Noel Restaurant

Vizualizari 591 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Str. Craciun Nr 25, Bucuresti


0745.494.710/0744.494.709/021.210.6000

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Restaurantul Noel (Craciun) se afla, asa cum ii sta bine unui restaurant select, in centrul Bucurestiului, foarte aproape de Piata Romana, pe strada Craciun, la numarul, evident, 25.

Catering, masa pranz, mese festive, evenimente

Restaurantul Noel pune la dispozitia clientilor sai salonul restaurantului, cu o capacitate de 32 locuri si terasa restaurantului cu 60 de locuri, dispuse cu rafinament avand o nota intima, cu speranta si bucuria de a savura preparatele noastre cuprinse in meniul restaurantului, dintre care amintim:

Specialitatea bucatarului Mucschiulet de porc la protap Salata aperitiv Noel Clatite Noel (ciocolata, nuci, inghetata si frisca)

De asemenea, la restaurantul Noel se poate servi si o simpla supa cu taitei de casa, sarmalute taranesti cu mamaliguta sau tochitura moldoveneasca.

Restaurantul Noel este ideal pentru un pranz rapid, o seara eleganta, o cina romantica la lumina lumanarilor sau un party special numai pentru tine.
Localizare Noel Restaurant

Str. Craciun Nr 25, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 − four =Taguri: , , , , , , , ,