Ciocolaterie de Craciun
(Dec 2016)
   239 vizite  0 comentarii   

Acuarela, cafeana colorata si barlog artistic din Bucuresti, a pregatit un eveniment special pentru sezonul rece. Mai exact, de azi, 9 decembrie, pana pe 23 decembrie aici veti putea deugsta mai multe tipuri de ciocolata calda. Invitatia lor suna cam asa: Cand eram mici, iarna insemna ...

............................................citeste tot

Freakshake Madness, combinatia scandalos de delicioasa dintre bautura si desert!
(Dec 2016)
   504 vizite  0 comentarii   

Restaurantul Chefs Experience iti ofera un motiv in plus pentru care trebuie neaparat sa ajungi pe Floreasca 55. Acesta a introdus in meniu noi preparate care incita printr-o nebunie de arome si combinatii decadente. Cunoscatorii de Milkshake-uri din intregul oras se pot bucura de Freakshake, un ...

............................................citeste tot

Restaurantul din Bucuresti cu patinoar in gradina
(Dec 2016)
   1.893 vizite  0 comentarii   

Sezonul rece are mai multi asi in maneca, iar un restaurant din Bucuresti stie si cum sa joace aceste carti. Mai exact, la jocul winter wonderland, Athénée Palace Hilton castiga detasat inaugurand un patinoar in curtea hotelului, acolo unde vara e terasa La Strada. Sa va spunem si ...

............................................citeste tot

Sushi live cooking alaturi de doi Chefi priceputi
(Dec 2016)
   491 vizite  0 comentarii   

Iubitorii de sushi pot sarbatori Craciunul mai devreme pentru ca un restaurant specializat in bucate japoneze a pregatit un eveniment deosebit. Mai exact, Zen Sushi Fusion va invita la o sesiune de live cooking cu Than Alon, Campionul Mondial la Sushi in 2015 si Chef Iulian Constantin. ...

............................................citeste tot

Un nou restaurant Stradale by Chef Foa
(Dec 2016)
   2.591 vizite  0 comentarii   

Chef Foa, unul dintre cei mai activi ambasadori ai conceptului de street food, imbogateste zona restaurantelor din Bucuresti cu o noua locatie Stradale. Aici, mancarea stradala va avea un nou altar, Stradale nou fiind situat tot intr-o zona de birouri astfel incat sa promoveze ideea sustinuta de ...

............................................citeste tot

Weekend prelungit cu SUSHI, STEAK SI SCOICI!
(Nov 2016)
   746 vizite  0 comentarii   

Save the date! Ne asteapta un weekend prelungit! In perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, restaurantul Chefs Experience va asteapta sa sarbatoriti cu un trio culinar de exceptie, 3 preparate apetisante si super interesante: Sushi, Steak si Scoici! Chefs iti propune sa incerci delicioasele Sushi ...

............................................citeste tot

Fine dining romanesc de 1 decembrie
(Nov 2016)
   628 vizite  0 comentarii   

Un bistro mai vechi al Bucurestiului, Smart's, se prezinta publicului cu un nou suflu, mai proaspat si mai modern, dar si cu un meniu nou. Daca vreti sa-i treceti pragul si sa va bucurati de un bistro intim, cald, cu un meniu preponderent italian clasic, o puteti face oricand. Dar de 1 Decembrie, ...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de Craciun
(Nov 2016)
   1.492 vizite  0 comentarii   

Pregatirile de sarbatori au acaparat si zona de street food, concept care a prins curaj si pe piata din Romania incepand cu acest an. Astfel, un nou "festival" al restaurantelor mobile incepe de astazi pana pe 18 decembrie, loc la care se aduna unele dintre cele mai cunoscute si indragite food ...

............................................citeste tot

Mancati si beti romaneste la Clubul Taranului
(Nov 2016)
   212 vizite  0 comentarii   

Clubul Taranului se pregateste de sarbatoare, un nou 1 Decembrie celebrat prin mancaruri tradiitonale si muzica romaneasca. Mai exact, cei de la Clubul Taranului va asteapta la evenimentul "Mancam si bem romaneste" despre care ne spun urmatoarele.   De #ZiuaNationala, va asteptam ...

............................................citeste tot

Nou si vechi de 1 Decembrie la Form Fusion
(Nov 2016)
   300 vizite  0 comentarii   

De Ziua Nationala a Romaniei, restaurantul Form Fusion propune un eveniment la care felul principal e un mix intre vechi si nou, intre traditional si modern. Mancare, muzica, atmosfera, la Form de 1 Decembrie e loc de sarbatoare. Detaliile le aflam chiar de la organizatori. Atunci cand ...

............................................citeste tot

Hot Chocolate Party - petrecerea sezonului rece
(Nov 2016)
   1.020 vizite  0 comentarii   

Zexe Braserie, locul unde dulciurile si prajiturile vechi romanesti se prepara cu respect pentru traditie si cu grija pentru ce-i nou, devine gazda unui eveniment ideal pentru sezonul rece: Hot Chocolate Party, o saptamana la care puteti degusta ciocolata calda adevarata cu mai multe arome. Despre ...

............................................citeste tot

Sushilize - cea mai trendy petrecere la care poti sa participi
(Nov 2016)
   436 vizite  0 comentarii   

Sushilize = to socialize over sushi @ Chefs Vesti bune se anunta pe Floreasca 55! Restaurantul Chefs Experience propune o noua experienta culinara, de data aceasta cu delicatese japoneze - SUSHI. Cand iubitorii bucatariei japoneze se intalnesc la o vorba, cu delicatese in fata si muzica buna...

............................................citeste tot

Flambé - Preparate Flambate si un show culinar de exceptie
(Nov 2016)
   292 vizite  0 comentarii   

  The Old Sibiu, un restaurant romanesc de succes din Bucuresti, a pregatit pentru seara aceasta un eveniment culinar aparte. Mai exact, e pregatit sa flambeze si sa adauge arome deosebite anumitor preparate. Despre show si mancare ne povestesc ei mai jos: Flambat (din fr. flambé) ...

............................................citeste tot

Seafood & wine special evening la Peter's Kitchen Bistro
(Nov 2016)
   1.151 vizite  0 comentarii   

Peter's Kitchen Bistro devina gazda unui eveniment culinar la care vedete vor fi fructele de mare in compania unui vin bun. Detaliile legate de aceasta seara le puteti afla mai jos. Dupa o saptamana care in mod cert te-a epuizat, ne-am gandit sa te recompensam cu o seara de Seafood & Wine in ...

............................................citeste tot

Targ gastro-cultural in Gradina Verona
(Nov 2016)
   1.519 vizite  0 comentarii   

Gradina Verona redevina gazda pentru un targ gastro-cultural, un eveniment la care puteti face cunostinta cu deliciile producatorilor din secuime. Micii producatori vor veni cu cele mai alese bucate din Harghita si Covasna, si tot ei promit ca si gulasul de la aceasta editie va fi unul cu adevarat ...

............................................citeste tot

Seara de trufe albe la Norma
(Nov 2016)
   356 vizite  0 comentarii   

Joi seara, un restaurant care a readus la loc de cinste tehnici gastronomice frantuzesti clasice, dar carora le-a dat un twist modern, va asteapta la o degustare speciala. Aroma trufelor albe va trona peste meniul de la Norma, eveniment culinar despre care aflam mai multe mai jos. Meniul #...

............................................citeste tot

Festinul clatitelor la J'ai Bistrot
(Nov 2016)
   955 vizite  0 comentarii   

J'ai Bistrot scoate din camara deliciilor de sezon rece un eveniment cu cele mai bune lucruri pentru un week-end de toamna-iarna: festin cu clatite dulci si sarate. Despre eveniment si ce veti putea degusta la ei, mai jos. Cum se lasa un pic de frig, J’ai-ul, precaut si grijuliu, pune pe ...

............................................citeste tot

Lansarea meniului de toamna la Muse Bistro
(Oct 2016)
   963 vizite  0 comentarii   

Muse este un mic bistro in zona Dorobanti, un loc intim si prietenos pe o strada ferita de haos. De cand a fost preluat, bistro-ul si-a propus un meniu care sa mixeze mai multe gastronomii. Pe acelasi concept surprinzator in gusturi, echipa Muse anunta si lansarea meniului de toamna. Detaliile, mai ...

............................................citeste tot

Le Vivier - oyster bar in Bucuresti, un concept inedit
(Oct 2016)
   1.832 vizite  0 comentarii   

Intr-un univers culinar in care burgerul inca e in atentia reflectoarelor, ne bucura sa intalnim si initiative curajoase, asa cum ar fi aparitia unui oyster bar in Bucuresti. Le Vivier este un loc pentru iubitorii fructelor de mare de lux, un bar-concept in care gasiti diverse delicatese din zona ...

............................................citeste tot

Un nou meniu la Café Athénée Hilton - farmecul frantuzesc la Bucuresti
(Oct 2016)
   876 vizite  0 comentarii   

Café Athénée, bistro-ul din cadrul Athénée Palace Hilton, a pregatit un nou meniu de toamna, unul inspirat din bucataria franceza. Detaliile despre acesta le aflam direct de la echipa bistro-ului: Odata cu venirea toamnei, Executive Chef Franz Conde a pregatit pentru restaurantul Café ...

............................................citeste tot

Tot ce trebuie sa stiti despre Tea & Coffee Festival
(Oct 2016)
   1.108 vizite  0 comentarii   

Tea & Coffee Festival revine si anul acesta cu acelasi concept in care povestile si degustarile aduc tot ce-i mai bun din lumea ceaiului si a cafelei. Toate detaliile despre acest festival le puteti afla mai jos: Sapte evenimente in sapte cafenele, ceainarii  si cluburi bucurestene si o ...

............................................citeste tot

Roadele toamnei la conac
(Oct 2016)
   2.278 vizite  0 comentarii   

Domeniul Manasia e un loc superb din Romania, un conac in Baragan cu valente istorice si culturale. Aflat la doar 50 de km de Bucuresti, domeniul include conacul boieresc, parcul de doua hectare si crama de sub conac. Conacul a prins viata sub indrumarea familiei nobile Cantacuzino, incepand cu ...

............................................citeste tot

Degustare de vinuri in autobuzul londonez
(Oct 2016)
   792 vizite  0 comentarii   

Toamna apetitul pentru vin creste, iar locurile din Bucuresti par sa tina cont de aceste pofte. Astfel, evenimentele de sezon implica si degustari de vin, de must sau de preparate care insotesc perfect un pahar de "tulburel". Un eveniment care sa respecte buna degustare a vinului este si cel de ...

............................................citeste tot

Banchet cu must si preparate la ceaun in curtea J'ai Bistrot
(Oct 2016)
   1.098 vizite  0 comentarii   

Gradina J'ai Bistrot e loc de socializare, loc de intalnire cu prietenii si familia. Iar pentru sambata aceasta, echipa J'ai Bistrot pregateste un mic festin de toamna. Ei ii zic banchet, dar ce e cel mai important de stiut e ca aici va veti putea desfata cu rauri de must, cu preparate la ceaun, dar...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - street food aproape de corporatiile din Bucuresti
(Oct 2016)
   2.347 vizite  1 comentarii   

Food truck-urile si-au inceput parada si in Bucuresti; le-am vazut parcate in diverse locuri, le-am vazut la primul street food festival din Bucuresti iar acum urmeaza sa putem face un tur culinar la un nou eveniment la care se aduna cele mai cunoscute food truck-uri de la noi. Mai exact, in ...

............................................citeste tot

  2   3  4  5  6  7  8
Afiseaza

Deserturi noi, indraznete si sanatoase, in meniul de la Chefs



(Dec 2016)
378 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Iubitorii de dulciuri au un nou motiv pentru a vizita restaurantul Chefs Experience.

De curand cei de la Chefs au introdus in meniu noi deserturi in combinatii savuroase, cu influente frantuzesti, italienesti si mexicane.

Cei care sunt in cautare de experiente noi, dar si gurmanzii, pot incerca Tarta cu ciocolata si chilli, o combinatie inedita inspirata de deserturile din America Latina. Mixul dintre ciocolata aromata si chilli iti va aprinde spiritul si te va scoate din cotidianul culinar.

deserturi chefs (3)

Tarta cu ciocolata si chilli


O alta surpriza pe care o vei putea gasi in noul meniu Chefs este Tortul cu piure de castane si merisoare, facut dupa o reteta proprie. Piureul de castane, considerat un adevarat elixir, este printre singurele preparate care, prelucrate termic, pastreaza in mare parte vitaminele fructului proaspat, motiv pentru care este un tonic natural extrem de puternic. Cu siguranta gustul acestui tort va satisface si cele mai exigente pofte.

deserturi chefs (2)

Tort cu piure de castane si merisoare

 

Amatorii de ciocolata se pot rasfata la Chefs Experience, cu un tort cremos, cu mascarpone si ciocolata alba, inspirat de deserturile italienesti.

deserturi chefs (4)

Tort cu mascarpone si ciocolata alba


Daca ajungi pe Floreasca 55, nu trebuie sa ratezi nici mousse-ul de ciocolata cu zmeura, un desert special creat pentru cei care adora ciocolata neagra in combinatie cu fructe proaspete si racoritoare.

deserturi chefs (5)

Mousse de ciocolata cu zmeura


Cei de la Chefs nu i-au uitat nici pe cei care adopta un stil de viata raw vegan si vin in intampinarea lor cu un desert gustos si sanatos. Tarta de Caramel este preparata doar din ingrediente naturale: migdale, fulgi de cocos, curmale, caju, nuci, pudra de cacao raw, vanilie si mesquite! Nu contine miere sau alti indulcitori. In plus, acest desert nu contine nici gluten asa ca se pot bucura de acest desert si cei care sufera de boala celiaca sau cei care sunt intoleranti la gluten.

deserturi chefs (1)

Tarta de Caramel raw vegana

Asadar daca ti-e pofta de ceva dulce, cu siguranat vei gasi ceva pe gustul tau la Chefs Experience!

Vezi meniul aici.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?









Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 − six =