Mike's Pub

Vizualizari 7.911 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 7 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Printre multitudinea de baruri si terase din Centrul Vechi al capitalei, Mike’s Pub vine cu un design nou si atmosfera ideala petrecerii oricarui moment al zilei. Departe de zgomotul citadin, localul ofera o experienta completa – este locul unde poti savura deliciile diminetii, unde poti alege dintr-o gama variata de preparate culinare si iti poti creea singur bautura. Seara te asteapta cu muzica live si petreceri tematice.

Ideea noului pub a aparut din dorinta proprietarului Mike Lahham de a crea un loc plin de personalitate care sa se diferentieze prin concept, stil si meniu, intr-o zona cu istorie, ferita de traficul si tumultul urban. Aici, in Centrul Istoric al Bucurestiului, oamenii vin sa se relaxeze. Asa ca am creat o atmosfera prietenoasa, un loc confortabil unde clientii nostri se pot detasa de tot ce inseamna agitatie, cladiri inalte, zgomot - un spatiu gandit pentru o stare de bine. MIKE’s nu numai ca este locul care ma reprezinta, este efortul sustinut al unui plan de investitii bine structurat care s-a bucurat de un real succes inca din primele doua luni de la deschidere, declara proprietarul localului.

MIKE’s transpune experienta unui pub, restaurant si lounge intr-o atmosfera placuta, relaxanta si rafinata cu un decor elegant si confortabil. Un spatiu incapator, poate fi locatie ideala pentru petreceri private si evenimente speciale.

MIKE’s Pub s-a deschis in urma cu doua luni in Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Covaci, numarul 4. Acolo il poti vedea pe maestrul bucatar Iosif Stefanescu pregatind paste intr-un show live. Restaurantul va asteapta cu o selectie fina de vinuri, cocktail-uri care iti testeaza creativitatea si un meniu variat de preparate culinare. In ceea ce priveste viata de noapte, localul se transforma intr-un night-club deschis pana dimineata, unde te poti bucura de petreceri tematice sau concerte live.

http://www.facebook.com/mikes.bucharest
Drinks menu
Food menu
Localizare Mike's Pub

Covaci 4, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mike you should fire all the guys you have there – they are incredible rude and arrogant. I was watching a tennis mach the other night and they changed the channel and then started to laugh like idiots. Many people in the bar complained but they were just laughing. Besides when I wanted to order they were not listening. Just bad SERVICE!!

Reply

Un bar oribil. In special personalul de o badaranie incredibila. Ne uitam la meciul cu Simona Halep intr-o seara si nici nu se termina meciul ca si schimba canalul. Apoi barmanul rade ca un idiot.
In plus e greu sa faci o comanda pentru ca nu sunt atenti la clienti.
Servicii de proasta calitate.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− three = 1Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,