El Bistro (inchis)

Vizualizari 9.575 Vizualizari 
Comentarii 9 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 275 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt42097

E un alt restaurant acolo, Bistro Atelier, un bistrou mediteranean, s-ar putea sa fie cam acelasi lucru, doar cu numele schimbat.

------------------------------

El Bistro e un mic bistrou, evident, deschis la parterul unui bloc vechi de pe Calea Victoriei, aproape de Piata Victoriei, si aproape lipit de un alt bistrou la fel de mic, Faju. El Bistro are cateva mese in interior, iar vara se mai poate sta si pe mica terasa din fata, chiar pe trotuarul marelui bulevard. E destul de bine amenajat, colorat, vesel, tineresc, placut. Pacat doar ca e un fum acolo de iti piere cheful de mancat si nu stii cum sa faci sa iesi mai repede la aer.

Mancarea e destul de comuna, chiar banala la El Bistro, cat sa astampere foamea angajatilor de la firmele din jur, din cladirile de birouri, sau, rareori, a putinilor trecatori care s-ar putea simti infometati exact in clipa in care trec prin fata la El Bistro. Mi-au spus ca in ianuarie 2012 vor schimba meniul si ca vom putea manca acolo mult mai bine decat acum. Sper sa le reuseasca... (GB)

Localizare El Bistro (inchis)

Calea Victoriei 208, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
decor bun, mâncare bună !

Reply

Am fost la El Bistro pentru pranz si nu am fost multumita…o fi el pe Vicotriei, dar oamenii sunt prea fitzosi! Am mancat Spaghetti Aglio e Gamberi si desert chees cake cu Mars. Inainte de nota am scos Cardul Privilege cu care stiam ca am 30% reducere la nota de plata (eram insotita de inca 2 persoane) si surpriza a fost ca orpatarita a ezitat putin, mi s-a parut ca nu stie dar cand a venit cu nota era reducerea aplicata si suplimentare ne-au oferit un voucher de 10 lei pentru urmatoarea vizita pentru ca suntem clienti Card Privilege. Va recomand cu drag :)

Reply

I am from UK and visiting some friends here in Bucharest for the last 3 days.They propose last night to eat to El Bistro. I don’t have words to describe how good time we had and the food was excellent. Bravo!

Reply

S-a schimbat mult fata de ce era acum cativa ani. Se vede ca noii actionari se implica. Meniul e total schimbat si imi pare ca au schimbat si climatizarea. Cheese cake-ul cu mars e demential

Reply

excelent, atmosfera foarte placuta si calda, mancare si servicii foarte bune!

Reply

Am fost ieri acolo si intr-adevar au un meniu nou, am mancat rata si mars cheese cake si mi-au placut foarte mult

Reply

Foarte foarte mâncare bună!

Reply

atmosfera ca acasa, cea mai buna mancare din zona, mai ales la meniul zilei.

Reply

atmosfera frumoasa, personal amabil, mancare buna,

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− two = 4Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,