Ce trebuie sa stiti despre BurgerFest 2016, a doua editie a unui festival culinar YUMMY
(Apr 2016)
   959 vizite  0 comentarii   

Anul trecut, Bucurestiul a avut parte de primul festival dedicat burgerilor, un eveniment culinar la care s-au strans creatorii de burgeri din oras, pasionatii de gatit, dar si gurmanzii care au venit in cautarea celor mai buni burgeri. Restaurante care si-au prezentat cei mai buni burgeri, amatori ...

............................................citeste tot

Picnic RODnic la muzeul satului pentru o duminica gustoasa
(Apr 2016)
   1.439 vizite  0 comentarii   

Muzeul Satului este unul dintre cele mai interesante obiective turistice din Bucuresti, un loc pe care ne bucuram sa-l vedem ca spatiu-gazda pentru evenimente gastronomice. Aici au avut loc diverse festivaluri culturale, dar urmatorul eveniment e fix ce ne imaginam si noi ca ar trebui sa se ...

............................................citeste tot

Scoici versus burgeri - cine va castiga acest meci gustos?
(Apr 2016)
   1.266 vizite  0 comentarii   

Burgerii, fara dubii, au castigat hectare de teren in materie de preferinte ale bucurestenilor atunci cand ies la masa. S-a creat un adevarat razboi de unde se gasesc cei mai buni burgeri in oras si din ce in ce mai multe restaurante au inceput sa introduca burgerul in meniu sau sa-l reinventeze in ...

............................................citeste tot

Primele restaurante anuntate la Gourmet Festival, evenimentul experientelor culinare
(Apr 2016)
   1.122 vizite  0 comentarii   

2016 e anul evenimentelor culinare, dar va vom povesti mai multe despre acestea intr-un articol separat. Acum venim cu vesti bune legate de un festival culinar care si-a propus sa aduca tot ce e mai bun intr-un singur loc: Bucharest Gourmet Festival. A venit vremea sa aflam si care vor fi primii...

............................................citeste tot

Bucataria moleculara: un spectacol al simturilor
(Mar 2016)
   921 vizite  0 comentarii   

Bucatarie moleculara - un adevarat spectacol in farfurie! Cand auzi prima data de bucatarie moleculara gandul te duce mai degraba la eprubete decat la polonic. Adevarul, insa, este undeva la mijloc... bucataria moleculara este o combinatie inedita intre arta culinara si stiinta. Desi la ...

............................................citeste tot

Ciorbe din 3 Imperii by Vasile Ernu
(Mar 2016)
   737 vizite  1 comentarii   

Imperiul de-o zi al ciorbelor este un eveniment puse la cale de J'ai Bistrot, restaurat, bar si cafenea de pe Calea Grivitei. Cum e bine trasat inca din titlu, la eveniment se vor servi ciorbe, ba chiar unele sub semnatura scriitorului Vasile Ernu. Cum si de care aflam direct din pagina ...

............................................citeste tot

Primul festival dedicat street food-ului din Bucuresti
(Mar 2016)
   2.696 vizite  0 comentarii   

Street food-ul era una dintre tendintele mentionate pentru 2016, una previzionata de cei care detin globul de cristal al modei culinare la nivel global. Daca alte tari deja s-au aliniat la acest trend, Bucurestiul vine din urma mai timid. Dar prima editie a Bucharest Street Food Festival e fara ...

............................................citeste tot

Relansarea Muse Bistro: cand taverna greceasca si bistro-ul frantuzesc isi dau intalnire in Bucuresti
(Mar 2016)
   1.373 vizite  0 comentarii   

Un nou Muse Bistro&Wine Bar se contureaza pe Strada Paris, la numarul 17! Astfel, sambata, pe 2 aprilie, amatorii de gusturi fine, stari de bine&pahare pline sunt asteptati la relansarea oficiala a conceptului gastronomic impreuna cu prezentarea si degustarea noului meniu, intr-un decor ...

............................................citeste tot

Delta Dunarii in Centrul Vechi
(Mar 2016)
   632 vizite  0 comentarii   

Pofta de peste poate fi satisfacuta week-end-ul acesta in Bucuresti, in cadrul unui eveniment special in care Delta Dunarii vine mai aproape de bucuresteni. Despre acest eveniment avem mai multe detalii de la organizatori: Bodega “La Mahala” si Complexul Delta Paradis (Canalul Dunavat, ...

............................................citeste tot

Piano vibes - live music la cina
(Mar 2016)
   1.102 vizite  0 comentarii   

O cina este cu mult mai delicioasa daca este acompaniata de muzica buna. Iar Chefs Experience, restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55, a inteles acest lucru, asa ca si-a format un live band special pentru serile de weekend. A umblat in lung si-n lat si a gasit formula potrivita care sa faca ...

............................................citeste tot

Peste, paine si baclava ca-n Istanbul la un hub din Bucuresti
(Mar 2016)
   3.659 vizite  0 comentarii   

In Bucuresti e un hub inedit unde, de ceva vreme, a poposit un van unde puteti gasi streetfood turcesc. Rulota pe post de restaurant in aer liber se numeste Peste Paine si vinde, asa cum ii spune si numele, sandvisuri cu peste asa cum gasiti pe malul Bosforului, dar si chiftele, midii si alte ...

............................................citeste tot

Astrobar - consultatie astrologica la masa
(Mar 2016)
   769 vizite  0 comentarii   

Un bistro din Bucuresti se preocupa de ce e scris in stele pentru clientii sai. Mai exact, la Muse Bistro din Bucuresti, in fiecare joi, puteti sa obtineti o astrograma completa de la Astrobar, oameni specializati in discutiile cu planetele referitoare la ce te asteapta in viata, dar si ghicirea ...

............................................citeste tot

Explorati mesele de odinioara ale romanilor
(Mar 2016)
   464 vizite  0 comentarii   

Un eveniment culinar deosebit ne-a atras atentia in marea de evenimente de pe Facebook. E vorba de o incursiune in bucatariile din trecut, o lectie despre ce mancau romanii odinioara si care era ritualul la masa. Ocazia? Lansarea unui album in colectia "Istorie cu blazon". Dar mai multe aflam chiar ...

............................................citeste tot

Deserturi fine pentru gratii feminine - de 8 martie la Muse Bistro
(Mar 2016)
   606 vizite  0 comentarii   

Muse Bistro e un restaurant mic si intim de pe strada Paris, din zona aia cocheta a Bucurestiului. De curand, bistro-ul a fost renovat, avand acum un design modern, un decor ideal pentru a servi ce va place din meniul inspirat din bucataria mediteraneana cu influente frantuzesti. Aici se ...

............................................citeste tot

Chelneri topless de 8 martie? Da, va rog!
(Mar 2016)
   889 vizite  0 comentarii   

8 martie e ziua aceea in care doamnele si domnisoarele lasa reprezentantii masculini din viata lor acasa si se strang in gasti ca sa se sarbatoreasca asa cum trebuie: cat mai vesel, cat mai distractiv si cat mai interesant. Orasul s-a prins ca trebuie sa se gateasca adecvat pentru ziua de 8 ...

............................................citeste tot

Ce cred romanii despre legea interzicerii fumatului in spatiile publice
(Mar 2016)
   473 vizite  2 comentarii   

De la data de 17 martie, fumatul va fi interzis in spatiile publice. Asta inseamna ca toate scrumierele din baruri, restaurante si cafenele vor avea rol decorativ. Asta pana se deschid terasele. Legea a tot fost amanata pana cand si-a gasit o decizie finala, hotarare care a impartit publicul ...

............................................citeste tot

The Beef Club are un nou executive chef
(Mar 2016)
   1.169 vizite  0 comentarii   

Restaurantul The Beef Club a invitat un mare Chef sa se ocupe de mancarea servita in localul din zona Dorobanti. Michele Mingozzi este noul Executive Chef de la The Beef Club, omul care vrea sa revolutioneze bucataria de la The Beef Club. Cine e si ce isi propune sa faca la restaurantul din ...

............................................citeste tot

Aniversarile sunt mai frumoase cu un cadou de la Chefs Experience
(Feb 2016)
   1.407 vizite  0 comentarii   

Iti aniversezi ziua de nastere sau vrei sa sarbatoriti aniversarea casatoriei voastre intr-un loc special? Cu totii ne dorim sa avem parte de o experienta aparte atunci cand vine vorba de astfel de evenimente importante din viata noastra. Pornind de la restaurantul pe care il alegem cu acesta ...

............................................citeste tot

Cum arata Gallo Nero Dorobanti dupa renovare
(Feb 2016)
   1.144 vizite  2 comentarii   

Gallo Nero, restaurantul din Dorobanti, a trecut printr-un proces de make-over, o renovare in valoare de 100.000 de euro, localul schimbandu-si infatisarea, dar si meniul. Acum, aici veti gasi mancare dintr-un meniu autentic italienesc, totul intr-un decor contemporan, un design potrivit zonei si ...

............................................citeste tot

La Lavanda - o noua destinatie de vizitat pe Valea Prahovei
(Feb 2016)
   4.161 vizite  4 comentarii   

Pentru amatorii calatoriilor scurte prin tara si pentru toti cei care sunt in cautarea unor noi destinatii culinare aproape de Bucuresti, venim cu o veste buna. In comuna Cornu, cam la 30 de minute de Ploiesti, a aparut acest restaurant cu un design savuros: La Lavanda. Asa cum ii spune numele, ...

............................................citeste tot

Gastronomie fina pentru toti - delicii din fructe de mare la Octopus
(Jan 2016)
   1.949 vizite  3 comentarii   

Un restaurant specializat in prepararea fructelor de mare s-a gandit sa dea startul unor zile de festin. Astfel, la Octopus (Contemporany Mediteranean Restaurant) puteti degusta preparate din gastronomia fina, fructe de mare si preparate din peste. Sunteti asteptati intre 28 si 30 Ianuarie la ...

............................................citeste tot

O poveste frumoasa cu un bistro si produsele de la micii furnizori locali
(Jan 2016)
   1.046 vizite  0 comentarii   

Bistro de l'Arte din Brasov ajunge sa fie personaj in diverse povesti frumoase. Acest mic bistro a fost printre primele locuri participante la o initiativa generoasa cu denumirea de "cafea in suspendare": clientii puteau sa cumpere o extra cafea, un extra preparat, pe care cei de la bistro il puneau...

............................................citeste tot

Gourmet Festival - sarbatoare in aer liber cu street food si fine dining
(Jan 2016)
   1.563 vizite  0 comentarii   

Festivalurile culinare sunt ocazia perfecta pentru a descoperi toti jucatorii din aceasta piata, de la micii producatori pana la noutatile celor mai mari si mai cunoscuti. Un astfel de eveniment este si Gourmet Festival, un eveniment care pregateste scena culinara a Bucurestiului pentru vara lui ...

............................................citeste tot

Un restaurant romanesc la International Green Week la Berlin
(Jan 2016)
   1.394 vizite  0 comentarii   

Un restaurant romanesc, unul care are si ferma proprie unde isi cultiva graul, isi face carnatii sau de unde isi ia lapte direct de la sursa, se numara printre participantii targului International Green Week de la Berlin. Restaurantul Cocosu' Rosu a ajuns cu taraba la Berlin unde-si prezinta ...

............................................citeste tot

Un restaurant din Bucuresti are propria sa ferma de gaini
(Jan 2016)
   1.698 vizite  2 comentarii   

Un restaurant din Bucuresti a anuntat ca si-a facut propria ferma unde gainile cresc in voie, vesele si fara stres. Astfel, un local din Bucuresti se aliniaza tendintelor deja adoptate de restaurante din afara, si anume productia proprie a materiei prime. Ca sa nu mai pastram misterul: ...

............................................citeste tot

  5   6  7  8  9  10  11
Afiseaza

Deserturi noi, indraznete si sanatoase, in meniul de la Chefs



(Dec 2016)
309 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Iubitorii de dulciuri au un nou motiv pentru a vizita restaurantul Chefs Experience.

De curand cei de la Chefs au introdus in meniu noi deserturi in combinatii savuroase, cu influente frantuzesti, italienesti si mexicane.

Cei care sunt in cautare de experiente noi, dar si gurmanzii, pot incerca Tarta cu ciocolata si chilli, o combinatie inedita inspirata de deserturile din America Latina. Mixul dintre ciocolata aromata si chilli iti va aprinde spiritul si te va scoate din cotidianul culinar.

deserturi chefs (3)

Tarta cu ciocolata si chilli


O alta surpriza pe care o vei putea gasi in noul meniu Chefs este Tortul cu piure de castane si merisoare, facut dupa o reteta proprie. Piureul de castane, considerat un adevarat elixir, este printre singurele preparate care, prelucrate termic, pastreaza in mare parte vitaminele fructului proaspat, motiv pentru care este un tonic natural extrem de puternic. Cu siguranta gustul acestui tort va satisface si cele mai exigente pofte.

deserturi chefs (2)

Tort cu piure de castane si merisoare

 

Amatorii de ciocolata se pot rasfata la Chefs Experience, cu un tort cremos, cu mascarpone si ciocolata alba, inspirat de deserturile italienesti.

deserturi chefs (4)

Tort cu mascarpone si ciocolata alba


Daca ajungi pe Floreasca 55, nu trebuie sa ratezi nici mousse-ul de ciocolata cu zmeura, un desert special creat pentru cei care adora ciocolata neagra in combinatie cu fructe proaspete si racoritoare.

deserturi chefs (5)

Mousse de ciocolata cu zmeura


Cei de la Chefs nu i-au uitat nici pe cei care adopta un stil de viata raw vegan si vin in intampinarea lor cu un desert gustos si sanatos. Tarta de Caramel este preparata doar din ingrediente naturale: migdale, fulgi de cocos, curmale, caju, nuci, pudra de cacao raw, vanilie si mesquite! Nu contine miere sau alti indulcitori. In plus, acest desert nu contine nici gluten asa ca se pot bucura de acest desert si cei care sufera de boala celiaca sau cei care sunt intoleranti la gluten.

deserturi chefs (1)

Tarta de Caramel raw vegana

Asadar daca ti-e pofta de ceva dulce, cu siguranat vei gasi ceva pe gustul tau la Chefs Experience!

Vezi meniul aici.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?









Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ seven = 13