Toate articolele (770 articole)

Farfuria care absoarbe grasimea si taie din calorii
Restograf (May 2016)
   694 vizite  0 comentarii   0 like

Inventiile din domeniul culinar sunt de cele mai multe ori orientate impotriva risipei de mancare sau pentru un regim alimentar mai sanatos. Pentru o alimentatie mai curata si mai sanatoasa au muncit si oamenii de la o agentie din Thailanda si au scornit un produs super interesant: o farfurie care ...

............................................citeste tot

Cele mai interesante salate de incercat la restaurantele din Bucuresti
Restograf (May 2016)
   6.246 vizite  0 comentarii   -2 Dislike

Cu o salata nu aveti cum sa dati gres, fie ca vorbim de masa de pranz sau de o cina light, satioasa si cu gust. Legumele in combinatie cu branzeturi, carne sau peste sunt un mix perfect de vitamine, proteine si alti nutrienti necesari organismului. Tinem sa raportam ca in restaurantele din ...

............................................citeste tot

Care sunt cele mai ieftine 10 restaurante din Bucuresti, conform Tripadvisor
 (May 2016)
   41.247 vizite  0 comentarii   3 like

Cand vine vorba de recomandari pentru turisti, dar nu numai, Tripadvisor este o somitate in domeniu. De aceea, am vrut sa vedem care sunt restaurantele din Bucuresti pe care le recomanda Tripadvisor ca fiind cele mai ieftine (cheap eats). Am descoperit ca rezultatul nu este o lista foarte ...

............................................citeste tot

Care este cel mai longeviv restaurant din lume si cu ce specialitate se mandreste
 (May 2016)
   1.029 vizite  0 comentarii   0 like

Despre cel mai longeviv restaurant din lume v-am mai spus si cu alta ocazie, dar e cazul sa revenim un pic si sa detaliem. Restaurantul in cauza este Sobrino de Botin din Madrid. El detine titlul de cel mai longeviv restaurant din lume, fiind trecut la aceasta categorie in Guinness Book. ...

............................................citeste tot

Restaurante deschise de curand in Bucuresti
Restograf (May 2016)
   5.379 vizite  0 comentarii   1 like

In Bucuresti, circuitul restaurantelor in natura este in continua miscare. Unele mai vechi se inchid, unele recente se inchid, dar un lucru e sigur: mereu apar restaurante noi in oras, localuri care-si fac loc in peisajul bucurestean si fix despre acestea vrem sa va povestim si noi mai jos. De la ...

............................................citeste tot

La microfon pe scena festivalurilor culinare: Luș Covaliu despre Street Food Festival (Cluj)
Restograf (May 2016)
   1.159 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa inspectam scena marilor festivaluri culinare din Romania, invitandu-l acum la microfon pe Luș (Constantin) Covaliu, owner-ul asociatiei Why Not, care se va ocupa de organizarea Street Food Festival din Cluj. Pasiunea pentru bucatarie a inceput din familie, de la tatal lui care a fost ...

............................................citeste tot

Restaurante medievale pentru fanii Game of Thrones
Restograf (May 2016)
   1.083 vizite  0 comentarii   0 like

Game of Thrones este serialul care a creat isterie in ultimii ani, serialul care ne-a dat personaje pe care le-am detestat cu toata fiinta noastra si personaje de care nu am fi vrut sa ne despartim asa devreme. Game of Thrones, insa, nu mai e doar un serial, e un intreg univers, iar noul sezon ...

............................................citeste tot

CONCURS! Castigati o masa completa din meniul mexican de la Hard Rock Cafe
 (May 2016)
   1.840 vizite  0 comentarii   1 like

Castigatoare 1 este: Madalina Livia Panaite (comentariul cu numarul 233). Puteti vedea tragerea la sorti live in clipul din josul articolului. Madalina, felicitari, te rugam sa ne scrii la [email protected] ca sa-ti spunem cum te bucuri de premiu.  Castigatoarea 2 este: Isabela Botogan (...

............................................citeste tot

La microfon pe scena festivalurilor culinare: Dragos Gurarosie despre BurgerFest
Restograf (Apr 2016)
   1.085 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa invitam la microfon organizatorii festivalurilor culinare din Romania. Dupa primul interviu cu Florin Itu (Bucharest Gourmet Festival si Bucharest Street Food Festival), pe scena l-am invitat pe Dragos Gurarosie, unul dintre personajele cheie care ne-au adus anul trecut prima editie a ...

............................................citeste tot

La microfon pe scena festivalurilor culinare: Florin Itu despre Gourmet Festival si Bucharest Street Food Festival
Restograf (Apr 2016)
   2.210 vizite  0 comentarii   1 like

Romania incepe sa danseze pe scena festivalurilor culinare asa cum o fac tarile in care aceste evenimente au devenit deja o traditie. In centrul atentiei sta Bucurestiul, oras care are deja cateva mari festivaluri culinare confirmate, dar si altele in curs de stabilire si definitivare. Aceasta ...

............................................citeste tot

Restaurantul unde clientii mananca complet dezbracati
 (Apr 2016)
   1.596 vizite  0 comentarii   2 like

In luna iunie, in Londra urmeaza sa se deschida un restaurant in care clientii pot manca complet dezbracati. Pfff, ce prostie, nu? Ei bine, lista de asteptare a persoanelor care au rezervat deja o masa a ajuns la 26.428. Restaurantul cu pricina se numeste The Bunyadi si in afara de nudism si ...

............................................citeste tot

De vorba cu un bucatar francez la Bucuresti - Chef Samuel le Torriellec
Restograf (Apr 2016)
   3.999 vizite  0 comentarii   0 like

Samuel le Torriellec este al 5-lea bucatar din seria interviurilor cu bucatari straini stabiliti in Romania, Chefi care au venit sa promoveze cultura culinara a tarii lor in Bucuresti. Samuel e un bucatar atipic: tatuat, pasionat de sporturi extreme, dar cu aceeasi dependenta specifica marilor Chefs...

............................................citeste tot

Intr-o cafenea din Bucuresti platesti consumatia atat cat consideri ca merita
 (Apr 2016)
   971 vizite  0 comentarii   1 like

O cafenea din Bucuresti te lasa sa-ti platesti consumatia atat cat consideri ca merita. Nu este un nou concept, pentru ca ar fi falimentar, ci doar o promotie mai indrazneata a unei cafenele din buricul Bucurestiului. Este vorba de ORYGYNS Specialty Coffee, un local deschis nu de multa vreme...

............................................citeste tot

Cafeneaua cainilor de mangaiat si de adoptat
Restograf (Apr 2016)
   1.986 vizite  0 comentarii   0 like

Exista un loc unde iubitorii de caini vor da din coada de fericire. In acelasi loc, si cainii vor latra de fericire. Asta pentru ca in The Dog Cafe, un nou loc din L.A, clientii pot veni sa-si bea cafeaua si sa mangaie niste caini super simpatici. Daca isi gasesc perechea canina, clientii pot adopta...

............................................citeste tot

10 lucruri interesante pe care nu le stiai despre lumea restaurantelor
Restograf (Apr 2016)
   1.018 vizite  0 comentarii   0 like

In cazul in care va intrebati unde se afla cel mai mare restaurant din lume sau cel mai vechi, cat costa cel mai scump burger sau care a fost cea mai spectaculoasa livrare de pizza, va oferim toate aceste raspunsuri, plus altele, in cele ce urmeaza: 1. Cuvantul "restaurant" vine din franceza. A ...

............................................citeste tot

CONCURS! Castigati volumul "The Wine Book of Romania" si o invitatie la RoWine, festivalul vinurilor
Restograf (Apr 2016)
   1.227 vizite  0 comentarii   0 like

Castigatoarea este: Roxana Maria, comentariul cu numarul 9 (mai jos print screen de la extragere). Felicitari! Te rugam sa ne dai un mail pe adresa [email protected] ca sa-ti spunem cum intri in posesia premiului. "Iubitorii de vin sunt invitati sa-si dea un check-in la acest concurs. De ce? ...

............................................citeste tot

Toate restaurantele din Bucuresti, obligate sa ofere Wi-Fi gratis - o idee buna?
 (Apr 2016)
   680 vizite  0 comentarii   0 like

Restaurantele, terasele si barurile, dar si autoritatile publice vor fi obligate sa ofere wi-fi gratuit in zona cladirilor pe care le detin si in zonele turistice. De asemenea, si operatorii de telefonie mobila vor fi obligati sa ofere gratis minim 500 MB pe luna, potrivit unui proiect de lege ...

............................................citeste tot

Recomandari de sezon de la mari Chefi din Bucuresti
Restograf (Apr 2016)
   2.017 vizite  0 comentarii   3 like

Ingredientele de primavara sunt ideale pentru preparate proaspete, aromate, gustoase. Acum se scot la tarabe cele mai bune verdeturi de la leurda la salata verde, ceapa si spanac. Tot acum ridichile adauga iuteala usoara unei salate sau culoare si aroma unui preparat. Avem si fructele de primavara ...

............................................citeste tot

Farsa care-i face pe angajatii restaurantelor sa-si sparga singuri geamurile
 (Apr 2016)
   780 vizite  0 comentarii   0 like

In Statele Unite o farsa face ravagii prin vitrinele restaurantelor Burger King. Iata cum functioneaza: managerii localurilor primesc un telefon, apoi angajatii ies afara si incep sa sparga cu entuziasm geamurile restaurantului. Puteti sa radeti cat vreti, dar saptamana trecuta 3 restaurante ...

............................................citeste tot

Cel mai ieftin restaurant din Bucuresti se afla in Casa Poporului
 (Apr 2016)
   2.321 vizite  0 comentarii   0 like

An de an, sondajele arata ca romanii cheltuie mai mult de jumatate din veniturile lunare pe mancare. De aici pot fi trase doua concluzii: 1. mancarea din Romania este scumpa; 2. veniturile din Romania sunt mici. Cel mai probabil, ambele sunt adevarate. Insa, aceasta este o problema cu care se ...

............................................citeste tot

Cum sa stati si sa gatiti in superba casa din Provence a Juliei Child
Restograf (Apr 2016)
   781 vizite  0 comentarii   0 like

Ca sa va raspundem direct la intrebarea din titlu: o inchiriati prin intermediul Airbnb. O gasiti acolo sub denumirea "La Pitchoune: Foodie Paradise" si fiecare gurmand ar trebuie sa bifeze macar o noapte petrecuta aici si o cina gatita in bucataria faimoasei Julia Child. Putin probabil sa ...

............................................citeste tot

Terase si gradini de vara deschise in primele zile din luna aprilie
 (Apr 2016)
   5.134 vizite  0 comentarii   1 like

De obicei, terasele si gradinile de vara din Bucuresti se deschid prin luna mai. Anul acesta, vremea neobisnuit de calda pentru aceasta perioada a facut ca multe localuri sa-si redeschida terasele cu o luna mai devreme. Am verificat care dintre terasele frumoase din Bucuresti va asteapta sa va ...

............................................citeste tot

Un restaurant cu o idee buna: frigider cu mancare pentru oamenii nevoiasi
Restograf (Apr 2016)
   937 vizite  0 comentarii   0 like

Risipa de mancare e o problema reala, una pe care majoritatea restaurantelor si lanturilor mari de magazine au inceput deja s-o priveasca dintr-un unghi mai prietenos cu mediul. Incercarea de a stopa sau de a diminua risipa de mancare a condus si la aceasta initiativa a unui restaurant din India...

............................................citeste tot

Intr-un bar din Romania se poate fuma legal, fara sanctiuni sau amenzi
 (Apr 2016)
   1.846 vizite  1 comentarii   0 like

In barul Beer Hunter din Constanta se poate fuma fara amenzi sau sanctiuni, chiar si dupa 17 martie, ziua in care a intrat in vigoare legea antifumat. Acest lucru este posibil deoarece barul s-a transformat in sediu pentru o asociatie non-profit, pentru a putea ocoli legea antifumat. Astfel, cei...

............................................citeste tot

Ce e un bistro - un scurt istoric pana in zilele noastre si unde il gasim pe strazile din Bucuresti
Restograf (Mar 2016)
   4.865 vizite  1 comentarii   0 like

Un bistro e locul pentru o cafea si o gustare sau pentru un pahar de vin si un preparat simplu alaturi. Un bistro e genul de loc in care meniul  nu e deloc simandicos, decorul nu e fitos si atmosfera nu e cu nasul pe sus. Adica fix genul de loc in care sa te opresti cu un prieten la o bucata de ...

............................................citeste tot

  6   7  8  9  10  11  12
Afiseaza

De vorba cu doi bucatari thailandezi la Bucuresti – Chef TJ si Chef Apple



Restograf  (Jan 2016)
1.523 Vizualizarivizualizari
2 Comentariicomentarii
0 placut 
0 displacut 

 

Bucataria thailandeza ascunde multe secrete, cam tot atatea cate arome si condimente sunt folosite pentru prepararea mancarurilor din aceasta bucatarie. Despre aceasta fascinanta bucata gastronomica am vrut sa aflam si noi mai multe direct de la 2 maestri bucatari nascuti si crescuti in Thailanda care, la un moment dat, s-au decis sa vina si sa gateasca la un restaurant in Bucuresti. Ii gasiti la restaurantul Kunnai iar mai jos puteti citi mai multe despre bucataria thailandeza direct de la Chef TJ si Chef Apple.

kunnai

 

CHEF TJ: Mancare thailandeza are si rol medicinal

Restograf: Spuneti-ne cate ceva despre dumneavoastra: unde v-ati nascut, unde ati copilarit, care sunt cele mai frumoase amintiri care va leaga de locul in care v-ati nascut?

Chef TJ: M-am nascut in Suratthani si am copilarit in Phuket. Cele mai frumoase amintiri de acasa sunt legate de mancarea de acolo, atat de multe feluri traditionale si atatea restaurante deschise non-stop. M-am intretinut inca de mic, am avut tot felul de job-uri pana sa ma dedic adevaratei mele pasiuni: gatitul.

Restograf: Cand ati avut primul contact cu bucataria si cand ati descoperit pasiunea pentru arta culinara?

Chef TJ: Am inceput sa lucrez in aceasta industrie de la varsta de 15 ani, ca ajutor in bucatarie si invatand meseria. Apoi am avansat la management de hotel si atunci am inceput sa si gatesc cu adevarat. De atunci am lucrat in diverse restaurante, am facut o gramada de job-uri pana cand am reusit sa gasesc o pozitie serioasa intr-o bucatarie. Sunt obisnuit sa muncesc mult, la un moment dat aveam 5 job-uri in acelasi timp, eram salvamar, munceam la o platforma petroliera, la un hotel de 6 stele, asa ca am avut sansa sa invat foarte multe si m-am autodisciplinat, dar am si invatat sa vad partea plina a paharului.

Chef Tj (2)Restograf: In Romania cand ati ajuns si de ce ati ales sa va stabiliti tocmai aici?

Chef TJ: Am venit aici in 2012, imediat dupa ce s-a deschis restaurantul Kunnai. Am fost in multe tari din Europa, Germania, Anglia, Elvetia, Olanda, dar toate mi s-au parut foarte aglomerate. Am ales Romania pentru ca e o tara in plina dezvoltare si imi place ca am ocazia sa-i invat pe oameni despre mancarea thailandeza pentru ca nu sunt multi romani care sa stie foarte multe despre aceasta bucatarie.

Restograf: Care au fost primele diferente cultural-culinare pe care le-ati observat intre bucataria thailandeza si cea romaneasca?

Chef TJ: Bucataria romaneasca are mai multe influente din afara, de exemplu poti vedea elemente din Germania si din Rusia, ceea ce nu se intampla cu mancarea thailandeza care e unica in felul ei pur.

Restograf: Ati observat si diferente intre publicul thailandez si cel roman? Daca da, care?

Chef TJ: Nu chiar, cumva e normal ca publicul roman sa aprecieze mancarea asa cum e, s-o considere o experienta, pe cand publicul thailandez e mai greu de satisfacut, avand atat de multe alegeri la indemana. De asemenea, recomandam publicului roman la primul contact cu mancarea thailandeza sa nu incerce cele mai condimentate feluri pentru ca nu sunt obisnuiti cu o astfel de mancare. Asta chiar daca aroma mancarii thailandeze e data fix de acele condimente.

Restograf: Din ce ati observat, care sunt preparatele preferate ale clientilor romani?

Chef TJ: De obicei, preparatele tip stir fry, prajite in tigaie, acestea sunt de un real succes. Legume, pui, vita, fructe de mare, avem multe tigai prajite si romanii le prefera pe acestea.

Restograf: Cat de autentica este mancarea pe care o serviti in Bucuresti? Ati adaptat-o cumva la publicul roman si in functie de ingredientele pe care le gasiti aici sau e cat se poate de fidela celei de acasa?

Chef TJ: Noi facem preparate cat mai autentice posibil in conditiile date. Intr-adevar, este foarte greu sa gasesti ingredientele necesare, de aceea pe cele mai importante le importam, iar pe cele pe care nu le putem importa, le luam de aici, dar incercam sa pastram factorul “autenticitate” cat mai aproape de realitate.  De aceea, Kunnai e un restaurant thailandez contemporan, nu traditional. De exemplu, puiul picant cu busuioc in Thailanda se face foarte uscat, iar aici il facem cu foarte mult sos.

Restograf: Exista preparate din bucataria thailandeza foarte dragi sufletului dvs pe care v-ar placea sa le gatiti in Bucuresti? Daca da, care?

Chef TJ: Tigaia cu fructe de mare si fasole “sa tor” este preferata mea. As vrea s-o fac aici, dar mi-e teama ca nu o sa fie apreciata de publicul din Romania si ca nu o sa le placa oamenilor asa cum imi place mie. E un preparat “prea traditional”.

Restograf: Cum ati descrie mancarea thailandeza?

Chef TJ: Cel mai important rol al mancarii thailandeze este cel medicinal. Preparatele sunt un mix de ingrediente naturale care pot ameliora diverse afectiuni, atata timp cat sunt gatite si consumate corect.

Restograf: Credeti ca exista o legatura intre mancare si cultura unei tari? Daca da, care ar fi povestea spusa prin mancare legata de cultura thailandeza?

Chef TJ: In Thailanda avem obiceiul de a imparti, e cumva in cultura noastra genetica, ceea ce se poate observa si in partea gastronomica. Ne place sa punem multe preparate pe masa astfel incat toata lumea sa apuce sa incerce din toate si sa le imparta cu cei de la masa. De asemenea, ne place sa avem grija de noi si de corpurile noastre, ceea ce se poate vedea si in farfuriile noastre unde punem de obicei mancare sanatoasa.

Restograf: Ce preparate va place sa pregatiti cel mai mult, cu ce ingrediente va place sa lucrati?

Chef TJ: Nu am un fel anume pe care sa-mi placa sa-l gatesc mai mult sau niste ingrediente cu care sa-mi faca mai mare placere sa gatesc. Ca si Chef, trebuie sa poti lucra cu orice ingredient si sa inveti sa-l iubesti pe fiecare in felul lui.

 

CHEF PORNPIMOL (APPLE): Thailandezii au mai mult respect pentru mancare

Chef Pornpimol (Apple)Restograf: Spuneti-ne cate ceva despre dumneavoastra: unde v-ati nascut, unde ati copilarit, care sunt cele mai frumoase amintiri care va leaga de locul in care v-ati nascut?

Chef Apple: M-am nascut si-am crescut in Phuket. Familia mea are un restaurant local acolo iar mama mea este un Chef extraordinar. De la ea am invatat sa gatesc, o ajutam cu treburile de la restaurant inca de cand eram in generala. Acestea sunt si cele mai frumoase amintiri pe care le am de acasa.

Restograf: Cand ati avut primul contact cu bucataria si cand ati descoperit pasiunea pentru arta culinara?

Chef Apple: Asta s-a intamplat cam pe vremea cand intram la liceu, aveam in jur de 15 ani si am fost inspirata de pasiunea pentru gatit care exista in familia mea. Apoi am facut cursuri de nutritie si alimente. Experienta mea in domeniu a fost conturata de aceste studii, dar si de influenta unor mentori. Pe langa tot ce-am invatat de la mari Chef-i, intotdeauna incerc sa-mi pun in aplicare si ideile mele la care tin foarte mult, cumva amprenta mea asupra preparatelor.

Restograf: In Romania cand ati ajuns si de ce ati ales sa va stabiliti tocmai aici?

Chef Apple: Am ajuns in Romania in noiembrie 2014, eu mai lucrasem cu TJ inainte, in Thailanda. El a fost cel care m-a convins sa vin, povestindu-mi despre potentialul pe care-l are aceasta tara. Asa am ajuns sa lcurez cu el la acest proiect culinar.

Restograf: Care au fost primele diferente cultural-culinare pe care le-ati observat intre bucataria thailandeza si cea romaneasca?

Chef Apple: Mancarea thailandeza are mai multe detalii in ceea ce priveste ingredientele si modul de preparare, iar fiecare preparat are istoria sa, povestita din generatie in generatie. Cred ca si preparatele romanesti sunt asa, dar doar cateva dintre ele. Ce am observat din prima este ca publicului roman ii place mancarea sarata si acrisoara, ceea ce este foarte diferit de preparatele bucatariei thailandeze.  Mi-ar placea, insa, sa invat mai multe si despre bucataria romaneasca.

Restograf: Ati observat si diferente intre publicul thailandez si cel roman? Daca da, care?

Chef Apple: Clientii din Thailanda vin si interactioneaza cu noi in bucatarie si mi se pare ca au un respect mai mare fata de mancare; si romanii au, dar nu stiu foarte multe despre bucataria thailandeza. La inceput am fost surprinsa de cat de mult le place romanilor mancarea thailandeza.

Restograf: Din ce ati observat, care sunt preparatele preferate ale clientilor romani?

Chef Apple: Din ce-am observat eu, Tom Yam (supa cu creveti) si Phad Thai (noodles cu creveti) sunt preferatele publicului roman, alaturi de stir fry. E interesant de observat cum clientii romani prefera preparatele noastre cele mai specifice, mancarurile traditionale; totusi, mi-ar placea sa introduc si mai multe preparate din bucataria noastra in meniu, poate asa romanilor le va placea si mai mult specificul thailandez.

Restograf: Cat de autentica este mancarea pe care o serviti in Bucuresti? Ati adaptat-o cumva la publicul roman si in functie de ingredientele pe care le gasiti aici sau e cat se poate de fidela celei de acasa?

Chef Apple: Pentru mine, gustul original e cel mai bun si incercam sa ne apropiem cat mai mult de aromele autentice cu ingredientele pe care le avem. Importam cele mai importante ingrediente din Olanda, asa ca gustul e cat de autentic poate fi in conditiile date. Si toate astea pentru ca sunt de parere ca daca vii la un restaurant thailandez e firesc sa primesti mancare thailandeza adevarata.

Restograf: Exista preparate din bucataria thailandeza foarte dragi sufletului dvs pe care v-ar placea sa le gatiti in Bucuresti? Daca da, care?

Chef Apple: Salata de papaya pentru textura ei pregnanta, pentru gustul ei picant, fresh si sarat si pentru faptul ca e un preparat reprezentativ culturii noastre gastronomice. Fiecare ingredient e crud, cu o aroma naturala puternica. Cand mananci aceasta salata, ea trebuie impartita cu familia si prietenii, asa ca-mi aduce aminte de casa, un alt motiv pentru care-mi place.

Restograf: Cum ati descrie mancarea thailandeza?

Chef Apple: Ca sa incerci mancarea tahilandeza, trebuie sa ai mintea deschisa. E un gust pe care trebuie sa-l intelegi si sa inveti sa-l iubesti, mai ales pe cel al preparatelor picante.

Restograf: Credeti ca exista o legatura intre mancare si cultura unei tari? Daca da, care ar fi povestea spusa prin mancare legata de cultura thailandeza?

Chef Apple: In trecut, anumite preparate, fie ca vorbim de fel principal sau desert, puteau fi gasite doar la palatul regal, erau mancate doar de nobilime. Cu timpul, bucataria a devenit mai accesibila tuturor oamenilor, castigand astfel mai multa popularitate.

O alta influenta culturala este cea mostenita de la parinti care ne invata sa respectam fermierii si oamenii care creeaza ingredientele pentru mancarea noastra. De exemplu, suntem invatati sa respectam orezul si pe oamenii care-l cultiva. Il mancam in locul painii, dar suntem obisnuiti sa mancam tot orezul, sa nu lasam in farfurie, din respect pentru cultivator. Orezul e inima mancarii thailandeze, motiv pentru care il oferim din partea casei aici la Kunnai, astfel incat toata lumea sa-l incerce.

Restograf: Ce preparate va place sa pregatiti cel mai mult, cu ce ingrediente va place sa lucrati?

Chef Apple: Imi plac in mod deosebit preparatele picante si cele mai iuti in general. Imi place mult sa gatesc cu diverse condimente si persoanl imi plac mancarurile iuti. Imi place sa mixez condimentele ca sa dau o aroma puternica mancarurilor.

 

Cititi si intervul cu Chef Rajiv Sharma Kumar, un bucatar indian la Bucuresti.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Good point Raa!

Reply

Kunnai ar avea mare succes daca patronii ar reveni cu picioarele pe pamant. Sa fim seriosi, e un restaurant de cartier cu preturi la nivel de Mariott. Nici macar motivatia ca ingredientele sunt greu de gasit si scumpe nu sta in picioare. Galangal, lemongrass, frunze de kaffir s.a.m.d. se gasesc si la supermarket la preturi foarte convenabile iar portiile din Kunnai sunt mici. O cola mica 12 lei? Asta inseamna adaos comercial de 500%. Ceva imi zice ca si restul meniului are cam acelasi mod de calcul al pretului. In afara restaurantele thai au preturi cat se poate de accesibile. Care e scuza voastra?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three − 2 =