Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   1.598 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   1.105 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   1.692 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   2.134 vizite  1 comentarii   2 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   777 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   963 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   818 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.861 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   984 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   3.960 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   768 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   10.618 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   1.584 vizite  0 comentarii   7 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   1.040 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   756 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   559 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   960 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   2.191 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   3.555 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   5.670 vizite  0 comentarii   2 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   993 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   2.290 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   7.040 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   1.190 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   1.116 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Despre Secreto Wine Club (prezentare)



Simona Mardale  (Apr 2011)
33.663 Vizualizarivizualizari
8 Comentariicomentarii
2 placut 
9 displacut 

 

Dincolo de strada Romulus, Calea Călăraşilor se lărgeşte. Pe stânga (din directia halei Traian) există o străduţă interesantă, în formă de potcoavă, numită Alexandru Sihleanu (poet, 1834-1857). La nr 3, intr-o casa de la inceputul secolulului XX, construita in stil neoromanesc, se afla Wine Club SECRETO.

WINE CLUB SECRETO se adreseaza unui segment de clienti dornici sa experimenteze, curiosi sa descopere si indeajuns de deschisi sa acorde vinului bun o sansa, indiferent de contextul in care o pot face:  evenimente tematice, cine de afaceri, petreceri de firme, aniversari, degustari – toate in locatia clubului sau chiar acasa, savurand in intimitate vinuri deosebite importate de noi.

Pentru asta ne propunem sa:

* introducem o abordare proaspata a degustarii si savurarii vinului
* oferim clientilor mostri oportunitati de a descoperi si de a se bucura de o gama diversa de vinuri de calitate
* organizam evenimente bogate senzorial, de bun gust si experiente inedite intr-o atmosfera destinsa si distinsa
* aducem si sa distribuim pe piata vinuri care au o calitate buna la un pret bun

Intr-o perioada in care piata este saturata de produse, servicii si experiente de calitate indoielnica sau la preturi exagerate pentru ceea ce se ofera, intr-o perioada in care orice consumator este atent unde isi cheltuie timpul si banii, dorim sa aducem un aer proaspat pe piata de HORECA si prin care consumatorul sa scape de abordarile scortoase si de “fite, de explicatiile complicate ale “expertilor”, de prezentarile formaliste, pretentioase si plicticoase ale “cunoscatorilor”!

Noua Linie Aurelia Visinescu

Noua linie „Aurelia Visinescu“ a plecat de la dorinta autoarei de a da pietei vinuri care sa nu se inscrie intr- un anumit sablon sau trend gustativ. Dupa cum Aurelia Visinescu declara, acestea sunt vinuri de autor, vinuri pe gustul meu.

Pe langa abordarea in vinificatie si atentia acordata, vinurile din noua gama au parte si de o strategie de marketing total diferita fata de gamele anterioare. Pariul producatorului este acela de a le impune sub un brand personal, si nu ca marca comerciala. „Am preferat sa mergem pe un brand personal in locul unuia comercial, din dorinta de a construi un nume si nu o eticheta. O linie care sa scoata in evidenta propriile noastre valori“, afirma Aurelia Visinescu, subliniind ca acest tip strategie este benefic pentru orice producator de nisa.

Linia „Aurelia Visinescu“ este formata din trei game diferite – „Nomad“, „Artisan“ si „Anima“ -, fiecare dintre ele avand un simbolism aparte. Gama „Nomad“ este formata, potrivit autoarei, din vinuri usor de inteles atat de catre consumatorul roman, cat si de consumatorii de oriunde: „Nomad este linia adresata celor care doresc sa experimenteze o calatorie in lumea vinului, pentru cei ce adora libertatea, alternativa, diversitatea“.

„Artisan“ este formata din vinuri „«artizanale», «manufacturate» realizate in loturi limitate, cu multa grija, si unicitate in rezultat“. Eticheta acestei linii poarta chiar amprenta stilizata a Aureliei Visinescu, cu trimitere directa la stilul personal impus de vinificatoare.

Cea de-a treia componenta a gamei, linia „Anima“ este dedicata vinurilor deosebite, obtinute numai in recoltele exceptionale. Aurelia Visinescu explica filosofia acestei game: „«Anima» exprima idea de «eu» interior, de suflet, si reprezinta toata afectiunea si efortul pe care le-am depus cand am facut aceste vinuri. De asemenea, grafica etichetei este o interpretare artistica a sufletului meu“.


Vinuri Aurelia Visinescu – martie 2011

NOMAD Sauvignon Blanc 2008 – 13.0% vol

Arome puternice de agrise, iarba salbatica si lamaie verde, proaspat la gust cu tonuri minerale ; Insoteste fructele de mare in special stridiile, crevetii, scoicile, mancarea vegetariana, aperitivele, mancarea chinezeasca. Intodeauna revigorant chiar si neinsotit de mancare. Se serveste racit la temp cuprinse intre 6-8 grade..

It has powerful aromas of gooseberry wild grass and fresh lime and a generous freshly mouth fell. The wine displays mineral characters on its lengthy finish. It goes whit seafood particularly oysters, prawns, scallops and whitebait. It will also complement a range of vegetarian dishes, starters and those whit garlic and chine’s food.

White ARTISANU 2009 – 13.0% vol

Feteasca Alba, Riesling, Tamaioasa Romaneasca. Creat cu dragoste si pasiune pentru soiurile romanesti, acest cupaj dezvolta arome parfumate de citrice si trandafir. Proaspat si fructos la gust, cu note de grapefruit rosu, final persistent si bine echilibrat. Poate fi servit cu sufleuri, peste si fructe de mare, mancaruri asiatice, bine racit la 6-8 grade. Nr lim de sticle 6947..

Created  whit love and passion for the Romanian varieties this blend of Feteasca Alba, Riesling, Tamaioasa Romaneasca develops pale lemon, scented, grapey, grapefruit and roses nose. Fresh and fruity palate with notes of pink grapefruit, well balanced and a long lasting finish. Can be serve alongside whit soufflés, fish and see food. Asian food.

NOMAD Pinot Noir 2007 – 13,5 vol

Un vin fin, delicat, cu miros de zmeura si ciocolata amaruie, de consistenta mesie cu taninuri maturate si nuante vanilie. Invechit in butoaie de stejar romanesc, timp de  12 luni. Se serveste la 16-18 C cu carne pasare, paste bologneze, mancare marocana si libaneza, brie sau camembert.

Soft and delicate, intense nose, of red berry and dark chocolate, medium body, with some tannins and vanilla on the palate. Aged of 12 month in Romanian oak barrels. Serve at 16-18 c with poultry bolognas pasta, Moroccan and Lebanese food, brie or camembert.

Red ARTISANU 2007- 14.5% vol.

Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot. Trei soiuri specifice pogdoriei Dealu Mare intr-o asamblare moderna cu puternice amprente personale, vinul este elegant si generos, cu miros de cafea si trabuc. Gustul de ciocolata anaruie, condimente si vanilie este bine integrat de structura complexa si corpolenta. Invechit in baric timp de 24 de luni. Recomandat a fi servit alaturi de friptura de porc, sau vanat, la temp de 16-18 grade.

Three varieties Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot specific to Dealu Mare wine region blended whit a personal fingerprint ; the wine is elegant and generous, developing coffee and tobacco nose, spices and vanilla taste, well integrated by the complex and corpulent structure. Barrique aged for 24 months. To be served whit roasted turkey or goose, pork or game.

ANIMA – Merlot 2008 14,8% .vol

Merlot Dealu Mare, 2008. Doc, Rosu Sec. Produs numai in anii de recolta exceptionali, intens, moale si catifelat , bogat cu miros de fructe negre bine coapte, echilibrat de aromele de vanilie provenite ca urmare a invechirii timp de 20 luni in butoaie de stejar romanesc..

Produced only in the exceptional vintages. Aged for 20 months in Romanian oak barrels. Intense, bright, ripe dark fruit nose, wall balanced by the vanilla aroma. Smooth and velvety texture. To preserve the delicate flavours, technological intervention has been kept to minimum therefore a light deposit on the bottom of the bottle could be a normal occurrence. Serve whit any kind of red meat, or cheese.

ARTISAN Tamaioasa Romaneasca 2009 – demidulce – medium sweet – 13 % vol

Vin parfumat, cu arome de trandafiri, busuioc si pepene galben, senzatii gustative de miere, echil,ibrate de o aciditate vioaie. Recomdat la fois gras, produse de patiserie sid esert sau laturi de mancaruri asiatice cu sosuri dulci. Bine racit la temp de 4-6

Lovely aromatics, roses, basil and yellow melon, the palette has the delicious Haney sweetness. Rich and well balanced by good acidity. To be served with fois gras, as pastry and sweets, or a long side sweet Asian food. Chilled at 4-6 C


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Nu mai exista Secreto Wine Club. Este de domeniul trecutului.

Reply

stiu, dar nu pe prima pagina si trecut, fara sa fie semnalat (pe prima pagina) din ce rubrica face parte, pentru ca materialul apare la fel ca oricare alt articol de pe site.

Reply

acestea este un comunicat de presa sau un advertorial? trebuia marcat ca atare. daca nu este niciuna, nici alta, m-ati dezamagit. de ce as mai intra pe R, daca este la fel ca toate site-urile de doi lei din domeniu? m-am bucurat cand am vazut ca este un site in domeniu care-si propune sa puna ordine in domeniu. calea este insa lunga. mai bine nu promiteati nimic.
de asemenea, nici pe la Secreto Wine Club nu ma intereseaza sa calc, daca are nevoie de astfel de reclama mascata, pentru a se face cunoscut.

Reply

    Vezi ca in sectiunea “Prezentari” (cea in care esti acum!) sunt chiar ceea ce numele sugreaza, adica prezentari de firme si de produse. Poti sa le spui si “advertoriale”, daca vrei. Sa tii seama doar de faptul ca nu sunt platite – nu luam bani de la restaurante, asta am scris destul de clar. Asta ca sa stii…

    GB

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× eight = 40