S-a redeschis Roberto's Athenee Palace Hilton
(May 2011)
   5.419 vizite  0 comentarii   

Ieri a avut loc redeschiderea restaurantului Roberto's, dupa un proces de renovare care a durat aproximativ patru luni si in urma caruia s-au facut modificari in totalitate, de la piesele de mobiler pana la produsele din meniu. Capacitatea restaurantului este acum de 130 de locuri plus un ...

............................................citeste tot

"La Mama" va deschide un nou restaurant in Centrul Vechi
(May 2011)
   4.674 vizite  0 comentarii   

Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante "La Mama", anunta deschiderea celui de al optulea restaurant in centrul vechi al capitalei. Locatia se afla in apropierea Bulevardului Bratianu, in locul magazinului de imbracaminte Dika. Omul de afaceri declara pentru "Ziarul Financiar" ca noul ...

............................................citeste tot

Noptile Trufandalelor de Primavara, la Zahanaua Zexe
(May 2011)
   5.550 vizite  0 comentarii   

Vineri, 13 mai si sambata, 14 mai, Zahanaua Zexe organizeaza un eveniment gastronomic inspirat din lumea primelor trufandale ale primaverii, dupa retete inspirate din cartile de bucate ale lui Bacalbasa si Sevatos. Meniul acestui eveniment incepe cu Salata de Untisor cu Bentite de Rata Afumata si ...

............................................citeste tot

Thai Moods se inchide dupa 7 ani
(May 2011)
   5.914 vizite  1 comentarii   

Restaurantul Thai Moods se va inchide definitiv pe 15 mai 2011, dupa mai bine de 7 ani de functionare in aceeasi locatie, intr-o foarte frumoasa vila din zona Manastirii Casin, cu o curte superba. Thai Moods e detinut de catre Lidia Iancu, care e si bucatar (chef). Problemele financiare au inceput ...

............................................citeste tot

S-a deschis Trattoria Baneasa
(May 2011)
   6.001 vizite  0 comentarii   

Trattoria Baneasa s-a deschis chiar langa padurea cu acelasi nume, la marginea Bucurestiului. Restaurantul ofera preparate internationale si un spatiu adaptabil pentru functiuni de restaurant, evenimente corporate sau private. Salonul Trattoria Baneasa este disponibil de marti pana duminica pentru...

............................................citeste tot

Al doilea restaurant Alioli s-a deschis in Centrul Vechi
(May 2011)
   7.362 vizite  0 comentarii   

La un an de la deschiderea primului restaurant pe strada Popa Tatu, Alioli inaugureaza o a doua locatie, de data aceasta in Centrul Vechi al capitalei. Evenimentul a fost marcat prin organizarea unei degustari de preparate tipic spaniole, asociate cu vinuri din Peninsula Iberica, oferite de Cramele ...

............................................citeste tot

Restaurantul Vapiano a intrat in insolventa
(May 2011)
   9.171 vizite  0 comentarii   

Printr-o investitie de 1.200.000 de Euro, primul restaurant Vapiano a fost deschis in anul 2009 la parterul cladirii Anchor Plaza. In prezent, dupa acumularea unei datorii de 4,5 milioane de euro catre banci si furnizori, Sebra Francize a cerut, la inceputul lunii mai, intrarea in insolventa a ...

............................................citeste tot

Cursuri de gatit la Madame Pogany
(May 2011)
   18.764 vizite  0 comentarii   

Societe Gourmet organizeaza saptamana viitoare, pe 8 mai, cursuri de gatit, sub gazduirea restaurantului Madame Pogany. Se urmareste initierea cursantilor in tehnicile gastronomiei asiatice. Participantii vor invata sa gateasca la abur folosind bambus-steamer-ul. Meniul va contine Dim Sum cu ...

............................................citeste tot

S-a lansat Readers Café Bistro Lounge
(Apr 2011)
   9.128 vizite  0 comentarii   

Noul bistro situat in Metropolis Busines Center a fost inaugurat oficial saptamana trecuta, printr-o petrecere la care au partipat peste 200 de invitati. Readers Cafe Bistro Lounge isi asteapta clientii cu o lunga serie de evenimente gurmand-culturale: inaugurarea terasei la care se va gasi in ...

............................................citeste tot

S-a deschis Cavalli Alati in Piata Romana
(Apr 2011)
   10.600 vizite  8 comentarii   

Saptamana trecuta s-a deschis Cavalli Alati (Calul inaripat), un nou restaurant in Piata Romana, in vila in care a fost inainte Daewoo, apoi sediul unei banci. Lucrarile de renovare au durat mai mult de jumatate de an, investitia parand a fi destul de consistenta. Restaurantul e la etaj, parterul e ...

............................................citeste tot

Romania a castigat trofeul Golden Balkan Chef
(Apr 2011)
   5.023 vizite  0 comentarii   

Saptamana trecuta a avut loc, la Belgrad, competitia Golden Balkan Chef. Evenimentul a fost organizat de Federatia Asociatiilor Culinare din Serbia, in parteneriat cu World Association of Chefs Societies. Echipa României a fost compusă din maestrul Mărioara Vîrtop, membru fondator al Asociaţ...

............................................citeste tot

Wienerwald a deschis primul restaurant in Bucuresti
(Apr 2011)
   6.778 vizite  0 comentarii   

Restaurantele de origine germana Wienerwald, renumite pentru produsele crocante şi suculente din carne de pui, au deschis prima locatie pe piata romaneasca. Realizarea acestui prim proiect a durat numai trei luni si a necesitat o investitie de 150.000 de euro. Preparatele Wienerwald sunt ...

............................................citeste tot

S-a redeschis Heritage
(Apr 2011)
   7.363 vizite  0 comentarii   

Astazi (13 aprilie 2011) s-a redeschis cunoscutul restaurant Heritage, dupa o lunga perioada in care au fost facute investitii masive, atat pe partea de bucatarie (concept, meniu etc.) cat si pentru amenajarile interioare. Arhitectul gastronomic este celebrul chef Juan Amador, adept si promotor al ...

............................................citeste tot

Degustare de vin la Red Angus Steakhouse
(Apr 2011)
   6.237 vizite  0 comentarii   

Societatea Euro Romana de Vinuri de Exceptie (S.E.R.V.E) si Restaurantul Red Angus Steakhouse au organizat saptamana trecuta un eveniment care a avut ca scop degustarea a trei soiuri de vinuri- Merlot si Cabernet Sauvignon- Vinul Cavalerului si Feteasca Neagra - Terra Romana. S.E.R.V.E.  e ...

............................................citeste tot

La Veranda organizeaza "Cooking Lessons" la Crowne Plaza
(Apr 2011)
   6.164 vizite  0 comentarii   

Incepand cu 14 aprilie, restaurantul "La Veranda" lanseaza  un concept menit sa incurajeze alimentatia sanatoasa dar si gustoasa. Ashlie Dias, Executive Chef la Crowne Plaza  descopera publicului larg secretele unei bucatarii rafinate in cadrul evenimentelor organizate sub titulatura "Cooking ...

............................................citeste tot

Audit de gust la Bistrot Epoque
(Apr 2011)
   23.002 vizite  0 comentarii   

Anthony Kuhnen, directorul general al Hotelului Epoque a organizat vineri, 8 aprilie, un “audit de gust” pentru a testa meniul Bistrot-ului Epoque creat de catre Guy Martin, celebrul chef francez de 3* Michelin si realizat de catre Arnaud Dunand Sauthier, cheful francez angajat permanent (full-...

............................................citeste tot

S-a lansat JW Steakhouse la Marriott
(Apr 2011)
   22.538 vizite  2 comentarii   

Ieri, 6 aprilie, a avut loc lansarea oficiala a resturantului JW Steakhouse in cadrul Hotelului Marriott, unde se afla inainte restaurantul Cupola. Au participat peste 200 de invitati. Investitia facuta este de peste 1,5 milioane de euro iar durata pregatirilor a depasit sase luni. Steakhous-ul ...

............................................citeste tot

Marriott deschide JW Steakhouse in 6 aprilie
(Apr 2011)
   6.254 vizite  0 comentarii   

Nicolae Lica, Executive Chef al JW Marriott Bucuresti, declara pentru "Food & Bar" ca motivul transformarii restaurantului Cupola din incinta hotelului Marriott in JW Steakhouse este cererea crescuta de preparate din carne inregistrata in ultimii ani. Intr-o prima faza au fost introduse in ...

............................................citeste tot

Blind Dinner la Secreto
(Mar 2011)
   10.740 vizite  1 comentarii   

Saptamana trecuta, conceptul de „Dark dinner” s-a transformat, la Secreto Wine Club, in „Blind Dinner”. Si nu a fost vorba de o simpla cina „pe orbeste”, ci de un experiment de gustare de bucate cu degustare de vinuri. Proiectul a fost ideea Aureliei Visinescu, care si-a pus la ...

............................................citeste tot

Juan Amador la Heritage (comunicat)
(Mar 2011)
   33.797 vizite  6 comentarii   

Juan Amador, Chef 3 stele Michelin, a ales pentru primul său proiect gastronomic din Europa de Est restaurantul Heritage Heritage se concentrează pe spectacolul gustului şi se redeschide în aprilie. Bucureşti, 28 martie 2011 - Începând cu 12 aprilie 2011, Juan Amador, unul dintre ...

............................................citeste tot

Barry Kolodkin a lansat un blog despre vinuri
(Mar 2011)
   6.536 vizite  0 comentarii   

Barry Kolodkin, un american bine cunoscut in mediile de business din Bucuresti, a lansat de curand un blog despre vinurile din mai multe tari din regiune. Am pus mai jos informatia primita de la Barry fara sa mai intervenim asupra ei... "Black Sea wines este un blog pe limba engleza despre vinuri...

............................................citeste tot

Seminar culinar gratuit la restaurantul “Bucătăraşul cel dibaci”
(Mar 2011)
   7.865 vizite  0 comentarii   

Restaurantul “Bucătăraşul cel dibaci” lansează miercuri, 30 martie, programul de educaţie culinară “Secretele bucătăraşului”. Proiectul va cuprinde cinci seminarii gratuite adresate publicului larg, în cadrul cărora vor fi prezentate participanţilor “secretele” preparării m...

............................................citeste tot

Slow Food la Bucuresti
(Mar 2011)
   6.033 vizite  1 comentarii   

"... pentru ca toata lumea sa auda de Tara Fagarasului! Numai lucruri bune..." Pentru comunitatea de fagaraseni aflati in Bucuresti - dar si pentru cei care doreau sa faca cunostinta intr-un mod inedit cu Tara Fagarasului - singura piaţă turistică Slow Food din România, Earth Market/...

............................................citeste tot

Lansarea oficiala a Restograf-ului
(Mar 2011)
   7.912 vizite  3 comentarii   

Ieri, 17 martie, Hotelul Marshal a gazduit lansarea Restograf.ro. Invitatii au sosit in numar mare, printre ei numarandu-se Mircea Dinescu, Sandra Pralong, Misu Negritoiu, Varujan Vosganian, Alex Stefanescu, Andrei Dimitriu, Gabriel Biris, Sorina Placinta, George Ivascu, Oreste Teodorescu si multi...

............................................citeste tot

Restaurantul Casa Elisabeta si-a schimbat numele in Satyricon
(Mar 2011)
   7.685 vizite  2 comentarii   

La inceputul anilor '90 se amenaja intr-o cladire veche de pe strada Ion Neculce restaurantul Casa Elisabeta. Aceeasi incinta a mai gazduit localuri in perioada 1930-1950. De-a lungul timpului, interiorul a devenit o adevarata expozitie de obiecte de arta colectionate  de catre proprietari. In ...

............................................citeste tot

  22   23
Afiseaza

Deserturi noi, indraznete si sanatoase, in meniul de la Chefs



(Dec 2016)
499 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Iubitorii de dulciuri au un nou motiv pentru a vizita restaurantul Chefs Experience.

De curand cei de la Chefs au introdus in meniu noi deserturi in combinatii savuroase, cu influente frantuzesti, italienesti si mexicane.

Cei care sunt in cautare de experiente noi, dar si gurmanzii, pot incerca Tarta cu ciocolata si chilli, o combinatie inedita inspirata de deserturile din America Latina. Mixul dintre ciocolata aromata si chilli iti va aprinde spiritul si te va scoate din cotidianul culinar.

deserturi chefs (3)

Tarta cu ciocolata si chilli


O alta surpriza pe care o vei putea gasi in noul meniu Chefs este Tortul cu piure de castane si merisoare, facut dupa o reteta proprie. Piureul de castane, considerat un adevarat elixir, este printre singurele preparate care, prelucrate termic, pastreaza in mare parte vitaminele fructului proaspat, motiv pentru care este un tonic natural extrem de puternic. Cu siguranta gustul acestui tort va satisface si cele mai exigente pofte.

deserturi chefs (2)

Tort cu piure de castane si merisoare

 

Amatorii de ciocolata se pot rasfata la Chefs Experience, cu un tort cremos, cu mascarpone si ciocolata alba, inspirat de deserturile italienesti.

deserturi chefs (4)

Tort cu mascarpone si ciocolata alba


Daca ajungi pe Floreasca 55, nu trebuie sa ratezi nici mousse-ul de ciocolata cu zmeura, un desert special creat pentru cei care adora ciocolata neagra in combinatie cu fructe proaspete si racoritoare.

deserturi chefs (5)

Mousse de ciocolata cu zmeura


Cei de la Chefs nu i-au uitat nici pe cei care adopta un stil de viata raw vegan si vin in intampinarea lor cu un desert gustos si sanatos. Tarta de Caramel este preparata doar din ingrediente naturale: migdale, fulgi de cocos, curmale, caju, nuci, pudra de cacao raw, vanilie si mesquite! Nu contine miere sau alti indulcitori. In plus, acest desert nu contine nici gluten asa ca se pot bucura de acest desert si cei care sufera de boala celiaca sau cei care sunt intoleranti la gluten.

deserturi chefs (1)

Tarta de Caramel raw vegana

Asadar daca ti-e pofta de ceva dulce, cu siguranat vei gasi ceva pe gustul tau la Chefs Experience!

Vezi meniul aici.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?









Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 × = thirty six