La Oriental

Vizualizari 983 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Healthy/ Slow food; Steak & grill
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Am demarat proiectul „La Oriental” în 2014, pornind de la ideea promovării rețetelor autentice din bucătăria libaneză. Am deschis restaurantul libanez „La Oriental”, pe bdul 13 Septembrie, în apropierea hotelului Marriott, și de atunci tot dezvoltăm acest proiect ambițios. Avem bucătari libanezi, ingrediente din Liban, rețete autentice libaneze si o locație frumoasă.
Recenzii & Articole

La Oriental   
(Sep 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare La Oriental

Calea 13 septembrie NR.85, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Un restaurant pe care il recomand, chiar daca pentru mine e destul de departe, merita clar drumul pana acolo. Mancarea este foarte buna, la nivelul restaurantelor libaneze de top, si variata (desi sunt carnivor convins :) felurile fara carne sunt excelente, vegetarienii gasesc multe delicii aici). Preturile sunt decente, portiile medii, nici mici nici mari, ceea ce imi place, pentru ca pot lua mai multe (nu prea imi place sa ma umflu cu un singur fel, si din pacate sunt multe restaurante care au portii enorme). In plus, e un restaurant adaptat pietei romanesti, adica serveste si alcool – aici as avea o singura problema, lista de vinuri nu e chiar extraordinara, dar banuiesc ca fiind libanezi, nu prea au experienta in domeniu. Iar serviciul este foarte bun, cu acea atitudine orientala care face clientul sa se simta bine.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 − = threeTaguri: , , , , , ,