Magellan's

Vizualizari 2.424 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist; Steak & grill
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 11 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Navigatorul Fernando Magellan a traversat strâmtoarea din America de Sud, care astăzi îi poartă numele, ajungând în Oceanul Pacific, devenind astfel primul european care a ajuns în Pacific traversând Atalnticul. În lunga și aventuroasa lui expediție, care a început din Spania, în 1519, navigatorul a poposit în numeroase punte cheie, precum Rio de Janeiro, Rio de Solis, Insula Marianelor, Brunei, Timor, Capul Bunei Speranțe și Insulele Canare, locuri în care s-a scris istorie și, de asemenea, locuri care și-au pus amprenta în cultura culinară europeană. La fiecare oprire, Magellan și echipajul său descopereau noi condimente, arome, gusturi și tradiții, pe care le-au îndrăgit și le-au adus cu ei înapoi pe vas și apoi în Spania. Asemenea navigatorului portughez, restaurantul Magellan, îmbrățișează preparatele exotice, rafinate și mâncărurile inovatoare, condimentate intens. Veți găsi în fiecare fel de mâncare un ingredient aparte sau o modalitate de preparare care va spune o poveste. Începe călătoria culinară în restaurantul Magellan!
Localizare Magellan's

Strada Franceza 11, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Ambianta superba, muzica inspirat aleasa si inspiratoare totodata,mancare pentru toate gusturile gatita cu multa pricepere si atentie, eleganta si bun gust. Intr-un cuvant Rafinament. Cam aceasta ar fi descrierea pe care as face-o locului de la nr.11 de pe frumoasa strada Franceza. Warmly and highly recommended!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight × = 24Taguri: , , , ,