Mon Paris Restaurant&Lounge

Vizualizari 407 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Frantuzeasca; Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Un spatiu ideal pentru orice moment al zilei „Mon Paris Restaurant Pizza Lounge" va ofera cea mai de efect inventie din gastronomie si anume Bucataria Mediteraneana imbinata cu Bucataria Frantuzeasca.

Combinand cele doua stiluri gastronomice, carena, pestele si fructele de mare sunt la rang inalt si se combina in perfecta armonie cu mirodeniile si sosurile cu ierburi aromatice. Conceptul de "aute cuisine" este un stil culinar elaborat si migalos si vine in intampinarea dvs cu meniuri reprezentate de aperitive, feluri principale si deserturi, alaturi de variate vinuri si branzeturi special alese pentru a da o nota distincta si pentru a transforma fiecare masa intr-o adevarata aventura.

Elementul cheie care ne defineste este PASIUNEA si SERIOZITATEA cu care arta gatitului este tratata de catre Maestrii nostri bucatari.

Mon Paris Restaurant & Lounge este un loc potrivit pentru a savura un pahar de vin cu prietenii sau pentru a va petrece o zi de rasfat, este locul ideal pentru o seara relaxanta sau pentru un pranz de afaceri, si este locatia perfecta pentru o experienta speciala, loc primitor si cald, relaxant si totusi rafinat.

Suntem aici pentru ca dvs sa va puteti bucura de o servire de calitate a unor produse deosebite realizate cu maiestrie si atentie sporita de o echipa tanara de profesionisti.
Recenzii & Articole

Mon Paris   
(Aug 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Mon Paris Restaurant&Lounge

Str. Mihai Eminescu, nr 118, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?


Preturi foarte mari si timpul de asteptare pentru o pizza sau pentru orice altceva astronomic. Nu e recomandat decat daca aveti o viata intreaga la dispozitie.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 + = thirteenTaguri: , , , ,