La Veranda organizeaza "Cooking Lessons" la Crowne Plaza
(Apr 2011)
   6.087 vizite  0 comentarii   

Incepand cu 14 aprilie, restaurantul "La Veranda" lanseaza  un concept menit sa incurajeze alimentatia sanatoasa dar si gustoasa. Ashlie Dias, Executive Chef la Crowne Plaza  descopera publicului larg secretele unei bucatarii rafinate in cadrul evenimentelor organizate sub titulatura "Cooking ...

............................................citeste tot

Audit de gust la Bistrot Epoque
(Apr 2011)
   22.919 vizite  0 comentarii   

Anthony Kuhnen, directorul general al Hotelului Epoque a organizat vineri, 8 aprilie, un “audit de gust” pentru a testa meniul Bistrot-ului Epoque creat de catre Guy Martin, celebrul chef francez de 3* Michelin si realizat de catre Arnaud Dunand Sauthier, cheful francez angajat permanent (full-...

............................................citeste tot

S-a lansat JW Steakhouse la Marriott
(Apr 2011)
   22.502 vizite  2 comentarii   

Ieri, 6 aprilie, a avut loc lansarea oficiala a resturantului JW Steakhouse in cadrul Hotelului Marriott, unde se afla inainte restaurantul Cupola. Au participat peste 200 de invitati. Investitia facuta este de peste 1,5 milioane de euro iar durata pregatirilor a depasit sase luni. Steakhous-ul ...

............................................citeste tot

Marriott deschide JW Steakhouse in 6 aprilie
(Apr 2011)
   6.185 vizite  0 comentarii   

Nicolae Lica, Executive Chef al JW Marriott Bucuresti, declara pentru "Food & Bar" ca motivul transformarii restaurantului Cupola din incinta hotelului Marriott in JW Steakhouse este cererea crescuta de preparate din carne inregistrata in ultimii ani. Intr-o prima faza au fost introduse in ...

............................................citeste tot

Blind Dinner la Secreto
(Mar 2011)
   10.711 vizite  1 comentarii   

Saptamana trecuta, conceptul de „Dark dinner” s-a transformat, la Secreto Wine Club, in „Blind Dinner”. Si nu a fost vorba de o simpla cina „pe orbeste”, ci de un experiment de gustare de bucate cu degustare de vinuri. Proiectul a fost ideea Aureliei Visinescu, care si-a pus la ...

............................................citeste tot

Juan Amador la Heritage (comunicat)
(Mar 2011)
   33.732 vizite  6 comentarii   

Juan Amador, Chef 3 stele Michelin, a ales pentru primul său proiect gastronomic din Europa de Est restaurantul Heritage Heritage se concentrează pe spectacolul gustului şi se redeschide în aprilie. Bucureşti, 28 martie 2011 - Începând cu 12 aprilie 2011, Juan Amador, unul dintre ...

............................................citeste tot

Barry Kolodkin a lansat un blog despre vinuri
(Mar 2011)
   6.504 vizite  0 comentarii   

Barry Kolodkin, un american bine cunoscut in mediile de business din Bucuresti, a lansat de curand un blog despre vinurile din mai multe tari din regiune. Am pus mai jos informatia primita de la Barry fara sa mai intervenim asupra ei... "Black Sea wines este un blog pe limba engleza despre vinuri...

............................................citeste tot

Seminar culinar gratuit la restaurantul “Bucătăraşul cel dibaci”
(Mar 2011)
   7.824 vizite  0 comentarii   

Restaurantul “Bucătăraşul cel dibaci” lansează miercuri, 30 martie, programul de educaţie culinară “Secretele bucătăraşului”. Proiectul va cuprinde cinci seminarii gratuite adresate publicului larg, în cadrul cărora vor fi prezentate participanţilor “secretele” preparării m...

............................................citeste tot

Slow Food la Bucuresti
(Mar 2011)
   5.977 vizite  1 comentarii   

"... pentru ca toata lumea sa auda de Tara Fagarasului! Numai lucruri bune..." Pentru comunitatea de fagaraseni aflati in Bucuresti - dar si pentru cei care doreau sa faca cunostinta intr-un mod inedit cu Tara Fagarasului - singura piaţă turistică Slow Food din România, Earth Market/...

............................................citeste tot

Lansarea oficiala a Restograf-ului
(Mar 2011)
   7.857 vizite  3 comentarii   

Ieri, 17 martie, Hotelul Marshal a gazduit lansarea Restograf.ro. Invitatii au sosit in numar mare, printre ei numarandu-se Mircea Dinescu, Sandra Pralong, Misu Negritoiu, Varujan Vosganian, Alex Stefanescu, Andrei Dimitriu, Gabriel Biris, Sorina Placinta, George Ivascu, Oreste Teodorescu si multi...

............................................citeste tot

Restaurantul Casa Elisabeta si-a schimbat numele in Satyricon
(Mar 2011)
   7.614 vizite  2 comentarii   

La inceputul anilor '90 se amenaja intr-o cladire veche de pe strada Ion Neculce restaurantul Casa Elisabeta. Aceeasi incinta a mai gazduit localuri in perioada 1930-1950. De-a lungul timpului, interiorul a devenit o adevarata expozitie de obiecte de arta colectionate  de catre proprietari. In ...

............................................citeste tot

Un nou executive chef la Athenee Palace Hilton
(Mar 2011)
   5.642 vizite  1 comentarii   

Gabriele Savini este, incepand cu 9 martie, noul executive chef pentru restaurantele si serviciile de banqueting ale hotelului Athene Palace Hilton. Primul proiect al sau este redeschiderea Restaurantului Roberto’s, aflat in prezent in renovare. Gabriele Savni s-a nascut in Senigallia, Italia...

............................................citeste tot

Prima editie Grill Champions Tour
(Mar 2011)
   4.498 vizite  0 comentarii   

Pe 25 martie va avea loc in Bucuresti primul eveniment profesionist din Romania dedicat artei gatitului in stil american, Grill Champions Tour. Organizatorul evenimentului, GrillSociety.ro, îşi propune să aducă periodic în România specialişti de calibru mondial ai domeniului. Anul acesta, ...

............................................citeste tot

Curs de nutritie cu degustare la Serendipity
(Mar 2011)
   11.133 vizite  0 comentarii   

Incepand cu 10 martie, ceainaria Serendipity organizeaza un curs format din doua module intitulat "Sanatatea vine...mancand!". Evenimentul este dedicat celor care au devenit constienti de importanta hranei, simt intutiv ca e timpul sa adopte noi obiceiuri alimentare dar nu au informatii concrete ...

............................................citeste tot

Radacini Group deschide inca sase centre Domino Pizza
(Mar 2011)
   6.047 vizite  0 comentarii   

In vara anului trecut, se deschidea in Bucuresti primul centru Domino Pizza. Intr-un interval de sase luni au urmat inca alte doua iar anul acesta urmeaza o extindere solida constand in sase noi unitati si o linie de productie, anunta revista "Food & Bar". Reprezentantii masterfrancizei Domino...

............................................citeste tot

S-a deschis Paris 17 Bistro
(Mar 2011)
   6.038 vizite  1 comentarii   

Saptamana trecuta s-a deschis un nou bistrou in apropierea sediului Guvernului, pe strada Paris - si de aici ii vine si numele. Paris 17 Bistro; apartine lui Sorin Dumea si e situat la subsolul unei vile, cu intrarea direct din strada. E foarte frumoas amenajat, intr-un spatiu redus, destul de intim...

............................................citeste tot

Campionatul International de Gatit in Aer Liber 2011
(Feb 2011)
   6.762 vizite  2 comentarii   

Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ organizeaza anul acesta o noua editie a Campionatului International de Gatit in Aer Liber. Evenimentul se va desfasura in Iasi, Bucuresti, Pitesti, Timisoara si Cluj. Cupa Bucurestiului va avea loc intre 27 si 29 mai. Competitia culinara se adreseaza atat ...

............................................citeste tot

"La Mama" se extinde
(Feb 2011)
   5.663 vizite  0 comentarii   

Odata cu implinirea a 12 ani de la inaugurarea brandului "La Mama", Catalin Mahu, proprietarul retelei, anunta deschiderea a inca trei restaurante in acest an. Intr-un interviu acordat revistei "Food&Bar", Catalin Mahu spune: "Traversam aceasta perioada in care ne luptam cu criza, dar consider ...

............................................citeste tot

Scandia Sibiu, un nou lant de restaurante
(Feb 2011)
   7.698 vizite  1 comentarii   

Sub sloganul "Bucatarie cu dichis", Scandia Food lanseaza un lant de restaurante cu servire rapida axat pe produse din bucataria traditionala romaneasca. Baneasa Shopping Center este locatia aleasa pentru primul restaurant Scandia Sibiu. Robert Redeleanu, CEO Scandia Food, declara ca extinderea ...

............................................citeste tot

Wienerwald deschide restaurante in Romania
(Feb 2011)
   5.177 vizite  0 comentarii   

Friedrich Jahn inaugura in anul 1955 primul restaurant Wienerwald in Munchen. De atunci afacerea s-a dezvoltat rapid, astfel incat in 1978 existau deja 1600 de restaurante in Europa. Meniul este, in mare parte, alcatuit din produse pe baza de pui. Franciza Wienerwald este adusa in anul acesta in ...

............................................citeste tot

Inaugurarea Centrului Cultural Basarabean “Vatra Neamului”
(Feb 2011)
   6.921 vizite  0 comentarii   

Uniunea Culturala a Romanilor Basarabeni, in parteneriat cu Ambasada Republicii Moldova  au organizat vineri, 11 februarie, inaugurarea Centrului Cultural al Uniunii in cadrul Restaurantului-Muzeu "Vatra Neamului". Asa cum a subliniat presedintele Uniunii, compozitorul Nicolae Caragia, acesta ...

............................................citeste tot

Restaurantele Subway intra pe piata romaneasca
(Feb 2011)
   5.410 vizite  0 comentarii   

Subway, lantul american de restaurante tip fast-food, va avea, incepand cu anul acesta, 34.000 de francize in 95 de tari, printre care si Romania. Astfel, Subway poate deveni cea mai mare retea fast-food la nivel mondial. Primele restaurante ale retelei vor fi deschise in Romania, cel mai probabil, ...

............................................citeste tot

Lansarea oficiala a restaurantului Istria
(Feb 2011)
   5.670 vizite  0 comentarii   

Joi, 3 februarie, a avut loc lansarea restaurantului cu specific pescaresc, Istria. Locatia se afla in Calea Victoriei 163, in acelasi loc in care se afla si restaurantul Marul de Aur, devenit acum salon de evenimente. Petrecerea de inaugurare a adunat oameni de afaceri si vedete, care au fost ...

............................................citeste tot

David Contant si-a deschis propriul restaurant
(Dec 2010)
   12.624 vizite  3 comentarii   

David Contant si-a deschis propriul restaurant marti, 7 decembrie, in Str. Mihai Eminescu 80, unde a preluat micul restaurant care a functionat pana de curand sub numele Escoffier. David Contant este fostul chef al Heritege, adus in Romania dupa ce a lucrat in mai multe restaurante cotate ...

............................................citeste tot

Semifinala concursului de gastronomie
(Nov 2010)
   8.426 vizite  0 comentarii   

Semifinala concursului de gastronomie "Bucatarul de Aur al Bucurestiului", desfasurata ieri la Centrul Aroma, a adus la start 6 chefi de la restaurante si hoteluri din Capitala, care si-au demonstrat maiestria si talentul in fata unui juriu de profesionisti. Ashlie Dias Tomas si Dorel Saru (Crowne ...

............................................citeste tot

  22 
Afiseaza

Deserturi noi, indraznete si sanatoase, in meniul de la Chefs



(Dec 2016)
378 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Iubitorii de dulciuri au un nou motiv pentru a vizita restaurantul Chefs Experience.

De curand cei de la Chefs au introdus in meniu noi deserturi in combinatii savuroase, cu influente frantuzesti, italienesti si mexicane.

Cei care sunt in cautare de experiente noi, dar si gurmanzii, pot incerca Tarta cu ciocolata si chilli, o combinatie inedita inspirata de deserturile din America Latina. Mixul dintre ciocolata aromata si chilli iti va aprinde spiritul si te va scoate din cotidianul culinar.

deserturi chefs (3)

Tarta cu ciocolata si chilli


O alta surpriza pe care o vei putea gasi in noul meniu Chefs este Tortul cu piure de castane si merisoare, facut dupa o reteta proprie. Piureul de castane, considerat un adevarat elixir, este printre singurele preparate care, prelucrate termic, pastreaza in mare parte vitaminele fructului proaspat, motiv pentru care este un tonic natural extrem de puternic. Cu siguranta gustul acestui tort va satisface si cele mai exigente pofte.

deserturi chefs (2)

Tort cu piure de castane si merisoare

 

Amatorii de ciocolata se pot rasfata la Chefs Experience, cu un tort cremos, cu mascarpone si ciocolata alba, inspirat de deserturile italienesti.

deserturi chefs (4)

Tort cu mascarpone si ciocolata alba


Daca ajungi pe Floreasca 55, nu trebuie sa ratezi nici mousse-ul de ciocolata cu zmeura, un desert special creat pentru cei care adora ciocolata neagra in combinatie cu fructe proaspete si racoritoare.

deserturi chefs (5)

Mousse de ciocolata cu zmeura


Cei de la Chefs nu i-au uitat nici pe cei care adopta un stil de viata raw vegan si vin in intampinarea lor cu un desert gustos si sanatos. Tarta de Caramel este preparata doar din ingrediente naturale: migdale, fulgi de cocos, curmale, caju, nuci, pudra de cacao raw, vanilie si mesquite! Nu contine miere sau alti indulcitori. In plus, acest desert nu contine nici gluten asa ca se pot bucura de acest desert si cei care sufera de boala celiaca sau cei care sunt intoleranti la gluten.

deserturi chefs (1)

Tarta de Caramel raw vegana

Asadar daca ti-e pofta de ceva dulce, cu siguranat vei gasi ceva pe gustul tau la Chefs Experience!

Vezi meniul aici.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?









Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 + = fourteen