Toate articolele (770 articole)

Primul restaurant cu mancare scoasa la imprimanta 3D se deschide in Londra
 (Jul 2016)
   790 vizite  0 comentarii   0 like

Pe naveta Enterprise din serialul Star Trek, mancarea era "printata" 3D, astfel ca la cantina spatiala puteai comanda orice fel de mancare. Atunci, toata treaba asta ni se parea o chestie S.F. care n-are nicio treaba cu realitatea, ca si teleportarea, de altfel. Ei bine, la sfarsitul lunii ...

............................................citeste tot

Noua senzatie a restaurantelor IKEA - hot dog-ul negru
 (Jul 2016)
   2.806 vizite  0 comentarii   0 like

Dupa ce burgerii de culoare neagra au facut senzatie in Japonia (si nu numai), cei de la IKEA s-au gandit sa faca si ei senzatie cu un produs care arata nu tocmai apetisant: hot dog-ul negru. Se numeste Ninja Dog si arata astfel: Singurele pete de culoare sunt ketchupul si mustarul, ceapa ...

............................................citeste tot

Din New York pana in Bucuresti - moda restaurantelor industriale
Restograf (Jul 2016)
   1.534 vizite  0 comentarii   0 like

Moda restaurantelor cu aspect industrial nu e ceva nou pentru New York sau Berlin. De fapt, in ultimii ani s-au deschis atat de multe astfel de restaurante incat oamenii au inceput sa se intrebe pe buna dreptate: "Care e faza?" Mai ales ca nu e vorba de restaurante ieftine, ci cu pretentii si cu ...

............................................citeste tot

Reduceri de 20% la cursele Uber catre anumite localuri din Bucuresti
 (Jul 2016)
   809 vizite  0 comentarii   0 like

Uber Romania a anunta ca va oferi reduceri de 20% la cursele din week-end catre anumite localuri din Bucuresti. In plus, la fata locului mai primesti si un produs gratuit sau o reducere la nota de plata. Campania se numeste Uber Weekend Destinations, iar pana acum localurile catre care mergi mai...

............................................citeste tot

De vorba cu Chef Foa despre street food, pauza de pranz si mii de arome
Restograf (Jul 2016)
   1.117 vizite  0 comentarii   0 like

Chef Foa este o figura foarte importanta pentru tot ce inseamna viata culinara a Romaniei, gastronomia simpla, aromata si pe intelesul si placul tuturor. A inceput sa gateasca de mic, a cucerit apoi publicul prin participarea la MasterChef, dar adevaratul K.O a venit cand a creat Flavours, un ...

............................................citeste tot

Se modifica valoarea bonurilor de masa, ar putea creste cu pana la 50%
 (Jul 2016)
   797 vizite  0 comentarii   4 like

Vesti bune pentru toti cei care folosesc bonuri de masa: valoarea acestora ar putea creste pana la 13 lei. In momentul de fata, acestea au o valoare de 9,57 lei, ceea ce inseamna ca majorarea va fi de aproape 50%. Propunerea legislativa semnata de parlamentari de la toate partidele politice, a ...

............................................citeste tot

Elvetia ar putea avea primele cafenele din Europa cu sex oral in meniu
 (Jun 2016)
   3.143 vizite  0 comentarii   0 like

Ati citit bine. O firma din Geneva planuieste ca pana la sfarsitul anului 2016 sa deschida o cafenea unde clientii isi pot incepe diminetile nu doar cu o cafea, dar si cu o partida de sex oral. Ideea i-a venit lui Bradley Charvet, care detine firma de escorte Facegirl. Nu e ceva unic in lume, ...

............................................citeste tot

Cele mai verzi 10 terase si gradini de vara din Bucuresti
Restograf (Jun 2016)
   45.018 vizite  1 comentarii   3 like

S-a umplut orasul de terase, dar cele mai multe nu sunt decat niste masute cu scaune pe un trotuar incins si inundat de noxe. In viziunea noastra, terasa ideala e acel loc plin de verdeata, racoros si unde te simti un pic rupt de aglomeratia si haosul din Bucuresti. Exista in Bucuresti cateva ...

............................................citeste tot

CONCURS: Castigati o cina in 2 la Vu's, restaurantul la inaltime cu privelisti frumoase
Restograf (Jun 2016)
   1.370 vizite  29 comentarii   2 like

CASTIGATOAREA este: Mihaela Ionete. Felicitari! Te rugam sa ne dai un mail la [email protected] ca sa-ti spunem cum intri in posesia premiului. *inregistrarea extragerii este in clipul din josul articolului de concurs.  Vu's e restaurantul la inaltime care ofera privelisti superbe asupra ...

............................................citeste tot

Uber a lansat un serviciu de livrari la domiciliu, Uber Eats
 (Jun 2016)
   1.979 vizite  0 comentarii   0 like

Intr-un viitor nu foarte indepartat Uber va inlocui total taxiurile. Si, probabil, nu doar taxiurile, dar si serviciile de livrat mancare la domiciliu. Spunem asta pentru ca la sfarsitul saptamanii trecute, Uber a lansat in Londra serviciul de livrari Uber Eats. Acesta include livrarea de ...

............................................citeste tot

Cine este cel mai longeviv ospatar din Romania si in ce restaurant lucreaza
 (Jun 2016)
   1.910 vizite  1 comentarii   2 like

Caru' cu Bere este unul dintre cele mai vechi restaurante din Romania si cel mai vechi restaurant functional din Bucuresti. Istoria locului si felul in care arata face ca restaurantul Caru' cu Bere sa fie si unul dintre cele mai populare localuri din Centrul Vechi si primul pe lista must see a...

............................................citeste tot

Care este cel mai bun restaurant din lume in 2016
 (Jun 2016)
   1.307 vizite  0 comentarii   0 like

Anul trecut, restaurantul El Celler de Can Roca a fost declarat cel mai bun restaurant din lume in cadrul topului World's 50 Best Restaurants.  Pe anul 2016, in cadrul aceluiasi top, pe primul loc s-a situat Osteria Francescana, al chef-ului Massimo Bottura, din orasul Modena, Italia. ...

............................................citeste tot

Vu's - restaurantul la inaltime cu meniu complet: mancare buna si privelisti superbe
Restograf (Jun 2016)
   2.927 vizite  1 comentarii   2 like

Vu's e restaurantul care si-a gasit cel mai bun loc din Bucuresti: pe un bloc din zona Unirii, la etajul 8, de unde ofera super privelisti clientilor. Un astfel de restaurant este si in Dubai, oras care a inspirat echipa din Romania in alegerea numelui pe care trebuie sa-l cititi ca pe un soi de "...

............................................citeste tot

Saptamana Italiana alaturi de Cucina (JW Marriott) - preparatul casei si o invitatie la cina
Restograf (Jun 2016)
   1.089 vizite  5 comentarii   0 like

Cucina, restaurantul italian din cadrul JW Marriott, pare ca a adus o bucata din frumoasa Italie rurala in Bucuresti. In decorul rustic ai impresia ca trebui sa-ti incepi ziua cu un espresso ca la carte si niste prosciutto e melone la primele ore ale zilei. Pentru ca asta e efectul intr-o cucina ...

............................................citeste tot

Un restaurant din Chisinau, in topul restaurantelor din lume in care trebuie sa mananci inainte de a muri
 (Jun 2016)
   5.817 vizite  0 comentarii   0 like

La inceputul lunii mai, cei de la BuzzFeed, una dintre cele mai mari publicatii online din lume, au realizat o lista cu 31 de restaurante din lume in care trebuie sa mananci inainte de a muri. Si, surpriza, printre aceste 31 de restaurante se afla si unul din Chisinau: Kiku Steak & Wine...

............................................citeste tot

Saptamana italiana alaturi de Osteria Gioia - preparatul casei si o invitatie la cina
Restograf (Jun 2016)
   1.428 vizite  2 comentarii   0 like

Osteria Gioia e unul dintre cele mai bune restaurante italiene in Bucuresti, lucru confirmat si de obtinerea in fiecare an de la infiintare a premiului "Ospitalita Italiana". Osteria, in trecut, desemna genul de local in care oamenii gaseau mancare simpla, un meniu scurt cu doar cateva preparate ...

............................................citeste tot

Cum a fost la lansarea restaurantului in care clientii mananca complet dezbracati
 (Jun 2016)
   1.338 vizite  1 comentarii   -1 Dislike

In luna aprilie va povesteam despre restaurantul care urmeaza sa se deschida in Londra si unde clientii vor lua masa dezbracati. The Bunyadi nu s-a deschis inca, dar are deja pe lista de asteptare peste 39.000 de oameni doritori de a se dezbraca intr-un restaurant. In orice caz, un restaurant ...

............................................citeste tot

Saptamana Italiana - cele mai bune preparate si invitatie la masa unor super restaurante
Restograf (Jun 2016)
   1.572 vizite  0 comentarii   0 like

Pe 2 iunie este sarbatorita Ziua Nationala a Italiei, Festa della Republica, cum ii spun ei. Aceasta este ziua in care, in 1946, Italia a devenit republica cu mai multe voturi pentru aceasta forma de guvernamant fata de cealalta optiune, cea a monarhiei. Dar noi nu suntem aici sa vorbim despre ...

............................................citeste tot

Saptamana Italiana alaturi de Isoletta - preparatul casei si o invitatie la cina
Restograf (Jun 2016)
   1.048 vizite  0 comentarii   0 like

  Isoletta e un restaurant italian cu traditie in Bucuresti. Situat in parcul Herastrau, aproape de lac, Isoletta se mandreste cu preparatele pe baza de fructe de mare. Mai mult, restaurantul inchina o oda intregului ritual italian atunci cand vine vorba de masa. Atentia pentru fiecare pas ...

............................................citeste tot

Reactiile restaurantelor dupa controalele ANPC si raspunsul complet al autoritatii nationale
 (Jun 2016)
   2.174 vizite  1 comentarii   1 like

In urma comunicatului ANPC pe care l-am prezentat si noi aici, ne-a interesat sa aflam si parerea restaurantelor referitoare la cele scrise pe site-ul unitatii. In urma controalelor la peste 20 de localuri din Bucuresti, ANPC povestea ca a gasit foarte multe nereguli, dar nu a specificat care de ce ...

............................................citeste tot

Un restaurant vegan a fost atacat cu carne de un grup de extremisti
Restograf (May 2016)
   764 vizite  0 comentarii   0 like

Pe la inceputul anului, unul dintre cei mai cunoscuti si bogati bucatari din lume scria ca e alergic la vegani. Este vorba de Gordon Ramsay, care probabil ca iubeste prea mult carnea si nu intelege ca, din diverse si nenumarate motive, unii oameni aleg sa nu consume carne / produse animale. ...

............................................citeste tot

10 localuri din Bucuresti in care ai voie sa-ti aduci si cainele
 (May 2016)
   4.626 vizite  0 comentarii   1 like

In multe dintre localurile din Bucuresti este interzis accesul cu animale. Insa, din fericire pentru posesorii de patrupede, exista si exceptii, localuri dog friendly, unde esti binevenit cu tot cu caine. Acest lucru inseamna ca nu mai trebuie sa stai cu grija atunci cand iesi in oras, gandindu...

............................................citeste tot

Traseu de vacanta pe la restaurantele bune ale Romaniei
Restograf (May 2016)
   2.849 vizite  3 comentarii   1 like

In apropierea verii, cuvantul "vacanta" e la ordinea zilei, fie ca vorbim de plecari peste mari si tari sau in curtea interioara a Romaniei. Pentru vacantele in tara am inceput si noi sa cautam care ar fi restaurantele la care merita sa faceti o oprire atunci cand plecati la plimbare prin Cluj, ...

............................................citeste tot

Cele 10 reguli de respectat atunci cand mergi cu copii mici la restaurant
 (May 2016)
   1.184 vizite  2 comentarii   0 like

Cei de la The Guardian au realizat o lista cu 10 reguli / sfaturi pentru parintii care isi iau copiii mici cu ei la restaurant. Ni s-a parut utila si pentru cei din Bucuresti, pentru ca problemele parintilor care nu-si pot lasa copiii acasa cand iau masa in oras sunt universale. Asadar, iata ce ...

............................................citeste tot

Top 5 idei de week-end: cafeaua de dimineata si steak-ul de pranz
 (May 2016)
   2.006 vizite  0 comentarii   0 like

De azi incepem o rubrica noua prin care ne propunem ca inainte de fiecare week-end sa va recomandam 5 locuri din Bucuresti pe care merita sa le vizitati, pentru a va face mai frumoase cele doua zile libere. Asadar, sa lasam traseul locurilor frumoase sa curga prin Bucuresti si prin fata ochilor ...

............................................citeste tot

  5   6  7  8  9  10  11
Afiseaza

De vorba cu doi bucatari thailandezi la Bucuresti – Chef TJ si Chef Apple



Restograf  (Jan 2016)
1.486 Vizualizarivizualizari
2 Comentariicomentarii
0 placut 
0 displacut 

 

Bucataria thailandeza ascunde multe secrete, cam tot atatea cate arome si condimente sunt folosite pentru prepararea mancarurilor din aceasta bucatarie. Despre aceasta fascinanta bucata gastronomica am vrut sa aflam si noi mai multe direct de la 2 maestri bucatari nascuti si crescuti in Thailanda care, la un moment dat, s-au decis sa vina si sa gateasca la un restaurant in Bucuresti. Ii gasiti la restaurantul Kunnai iar mai jos puteti citi mai multe despre bucataria thailandeza direct de la Chef TJ si Chef Apple.

kunnai

 

CHEF TJ: Mancare thailandeza are si rol medicinal

Restograf: Spuneti-ne cate ceva despre dumneavoastra: unde v-ati nascut, unde ati copilarit, care sunt cele mai frumoase amintiri care va leaga de locul in care v-ati nascut?

Chef TJ: M-am nascut in Suratthani si am copilarit in Phuket. Cele mai frumoase amintiri de acasa sunt legate de mancarea de acolo, atat de multe feluri traditionale si atatea restaurante deschise non-stop. M-am intretinut inca de mic, am avut tot felul de job-uri pana sa ma dedic adevaratei mele pasiuni: gatitul.

Restograf: Cand ati avut primul contact cu bucataria si cand ati descoperit pasiunea pentru arta culinara?

Chef TJ: Am inceput sa lucrez in aceasta industrie de la varsta de 15 ani, ca ajutor in bucatarie si invatand meseria. Apoi am avansat la management de hotel si atunci am inceput sa si gatesc cu adevarat. De atunci am lucrat in diverse restaurante, am facut o gramada de job-uri pana cand am reusit sa gasesc o pozitie serioasa intr-o bucatarie. Sunt obisnuit sa muncesc mult, la un moment dat aveam 5 job-uri in acelasi timp, eram salvamar, munceam la o platforma petroliera, la un hotel de 6 stele, asa ca am avut sansa sa invat foarte multe si m-am autodisciplinat, dar am si invatat sa vad partea plina a paharului.

Chef Tj (2)Restograf: In Romania cand ati ajuns si de ce ati ales sa va stabiliti tocmai aici?

Chef TJ: Am venit aici in 2012, imediat dupa ce s-a deschis restaurantul Kunnai. Am fost in multe tari din Europa, Germania, Anglia, Elvetia, Olanda, dar toate mi s-au parut foarte aglomerate. Am ales Romania pentru ca e o tara in plina dezvoltare si imi place ca am ocazia sa-i invat pe oameni despre mancarea thailandeza pentru ca nu sunt multi romani care sa stie foarte multe despre aceasta bucatarie.

Restograf: Care au fost primele diferente cultural-culinare pe care le-ati observat intre bucataria thailandeza si cea romaneasca?

Chef TJ: Bucataria romaneasca are mai multe influente din afara, de exemplu poti vedea elemente din Germania si din Rusia, ceea ce nu se intampla cu mancarea thailandeza care e unica in felul ei pur.

Restograf: Ati observat si diferente intre publicul thailandez si cel roman? Daca da, care?

Chef TJ: Nu chiar, cumva e normal ca publicul roman sa aprecieze mancarea asa cum e, s-o considere o experienta, pe cand publicul thailandez e mai greu de satisfacut, avand atat de multe alegeri la indemana. De asemenea, recomandam publicului roman la primul contact cu mancarea thailandeza sa nu incerce cele mai condimentate feluri pentru ca nu sunt obisnuiti cu o astfel de mancare. Asta chiar daca aroma mancarii thailandeze e data fix de acele condimente.

Restograf: Din ce ati observat, care sunt preparatele preferate ale clientilor romani?

Chef TJ: De obicei, preparatele tip stir fry, prajite in tigaie, acestea sunt de un real succes. Legume, pui, vita, fructe de mare, avem multe tigai prajite si romanii le prefera pe acestea.

Restograf: Cat de autentica este mancarea pe care o serviti in Bucuresti? Ati adaptat-o cumva la publicul roman si in functie de ingredientele pe care le gasiti aici sau e cat se poate de fidela celei de acasa?

Chef TJ: Noi facem preparate cat mai autentice posibil in conditiile date. Intr-adevar, este foarte greu sa gasesti ingredientele necesare, de aceea pe cele mai importante le importam, iar pe cele pe care nu le putem importa, le luam de aici, dar incercam sa pastram factorul “autenticitate” cat mai aproape de realitate.  De aceea, Kunnai e un restaurant thailandez contemporan, nu traditional. De exemplu, puiul picant cu busuioc in Thailanda se face foarte uscat, iar aici il facem cu foarte mult sos.

Restograf: Exista preparate din bucataria thailandeza foarte dragi sufletului dvs pe care v-ar placea sa le gatiti in Bucuresti? Daca da, care?

Chef TJ: Tigaia cu fructe de mare si fasole “sa tor” este preferata mea. As vrea s-o fac aici, dar mi-e teama ca nu o sa fie apreciata de publicul din Romania si ca nu o sa le placa oamenilor asa cum imi place mie. E un preparat “prea traditional”.

Restograf: Cum ati descrie mancarea thailandeza?

Chef TJ: Cel mai important rol al mancarii thailandeze este cel medicinal. Preparatele sunt un mix de ingrediente naturale care pot ameliora diverse afectiuni, atata timp cat sunt gatite si consumate corect.

Restograf: Credeti ca exista o legatura intre mancare si cultura unei tari? Daca da, care ar fi povestea spusa prin mancare legata de cultura thailandeza?

Chef TJ: In Thailanda avem obiceiul de a imparti, e cumva in cultura noastra genetica, ceea ce se poate observa si in partea gastronomica. Ne place sa punem multe preparate pe masa astfel incat toata lumea sa apuce sa incerce din toate si sa le imparta cu cei de la masa. De asemenea, ne place sa avem grija de noi si de corpurile noastre, ceea ce se poate vedea si in farfuriile noastre unde punem de obicei mancare sanatoasa.

Restograf: Ce preparate va place sa pregatiti cel mai mult, cu ce ingrediente va place sa lucrati?

Chef TJ: Nu am un fel anume pe care sa-mi placa sa-l gatesc mai mult sau niste ingrediente cu care sa-mi faca mai mare placere sa gatesc. Ca si Chef, trebuie sa poti lucra cu orice ingredient si sa inveti sa-l iubesti pe fiecare in felul lui.

 

CHEF PORNPIMOL (APPLE): Thailandezii au mai mult respect pentru mancare

Chef Pornpimol (Apple)Restograf: Spuneti-ne cate ceva despre dumneavoastra: unde v-ati nascut, unde ati copilarit, care sunt cele mai frumoase amintiri care va leaga de locul in care v-ati nascut?

Chef Apple: M-am nascut si-am crescut in Phuket. Familia mea are un restaurant local acolo iar mama mea este un Chef extraordinar. De la ea am invatat sa gatesc, o ajutam cu treburile de la restaurant inca de cand eram in generala. Acestea sunt si cele mai frumoase amintiri pe care le am de acasa.

Restograf: Cand ati avut primul contact cu bucataria si cand ati descoperit pasiunea pentru arta culinara?

Chef Apple: Asta s-a intamplat cam pe vremea cand intram la liceu, aveam in jur de 15 ani si am fost inspirata de pasiunea pentru gatit care exista in familia mea. Apoi am facut cursuri de nutritie si alimente. Experienta mea in domeniu a fost conturata de aceste studii, dar si de influenta unor mentori. Pe langa tot ce-am invatat de la mari Chef-i, intotdeauna incerc sa-mi pun in aplicare si ideile mele la care tin foarte mult, cumva amprenta mea asupra preparatelor.

Restograf: In Romania cand ati ajuns si de ce ati ales sa va stabiliti tocmai aici?

Chef Apple: Am ajuns in Romania in noiembrie 2014, eu mai lucrasem cu TJ inainte, in Thailanda. El a fost cel care m-a convins sa vin, povestindu-mi despre potentialul pe care-l are aceasta tara. Asa am ajuns sa lcurez cu el la acest proiect culinar.

Restograf: Care au fost primele diferente cultural-culinare pe care le-ati observat intre bucataria thailandeza si cea romaneasca?

Chef Apple: Mancarea thailandeza are mai multe detalii in ceea ce priveste ingredientele si modul de preparare, iar fiecare preparat are istoria sa, povestita din generatie in generatie. Cred ca si preparatele romanesti sunt asa, dar doar cateva dintre ele. Ce am observat din prima este ca publicului roman ii place mancarea sarata si acrisoara, ceea ce este foarte diferit de preparatele bucatariei thailandeze.  Mi-ar placea, insa, sa invat mai multe si despre bucataria romaneasca.

Restograf: Ati observat si diferente intre publicul thailandez si cel roman? Daca da, care?

Chef Apple: Clientii din Thailanda vin si interactioneaza cu noi in bucatarie si mi se pare ca au un respect mai mare fata de mancare; si romanii au, dar nu stiu foarte multe despre bucataria thailandeza. La inceput am fost surprinsa de cat de mult le place romanilor mancarea thailandeza.

Restograf: Din ce ati observat, care sunt preparatele preferate ale clientilor romani?

Chef Apple: Din ce-am observat eu, Tom Yam (supa cu creveti) si Phad Thai (noodles cu creveti) sunt preferatele publicului roman, alaturi de stir fry. E interesant de observat cum clientii romani prefera preparatele noastre cele mai specifice, mancarurile traditionale; totusi, mi-ar placea sa introduc si mai multe preparate din bucataria noastra in meniu, poate asa romanilor le va placea si mai mult specificul thailandez.

Restograf: Cat de autentica este mancarea pe care o serviti in Bucuresti? Ati adaptat-o cumva la publicul roman si in functie de ingredientele pe care le gasiti aici sau e cat se poate de fidela celei de acasa?

Chef Apple: Pentru mine, gustul original e cel mai bun si incercam sa ne apropiem cat mai mult de aromele autentice cu ingredientele pe care le avem. Importam cele mai importante ingrediente din Olanda, asa ca gustul e cat de autentic poate fi in conditiile date. Si toate astea pentru ca sunt de parere ca daca vii la un restaurant thailandez e firesc sa primesti mancare thailandeza adevarata.

Restograf: Exista preparate din bucataria thailandeza foarte dragi sufletului dvs pe care v-ar placea sa le gatiti in Bucuresti? Daca da, care?

Chef Apple: Salata de papaya pentru textura ei pregnanta, pentru gustul ei picant, fresh si sarat si pentru faptul ca e un preparat reprezentativ culturii noastre gastronomice. Fiecare ingredient e crud, cu o aroma naturala puternica. Cand mananci aceasta salata, ea trebuie impartita cu familia si prietenii, asa ca-mi aduce aminte de casa, un alt motiv pentru care-mi place.

Restograf: Cum ati descrie mancarea thailandeza?

Chef Apple: Ca sa incerci mancarea tahilandeza, trebuie sa ai mintea deschisa. E un gust pe care trebuie sa-l intelegi si sa inveti sa-l iubesti, mai ales pe cel al preparatelor picante.

Restograf: Credeti ca exista o legatura intre mancare si cultura unei tari? Daca da, care ar fi povestea spusa prin mancare legata de cultura thailandeza?

Chef Apple: In trecut, anumite preparate, fie ca vorbim de fel principal sau desert, puteau fi gasite doar la palatul regal, erau mancate doar de nobilime. Cu timpul, bucataria a devenit mai accesibila tuturor oamenilor, castigand astfel mai multa popularitate.

O alta influenta culturala este cea mostenita de la parinti care ne invata sa respectam fermierii si oamenii care creeaza ingredientele pentru mancarea noastra. De exemplu, suntem invatati sa respectam orezul si pe oamenii care-l cultiva. Il mancam in locul painii, dar suntem obisnuiti sa mancam tot orezul, sa nu lasam in farfurie, din respect pentru cultivator. Orezul e inima mancarii thailandeze, motiv pentru care il oferim din partea casei aici la Kunnai, astfel incat toata lumea sa-l incerce.

Restograf: Ce preparate va place sa pregatiti cel mai mult, cu ce ingrediente va place sa lucrati?

Chef Apple: Imi plac in mod deosebit preparatele picante si cele mai iuti in general. Imi place mult sa gatesc cu diverse condimente si persoanl imi plac mancarurile iuti. Imi place sa mixez condimentele ca sa dau o aroma puternica mancarurilor.

 

Cititi si intervul cu Chef Rajiv Sharma Kumar, un bucatar indian la Bucuresti.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Good point Raa!

Reply

Kunnai ar avea mare succes daca patronii ar reveni cu picioarele pe pamant. Sa fim seriosi, e un restaurant de cartier cu preturi la nivel de Mariott. Nici macar motivatia ca ingredientele sunt greu de gasit si scumpe nu sta in picioare. Galangal, lemongrass, frunze de kaffir s.a.m.d. se gasesc si la supermarket la preturi foarte convenabile iar portiile din Kunnai sunt mici. O cola mica 12 lei? Asta inseamna adaos comercial de 500%. Ceva imi zice ca si restul meniului are cam acelasi mod de calcul al pretului. In afara restaurantele thai au preturi cat se poate de accesibile. Care e scuza voastra?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight + = 14