La Ciurucuri

Vizualizari 4.585 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 26 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Este un concept nou, este puntea dintre vechi si actual!

Este un loc care te duce in povestea obiectelor vechi cu amprenta timpului, fasonate si dichisite cu migala, cu o farama de istorie in fiecare, alese cu grija din anticariate, din beciurile buncilor si din Targurile cu Vechituri.

Fiecare obiect este recomandat de o poveste, toate au istorie, toate au fost atinse de maini pricepute, toate transmit, toate te vor incanta si te vor determina sa le privesti cu drag si admiratie.

Atunci cand se pun alaturi doua sau mai multe obiecte aparent fara vreo legatura unul cu altul si fara noima, inseamna ca undeva in moleculele lor s-a creat o atractie irezistibila si rezultatul este spectaculos, iar singurul mod in care sa te convingi ca asa este, sa ne treci pragul.

Te invit la intrarea in Cismigiu din Piata Valter Maracineanu nr. 1-3, o sa ne vezi pe stanga cum intri in rond, suntem la 2 pasi de cea mai veche gradina publica din Bucuresti, Cismigiu! Toate se leaga, conceptul restaurantului, denumirea si istoria Cismigiului care incepe in anul 1779.

Meniu
Recenzii & Articole

La Ciurucuri   
(Jan 2017)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare La Ciurucuri

P-ta Valter Maracineanu nr 1-3, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Restaurant cu un aspect interesant, care are potential, dar cu alt personal.
Meniul, in aparenta bogat, nu are toate felurile disponible, asa ca este cvasi-inutil. Personalul era limitat la un barman-ospatar (la ora 7 seara, cand lumea vine la cina). Barmanul-ospatar era de-a dreptul patetic, nu reusea sa tina minte comanda si nici nu-si nota, asa ca a venit de trei ori oentru lamuriri.
La ora aceea restaurantul beneficia de prezenta trupei de improvizatie Funky, probabil cea mai infantila, neinspirata si lipsita de talent trupa din Europa! Incercati sa evitati cu orice pret aceasta eroare a artei, daca aveti vreodata ocazia sa va intalniti. Dupa o ora de jocuri si glume care jigneau inteligenta unui caine, trupa a taxat toti consumatorii cu minim 15 lei/persoana.
Seara s-a finalizat cu alte trei vizite ale barmanului-ospatar, care incerca sa faca nota de plata, intreband lumea ce a consumat.
In final, daca vreti o seara agreabila, evitati La Ciurucuri si cautati un restaurant care are macar personal suficient si un meniu decent.

Reply

Multe feluri de mancare din meniu nu erau disponibile. Timp lung de asteptare pentru mancare aproape fast food. Loc f. dragut unde sa te duci sa bei un pahar, sa socializezi dar fara sa mananci…..

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − two =Taguri: , , , , , ,