Fast-food City Kebab (inchis)

Vizualizari 2.424 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Fast-food
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Arabeasca
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 41 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

City Kebab din Centrul Vechi este un loc unde poti sa mananci kebab “altfel” decat ce ai mancat pana acum, intr-o locatie “altfel” decat te-ai obisnuit.

Fast - food City Kebab Centrul vechi Bucuresti 2Meniul este inspirat din bucataria marelor orase precum Cairo, Istanbul, Beirut si Atena, unde kebab-ul e la el acasa. Ingredientele locale, care ofera savoarea autentica, au fost incluse in reteta celor 4 tipuri de kebab din meniu – Cairo Kebab, Istanbul Kebab, Beirut Kebab si Atena Kebab. Toate ingredientele sunt invelite in lipie Durum sau asezate in bagheta de paine alba sau neagra proaspat scoasa din cuptor.

Noutatea conceptului City Kebab nu vine doar din combinatia de ingredient, dar si din perspectiva healthy food. Retetele sunt create de Consultantul in Gastronomie Gabriela Berechet, care s-a asigurat ca fiecare produs este gandit atat din perspectiva experientei gustative cat si din perspectiva nutritionala. Pe meniu toate produsele au afisate valoarea calorica, iar cel mai caloric kebab din meniul City Kebab are de doua ori mai putine calorii decat o shaorma obisnuita (care are aproximativ 1.400 – 1.500 kCal.

Pentru a complementa meniul de kebab clientii pot alege una din cele trei salate – salata libaneza, salata turceasca sau salata greceasca. La crearea salatelor s-a luat in considerare, de asemenea, aportul nutritional. De exemplu, salata libaneza si turceasca contin patrunjel care in loc sa fie tocat este rupt frunza cu frunza pentru a pastra valoaroasa vitamina C intacta. In meniu veti gasi produse adiacente precum Gozlemele – placintele turcesti cu trei tipuri de topinguri: feta, rosii si spanac; cascaval si rosii; carne de pui, cascaval si rosii. Usoare, dar in acelasi timp consistente, Gozlemele sunt optiunea perfecta pentru micul dejun sau pentru o gustare rapida.

La fel ca si meniul City Kebab, designul spatiului este inspirat din peisajul urban al marelor orase si mancarea de strada. In designul City Kebab arhitectul bucurestean Cristian Corvin a reconstituit o straduta din orasele aglomerate si viu colorate ale orientului. Tarabe si chioscuri din metal, lampi in stilul anilor 50, gresie vesel colorata, mese si scaune handmade, amestecul diferitor tipuri de materiale precum metalul si lemnul, ofera spatiului o ambianta urbana, chiar de strada, redusa la esenta.
Localizare Fast-food City Kebab (inchis)

Gabroveni 51, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am comandat si eu 3 tipuri de kebab de pui, cairo, beirut, istanbul.
Toate cele 3 au fost livrate extrem de picante, si indepartand feliile de ardei iute am umplut o scrumiera mica (erau cel putin 4 ardei aruncati in kebabul meu).

Cei de la city kebab nu mai au atentia la detalii de la inceput.

Reply

Mancarea buna, cel putin ce am comandat eu “atena keabab”. Mi se pare o combinatie curajoasa – feta in kebab (pe langa alte ingrediente si sosul tzatziki). Ambianta placuta si personalul amabil. Recomand.

Reply

Testat! Clar nu este shaorma cu “de toate”. De la mine un mare “bravo”

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight + = 9Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,