Lulu's Social Bistro

Vizualizari 1.981 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Echipa Chef Vasile Nicolae & Cosmin Dragomir (PR Manager) a preluat Lulu' Social Bistro.

Situat pe strada Foisorului nr.107, colț cu Zizin, Lulu's Social Bistro se va reinventa. In acest moment se lucreaza la noul meniu si se face up-grade bucatariei, motiv pentru care pentru o scurta perioada serviciile de food sunt suspendate.

„Conceptul pe care ni-l dorim este construit in jurul «good food – comfort food» un fusion din bucataria internationala dar si cu influente din vechea bucatarie traditional-romaneasca. Pentru ultima parte beneficiem de expertiza lui Cosmin, unul din foarte putinii oameni preocupati de studierea istoriei noastre culinare. Meniul nu este inca batut in cuie, inca il finisam, asa ca nu va pot spune nici macar cateva preparate, insa le vom anunta la momentul oportun. Pot insa garanta ca va fi plin de suprize gustoase. Incercam sa folosim materii prime de la producatorii locali si sa lucram doar cu ingrediente de sezon. Va asteptam pe la noi”, Chef Vasile Nicolae.

„Vorbim despre un proiect pe care il regandim de la zero incercand sa nu picam in capcana nisarii doar pentru un singur segment de clienti. Amplasamentul ne obliga sa ne adaptam serviciile pentru cei din zona insa noi credem ca prin calitate vom reusi sa mutam si alte categorii la Lulu's Social Bistro. Incepand din ianuarie regandim programul de evenimente, de fapt adaugam celor existente o serie de proiecte atat culinare, cat si de entertainment sau culturale. Avem cateva idei frumoase si chiar curajoase de pr inovativ pe care abia astept sa le pun in practica”, Cosmin Dragomir.

Locul tau preferat!
Locul unde te simti ca acasa!
Locul unde vezi cum ti se prepara mancarea!
Locul unde poti bea o cafea de calitate!
Lulu's, locul tau!
Recenzii & Articole

O duminica super hot la Lulu's Bistro   
(Feb 2017)

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...
........................................................................................................ citeste tot


Lulu's Social Bistro   
(Nov 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Lulu's Social Bistro

Str. Foisorului, nr. 107, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ one = 9Taguri: , , , , ,