Restaurant La Samuelle

Vizualizari 8.664 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Aug-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 23 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurant cu specific mediteranean.

Imagineaza-ti o aventura in jurul lumii, cu experiente autentice si surprinzatoare! La Samuelle te provoaca sa iesi din rutina si sa incerci arome exotice si savuroase, care te transporta catre cele mai neasteptate destinatii.

Pe scurt76172

Mancare destul de buna, chef creativ si muncitor

La Samuelle e un restaurant nou, deschis in vara lui 2015 de catre un bucatar care a muncit mult in viata si a visat sa aiba intr-o zi restaurantul lui - vis care i s-a implinit cu succes, se pare.

A luat fostul sediu al unei banci minuscule, care nu mai exista acum, Banca Franco-Romana, sau Anglo-Romana, nici nu mai sunt sigur. E chiar in rondul de la Charles de Gaulle, langa alte doua restaurante, Villa Romana (fostul Zabaione), si Quattro Stagioni, peste drum, in parcul Herastrau.

Sunt mai multe sali, spatiul e destul de mare. E amenajat destul de bine, desi fara mare talent sau originalitate, probabil e facut si cu economie. Nu am vazut o terasa pe undeva, insa sper sa reuseasca anul viitor.

Meniul e foarte lung si cu de toate, bucatarie internationala si, mai ales, italiana. Cred ca gateste chiar cel care e si patron, are talent, se vede ca stie bine cum merg lucrurile in bucatarie, e pasionat. Probabil ca si-a propus sa faca volum si sa tina costurile sub control, are mancare buna, insa nu bucatarie cu adevarat fina. Poate ca stie sa faca si asa ceva, insa ce am mancat noi au fost lucruri obisnuite, chiar daca se vedea clar incercarea de creativitate.

Preturile sunt marisoare, scoti repede 300 de lei din buzunar, sau mai mult, daca vrei sa mananci si sa bei bine. Au, insa, si meniu cu pret fix pentru pranz, si multii clienti asta pareau sa aiba in farfurie.

Serviciul a fost foarte bun, personal si rapid, chiar daca era multa lume acolo, dupa cum am spus. Cheful patron a venit si a stat de vorba cu noi, ne-am consulta, ne-am dat cu parerea.

Se pare ca La Samuelle gasit o formula de succes, cred ca ii va merge bine cu atatia oameni bogati in jur care au nevoie sa manance la pranz, si nu numai. Noi ii dorim sa-i fie bine. (GB - septembrie 2015)

Localizare Restaurant La Samuelle

Piata Charles de Gaulle 3-5, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mancare foarte buna si servirea impecabila.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− three = 5Taguri: , , , , , , , ,