Le Oac Oac Bistro by Taverna Racilor

Vizualizari 4.740 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Dupa ce a cucerit milioane de papile gustative, Paul Richard Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, lanseaza in aceasta primavara un nou restaurant cu un concept unic, Le OacOac Bistro, schimband servirea mesei intr-o experienta in sine: "Desi aveam aceasta idee in minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice cresterii broscutelor, dar mai ales, pentru a intelege ca simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mancare, dar si dorinta de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut sa deschid usile unui loc in care oamenii sa se bucure de micile placeri ale vietii: o cafea in cautarea inspiratiei, o conversatie placuta, o masa buna si, bineinteles, deliciosul pui de balta crescut in propria ferma".

Pe scurt71904

Stramt, mancare destul de buna, preturi mari

Le Oac Oac Bistro e restaurantul cu mancare mai serioasa al celor care au si Taverna Racilor, deschis la inceputul lui 2015 la parterul unui bolc de la Izvor, aproape de Piata Constitutiei. Nu stiu cum au reusit sa faca un restautant intr-un spatiu atat de stramt si de neobisnuit pentru un astfel de local, insa au facut-o. Sunt doua niveluri, la parter mai e cum mai e, insa la mezanin e inghesuit si cu tavanul foarte jos, cineva care sufera de claustrofobie ar avea mari probleme acolo.

Am intrat destul de sceptici la Le Oac Oac Bistro, dupa experientale de la Taverna Racilor, insa aici mancarea a fost destul de buna. Sigur, e un restaurant de peste si fructe de mare, dupa cum arata onomatopeicul nume. Nu e o bucatarie fina, insa a fost bine facuta si gustul pregnant. Supa si pestele au fost bune, salata facuta de mantuiala, ca in toate restaurantele bucurestene, de altfel.

Serviciul a fost si el bun la Le Oac Oac Bistru, cu un chelner dezinvolt si in buna forma fizica. Cat despre clienti, nu stiu cum ar trebui pusa problema: "erau doar sase in afara de noi", sau "restaurantul era pe jumatate plin, cu cei sase clienti in afara noastra"...

Preturile sunt destul de mari, o masa intreaga in doi, cu o sticla de vin bun, trece repede de 300 de lei.

Le Oac Oac Bistro de la Izvor e, asadar, un restaurant bun de peste si fructe de mare pentru cei din zona Izvor - Victoria Socialismului, mai ales ca oferta e destul de redusa in jur. (GB - aprilie 2015)



Localizare Le Oac Oac Bistro by Taverna Racilor

Bv. Libertatii 20, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Un restaurant în care nu as mai calca toată viața…Am comandat faimoasele coaste de porc..au venit destul de repede și ce sa vezi..ca sa le poți manca ar fi trebuit sa cerem un satar,imposibil de mestecat, atât erau de tari..deci niciodată coaste de porc la acest restaurant.. sincera sa fiu nici nu știu ce caută în meniul unui restaurant cu specific pescăresc,probabil bucătarul le-a confundat ce coaste de peste de le-a gătit atât de prost

Reply

Acest restaurant a fost cea mai mare dezamagire pe care am trait-o vreodata. Am fost in ziua de Florii, toate mesele erau ocpupate si, chiar din momentul in care ne-a luat comanda, chelnerita ne-a dat de inteles ca personalul restaurantului este complet depasit de situatie. Cu toate acestea am vrut sa-i dam acestui local o sansa. Am dat comanda si, dupa 1.30 min, chelnerita a venit la noi si ne-a anuntat ca s-au incurcat comenzile din cauza ca nu le-a mai mers net-ul si ca cel mai bine ar fi sa nu mai asteptam comanda pt ca cel mai probabil nu o sa fie gata in urmatoarea ora. A fost dezamagitor, am fost in multe restaurante dar este prima data cand ni s-a intamplat asa ceva. O lipsa totala de profesionalism. Am plecat imediat hotarati sa nu mai calcam nicodata pe acolo. Nu am fost singurii clienti nemultumiti. Cei de la masa de langa noi au vrut sa comande si desert si chelnerita le-a recomanadat sa nu mai comande nimic pt ca deja nu mai faceau fata…penibil…Nu as recomanda nimanui acest restaurant!

Reply

Scoici cu “perlutze” de nisip…pline….m-am chinuit sa mananc 1/2 si am lasat cealalta 1/2 acolo…..clar nu recomand

Reply

Am iesit la restaurant dornic sa incerc pui de balta si raci. Prima impresie pe care o creeaza restaurantul este ca a fost amenajat in graba. Nimic din interior nu sugereaza specificul acestuia, decorul aratand mai mai mult a bar unde intri sa bei o cafea sau o bere.
Meniurile ne-au fost aduse la 5 minute dupa ce am fost indrumati catre masa, desi gradul de ocupare era sub 50%…in schimb dupa ce ne-au fost date meniurile la 1 minut ni s-a cerut comanda.
Preparatele au venit la 30-35 minute dupa ce am dat comanda…mult dat fiind gradul de ocupare.
Am comandat un platou de doua persoane cu raci, pui de balta, creveti, caracatita, crap si orez – toate astea 90 RON. O cafea si un pepsi, cate 8 lei fiecare si o limonada 12 lei.
Un rac era stricat, orezul era lipsit de gust si in nici un caz pentru doua persoane, iar unele produse nu mi s-au parut preparate bine. Cu toate ca platoul pare bogat trebuie tinut cont ca cea mai mare parte a produsele servite (adica 50% raci si 50% ce mai ramane) trebuie decorticate si in final ramai cu mai nimic, de unde si pretul cam mare pentru cantitatea de mancare servita in opinia mea.

Datorita felului cum am fost tratati, a macarii partial nefacute, dar si a unui produs stricat (racu
), restaurantul nu este de recomandat. Si preturile mi se par mari, dar n-as avea nimic impotriva daca mancarea si servirea ar fi pe masura acestora.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ four = 8



Taguri: , , , , , , ,