La Trenulete

Vizualizari 818 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Autoservire
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Unirii 69, Bucuresti


0314253195; 0754951638

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Suna SF. stim. Nu ne crede insa pe cuvant, vino sa vezi cu ochii tai cum trenul iti aduce comanda la masa si te asculta la fel de politicos precum un chelner.

Nu ne crezi? Citeste-ne povestea!

Numele meu este Drezina sefa. Impreuna cu Aburica, Musculosu si Fasneata, vom fi astazi gazdele tale. Ne dorim sa fim vedete, asa ca ne poti fotografia si filma, dar numai daca promiti ca le vei arata fotografiile si prietenilor tai. Orice iţi doresti La Trenulete, cheama-ma si voi veni de-ndata. Cum? Foarte simplu.

Dupa ce ai consultat meniul si ai ales ceea ce doresti sa comanzi, alege de pe masa ta cartonasul corespunzator: Cafea, Bauturi racoritoare sau Bauturi alcoolice. Cu “clestele de nas” composteaza cartonasul in dreptul produselor si cantitatilor dorite. Apasa butonul rosu din dreptul mesei tale. Semaforul de la masa ta se va schimba in rosu, ca sa stii ca am auzit ca m-ai chemat. In cel mai scurt timp voi opri in dreptul tau, pentru a prelua comanda. Asaza cartonasul in rastelul din magazia mea.

Spune-mi ca pot pleca, apasand butonul verde din dreptul mesei tale. Voi fugi degraba la bar sa transmit comanda. Apropo, imi face placere sa stau cu tine, dar nu ma reţine prea mult. Avem un Dispecer nervos si ma bate la cap daca nu ma misc repede. Zice ca blocam magistrala si se supara clientii. Asa ca, nu uita de butonul verde!
Recenzii & Articole

La Trenulete   
(Mar 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare La Trenulete

Unirii 69, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 1 = oneTaguri: , , , , ,