La Bordei - restaurant dacic

Vizualizari 2.199 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Primul restaurant cu specific dacic din Bucuresti! Cu o capacitate de 145 de locuri, Restaurantul La Bordei este locatia perfecta pentru intalniri de business, mese in familie, cocktail-uri cu prietenii, cine romantice sau festive.

Ambianta, muzica de calitate si serviciile de care va veti bucura la restaurantul La Bordei sunt doar cateva din motivele pentru care merita sa alegeti locatia noastra. Bucatele dacilor, pline de secrete gastronomice au primit mereu complimentele strainilor, romanii numarandu-se printre popoarele care au apreciat inca de la inceputuri bucataria dacica.

Este un fapt stiut ca romanii erau rafinati la gusturi, iar bucatele dacice i-au impresionat, incepand cu carnea de vitel fripta pe jeratic, porumbei salbateci rumeniti, carne la tepusa si terminand cu deserturi ce aveau la baza bogatia naturista a meleagurilor: „miere de albine, pere zemoase pastrate in fan, struguri cu bobul alb, roz şi negru, mere rosii, dar si aurii”.

Nici vinurile ”aromate tari si tamaioase” n-au trecut neobservate printre simturile degustatorilor de-a lungul vremii.

Restaurantul nostru va aduce in mijlocul povestii de demult cu fiecare preparat pe care-l incercati si va promite desfatarea pe care orice masa dacica a oferit-o de-a lungul timpului.
Recenzii & Articole

La Bordei   
(Jun 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare La Bordei - restaurant dacic

Bld. Iuliu Maniu, nr. 7 (Cotroceni Business Center), Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Conceptul restaurantului nu are nimic in comun cu “dacic”. Mancarea este oribila, nu stiu cum sa gateasca carnea, si nici nu cred ca schimb uleiul in care prajesc des. Am comandat piept de rata, avea textura de guma si miros de carne de porc. Pireul cred ca eu il prepar mai gustos acasa. Muzica live aproape ca mi-a spart timpanele.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


one + 4 =Taguri: , , , , , , , ,