Delicateria Traiteur (Feeria - Baneasa)

Vizualizari 5.322 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Snack
Pozitionare: Top
Bucatarie: Snack
Dominanta: Delicatese
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 12 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Delicateria Traiteur este primul magazin de delicatese din Romania, primul magazin fiind infiintat in anul 2004, cel de-al doilea in 2006 si cel de-al treilea in 2007. In prezent sunt 2 magazine: Delicateria Feeria si Delicateria Dorobanti. Cu ce ne deosebim de alte magazine cu acelasi specific sau asemanator:

* laborator propriu in care producem o mare parte din produsele proaspete: prajituri, paine, bomboane din ciocolata, croissante, foie gras, somon fume, terine, jambon superior, piept de rata afumat si multe alte produse. Produsele sunt realizate artizanal! Folosim ingrediente de cea mai inalta calitate.
* magazin si bistro in aceeasi locatie
* gama foarte diversificata de produse

In prezent fiecare magazin detine un spatiu de degustare, Bistro. Preparatele care se pot degusta sunt atent selectate si realizate din produsele pe care le regasiti si in magazinele Delicateria.

Pasionatii de gastronomie care doresc sa savureze produse de calitate, unice in peisajul romanesc, sunt invitati sa incerce varietatea de preparate care fac sa renasca gustul, rafinamentul si savoarea produselor fine. Punem la dispozitia dumneavoastra 16 ani de experienta si success in rafinamentul culinar si astfel va facem partasi la un adevarat regal al gustului, izvorat din marea pasiune pentru gastronomie. In magazinele noastre, personalul Delicateria Traiteur ofera consiliere, pentru a va garanta o incursiune unica in universul gastronomiei. Cu rabdare si daruire, specialistii Delicateria Traiteur pregatesc artizanal, cu rafinament si profesionalism, cele mai delicate si unice produse de gastronomie fina, folosind unele dintre cele mai proaspete ingrediente, reusind sa imbine culoarea cu savoarea si originalul cu traditia! Dorim sa va facem sa impartasiti pasiunea noastra pentru cultura bucatariei si astfel va propunem o gama variata de produse din gama Delicateria, mereu imbunatatita, dintre care va recomandam: pretioasele icre de somon, foie gras, file de somon afumat la rece cu lemn de fag, jambon superior Delicateria alb sau afumat, o mare varietate de terine, paine de tara traditional obtinuta prin metode artizanale prajituri frantuzesti si bomboane fine din ciocolata belgiana precum si vinuri deosebite atent selectionate. Va asteptam in magazinele Delicateria Traiteur pentru o experienta culianara unica!

Va intrebati ce inseamna Produs in atelierul Delicateria? Noi descriem acest termen ca Productie artizanala! Aparuta cu ceva timp in urma in prim plan, tendinta cu iz gourmet : productie de alimente artizanale, poate fi regasita in magazinele Delicateria Traiteur, universul alimentelor de tip artizanal. Productia de alimente artizanale este relativ noua in Romania si ne intampina cu delicatese demne de orice rasfat culinar. Care este diferenta dintre procesul de productie artizanala si productia de serie? Afla intrand pe site-ul nostru!
Localizare Delicateria Traiteur (Feeria - Baneasa)

Centrul Comercial Feeria (Baneasa), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Super magazin, super bistro, super produse! intr-un cuvant SUPERB!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 + = eightTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,