Restaurant Naan - Food & Drinks Studio

Vizualizari 16.159 Vizualizari 
Comentarii 39 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jun-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 236 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Conceptul restaurantului este bazat pe traditie, inovatie si experimentare. Naan iti va surprinde toate simturile prin meniul atent selectionat din bucataria internationala, bazat pe ingrediente proaspete si combinatii echilibrate nutritional.

Selectia culinara speciala, delicioasele deserturi, vinul, bauturile aperitiv, detoxifiante sau distilate - toti acestia sunt aliati importanti pentru o masa gustoasa si o experienta memorabila.

Restaurantul Naan, prin preparate si servicii, sustine stilul de viata sanatos, care sa intretina armonia dintre corp, minte si suflet. O masa sanatoasa inseamna savoare, calitate si echilibru, iar aceste trei ingrediente se vor regasi in fiecare farfurie pregatita de gazdele dumneavoastra.

Experienta in selectia celor mai rafinate preparate din bucataria internationala si devotamentul pentru servicii a la cart aduce echipa Wellness Cuisine intr-o noua locatie din str C.A. Rosetti nr 26, sub un alt nume, Naan.
Pe larg

Un restaurant de centru bine facut A fost o surpriza placuta sa vad un restaurant nou deschis in centru, cu mancare buna si preturi foarte rezonabile, cu atentie la detalii. Sunt convins ca muncesc din greu si depun toate eforturile posibile ca sa faca un lucru bun acolo, muncit si onest. Noul restaurant se cheama NAAN, am inteles ca asta vine de la initialele numelor celor care s-au pus pe treaba. E la parterul unei cladiri vechi de pe C A Rosetti, foarte aproape de bulevardele Nicolae Balceascu si Magheru, langa foarte-micul parculet cu statuia lui Constantin Dobrogeanu Gherea. Acolo au mai fost niste restaurante inainte, care nu au dus-o prea bine, aproape ca nu auzise nimeni de ele. Eu imi aduc aminte de Grand Philippe, urmat de Crama La Rosetti. Or mai fi fost si altele. Ei se prezinta ca “fostul restaurant Welness Cuisine care s-a deschis sub un nou concept intr-o noua locatie”, insa nu cred ca mai are legatura cu fostii proprietari ai lui Welness Cuisine din Progresului, mai degraba pare ca bucatarii si poate si niste manageri de acolo au decis sa-si faca propriul lor restaurant. Localul a fost renovat in intregime, pare sa fie o investitie consistenta acolo. Au avut un... citeste tot
Recenzii & Articole

Naan Food&Drink Studio are un nou Chef: MasterChef Aida Parascan   
(May 2016)

Naan Food&Drink Studio, restaurantul deschis anul trecut in centrul Bucurestiului, a ajuns destul de repede in atentia publicului prin cateva ingrediente de baza: design, mancare buna, dar si evenimente culinare, unele in special dedicate artei vinurilor bune. Acum, restaurantul are parte de o ...
........................................................................................................ citeste tot


Care sunt cele 5 restaurante care vor reprezenta Romania la Gout de France   
(Feb 2016)

Patru restaurante din Bucuresti si unul din Timisoara vor participa in acest an la evenimentul Gout de France/Good France, ce va avea loc pe 21 martie, si care isi propune sa promoveze gastronomia frantuzeasca in peste 1500 de restaurante din 5 tari. La randul sau, evenimentul Gout de France ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Naan - Food & Drinks Studio

C.A.Rosetti, nr. 26, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Un restaurant placut, vom reveni! Preturile nu sunt mari, raportat la calitate. Mancare buna, vinuri bune, zona placuta, ce sa nu-ti placa?

Reply

Nu stiu ce se intampla la acest restaurant dar ceva este , am avut si noi nevoie de o oferta pentru un grup la cina si nici macar un raspuns nu am primit, am sunat la ei si mi au zis ca o sa trimita in cazul in care cina era in ziua cand am sunat, neseriozitate.

Reply

Am fost si noi in weckeend la celebrul “Naan” , am ales un Steak de vita si a venit crud , mirosea îngrozitor si nici nu puteai sa-l mănânci, prețuri foarte mari, mult prea evaluat acest restaurant, serviciul a lăsat de dorit, am așteptat sa vina sa ne ia comanda când in restaurant eram doar noi singuri, ospătarul îmi dădea peste nas la ce vroiam sa comandam cu diverse sugestii neconcludente , in opinia mea ar trebui sa se pună la punct cu toate si mai ales cu prețurile foarte mari, nu vom mai reveni la “celebrul Naan”.

Reply

    Dragă Gigi@ ion.ro, în weekendul cu pricina, ca în fiecare zi, am fost prezentă la restaurant câte 13 h/zi și vă asigur că nu am avut nici o plângere și nu s-a întors nici o farfurie. Mă tem așadar că acest comentariu rău voitor nu are la bază un fapt real, ci o dorință de discreditare.

    Vă așteptăm la restaurant pentru a vă convinge că Steak-ul nostru se ridică la înălțimea așteptărilor clienților noștri și este unul dintre preparatele cel mai des comandate.

    Aida Parascan
    Chef & Manager Naan Food&Drink Studio

    Reply
    Naan Food&Drink Studio June 27, 2016 at 9:30 am

    Stimate “[email protected]”, faptul ca ne considerati un restaurant celebru ne-ar onora, in cazul in care am putea lua in serios evaluarea dvs. Va apreciem imaginatia si va multumim pentru timpul dedicat inventarii acestei povestioare de weekend. Din inversunarea cu care scrieti, intelegem ca ca suntem foarte importanti pentru viata dvs. si tocmai de aceea ne-ar face placere sa ne fiti cu adevarat client. Pentru ca va place steak-ul de vita, noi ne mandrim cu unul din cele mai bune din oras (black angus maturat), merita sa il incercati cu adevarat. Daca nu va permiteti pretul, vi-l oferim din partea casei, impreuna cu un premiu de 1000 ron cash, cu conditia sa va dezvaluiti identitatea.

    Reply
Alexandru Stoica April 5, 2016 at 7:15 pm

De comentat despre acest restaurant sunt multe , de la intrare am avut o primire călduroasă de către un ospatar, despre meniu -foarte ok, am avut Ton Sashimi si Frigărui berbecuț, demențiale , vinuri multe , spațiu cam mic dar frumos amenajat.

Reply

Placut impresionat de acest restaurant, servire O.K, interesant meniul si asezarea in farfurie, meniu de vinuri foarte variat , bine amenajat.Vom reveni sa vedem aceiasi atitudine….

Reply

Vreau sa va spun ca am avut niste invitati la acest restaurant si am ramas placut surprinsi de decor frumos, preparate bune si frumoase, servire buna, uimitor somelier cu inalte calitati care ne-a recomandat soiuri romanesti la care si invitatii nostri au ramas surprinsi!

Reply

Dezamagire.Mancare mediocra si extrem de scumpa.Servirea rece si impersonala.chelneri cu atitudinea total gresita care pareau ca-ti fac o favoare ca te servesc.Capcana pentru turisti.Pentru mine este evident efortul managerilor de a crea o imagine dar ,din pacate,imagine care nu are nicio legatura cu realitatea.este evident faptul ca au investit foarte mult dar nu inteleg de ce trebuie sa le platim noi investitia.eu cred ca un restaurant ar trebui sa se concentreze pe calitatea preparatelor in primul rand.Naan este un restaurant deschis de relativ putina vreme.cred ca prin vara anului trecut.si atunci cum se explica numarul mare de recenzii de pe facebook datate 2013 si 2014? Poate cineva sa creada ca s-au gasit peste 30 de persoane care sa-si faca cont pe tripadvisor intr-o singura zi doar ca sa lase o recenzie la Naan? Sa fim seriosi. Restaurantul asta este un mare fas.Teapa de la un capat la celalalt.Rusine. nu revin si nu recomand.cele mai neplacute experiente din viata mea in restaurantele bucurestene sunt la el torito si naan.trebuie sa recunosc ca el torito a fost cea mai rea dar naan cea mai scumpa

Reply

    Recenziile de pe Fb sunt datorate faptului ca inainte era restaurantul Wellness Cuisine (alta locatie) care s-a transformat in Naan.

    Reply

Scurt si la subiect: merita sa vizitați acest restaurant, se întâmpla servicii pe care nu le găsești in alte restaurante, te simți respectat si preparate fine, noi vom reveni cu siguranța!

Reply

Am sa las si eu comentariu despre acest restaurant care m-a surprins plăcut de Valentine’s day, meniu foarte bun, servicii de calitate, vinuri frumoase, atmosfera foarte plăcuta.

Reply

I-am vizitat si noi din curiozitate si am rămas plăcuți surprinși de ce se întâmpla in acest restaurant, servicii foarte bune si prompte , preparate excelente, vinuri deosebite si crame noi, interesant, merita cu deplinătatea nivelul la care sunt, revenim!

Reply

De departe cea mai buna experienta culinara avuta Bucuresti. Daca aveti vizitatori pe care vreti sa ii impresionati, acolo trebuie sa mergeti.

Reply

Am fost si eu la ei si pot sa spun ca toate comentariile sunt reale fata de serviciile lor, adică profesioniști, serviciu foarte bun, chelnerii cunoșteau bine meniul si selecția de vinuri foarte interesantă, preparate foarte bine echilibrate, când am fost noi nu am găsit somelierul , ambient foarte plăcut ,in rest foarte O.K.

Reply

As vrea sa scriu si eu câteva impresii despre acest restaurant, am fost acolo la o cina cu prietena mea si ne-am simțit extraordinar de bine, am fost întâmpinați cu mult profesionalism din partea ospătarului, am beneficiat de recomandări foarte bune si de o alegere excelenta pentru un vin pe care nu i-l știam ( pulpe de rata confit si piure cartofi mov….excelente), desert( lava cake) , si un digestiv făcut de somelierul lor cu morcov si ghimbir.

Reply

Un restaurant de top, am fost la o degustare de vinuri acolo si vreau sa spun ca ne-am simțit extraordinar, servicii de calitate, si foarte impresionant a fost somelierul care ne- a dat toate detaliile despre vin si asocierea cu meniul, felicitări lor!

Reply

Da, am fost si noi si intradevar un restaurant de calitate, felicitari lor si sa o tina tot asa, echipa tanara si frumoasa, preparate WAWuuuu…….

Reply

Părerile sunt personale, am vizitat si eu acest restaurant la recomandarea unui prieten , mi- a plăcut , amenajare deosebita si prețuri decente pentru un restaurant in centrul capitalei, servicii bune ,preparate inedite fata de restul restaurantelor din centru.

Reply

Diferenta intre parerea restograf si cea a vizitatorilor este concludenta. Mancarea ar trebui sa incante in primul rand prin gust, nu prin aspect, asa cum se intampla la Naan, iar investitia evident mare in amenajare nu trebuie inclusa atat de evident in pretul preparatelor. Poate ar fi cazul ca Restograf sa nu mai fie atat de generos cu notele ‘de incurajare’ pentru a nu induce clientii in eroare. Nu recomand acest restaurant, prea scump pentru calitatea oferita.

Reply

Da…… am fost si eu la acest restaurant, am numai cuvinte de lauda , de la primire pana la amenajare si mancare delicioasa si aspectuasa, revin cu siguranta.

Reply

Cel mai mult mi-a placut amenajarea restaurantului, crama care este deosebita si frigidere pentru vinuri, personal amabil, explica preparatele , selectie de bauturi interesanta, preparate bine structurate si gustoase, noi am luat o portie de tentacule de caracatita si a fost foarte buna. Ramane de vazut daca vor reusi mereu aceste servicii.

Reply

Am fost si eu împreuna cu prietenii acolo si mâncare buna , echilibrata, serviciu bun si somelier care ne-a dat informații le necesare sa alegem un vin, urmează sa-i mai vizitam , sper sa găsim aceiași calitate.

Reply

As vrea sa scriu si eu ceva pe acest wall, contrar tuturor spuse de ceilalți , am mers si noi cu niște invitați străini la acest restaurant fiind o recomandare si am găsit un service foarte bun si de apreciat acest lucru- mai rar in ROMANIA, preparatele delicioase si arătau senzațional , vorba invitatiilor noștri ” l’art cuisine”,atmosfera plăcuta deși era plin, in final am avut digestiv făcut de somelierul lor, extraordinar, revenim cu siguranța, țineți-o tot așa!

Reply

O mizerie cu pretentii.amenajare superba dar doar atat.preturi exagerate,figuri fara rost si o scalambaiala in farfurie cu pretentii de “arta culinara”.Am ajuns acolo de pe tripadvisor.Apoi am realizat teapa.Asta cand am vazut ca baietii astia au ajuns la performanta de vreo 30 de recenzii intr-o singura zi si toti cei care ridicau in slavi porcaria asta erau la prima recenzie de pe contul respectiv.O ibfectie cu pretentii de bucatarie internationala

Reply

    Aveti perfecta dreptate.mi-am luat si eu teapa in porcaria asta si apoi am verificat recenziile de pe tripadvisor.in loc sa investeasca in postaci pe internet cred ca ar fi trebuit sa fie mai atenti la calitatea preparatelor.si nici macar nu au fost atenti la callitatea postacilor.pe 2 ianuarie un baiat ne anunta intr-o recenzie pe tripadvisor ce minunat este naan si cat de minunata a fost prima lui vizita acolo.ma uit la profilul postacului respectiv si vad ca are doua recenzii la activ.curios sa vad unde a fost cealalta..ce vad? Ca ne mai anunta cu cateva luni mai devreme cat de minunat este naan. Prietene Naan..macar investe ceva mai mult in IQ-ul postacilor daca nu te intereseaza bucataria.deja esti penibil in farfurie.evita sa fii si in mediul online.nu revin si nu recomand.TEAPA de la un capat la altul.recomand potentialilor clienti sa citeasca cu mai multa atentie recenziile inainte sa se decida

    Reply

      Din partea ta așa poate a fost dar am fost si eu acolo si altfel stau lucrurile, vroiam sa îți spun ca doar sunt profesioniști in ceea ce fac si ce este de admirat ca ar trebui sa găsim in multe restaurante stilul lor de servicii.

      Reply

Cel mai mult mi-a placut la Naan ca jos nu se fuma deloc. Cat priveste personalul, noi romanii probabil nu suntem obisnuiti sa fim serviti cu atata atentie si sa stie chelnerul cat bucatarul. Poate de aceea si remarci negative la adresa personalului. Ce chelner are interes sa-i dea peste nas unui client? Absurd!
Un plus pentru somelier…cate restaurante au asa ceva?

Reply

Atmosfera este placuta la Naan si evident ajutata de decorul interior reusit.
Se vede ca mancarea e facuta cu grija, corect, si desi nu a fost o experienta culinara de neuitat, e cu siguranta peste media rest. din Buc.
Servirea a fost ok.
Merita vizitat.

Reply

Mancare buna, locatie centrala deci greu cu parcarea, interior placut fara nimic spectaculos.
Servicii care lasa de dorit, chelneri care de-abia asteapta sa-ti dea peste nas cu contra argumente. Nu e pentru straini, engleza e de rusine.

Reply

Am urmarit activitatea acestui restaurant pe on-line. Peste tot apare mesajul cu domnul respectos, domn somelier, vinuri memorabile. Cam ciudat, pare a fi scrise aceste mesaje de aceeasi persoana, clar de la ei. Cand ma duc la restaurant vreau mancare buna si ospatari prietenosi, nu domni stilati si bla, bla-uri.

Reply

Este incredibil cum un restaurant cotat ca fiind numarul 1 pe tripadvisor pentru romania si avand note foarte mari date de voi,poate avea doar doua stele de la cititori…
ciudat

Reply

    Nu este nimic ciudat.restaurantul asta este o teapa pentru turisti.patronii de aici nu au habar de nimic in bucatarie dar au nevoie de imagine sa-si atraga clientela.si posteaza.si posteaza.daca tot nu se pricep la cratita, trebuie sa faca si ei ceva.chiar si aici recenziile sunt false in marea lor majoritate.alea pozitive,desigur.domnisoara zait, de exemplu..alexandra zait.mi-a atras atentia numele..la o simpla cautare pe google aflam ca fetita asta este copyrighter la delta studio..adica la naan..si ea ne povesteste cat de misto este naan si ca va reveni..pai normal sa revina.chiar zilnic ca acolo mananca si ea o paine.ma scuzati..o buca’ de naan

    Reply

Unul din puținele restaurante în care atmosfera, preparatele si servirea merg last unison. Ambianță primitoare, gazde ospitaliere, iar preparatele delicioase!

Reply

Foarte frumos amenajat, iar mancarea este si ea la inaltime. Voi reveni cu siguranta!

Reply
Marius Constantinescu August 10, 2015 at 11:48 pm

Mergi singur, cu prietenii sau/ si familia si indrazneste la orice gasesti in menu. Eu am fost multumit. Incearca si vinul de la Purcari. Nu uita sa faci rezervare.

Pofta buna si hai noroc!

Reply

De mai mult timp vroiam sa scriu un articol despre acest restaurant ,in care am fost si eu cu mai multi prieteni si ne-am simtit foarte bine , am cinat intr-o seara, am ales preparate bune si asociate de catre un domn somelier cu vinuri bune si memorabile, ambianta foarte placuta si vom reveni cu siguranta.

Reply

O surpriza cu adevarat placuta. Inca de la intrare am fost preluati de un domn foarte respectuos care ne-a recomandat un vin pentru preparatele alese de noi.
Atmosfera este intima, o adevarata placere.
Recomand puiul tanduri cu painica naan

Reply
Valeanu Narcisa June 29, 2015 at 4:06 pm

Am fost si noi in acestrestaurant cu o deosebita amenajare, am servit masa, am ales la solicitarea ospatarului capucino de hribi……. excelenta alegere si ne-au impresionat, promitem sa revenim in tr-un loc frumos si oameni deosebiti!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 − = seven



Taguri: , , , , , ,