Restaurant La Bonne Bouche (inchis)

Vizualizari 40.905 Vizualizari 
Comentarii 36 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Frantuzeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 189 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt28402

Am ajuns din nou la La Bonne Bouche, la mai bine de doi ani dupa prima vizita. Localul si-a pastrat aceleasi bune obiceiuri referitoare la calitatea preparatelor si servicii, iar atmosfera este la fel de placuta. In plus fata de data trecuta, au o terasa frumoasa care e plina in fiecare seara si o lista scurta cu preparatele zilei, altele decat cele din meniu. La Bonne Bouche ramane un loc preferat pentru foie-gras si, de asemenea, pentru incercat vinuri pe care le cunosti mai putin. Asta, daca nu vrei sa mergi pe ce stii. Oricum, chelnerul poate sa iti recomande un fel de vin care sa se potriveasca cu ce mananci, daca intrebi. La Bonne Bouche este unul dintre putinele restaurante si bistrouri din oras unde poti sa comanzi vin la pahar din aproape orice sticla din meniu (care cuprinde, de altfel, si preturi pentru un pahar). Nu inteleg de ce ceilalti nu pot face la fel, obligandu-si clientii sa comande vin cu sticla sau oferindu-le vinul casei, la carafe, de calitate dubioasa de cele mai multe ori. Probabil ca nu se intereseaza cum se poate pastra o sticla deschisa fara sa se strice vinul sau, poate, nu au incredere ca vor vinde toata sticla, ceea ce tot nu reprezinta o scuza.

Am intrat tinand un caiet de notite in mana si am fost intampinat in engleza, iar dupa lamurirea dilemei lingvistice am inteles ca am fost luat drept un strain dintre cei obisnuiti locului, care vin cu cate o carte si petrec timp citind si delectandu-se cu mancarea si vinul. Pe langa acest tip de client, am mai vazut si cupluri la o cina romantica si grupuri de prieteni care isi povesteau vacanta exotica din care tocmai s-au intors. Lume educata, care stie sa se bucure discret de placerile vietii. Asadar, recomand La Bonne Bouche pentru o seara reusita cu prietenii, iubita sau sotia sau partenerul de business cunoscator si relaxat. (Cristian Gheorghe)

------------------

La Bonne Bouche e un mic bistrou asa cum ar trebui sa fie multe in Bucuresti. Locul e bine amenajat, luminos, si a fost ferit de fanteziile morbide ale diversilor arhitecti si decoratori care au pus in pericol multe localuri cu frustrarile si "talentele" lor ascunse. Meniul e frantuzesc, cheful stie bine cum merg lucrurile, mancarea e buna, clienti au destui. E un loc de vizitat in zilele in care nu mai vreti sa mancati carnati si fripturi pe gratar si vreti sa incercati ceva mancare fina. Doar sa va uitati bine in portofel inainte, ca nu e ieftin la Bonne Bouche, asa si cum e de asteptat sa fie, de altfel... (GB - Mar 201o)

Pe larg

De cand au vazut ca scriu cronici despre restaurant, mai multi oameni subtiri mi-au recomandat sa ma opresc la La Bonne Bouche daca ajung in centrul vechi. Ba, unii chiar m-au indemnat sa ma duc in mod special acolo, lucru nu tocmai la indemana cuiva care trebuie sa mearga cu masina, fie ca nu are destul timp, fie ca nu are chef de plimbare printre ruine si sobolani. Restaurantul bistro e mic, intr-o casa veche, evident, are o singura sala, cu o terasa frumoasa cu multe flori, direct in strada, cum se face in zona. E curat, destul de placut amenajat, cu “concept” (adica unitar si coerent), cu mult lemn si cu o biblioteca cu carti adevarate, nu numai cu cotoare, cum am mai vazut in alte locuri. Pacat doar ca au facut-o gri (de rafturi vorbesc), e ultima culoare pe care ar asocia-o cineva cu o biblioteca. Daca stai cu fata spre strada si te uiti la... citeste tot
Localizare Restaurant La Bonne Bouche (inchis)

Strada Franceza 30, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




A patra vizita la Bonne Bouche nu a fost de bun augur. Am fost intr-o duminica seara, pe la ora 20. De cand am ajuns ni s-a spus ca la 22 inchid. Am comandat doua portii de somon o supa de ceapa si o supa crema de ciuperci. De obicei aduceau aperitive din partea casei ( paine cu unt), acum se pare ca e criza. NIci macar crutoane la supa. Iar somonul era clar jumatate de portie. Am vrut sa comandam desert, dar ni s-a spus ca e tarziu si nu mai au timp sa ne faca ce dorim ( lava cake). In cele din urma dupa 2 curse ale chelnerului la bucatarie au reusit sa faca o portie. Serviciul a fost execrabil, parca vroiau sa ne arunce din restaurant mai repede. Cu siguranta nu vom mai merge la Bonne Bouche.

Reply

Super!! Mâncare și vin excelent!! 19.09.2015

Reply

Am fost si noi( o gasca) la restaurantul BONNE BOUCHE, servire buna , dar mancarea lasa de dorit. A doua zi am zacut in pat din cauza fructelor de mare mancate la acest restaurant.

Reply

Am revizitat BB saptamana trecuta:
Sambata seara si totusi terasa a fost doar pe jumatate plina
Primire ok
Servire ok
Atmosfera placuta
Terina foie gras – buna, mi-a placut
Tartar de vita – BUN
Scoici in sos de vin – bune, si sosul bun, dar ambii comeseni care le-au comandat au tras concluzia ca cheful a uitat complet sa puna sare
Paste cu fructe de mare – ok-ish
Mancarea e buna, dar nu cat sa ne faca sa ne grabim sa revenim
La BB pe langa atmosfera relaxata si decorul interior placut, punctul forte pare a fi oferta ampla de vinuri.

Reply

restaurant prost, mincare balala dar extrem de scumpa

Reply

Cina in 4, trec direct la concluzii: selectie f. buna de vinuri, servire buna, atmosfera placuta, insa din pacate mancarea a fost sincer, mediocra. Scoici fara nimic gustos sau apetisant, pastele aveau creveti proaspeti, buni, dar din pacate si prea mult sos rosu care era dulce. Tarta cu lamaie nu e rea, dar dupa parerea mea e “sub” mai toate prajiturile de la French Bakery sau Chocolat. 3/5 pt mancare

Reply

Cina aproape perfecta aseara cu ceva prieteni in vizita in tara noastra. Desertul a fost extraordinar, capsuni cu sos de vanilie si frisca cu menta, doamne ce deliciu. De vizitat. Daca nu era un pic cam racoare ar fi fost perfect…dar asta nu tine de ei.

Reply

Am fost astazi la Bonne Bouche. Din fericire, nu am avut nici o problema cu serviciul (chelnerii au fost super ok) sau cu asezarea la masa.
Mancarea a fost buna, n-am avut nici o experienta neplacuta (precum cele recent descrise mai jos) dar nici nu pot sa spun ca m-a dat ceva pe spate. Totusi, tarta cu lamaie a fost foarte buna :)
Cert este ca pentru mine acest loc n-a fost experienta neplacuta descrisa de altii si, dimpotriva, e posibil sa isi fi revenit. O sa mai trec cat de curand sa vad daca se confirma ce spun.

Reply

Locatie foarte frumoasa, l-am vizitat saptamana trecuta. Partenerii cu care am fost, straini, foarte placut impresioanti de ospatari si mancare. Am primit sper recomandari de vinuri de la sef. Un loc care face diferenta in centrul vechi. Felicitari lor.

Reply

am fost aseara de 8 martie la restaurant pentru prima data si noua ne-a lasat o impresie proasta. In primul rand, restaurantul este foarte inghesuit, mesele sunt foarte incomode si inguste incat te loveai de genunchii comesenilor (poate mesele de la canapea sunt mai comode). In al doilea rand si cel mai important, toate felurile de mancare au fost sub asteptari, mai ales risotto cu hribi care nu a fost decat un orez fiert cu hribi fara niciun gust si pe care l-am abandonat rapid iar chelnerul ne-a confirmat ca aceasta este reteta obisnuita. Am mai comandat si cocosul cu vin cu tagliatelle – singurul ingredient apreciat aici a fost vinul care dadea gust mancarii, somonul cu linte care a fost si el destul de fad, si altele. In concluzie, mancarea ni s-a parut fara gust si asta ni s-a parut ciudat intrucat mancarea era foarte laudata aici. nota de plata a fost si ea maricica insa aici nu avem comentarii intrucat cunosteam preturile si consideram ca mancarea buna merita un pret mai mare. ambianta este aparte insa sigur nu vom reveni. multumesc

Reply

La Bonne Bouche a fost, pentru mine, o mare dezamagire. Am tot vrut sa-l incerc, auzind recomandari care de care mai elogioase, si mi-am rezervat o seara speciala la mijlocul lui decembrie.

Am facut rezervare cu o zi inainte, 2 persoane. Ajung acolo, restaurantul gol, doar 2 mese ocupate. Chelnerul ma directioneaza catre cea mai indepartata masa, lipita de bucatarie, mai exact de zona unde personalul duce platourile si tacamurile murdare.

Repet, in jur era gol, iar eu facusem rezervare. Il rog politicos sa imi dea o alta masa si imi spune ca toate sunt rezervate. Ii amintesc de faptul ca si eu am venit tot cu rezervare. Dialogul a fost imposibil, o tinea una si buna ca sunt rezervate.

Pana la urma, ca sa nu ma enervez si sa ma intorc pe calcaie exact de unde am venit – am stat pe terasa acoperita (unde a fost, in ciuda heater-elor, destul de frig), iar la finalul celor aproape 3 ore precute acolo (intre 8 si 10 seara) restaurantul a ramas aproape la fel de gol. Plus-minus 2-3 mese. Sa inteleg atunci ca a fost rea-vointa sau doar prostie? La final le-am atras atentia discret, dar cred ca prea discret pentru obrazul gros pe care l-a dovedit personalul. Ba chiar ne-au luat si usor peste picior, cu un ,,Dar nu trebuie sa va suparati, ati vazut si dumneavoastra ca e o seara mai plina”. ,,Tocmai, ca nu am vazut”, i-am zis. Ori poate oaspetii lor vin dupa 11 noaptea sa-si onoreze rezervarile.

Despre mancare: poate daca as fi gustat cine stie ce minunatii, treceam peste partea cu masa meschina si nesimtirea staff-ului. Dar, fara exagerare, am mancat cea mai proasta si mai scumpa mancare din viata mea.

Am platit 500 de lei si un pic pe urmatoarele:
– specialitatea bucatarului, 4 creveti CRUZI, din care picura sangele. Mananc cu bucurie sushi si ador tartarele, dar asa ceva nu am mai intalnit in viata mea, nicaieri in lumea asta. Si, Slava Domnului, imi place mancarea buna si incerc sa gust din toate, de la mici taverne traditionale pana la restaurante cu stele Michelin. Cert este ca dupa primul fel – sau dupa cele patru inghitituri de crevete crud – simteam cum ma ia o usoara senzatie de voma.

– o caracatita a la Provencale care a fost cea mai proasta mancata vreodata. Fara gust, imposibil de mestecat, cu niste legume fade. Ingrozitoare.

Persoana cu care am fost a comandat o portie de paste care au fost banale, nimic senzational, iar la felul doi ceva ce nu mai tin minte sincer, dar faptul ca a lasat jumatate in farfurie mi-a spus multe despre placerea pe care i-a produs-o aceasta experienta.

In concluzie: poate am avut eu ghinion, dar nu voi mai calca niciodata in aceasta viata la faimosul BONNE BOUCHE. Pe afara vopsit gardul, inauntru…creveti cruzi :)

Reply

    Foarte probabil experienta ta se datoreaza faptului ca s-a schimbat bucatarul (si meniul). Am luat acolo, prin 2010, o cina memorabila. Vechiul BB a fost un nume, ramane de vazut daca se va mentine…

    Reply

      Acum am citit si eu ca toata echipa s-a mutat la BON, unde intamplator am fost tot in decembrie si mancarea mi-a placut enorm. Probabil asta explica dezastrul de la Bonne Bouche. Dar in ritmul asta o vor lua in jos bine de tot… :-S

      Reply

      Foarte pertinent comentariu, cu o singura mentiune, bucatarul de la Bonne Bouche nu a facut nimic la meniu, el doar l-a pus in practica de cel care l-a creat. Acum cei la Bon au facut copy-paste la meniul de la Bonne Bouche si incearca sa isi faca loc pe piata restaurantelor. Nimic grsit in asta, doar ca, ma asteptam la mult mai multa ingeniozitate din partea lor si a designerului.

      Reply

        Antonie, cred ca nu ai fost la BON,eu am fost acolo, am mancat, si crede-ma este alt ceva, si eu sufar imi placea BB dar din pacate am inteles ca nici vechiul proprietar, nici managerul nu mai sunt acolo.
        Fiind client fidel am avut placerea sa ii cunosc pe amandoi, aveau o relatie patron-manager de invidiat,baiatul asta(managerul) era zilnic acolo, si culmea stia toti clienti pe nume,sincer eu unul am ramas masca.
        Cat despre bucatar,jos palaria senzationala mancarea am mancat din mana lui si acolo dar si la BON,ca sa te conving vezi http://www.bonrestaurant.ro, si chiar te rog sa mergi, cred ca sunt singurii care au midii in 4 feluri de sosuri, codul negru este delicios, si nu uita sa incerci Cigar du langoustine(nimic din toate astea nu le regasesti la BB

        Reply

          Fie ca cel mai bun sa ramana in piata, concurenta nu poate fi decat benefica,
          Bon chance ambelor restaurante.

          Reply

          Nu stiu de ce dar comenteriul tau dl Eugen pare al fostului manager de la Bon Buche sub alt nume.
          Este vizibil ca cele doua restaurante se aseamana.
          In ce priveste relatia manager-clienti la BB nu exista, managerul era in vizita acolo isi facea relatii pe banii patronului. Poate confunzi managerul cu sefu de sala care intradevar era acolo de dim. pana seara si pe care il cunosteau toti clientii.

          Reply

            Bravo Mirela, foarte concis comentariul tau, de nota 10 !

            Reply

            Stimati Mirela,Eugen, Antonie, Costin si toti ceilalti numele meu este Florin Mihai fost manager al restaurantului Bonne Bouche, implicat acum la Bon.
            Nu am nici o problema in asumarea identitatii atunci cand este cazul, eu ma mandresc cu faptul ca am petrecut 2 ani acolo, a fost o provocare pt mine, cat despre relatia mea cu Claudiu (proprietarul) il puteti intreba pe el, il gasiti la noul sau restaurant Lacrimi si sfinti din centrul vechi.
            O zi frumoasa tuturor
            Florin Mihai

            Reply

              Dl Florin Mihai , daca nu ai nici o treaba cu Eugen ce cauti pe pagina BB si dai raspuns imediat la toti.
              Daca erati in stare inventati altceva, noroc cu echipa ca in rest dvs nu faceti nimic decat comenturi peste tot. Va dati singur de gol

              O zi buna!

              Reply

          Crede-ma, am fost chiar saptamana trecuta….dar nu vreau sa te conving de nimic. Doar am spus ca se vede ca au “dat” copy/paste sperand sa “mute” din clientii BB la Bon…inclusiv numele…e hilar :))!

          Reply

      de unde stiti ca s-a schimbat bucatarul daca ati luat cina in 2010?? :)))

      Reply

    Bun comentariul, dar parca l-am mai vazut undeva….iti pot da si linkul ;). Hai fi mai creativ :)

    Reply

      Asta era pentru mine sau pentru managerul BON? Acum vad ca de la comentariul meu s-a incins o cearta in toata regula… ceea ce nu era intentia mea.

      Pentru mine, client, BONNE BOUCHE a fost o dezamagire. Punct. BON mi-a placut, dar ca ,,one-time-event”, nu am de gand sa-l mai vizitez anytime soon.

      Oricum, nu stiu cine e de vina pentru mancarea de la BONNE BOUCHE, dar pentru mine va ramane de-a pururi o amintire oribila. Mi-a stricat seara degeaba si am dat si o caruta de bani.

      Si, ca vad ca tot fiecare de aici isi lauda cate un restaurant, mie imi place mancarea raw-vegana de la Barca. Asa ca, de-ar fi sa aleg intre BB si Bon, as zice ,,no thanks” si m-as duce la vegani. Na! :)

      Reply

    Bun comentariul, dar parca l-am mai vazut undeva….iti pot da si linkul 😉 . Hai fi mai creativ :)

    Reply

Am citit putin amuzat articolul despre BB din 2010, cand Centrul Vechi abia incepea sa-si arate potentialul. O vizita acum la BB iti arata flerul patronilor (patronului?).

Locatia este aranjata foarte chic in stil bistro, scaunele, desi sunt replici ale clasicelor modele art nouveau, pe care le avea si bunicul pe vremuri, sunt relativ incomode. Canapele, insa, sunt comode, asa ca atentie unde te asezi.

Ambianta este placuta, lume buna, am vazut de cele mai multe ori straini (nu stiu daca toti turisti), ceea ce este firesc pentru zona respectiva. Si ceea ce, banuiesc, explica si cresterea deloc lenta a preturilor an dupa an si la vinuri si la mancare.

Tot ce am incercat la BB a fost bun sau foarte bun, cu aranjare foarte frumoasa in farfurie. Am incercat si eu coq au vin (am vazut un comentariu referindu-l) si desi bun, nu se apropie de original. Sosul cam transparent, fara prea mult vin rosu in compozitie, carnea cam nepatrunsa de sos, semn ca nici nu a stat la marinat cum cere reteta. Ma rog, e greu sa faci un preparat care cere ore intregi intr-un loc cu vad ca acesta.

Subscriu si eu la parerile vehiculate in comentarii despre servicii: poti avea noroc sau nu in functie de cine te serveste. Serviciu cu adevarat prost n-am intalnit, dar mai putin placut da.

Parerea mea este ca datorita locatiei un astfel de bistro nu are cum sa se adreseze localnicilor (an de an aceasta afirmatie va fi mai aproape de adevar). Asa este cam peste tot in lume cand vorbim de restaurantele din centrul vechi – localnicii le evita datorita aglomeratiei si a preturilor artificial ridicate din acest motiv.

Reply

Atmosfera plăcută, servicii excelente, mâncare pe gustul meu pentru ca sunt o amatoare a mancarurilor frantuzesti, o tarta cu nuci excelenta. Am o dezamagire, cum este posibil ca managerul restaurantului( se pare ca este nou, nu l-am mai văzut) sa stea cu “fundul” pe marginea geamului si cu spatele la clienții din restaurant, si într-o zi a femeii cand ar fi trebuit sa fie mai atent. A-r trebui sa va alegeți managerii mai cu grija, sa nu dea un exemplu prost angajaților care i-si dau silinta sa ofere servicii de calitate.

Reply

Draga Ilinca, sunt de acord cu George, dar eu cred ca tu nu esti una din clientele restaurantului, oamenii care frecventeaza acest restaurant apartin unei anumite clase sociale si cred ca stiu sa scrie corect gramatical, ceea ce tu nu stii: (aceeasi se scrie cu doi „e„,puternic nu se scrie cu „m„, vechi se scrie cu „ch„ etc), vinurile frantuzesti nu le bea oricine.

Reply

    Cred ca mai important fondul mesajului decat forma lui. Omul se plange de ceva specific, nu are importanta daca e client fidel au ba.

    Cei care au mancat la restaurantele de afara au patit-o acolo taxa de servicii inclusa. SI pe mine m-a revoltat cand am platit prima oara 15% pentru asta intr-o locatie departe de calitatea asteptata pentru acesti 15%. Dar, asa cum spunea si George, daca e afisat in meniu sau pe perete acest lucru, este treaba ta daca accepti sau pleci. La noi insa asta e departe de a fi o practica in restauratie, dupa cunostintele mele, dar pentru zona in care este amplasat BB, si deci pentru clientela sa tinta, turistii, nu e deloc surprinzator.

    Reply

Pentru a doua oara consecutiv mi se intampla sa ma confrunt cu aceiasi problema la acest “prestigios” restaurant cu specific frantuzesc din Centrul Vehi al Capitalei numit “La Bonne Bouche”, si anume aceea a slabelor servicii. La ce ma refer? La faptul ca pe nota de plata mi se impune o taxa sevicii, lucru care nu este normal. Eu client al acestui restaurant nu sunt obligat sa platesc acest tip de taxa, iar daca aleg/doresc sa o platesc o fac numai daca sunt multumit de serviciul oferit, de cum am fost servit la masa, de cum mi se vorbeste, etc. Ca sa fiu pe intelesul tuturor, in data de doi septembrie 2011, pasionata de mancarea si vinurile frantuzesti am ales acest restaurant la care obisnuiesc sa merg din cand in cand. Mancarea pe gustul meu, vinul la fel, vine si nota de plata, aceeasi TAXA SERVICII, pe care NU SUNT OBLIGATA SA O PLATESC atunci cand OSPATARUL care ma serveste (unul imbracat cu o camasa de culoare neagra, restul ospatarilor avand diverse culori) EMANA un miros putermic de ALCOOL si TUTUN, si o privire urata de parca l-as fi deranjat. Spre ghinionul meu nu este prima data cand acest indivit serveste la masa mea.
ATENTIE!!! Daca nu doriti sa treceti printr-o experienta similara cu a mea uitati-va la ospatarul care urmeaza sa serveasca la masa dvs.:-P:)):)):))

Reply

    Cred ca te indignezi mai mult decat e cazul, pentru ca au dreptul sa puna pe nota de plata orice si cu orice suma, atata timp cat 1. e trecut in meniu, ca sa stii dinainte ce cumperi, si 2. e trecut pe bonul fiscal, adica e un venit fiscalizat. Serviciile se pun in felul acesta pe notele de plata in restaurantele din toate tarile, nu e nici o noutate si nici nu poti spune ca “nu esti obligat sa platesti”, pentru ca esti obligat, de vreme ce ai “cumparat” deja serviciul respectiv. Orice restaurant are dreptul sa faca asta, sa-si puna separat preturile pentru produse si pentru servicii, atata vreme cat ii informeaza in prealabil pe clienti.

    GB

    Reply

Atmosfera este foarte placuta, mancarea este buna iar serviciul este corect dar ar putea fi imbunatatit. Per total este un loc in care poti reveni cu placere. Ar mai fi de mentionat ca preturile pot fi considerate usor ridicate.

Reply

Recomand mai degraba Taverna lui Nicolai. la BB nu am mancat nimic deosebit…ceea ce nu pot spune despre preturi care sunt deosebite…nu mi-am imaginat niciodata ca o sa platesc o suma uriasa pentru o portie mica

Reply

Merg des La Bonne Boucheb si ma bucur de fiecare data de un pic de Paris. Mie una mi se pare ca locul poate sta in picioare oriunde in lumea asta. Iubesc atmosfera, muzica si vinurile de acolo. Ficatul de vitel si moules-urile mi se par perfecte. Deserturile… E un loc frumos ce face cinste Bucurestiului.

Reply

    Fara suparare, dar daca ti se pare ca poate sta in picioare oriunde in lume…nu ai calatorit prea mult :). Restaurant cu tipic frantuzesc si singurele fripturi de vita sunt: un tartar si o vita argentiniana?…ambianta insa e ok, dar cred ca in primul rand mergi la restaurant sa mananci nu sa te uiti pe pereti.
    Cat despre taxa pe servicii: dle GB, sunteti pe acolo cu adevarul, dar va scapa. Taxa asta tine mai mult in functie de tara si spre exemplu in franta, unde preturile sunt mari, nici macar bacsis nu se lasa prea mult (1-2 euro la o masa de 2 persoane). Insa : 1- in Romania nu sunt decat 2-3 bombe de restaurante unde gasesti aceasta taxa/coperto “cersita” oficial. 2- la preturile cerute in acest restaurant, numai taxa pe servicii lipsea :).

    Reply

Am fost intr-o seara acolo pentru ca ne doream o experientza frantuzeasca. Nu a fost sa fie. Ce am dorit sa manancam nu mai aveau la 19,00, asa am mers pe recomandarea ospatarului “Coq au vin” si inca ceva. Am mancat o chestie fara gust, fara “human touch”, seaca, poate ca era bucatarul obosit…Stiu ca bucataria franceza se remarca prin gust, savoare, parfum toate combinate, nu separat. Nu a fost sa fie.
Ospatarul care ne-a servit foarte amabil si dragut, avea cunostinta despre vinurile din meniu si ne-a facut cateva recomandari pertinente.
Pentru 270 RON / 2 peroane / 2 fel pricipal, 2 pahare vin, 2 portii desert, 2 pahare vin desert – ma mai gandesc daca mai trec pe acolo pana nu schimba bucatarul sau il trimite “en vacance”.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 5 = thirteen



Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,