EAT ETC.

Vizualizari 2.788 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Snack
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

EAT ETC va sta la dispozitie in fiecare zi cu produse proaspete si preparate, intr-o gama variata de optiuni delicioase. Suntem pregatiti in fiecare moment sa va servim in cele mai bune conditii, fie ca serviti masa la noi, sau va livram masa la locul de munca.

In plus, serviciile noastre de catering pentru evenimente si ocazii speciale completeaza o oferta bogata si flexibila de preparate de cea mai buna calitate.

ALEGEM: Ne asiguram ca furnizorii nostri ne livreaza cele mai proaspete produse de baza si ingrediente. Selectam doar materii prime de calitate deosebita pentru meniurile noastre

PREGATIM: Respectam intocmai retetarele, si adaugam mult suflet la procedurile de preparare. EAT ETC. are toate certificarile legale la zi.

GATIM: Produse proaspete, utilaje si instalatii de bucatarie de calitate, bucatari constiinciosi si exigenti, plus igiena impecabila, acestea fac parte din cultura EAT ETC.

SERIVM: Calitatea mancarii depinde si de recipientele si vesela in care este servita. Ne asiguram ca toate conditiile de igiena sunt respectate. Abia apoi adaugam bunul gust si amabilitatea.

LIVRAM: Impachetam mancarea comandata de dvs. In conditii perfecte de igiena si o livram cat mai repede, la timp, cu mijloace de transport si personal adecvate.

Va ASTEPTAM! Alegeti EAT ETC. pentru o masa buna, pentru evenimente, sau pentru a oferi personalului dvs. conditiile optime pentru a lucra cu dragoste si implicare.
Localizare EAT ETC.

Bd. Dimitrie Pompeiu 10 A (Pipera), Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
mancare prosta si scumpa

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ two = 8Taguri: , , , , ,