Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   1.413 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   927 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   1.478 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   1.964 vizite  1 comentarii   1 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   698 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   809 vizite  0 comentarii   0 like

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   741 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.723 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   928 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   3.726 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   702 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   10.372 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   1.490 vizite  0 comentarii   7 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   962 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   676 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   501 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   895 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   2.118 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   3.368 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   4.715 vizite  0 comentarii   2 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   918 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   2.088 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   5.894 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   1.036 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   1.027 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Joseph Hadad in pozitie de marketing



George Butunoiu  (Apr 2013)
20.224 Vizualizarivizualizari
16 Comentariicomentarii
11 placut 
10 displacut 

 

Cred ca acesta va fi unul dintre cele mai scurte articole pe care le-am scris despre restaurantele din Bucuresti, pentru ca lucrurile sunt foarte clare: Joseph Hadad si cei care au finantat acest proiect ambitios si-au propus sa faca unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti, de fine dining – daca nu chiar cel mai bun – si au reusit in cea mai mare masura, sau chiar in totalitate, probabil.

Noul restaurant, deschis chiar inainte de Pastele din 2013, se numeste Joseph, sau, pe numele sau intreg, Joseph by Joseph Hadad. Ocupa vila foarte frumoasa din Aviatorilor in care au fost inainte Arcade, apoi Mercado, al acelorasi proprietari israelieni, cei care au si Don Cafe din Piata Dorobantilor. Nu e clar daca sunt implicati in continuare si in acest restaurant, de vreme ce am vazut un nume nou pe acolo, dl. Tetelman.

Nu stiu de ce au reamenajat interiorul, pentru ca erau toate noi, in urma cu cateva luni, cand inca era Mercado acolo, si aratau excelent. Au stricat foarte mult, dupa parerea mea, acum arata rece, fortat stilizat, sclipitor, cu multe oglinzi, plin de nuante de cenusiu, in ideea de “concept”. Mie imi placea de o mie de ori mai mult cum era inainte, insa multi vor fi impresionati de tipul acesta de design, de amenajare interioara si de mobilier, mai ales femeile. E in ton cu vremurile, sunt bine facute, cu materiale de calitate, nimic de zis. Le-am lasat nota maxima la ambianta, mai ales ca terasa nu a ajuns (inca) pe mana noului arhitect, amenajator de interioare sau ce o fi el/ ea.

Meniul de la Joseph by Joseph Hadad e de fine dining, evident, si mancarea e foarte buna, chiar excelente cateva lucruri pe care le-am gustat. Nici nu e prea greu sa-i iasa asa lui Joseph Hadad, vad ca foloseste cele mai bune produse, si asta e mai important decat retetele in sine (de care e plin Internetul) sau maiestria chefului. Sunt inca in perioada in care banii investitorilor nu s-au terminat, sa vedem cat vor tine… Joseph Hadad foloseste trufe mai peste tot, trufe de buna calitate, si asta se vede si se simte bine pe limba.

Serviciul e exagerat, desi nu la toti, am vazut si cativa chelneri mai normali. Preturile sunt mari la Joseph-ul lui Joseph Hadad, printre cele mai mari din Bucuresti. O masa in doi, cu un vin bun, dar nu dintre cele mai scumpe, iti transfera pe nesimtite 700 de lei din contul tau in cel al domnului Tetelman. Totusi, clienti sunt destui, evident!

Asadar, Joseph by Joseph Hadad e unul dintre cele cateva restaurante mari ale Bucurestiului si unul dintre multele restaurante “de lux”, cu una dintre cele mai bune mancaruri, de fine dining justificat. E de pus pe orice lista cu restaurante de top din Bucuresti cand vreti sa impresionati pe cineva si trebuie sa bagati mana adanc in buzunar. Noi ii dorim succes lui Joseph Hadad, e talentat, stie bine cum se fac lucrurile acestea si are reflexul de marketing in sange. Si suntem siguri ca nu are nevoie de urarile noastre, cred ca ii va merge bine oricum…

*


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







daca Stii sa mananci sanatos daca cunosti cat de cat ce mananci inseamna ca Iti vei da seama ca ingredientele care le gasesti in farfurie le gasesti in parte la restaurant by Joseph Hadad Stiu exact cat costa ingredientele pt un preparat pe care Iti Este simplu te inseli de ce pt ca ingrediente de finete sunt exact asa cum e daca esti si in domeniu cu siguranta iti vei da seama de ce costa un preparat Atat de mult.
Asta a fost parerea mea despre Preturile Mari

Reply

Locatia f draguta, mai ales vara pt terasa.
Mancarea scumpa si banala, intr-adevar vine foarte fierbinte asa cum a scris un client mai sus…in concluzie nu e un loc in care as reveni

Reply

Unele feluri de mancare sunt interesante (deserturile), din pacate insa la celelalte nu s-a dat dovada de creativitate sau rafinament. Nici pe departe nu merita preturile mai mari decat la restaurante cu stele din Paris.

Reply

În sfârșit am ajuns și noi la “Joseph”. Experienta culinară: aperitivul meu a fost banal, al sotiei mai bun, felul principal bun dar nu senzațional. Sunt alte restaurante care m-au impresionat mai mult. Poate e chestie de gust si de alegere… Desertul însă a fost extraordinar. Se numește Earth si merită intreaga vizită fie și numai pentru el. Concluzia este ca merită să revenim ca sa mâncăm si din alte preparate ale dl. Hadad. Felicitări pentru restaurant.

Reply

Mancarea e corecta, dar departe de a fi spectaculoasa. In Franța ar fi doar unul dintre multele restaurante, nicidecum unul haute cuisine sau unul cu stele. Iar la un restaurant cu stele poti manca si o friptură pe care sa n-o uiti niciodata. Din pacate, aici nu e cazul. Probabil ca in Bucuresti se va remarca, insa. Preturi mari chiar si pt București.

Reply

    De mult nu am fost prin Bucuresti, dar cunosc pe bucatarul faimos, Joseph. Am fost colegi. Acum sunt prin Italia si pot spune acelasi lucru ca a spus Dan I, nu este un bucatar de talia unui restaurant cu stele de aici(Italia). Mai jos este un comentariu la calitatea serviciului. Nu ma surprinde. Respectul fata de oamenii care lucreaza este zero. Ori totul de aici porneste. Din pacate romanii nu stiu sa-si ceara drepturile. Cu toate astea, succes si la mai bine tuturor !

    Reply

Putin marketing si din partea Domnului Butunoiu :-)
Mancarea este prezentata foarte bine dar este grea. Serviciu lent. Scuze ridicole din partea celui care ne-a servit la masa din categoria “sunt obosit” si “am avut o zi grea”. Mancarea servita fierbinte, a trebuit sa astept 15 minute ca sa pot manca. Paste fierte prea mult. Lipsa ingredientelor de calitate. Mici elemente care nu au legatura nici cu renumele Dlui Hadad, nici cu targetul dansului.
Eu stiu ca traim in Bucuresti, Romania dar nici sa marketam un restaurant ca avand pretentii haute cuisine cand aprovizionarea se face de la Metro. De asemeena, nu poti sa construiesti o lista de vinuri cu pretentii cand lucrezi cu un singur distribuitor.
In concluzie restaurantul este bun, dar departe de a fi ceva spectaculos. Daca nu se opereaza un fine-tuning rapid, probabil in toamna o sa avem un nou restaurant in aceeasi locatie.

Reply

    Gata!…au aparut si “expertii” in materie de restaurante! Prietene, ma gandeam eu ca te-am vazut in zona de aprovizionare cum luai notite! Pacaliciule!

    Reply

Cred ca aici am mancat cel mai bine pana acum, in cei 10 ani de cand sunt in Bucuresti. Iar serviciile sunt ireprosabile, ceea ce pentru mine e cel mai important. Mult succes, chef!

Reply

Ce e surprinzator ca opinia clientilor si evaluarea lor este de vreo stea max 2…nu chiar asa spectaculos cum anunta dl.Butunoiu…

Reply

Mie mi-a placut la restaurantul Joseph…

Reply

nimic spectaculos(poate doar preturile)cu accente kitch pe alocuri.

Reply

marketing intr-adevar, insa inspiratia cam lipseste, website-ul dansului este copiat dupa cel lui Alain Ducasse…desi el cred ca e departe de asa ceva…Ultimele actiuni tot cele de la TV.
un produs de marketing, cam prefabricat – sa vedem intr-adevar cat vor tine banii investitorilor, ca sa-l tina si pe dl haddad pe piata

Reply

    Mancarea este excelenta! Cel mai bun carpaccio de vita pe care l-am mancat – ever!!!
    Restaurantul se afla in zona parcului Herastrau si Executiv Chef este Joseph Hadad – asa ca preturile sunt corecte! Il recomand din toata inima!
    Iar “doamna” Daniela, din intamplare lucrez in domeniul IT si site-ul d-lui Hadad nu este COPIAT, mie mi se pare ca s-au inspirat pt butoane si cam atat. Restul nu are nici o treaba cu site-ul lui Alain Ducasse…dar asta este doar parerea mea de profesionist….banuiesc ca dvs. stiti mai bine.
    Si nu aveti cum sa faceti o comparatie intre Hadad si Ducasse pentru ca ma indoiesc ca ati gustat din preparatele pregatite atat de unul cat si de celalalt. Eu am mancat si de la Hadad si la Le Jules Verne si tocmai din acest motiv recomand restaurantul “Joseph” din toata inima!

    Reply

    @Daniela. Si´?!…ai plans mult pentru ca ai pierdut contractul de promovare?

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 8 = fifty six