Restaurant grill Texas West (inchis)

Vizualizari 7.117 Vizualizari 
Comentarii 10 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Americana
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 29 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Banu Manta 2, BUCURESTI


021.222.03.00, 0732.495.895

Galerie Foto


Pe scurt56734

Texas West e un restaurant deschis in noiembrie 2012 la parterul unui bloc din marea intersectie de la Banu Manta cu Titulescu, chiar vizavi de Primaria Sectorului 1 si foarte aproape de un alt restaurant, Casa Satya. Investitia e consistenta, restaurantul fiind destul de mare si totul pare nou acolo. E amenajat in stilul grill-urilor americane, cu culori violente, decoruri si mobilier moderne, cu gratarele in mijlocul restaurantului, la vedere. Au si o sala mai mica, gen separeu, cu alt tip de mobilier, mai european si mai clasic. Chelnerii sunt imbracati in cawboy – cawgirl, iar pe pereti sunt niste tablouri cu chestii americane, de asemenea.

Texas West e un steak & grill tipic, cu carnea expusa direct, in galantare, de unde poate fi pusa direct pe gratar. Au in meniu lucrurile pe care te astepti sa le gasesti intr-un astfel de restaurant american, in special vita. Au spus ca aduc vita Black Angus, insa nu sunt sigur ca toata vita lor e de acest tip, sau au si de alte feluri. Mancarea e pusa si prezentata pretentios pe farfurii, ca la marile restaurante, oarecum in contrast cu conceptul. Tot ce am mancat la Texas West a fost destul de bun, iar unele feluri chiar foarte bune. Nu sunt sigur ca ceea ce am avut noi in farfurie a fost Black Angus, pentru ca a fost putin mai tare decat ne asteptam, insa a fost bun.

Si serviciul a fost bun, cu niste chelneri dezinvolti si aparent mandri ca lucreaza intr-un asemenea loc. Preturile rezonabile.

Asadar, Texas West e un restaurant steak & grill american cu pretentii justificate, asa ca il puteti pune direct pe lista restaurantelor bune din Bucuresti cu specific american, in care puteti manca o vita cam asa cum ar trebui sa fie si pe care foarte putini bucuresteni au mancat-o vreodata pana acum.

Localizare Restaurant grill Texas West (inchis)

Banu Manta 2, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am inteles ca s-a inchis….Bine ca s-a terminat si ca exista dreptate divina , bine ca s-a ales praful de voi…V-a blestemat
lumea cat v-ati batut joc de angajati …Dzeu nu doarme, atipeste uneori…

Reply

    Eu am fost Manager la acest restaurant si as dori sa stie toti proprietari de restaurante ca experienta pe care am avut-o la Texas West a fost una dintre cele mai placute.Iar despre patron nu am cuvinte decat de lauda si tot respectul din lume ca a luptat alaturi de angajati sa il promovam si sa facem ceva unic dar se pare ca nu stim sa apreciem ce este bun si rar.

    Reply

    rianna, zi sa-ti cada tie mainile de dupa urechi ca au fost blestemati de lume? care lume , de tine?

    Reply

am intrat putin retinuti in restaurant.
de afara se vedea clar si impecabil aranjarea meselor.Am intrat cu prietenele si am servit crema lor de dovleac.Minunataaaa…la fel si sparanghelul imbracat in carne de vita marinata.De cartoful cu sos deasupra nu mai spun.In nici un restaurant nu am gasit calitatea carni marinate.Ma voi intoarce cu siguranta.

Reply

Those in the know do know that raising and cutting good beef is a lost art on much of the Old Continent. Except for French and Italian veal, and the occasional Argentine or Nebraska Beef imports, you can’t find a decent steak anywhere around Europe’s vast tourist traps.

And yet, having a good steak in Europe is possible!!! In Eastern Europe of all places! There is this nice homey little restaurant on Banu Manta St. in Bucharest, called Texas West, where I have eaten the best steak I’ve ever had on this side of the Atlantic.

Stuff cooked to order according to original Texan recipes, not only real steaks, but also real Cesar salad and an awesome pecan pie. And they also know how to match a proper red wine to the steak, too.

A real taste of the Southwest, indeed. In the middle of Bucharest!

Reply

Am fost de doua ori la acest restaurant, la distanta de o luna si ceva. Am fost incantat de mancare si de calitatea serviciului. Nu stiu de ce, am un feeling ca la fel voi fi si daca ma duc peste 6 luni (desi cred ca voi ajunge mai repede): pare un loc in care oamenii isi dau seama ce trebuie facut pentru a castiga si mentine clientii.

Reply

buna ziua…am fost intr o seara la Texas West..si am ramas impresionat de caliatea produselor si a oamenilor!fiind un grup mai mare,am avut posibilitatea sa gustam fiecare din mai multe preparate si mi au placut toate..!!!atat carnea de vita(T bone,vrabioara,coastele de vita si muschiul de vita) cat si cea de pui(aripioare si frigarui).atmosfera frumoasa,oameni de calitate!felicitari patroanei,a fost o gazda deosebita….

Reply

Am auzit ca au cel mai bun hamburger din Bucuresti, am fost cu prietenii sa-l testam.
Intr-adevar- foarte bun, carne proaspata, suculenta, facut pe gratar in fata noastra. Si nu am plecat cu hainele imbacsite de miros.
Ne-a placut.

Reply

Mi-a placut restaurantul.
Mancarea este excelenta!

Reply

Mancare excelenta, preturi bune.
Am iesit cu familia in weekend, sa mancam.
Imediat ce ne-am asezat la masa, copiii au primit hartie de colorat si creioane.
Servirea a fost impecabila, iar mancarea delicioasa.
Ne-a placut si faptul ca exista parcare proprie.
Cei mici si-au ales din meniul pentru copii acadele de berbecut( un design frumos pentru copii) si bastonase crocante de pui.
Eu si sotul am servit filet mignon cu ciuperci( super bun ) si respectiv coaste de vita ( fragede).
La desert am gustat cheese cake si placinta de mere.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight − 4 =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,