Cafenea Kafeterya

Vizualizari 728 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Schitu Magureanu 8, BUCURESTI


021.313.94.61, 0726.222.567

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt74999

O cafenea de pasaj, cu mancare simpla

Kafeterya e o cafenea de pe Schitu Magureanu, dincolo de liceul Lazar, spre podul Izvor, chiar inainte de cladirea Tinerimii Romane. E la parterul unul bloc foarte mare, construit prin anii 60 - 70, cred. Are mese de cafenea, cu demifotolii si niste mese pe trotuar. Cred ca e un local vechi, mobilierul si ce e inauntru pare sa fie acolo de multi ani, nu cred ca a mai trecut vreo renovare peste ele in ultimii ani. Atmosfera e a anilor '80, '90, nimic special din acest punct de vedere.

Meniul e simplu, au sandviciuri si salate, insa si cateva feluri de mancare, relativ simple, pare ceva facut la repezeala, sa fie acolo pentru cei care vor sa puna ceva in gura. E banala mancarea, dar macar nu e scumpa, asa ca nu te simti pacalit. Serviciul a fost bun, au niste chelnerite fasnete si dezinvolte, nu se pierd cu firea. Clienti erau destui, insa cei mai multi pareau sa fi luat cate un suc sau o cafea ca sa poata sta mai linistiti de vorba.

Mancarea e mai degraba un pretext la Kafeterya, ca sa nu pleci in alta parte daca chiar trebuie sa mananci ceva, insa nu e de mers acolo cu gandul la asta. Pentru o cafenea de pasaj sau chiar ceva de mancat pe fuga e un loc potrivit. (GB - august 2015)

Localizare Cafenea Kafeterya

Schitu Magureanu 8, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven − = 5Taguri: , , , , , , ,