre voi n-au cum sa-si ia inca concediu, poate altii si-au luat deja si acum sunt nostalgici dupa minunatiile culinare pe care le-au incercat peste granite. Pentru ei, dar nu numai, ne-am gandit sa facem o lista cu localuri din Bucuresti unde poti sa mananci ca in vacanta si sa uiti...

............................................citeste tot

Bucurestiul va gazdui primul festival dedicat berii artizanale din Romania
 (Jul 2016)
   5.450 vizite  1 comentarii   3 like

De la an la an, berea artizanala romaneasca isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult in meniurile barurilor si restaurantelor, dar si pe rafturile supermarketurilor. Chiar daca preturile unor astfel de licori sunt mai mari decat cele ale berilor industriale romanesti, multi romani le ...

............................................citeste tot

3000 de restaurante McDonald's se transforma in arene Pokemon Go
 (Jul 2016)
   902 vizite  0 comentarii   0 like

Pokemonii sunt peste tot, chiar si pe campurile de lupta din Siria. Singurul loc din lume in care Pokemon Go nu s-a lansat inca este, in mod paradoxal, Japonia - tara in care pokemonii au luat nastere in 1995. Lansarea jocului a fost amananta din cauza unui parteneriat cu lantul de restaurante ...

............................................citeste tot

  4   5  6  7  8  9  10
Afiseaza

De vorba cu doi bucatari thailandezi la Bucuresti – Chef TJ si Chef Apple



Restograf  (Jan 2016)
1.523 Vizualizarivizualizari
2 Comentariicomentarii
0 placut 
0 displacut 

 

Bucataria thailandeza ascunde multe secrete, cam tot atatea cate arome si condimente sunt folosite pentru prepararea mancarurilor din aceasta bucatarie. Despre aceasta fascinanta bucata gastronomica am vrut sa aflam si noi mai multe direct de la 2 maestri bucatari nascuti si crescuti in Thailanda care, la un moment dat, s-au decis sa vina si sa gateasca la un restaurant in Bucuresti. Ii gasiti la restaurantul Kunnai iar mai jos puteti citi mai multe despre bucataria thailandeza direct de la Chef TJ si Chef Apple.

kunnai

 

CHEF TJ: Mancare thailandeza are si rol medicinal

Restograf: Spuneti-ne cate ceva despre dumneavoastra: unde v-ati nascut, unde ati copilarit, care sunt cele mai frumoase amintiri care va leaga de locul in care v-ati nascut?

Chef TJ: M-am nascut in Suratthani si am copilarit in Phuket. Cele mai frumoase amintiri de acasa sunt legate de mancarea de acolo, atat de multe feluri traditionale si atatea restaurante deschise non-stop. M-am intretinut inca de mic, am avut tot felul de job-uri pana sa ma dedic adevaratei mele pasiuni: gatitul.

Restograf: Cand ati avut primul contact cu bucataria si cand ati descoperit pasiunea pentru arta culinara?

Chef TJ: Am inceput sa lucrez in aceasta industrie de la varsta de 15 ani, ca ajutor in bucatarie si invatand meseria. Apoi am avansat la management de hotel si atunci am inceput sa si gatesc cu adevarat. De atunci am lucrat in diverse restaurante, am facut o gramada de job-uri pana cand am reusit sa gasesc o pozitie serioasa intr-o bucatarie. Sunt obisnuit sa muncesc mult, la un moment dat aveam 5 job-uri in acelasi timp, eram salvamar, munceam la o platforma petroliera, la un hotel de 6 stele, asa ca am avut sansa sa invat foarte multe si m-am autodisciplinat, dar am si invatat sa vad partea plina a paharului.

Chef Tj (2)Restograf: In Romania cand ati ajuns si de ce ati ales sa va stabiliti tocmai aici?

Chef TJ: Am venit aici in 2012, imediat dupa ce s-a deschis restaurantul Kunnai. Am fost in multe tari din Europa, Germania, Anglia, Elvetia, Olanda, dar toate mi s-au parut foarte aglomerate. Am ales Romania pentru ca e o tara in plina dezvoltare si imi place ca am ocazia sa-i invat pe oameni despre mancarea thailandeza pentru ca nu sunt multi romani care sa stie foarte multe despre aceasta bucatarie.

Restograf: Care au fost primele diferente cultural-culinare pe care le-ati observat intre bucataria thailandeza si cea romaneasca?

Chef TJ: Bucataria romaneasca are mai multe influente din afara, de exemplu poti vedea elemente din Germania si din Rusia, ceea ce nu se intampla cu mancarea thailandeza care e unica in felul ei pur.

Restograf: Ati observat si diferente intre publicul thailandez si cel roman? Daca da, care?

Chef TJ: Nu chiar, cumva e normal ca publicul roman sa aprecieze mancarea asa cum e, s-o considere o experienta, pe cand publicul thailandez e mai greu de satisfacut, avand atat de multe alegeri la indemana. De asemenea, recomandam publicului roman la primul contact cu mancarea thailandeza sa nu incerce cele mai condimentate feluri pentru ca nu sunt obisnuiti cu o astfel de mancare. Asta chiar daca aroma mancarii thailandeze e data fix de acele condimente.

Restograf: Din ce ati observat, care sunt preparatele preferate ale clientilor romani?

Chef TJ: De obicei, preparatele tip stir fry, prajite in tigaie, acestea sunt de un real succes. Legume, pui, vita, fructe de mare, avem multe tigai prajite si romanii le prefera pe acestea.

Restograf: Cat de autentica este mancarea pe care o serviti in Bucuresti? Ati adaptat-o cumva la publicul roman si in functie de ingredientele pe care le gasiti aici sau e cat se poate de fidela celei de acasa?

Chef TJ: Noi facem preparate cat mai autentice posibil in conditiile date. Intr-adevar, este foarte greu sa gasesti ingredientele necesare, de aceea pe cele mai importante le importam, iar pe cele pe care nu le putem importa, le luam de aici, dar incercam sa pastram factorul “autenticitate” cat mai aproape de realitate.  De aceea, Kunnai e un restaurant thailandez contemporan, nu traditional. De exemplu, puiul picant cu busuioc in Thailanda se face foarte uscat, iar aici il facem cu foarte mult sos.

Restograf: Exista preparate din bucataria thailandeza foarte dragi sufletului dvs pe care v-ar placea sa le gatiti in Bucuresti? Daca da, care?

Chef TJ: Tigaia cu fructe de mare si fasole “sa tor” este preferata mea. As vrea s-o fac aici, dar mi-e teama ca nu o sa fie apreciata de publicul din Romania si ca nu o sa le placa oamenilor asa cum imi place mie. E un preparat “prea traditional”.

Restograf: Cum ati descrie mancarea thailandeza?

Chef TJ: Cel mai important rol al mancarii thailandeze este cel medicinal. Preparatele sunt un mix de ingrediente naturale care pot ameliora diverse afectiuni, atata timp cat sunt gatite si consumate corect.

Restograf: Credeti ca exista o legatura intre mancare si cultura unei tari? Daca da, care ar fi povestea spusa prin mancare legata de cultura thailandeza?

Chef TJ: In Thailanda avem obiceiul de a imparti, e cumva in cultura noastra genetica, ceea ce se poate observa si in partea gastronomica. Ne place sa punem multe preparate pe masa astfel incat toata lumea sa apuce sa incerce din toate si sa le imparta cu cei de la masa. De asemenea, ne place sa avem grija de noi si de corpurile noastre, ceea ce se poate vedea si in farfuriile noastre unde punem de obicei mancare sanatoasa.

Restograf: Ce preparate va place sa pregatiti cel mai mult, cu ce ingrediente va place sa lucrati?

Chef TJ: Nu am un fel anume pe care sa-mi placa sa-l gatesc mai mult sau niste ingrediente cu care sa-mi faca mai mare placere sa gatesc. Ca si Chef, trebuie sa poti lucra cu orice ingredient si sa inveti sa-l iubesti pe fiecare in felul lui.

 

CHEF PORNPIMOL (APPLE): Thailandezii au mai mult respect pentru mancare

Chef Pornpimol (Apple)Restograf: Spuneti-ne cate ceva despre dumneavoastra: unde v-ati nascut, unde ati copilarit, care sunt cele mai frumoase amintiri care va leaga de locul in care v-ati nascut?

Chef Apple: M-am nascut si-am crescut in Phuket. Familia mea are un restaurant local acolo iar mama mea este un Chef extraordinar. De la ea am invatat sa gatesc, o ajutam cu treburile de la restaurant inca de cand eram in generala. Acestea sunt si cele mai frumoase amintiri pe care le am de acasa.

Restograf: Cand ati avut primul contact cu bucataria si cand ati descoperit pasiunea pentru arta culinara?

Chef Apple: Asta s-a intamplat cam pe vremea cand intram la liceu, aveam in jur de 15 ani si am fost inspirata de pasiunea pentru gatit care exista in familia mea. Apoi am facut cursuri de nutritie si alimente. Experienta mea in domeniu a fost conturata de aceste studii, dar si de influenta unor mentori. Pe langa tot ce-am invatat de la mari Chef-i, intotdeauna incerc sa-mi pun in aplicare si ideile mele la care tin foarte mult, cumva amprenta mea asupra preparatelor.

Restograf: In Romania cand ati ajuns si de ce ati ales sa va stabiliti tocmai aici?

Chef Apple: Am ajuns in Romania in noiembrie 2014, eu mai lucrasem cu TJ inainte, in Thailanda. El a fost cel care m-a convins sa vin, povestindu-mi despre potentialul pe care-l are aceasta tara. Asa am ajuns sa lcurez cu el la acest proiect culinar.

Restograf: Care au fost primele diferente cultural-culinare pe care le-ati observat intre bucataria thailandeza si cea romaneasca?

Chef Apple: Mancarea thailandeza are mai multe detalii in ceea ce priveste ingredientele si modul de preparare, iar fiecare preparat are istoria sa, povestita din generatie in generatie. Cred ca si preparatele romanesti sunt asa, dar doar cateva dintre ele. Ce am observat din prima este ca publicului roman ii place mancarea sarata si acrisoara, ceea ce este foarte diferit de preparatele bucatariei thailandeze.  Mi-ar placea, insa, sa invat mai multe si despre bucataria romaneasca.

Restograf: Ati observat si diferente intre publicul thailandez si cel roman? Daca da, care?

Chef Apple: Clientii din Thailanda vin si interactioneaza cu noi in bucatarie si mi se pare ca au un respect mai mare fata de mancare; si romanii au, dar nu stiu foarte multe despre bucataria thailandeza. La inceput am fost surprinsa de cat de mult le place romanilor mancarea thailandeza.

Restograf: Din ce ati observat, care sunt preparatele preferate ale clientilor romani?

Chef Apple: Din ce-am observat eu, Tom Yam (supa cu creveti) si Phad Thai (noodles cu creveti) sunt preferatele publicului roman, alaturi de stir fry. E interesant de observat cum clientii romani prefera preparatele noastre cele mai specifice, mancarurile traditionale; totusi, mi-ar placea sa introduc si mai multe preparate din bucataria noastra in meniu, poate asa romanilor le va placea si mai mult specificul thailandez.

Restograf: Cat de autentica este mancarea pe care o serviti in Bucuresti? Ati adaptat-o cumva la publicul roman si in functie de ingredientele pe care le gasiti aici sau e cat se poate de fidela celei de acasa?

Chef Apple: Pentru mine, gustul original e cel mai bun si incercam sa ne apropiem cat mai mult de aromele autentice cu ingredientele pe care le avem. Importam cele mai importante ingrediente din Olanda, asa ca gustul e cat de autentic poate fi in conditiile date. Si toate astea pentru ca sunt de parere ca daca vii la un restaurant thailandez e firesc sa primesti mancare thailandeza adevarata.

Restograf: Exista preparate din bucataria thailandeza foarte dragi sufletului dvs pe care v-ar placea sa le gatiti in Bucuresti? Daca da, care?

Chef Apple: Salata de papaya pentru textura ei pregnanta, pentru gustul ei picant, fresh si sarat si pentru faptul ca e un preparat reprezentativ culturii noastre gastronomice. Fiecare ingredient e crud, cu o aroma naturala puternica. Cand mananci aceasta salata, ea trebuie impartita cu familia si prietenii, asa ca-mi aduce aminte de casa, un alt motiv pentru care-mi place.

Restograf: Cum ati descrie mancarea thailandeza?

Chef Apple: Ca sa incerci mancarea tahilandeza, trebuie sa ai mintea deschisa. E un gust pe care trebuie sa-l intelegi si sa inveti sa-l iubesti, mai ales pe cel al preparatelor picante.

Restograf: Credeti ca exista o legatura intre mancare si cultura unei tari? Daca da, care ar fi povestea spusa prin mancare legata de cultura thailandeza?

Chef Apple: In trecut, anumite preparate, fie ca vorbim de fel principal sau desert, puteau fi gasite doar la palatul regal, erau mancate doar de nobilime. Cu timpul, bucataria a devenit mai accesibila tuturor oamenilor, castigand astfel mai multa popularitate.

O alta influenta culturala este cea mostenita de la parinti care ne invata sa respectam fermierii si oamenii care creeaza ingredientele pentru mancarea noastra. De exemplu, suntem invatati sa respectam orezul si pe oamenii care-l cultiva. Il mancam in locul painii, dar suntem obisnuiti sa mancam tot orezul, sa nu lasam in farfurie, din respect pentru cultivator. Orezul e inima mancarii thailandeze, motiv pentru care il oferim din partea casei aici la Kunnai, astfel incat toata lumea sa-l incerce.

Restograf: Ce preparate va place sa pregatiti cel mai mult, cu ce ingrediente va place sa lucrati?

Chef Apple: Imi plac in mod deosebit preparatele picante si cele mai iuti in general. Imi place mult sa gatesc cu diverse condimente si persoanl imi plac mancarurile iuti. Imi place sa mixez condimentele ca sa dau o aroma puternica mancarurilor.

 

Cititi si intervul cu Chef Rajiv Sharma Kumar, un bucatar indian la Bucuresti.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Good point Raa!

Reply

Kunnai ar avea mare succes daca patronii ar reveni cu picioarele pe pamant. Sa fim seriosi, e un restaurant de cartier cu preturi la nivel de Mariott. Nici macar motivatia ca ingredientele sunt greu de gasit si scumpe nu sta in picioare. Galangal, lemongrass, frunze de kaffir s.a.m.d. se gasesc si la supermarket la preturi foarte convenabile iar portiile din Kunnai sunt mici. O cola mica 12 lei? Asta inseamna adaos comercial de 500%. Ceva imi zice ca si restul meniului are cam acelasi mod de calcul al pretului. In afara restaurantele thai au preturi cat se poate de accesibile. Care e scuza voastra?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 × = one