Explorati mesele de odinioara ale romanilor
(Mar 2016)
   492 vizite  0 comentarii   

Un eveniment culinar deosebit ne-a atras atentia in marea de evenimente de pe Facebook. E vorba de o incursiune in bucatariile din trecut, o lectie despre ce mancau romanii odinioara si care era ritualul la masa. Ocazia? Lansarea unui album in colectia "Istorie cu blazon". Dar mai multe aflam chiar ...

............................................citeste tot

Deserturi fine pentru gratii feminine - de 8 martie la Muse Bistro
(Mar 2016)
   642 vizite  0 comentarii   

Muse Bistro e un restaurant mic si intim de pe strada Paris, din zona aia cocheta a Bucurestiului. De curand, bistro-ul a fost renovat, avand acum un design modern, un decor ideal pentru a servi ce va place din meniul inspirat din bucataria mediteraneana cu influente frantuzesti. Aici se ...

............................................citeste tot

Chelneri topless de 8 martie? Da, va rog!
(Mar 2016)
   932 vizite  0 comentarii   

8 martie e ziua aceea in care doamnele si domnisoarele lasa reprezentantii masculini din viata lor acasa si se strang in gasti ca sa se sarbatoreasca asa cum trebuie: cat mai vesel, cat mai distractiv si cat mai interesant. Orasul s-a prins ca trebuie sa se gateasca adecvat pentru ziua de 8 ...

............................................citeste tot

Ce cred romanii despre legea interzicerii fumatului in spatiile publice
(Mar 2016)
   483 vizite  2 comentarii   

De la data de 17 martie, fumatul va fi interzis in spatiile publice. Asta inseamna ca toate scrumierele din baruri, restaurante si cafenele vor avea rol decorativ. Asta pana se deschid terasele. Legea a tot fost amanata pana cand si-a gasit o decizie finala, hotarare care a impartit publicul ...

............................................citeste tot

The Beef Club are un nou executive chef
(Mar 2016)
   1.184 vizite  0 comentarii   

Restaurantul The Beef Club a invitat un mare Chef sa se ocupe de mancarea servita in localul din zona Dorobanti. Michele Mingozzi este noul Executive Chef de la The Beef Club, omul care vrea sa revolutioneze bucataria de la The Beef Club. Cine e si ce isi propune sa faca la restaurantul din ...

............................................citeste tot

Aniversarile sunt mai frumoase cu un cadou de la Chefs Experience
(Feb 2016)
   1.458 vizite  0 comentarii   

Iti aniversezi ziua de nastere sau vrei sa sarbatoriti aniversarea casatoriei voastre intr-un loc special? Cu totii ne dorim sa avem parte de o experienta aparte atunci cand vine vorba de astfel de evenimente importante din viata noastra. Pornind de la restaurantul pe care il alegem cu acesta ...

............................................citeste tot

Cum arata Gallo Nero Dorobanti dupa renovare
(Feb 2016)
   1.183 vizite  2 comentarii   

Gallo Nero, restaurantul din Dorobanti, a trecut printr-un proces de make-over, o renovare in valoare de 100.000 de euro, localul schimbandu-si infatisarea, dar si meniul. Acum, aici veti gasi mancare dintr-un meniu autentic italienesc, totul intr-un decor contemporan, un design potrivit zonei si ...

............................................citeste tot

La Lavanda - o noua destinatie de vizitat pe Valea Prahovei
(Feb 2016)
   4.317 vizite  4 comentarii   

Pentru amatorii calatoriilor scurte prin tara si pentru toti cei care sunt in cautarea unor noi destinatii culinare aproape de Bucuresti, venim cu o veste buna. In comuna Cornu, cam la 30 de minute de Ploiesti, a aparut acest restaurant cu un design savuros: La Lavanda. Asa cum ii spune numele, ...

............................................citeste tot

Gastronomie fina pentru toti - delicii din fructe de mare la Octopus
(Jan 2016)
   1.977 vizite  3 comentarii   

Un restaurant specializat in prepararea fructelor de mare s-a gandit sa dea startul unor zile de festin. Astfel, la Octopus (Contemporany Mediteranean Restaurant) puteti degusta preparate din gastronomia fina, fructe de mare si preparate din peste. Sunteti asteptati intre 28 si 30 Ianuarie la ...

............................................citeste tot

O poveste frumoasa cu un bistro si produsele de la micii furnizori locali
(Jan 2016)
   1.069 vizite  0 comentarii   

Bistro de l'Arte din Brasov ajunge sa fie personaj in diverse povesti frumoase. Acest mic bistro a fost printre primele locuri participante la o initiativa generoasa cu denumirea de "cafea in suspendare": clientii puteau sa cumpere o extra cafea, un extra preparat, pe care cei de la bistro il puneau...

............................................citeste tot

Gourmet Festival - sarbatoare in aer liber cu street food si fine dining
(Jan 2016)
   1.602 vizite  0 comentarii   

Festivalurile culinare sunt ocazia perfecta pentru a descoperi toti jucatorii din aceasta piata, de la micii producatori pana la noutatile celor mai mari si mai cunoscuti. Un astfel de eveniment este si Gourmet Festival, un eveniment care pregateste scena culinara a Bucurestiului pentru vara lui ...

............................................citeste tot

Un restaurant romanesc la International Green Week la Berlin
(Jan 2016)
   1.438 vizite  0 comentarii   

Un restaurant romanesc, unul care are si ferma proprie unde isi cultiva graul, isi face carnatii sau de unde isi ia lapte direct de la sursa, se numara printre participantii targului International Green Week de la Berlin. Restaurantul Cocosu' Rosu a ajuns cu taraba la Berlin unde-si prezinta ...

............................................citeste tot

Un restaurant din Bucuresti are propria sa ferma de gaini
(Jan 2016)
   1.724 vizite  2 comentarii   

Un restaurant din Bucuresti a anuntat ca si-a facut propria ferma unde gainile cresc in voie, vesele si fara stres. Astfel, un local din Bucuresti se aliniaza tendintelor deja adoptate de restaurante din afara, si anume productia proprie a materiei prime. Ca sa nu mai pastram misterul: ...

............................................citeste tot

Restaurantul IKEA din Bucuresti se inchide pentru renovari
(Jan 2016)
   2.720 vizite  1 comentarii   

Reprezentantii IKEA au anuntat ca restaurantul din Baneasa se va inchide, incepand cu data de 11 ianuarie. Insa, acesta isi va redeschide portile pe 15 februarie, dupa ce vor fi terminate lucrarile de renovare. Conform comunicatului de presa, in cadrul lucrarilor de renovare vor fi ...

............................................citeste tot

Veg Awards 2015 - cine sunt castigatorii
(Dec 2015)
   1.092 vizite  0 comentarii   

In Romania exista Asociatia Vegetarienilor. Aceasta a organizat anul acesta si o prima editie a unor premii menite sa aduca omagiile de rigoare celor care se implica in universul vegetarian romanesc. Astfel Veg Awards 2015 a adus premii unor oameni, restaurante, dar si initiative care au contribuit ...

............................................citeste tot

Fumatul a fost interzis in toate restaurantele si cluburile din Romania
(Dec 2015)
   744 vizite  4 comentarii   

Dupa mai multe saptamani de amanari, proteste, revolte pe Facebook ale fumatorilor/ nefumatorilor care se simt discriminati etc.,  parlamentarii din Camera Deputatilor au votat legea care interzice fumatul in "orice spatiu accesibil publicului sau destinat utilizarii colective, indiferent de forma ...

............................................citeste tot

Hot Dog Party la Ludic
(Dec 2015)
   690 vizite  0 comentarii   

Ludic, un pub cu mancare buna, jocuri si atmofera vesela, a inceput sa pregateasca, miercuri de miercuri, cate un hot dog special. Miercurea aceasta echipa Ludic anunta inchiderea sezonului de hot dogi cu un eveniment special, Hot Dog Party. Aici vor veni ca invitati speciali toate cele 8 astfel de...

............................................citeste tot

Un nou meniu haute gamme la restaurantul L'Atelier
(Dec 2015)
   850 vizite  0 comentarii   

Ne bucuram cand primim vesti ca un restaurant si-a schimbat meniul. E semn bun ca a stat si s-a gandit cum sa-si dea un refresh, ca si-a studiat publicul si ca stie cam care ar fi preferintele acestuia si ca e cumva in pas cu tendintele culinare. De curand am fost informati ca un restaurant de top ...

............................................citeste tot

O noua calatorie culinara in bucataria romaneasca
(Dec 2015)
   1.059 vizite  0 comentarii   

Don Catering este serviciul prin care comandati mancare buna, dar si sustineti producatorii locali din Romania. V-am povestit despre ei cand s-au lansat, iar acum a venit momentul sa va spunem despre o alta calatorie culinara, una in care anunta si deschiderea unei brutarii in Valea Dragului, un ...

............................................citeste tot

O lectie si-o degustare cu paste de casa si trufe
(Nov 2015)
   935 vizite  0 comentarii   

London Street Atelier e un mic bistro din Dorobanti, de fapt e un atelier de gatit si un loc pentru degustari. Sub conducerea lui Rachel Sargent, o englezoaica pasionata de gastronomie, la London Street au loc diverse evenimente la care se gateste, se degusta, se invata si de desfata simturile. ...

............................................citeste tot

Bucataria Romaneasca Reinterpretata la Chefs Experience
(Nov 2015)
   1.726 vizite  0 comentarii   

Evenimentele culinare in Bucuresti mai numara o cina plina de savoare. E vorba de o masa bogata cu preparate inspirate din bucataria romaneasca, cina care se va tine la restaurantul Chefs Experience. Detaliile despre acest eveniment culinar le aflam chiar de la membrii restaurantului: In fiecare ...

............................................citeste tot

Iarna in Sibiu intr-o calatorie culinara cu retete vechi din cultura gastronomica a Transilvaniei
(Nov 2015)
   649 vizite  0 comentarii   

Echipa MyTransylvania este cea care a revitalizat aceasta zona a Romaniei si care a gasit un unghi de abordare absolut delicios pentru turisti: cel culinar. De curand si prestigiosul ghid de calatorii Lonely Planet a desemnat Transilvania ca destinatie de top pentru anul 2016, asteptandu-ne astfel ...

............................................citeste tot

Smart food and wine: cina in stil frantuzesc cu rata si vin
(Nov 2015)
   947 vizite  0 comentarii   

Restaurantul Voila din Bucuresti gazduieste o cina speciala in care puteti afla totul despre gustoasa rata, dar si despre vinul potrivit pentru acest preparat frantuzesc de exceptie. Cina in stil frantuzesc cu accente gourmet si vinuri sofisticate va avea niste maestri la butoane: Radu Dumitrescu...

............................................citeste tot

Bulinele rosii inchid localurile din Centrul Vechi
(Oct 2015)
   888 vizite  0 comentarii   

Toate localurile din Centrul Vechi care se afla in cladiri cu bulina ar putea fi inchise in viitorul apropiat. Din cele 200 de baruri, cafenele, restaurante si cluburi care-si desfasoara activitatea in Centrul Vechi din Bucuresti, mai mult de jumatate au fost expertizate cu risc seismic ridicat...

............................................citeste tot

Ciorbite in asteptare pentru oamenii nevoiasi, la un restaurant din Bucuresti
(Oct 2015)
   4.532 vizite  3 comentarii   

Un restaurant din Bucuresti a avut idee foarte frumoasa de a-i ajuta pe cei nevoiasi, care nu-si pot permite o masa calda, prin programul "ciorbite in asteptare", pe modelul "cafelei in asteptare". Acesta functioneaza astfel: clientii mai generosi platesc doua portii de ciorba (sau un alt fel ...

............................................citeste tot

  6   7  8  9  10  11  12
Afiseaza

Deserturi noi, indraznete si sanatoase, in meniul de la Chefs



(Dec 2016)
378 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Iubitorii de dulciuri au un nou motiv pentru a vizita restaurantul Chefs Experience.

De curand cei de la Chefs au introdus in meniu noi deserturi in combinatii savuroase, cu influente frantuzesti, italienesti si mexicane.

Cei care sunt in cautare de experiente noi, dar si gurmanzii, pot incerca Tarta cu ciocolata si chilli, o combinatie inedita inspirata de deserturile din America Latina. Mixul dintre ciocolata aromata si chilli iti va aprinde spiritul si te va scoate din cotidianul culinar.

deserturi chefs (3)

Tarta cu ciocolata si chilli


O alta surpriza pe care o vei putea gasi in noul meniu Chefs este Tortul cu piure de castane si merisoare, facut dupa o reteta proprie. Piureul de castane, considerat un adevarat elixir, este printre singurele preparate care, prelucrate termic, pastreaza in mare parte vitaminele fructului proaspat, motiv pentru care este un tonic natural extrem de puternic. Cu siguranta gustul acestui tort va satisface si cele mai exigente pofte.

deserturi chefs (2)

Tort cu piure de castane si merisoare

 

Amatorii de ciocolata se pot rasfata la Chefs Experience, cu un tort cremos, cu mascarpone si ciocolata alba, inspirat de deserturile italienesti.

deserturi chefs (4)

Tort cu mascarpone si ciocolata alba


Daca ajungi pe Floreasca 55, nu trebuie sa ratezi nici mousse-ul de ciocolata cu zmeura, un desert special creat pentru cei care adora ciocolata neagra in combinatie cu fructe proaspete si racoritoare.

deserturi chefs (5)

Mousse de ciocolata cu zmeura


Cei de la Chefs nu i-au uitat nici pe cei care adopta un stil de viata raw vegan si vin in intampinarea lor cu un desert gustos si sanatos. Tarta de Caramel este preparata doar din ingrediente naturale: migdale, fulgi de cocos, curmale, caju, nuci, pudra de cacao raw, vanilie si mesquite! Nu contine miere sau alti indulcitori. In plus, acest desert nu contine nici gluten asa ca se pot bucura de acest desert si cei care sufera de boala celiaca sau cei care sunt intoleranti la gluten.

deserturi chefs (1)

Tarta de Caramel raw vegana

Asadar daca ti-e pofta de ceva dulce, cu siguranat vei gasi ceva pe gustul tau la Chefs Experience!

Vezi meniul aici.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?









Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 9 = nine