Toate articolele (748 articole)

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   19 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   102 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   204 vizite  0 comentarii   1 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

Tendinte culinare pentru 2017: ce punem in farfurie si ce asteptari sa avem de la restaurante
Restograf (Jan 2017)
   261 vizite  0 comentarii   0 like

Ca la orice inceput de an, se anunta tendintele pentru toate domeniile posibilie, specialisti din toate zonele dandu-si cu parerea despre ce o sa conteze mai mult in 2017, ce aplicatii o sa folosim, ce culoare se va purta, dar, ce ne intereseaza cu adevarat pe noi: CE SE VA MANCA. De cativa ani ...

............................................citeste tot

McVatican sau cum fast-food-ul a scandalizat lumea catolica
 (Jan 2017)
   167 vizite  0 comentarii   0 like

La doar 5 zile dupa Craciun, McDonald's a deschis un nou restaurant chiar la Vatican, in districtul Pio Borgo, la o aruncatura de bat de Bazilica Sfantul Petru. Deschiderea a fost facuta aproape pe furis, fara mare fast, pentru a nu atrage si mai multe reactii negative, pentru ca, la aflarea ...

............................................citeste tot

Burgerul din carne de sobolan de rau, vedeta restaurantelor din Moscova
 (Jan 2017)
   194 vizite  0 comentarii   2 like

Da, ati cititi bine, cel mai nou super-aliment din meniurile restaurantelor din Moscova este carnea de sobolan de rau sau de nutria sau de coypu - toti fiind termeni care descriu acelasi animal. Acest tip de carne si-a castigat un loc de cinste in meniuri restaurantelor rusesti, deoarece carnea ...

............................................citeste tot

Care sunt restaurantele in care bucurestenii au dat cele mai multe checkins in 2016
 (Dec 2016)
   1.354 vizite  2 comentarii   0 like

In mare, localurile din clasamentul "restaurantelor in care romanii au dat cele mai multe checkins in 2016" sunt cam aceleasi cu cele din 2015. Cu cateva mici diferente. Si de aceasta data ne-am folosit de statisticile de pe Facebrands.ro si am ajuns la aceeasi concluzie: cele mai multe dintre ...

............................................citeste tot

Care sunt cei mai buni bucatari din lume, editia 2017
 (Dec 2016)
   381 vizite  0 comentarii   0 like

Revista Le Chef a revenit cu noul top al celor mai buni bucatari din lume, editia 2017 - 100 of The Best Chefs in the World. Topul este creat pe baza unui sondaj in randul maestrilor bucatari decorati cu doua si trei stele Michelin. Acestia ofera o lista cu numele a cinci bucatari care ar merita ...

............................................citeste tot

Petreceri de Revelion 2017 la restaurantele din Bucuresti
Restograf (Dec 2016)
   1.050 vizite  0 comentarii   0 like

Revelionul 2017: un nou an, aceleasi discutii: "unde petrecem noaptea aia lunga cat un an"? Daca nu v-ati facut planurile deja, mai jos gasiti o lista cu restaurantele din Bucuresti care organizeaza niste petreceri speciale de Revelion. Live music, mancare aparte, petreceri tematice, iata care sunt...

............................................citeste tot

Unde iei masa traditionala de Craciun in Bucuresti - recomandari facute de The Guardian
Restograf (Dec 2016)
   264 vizite  0 comentarii   0 like

Publicatia britanica The Guardian a inclus si Bucurestiul intr-un top 10 al traditiilor festive de Craciun din Europa. The Guardian mentioneaza faptul ca in Romania, de Craciun, inca se mai pastreaza obiceiul taiatului porcului in gospodarii, insa doar la tara. Totusi, turistilor care ...

............................................citeste tot

Unde si-a cinstit Tudor Chirila elevii de la Vocea Romaniei si cat a fost nota de plata
 (Dec 2016)
   1.566 vizite  0 comentarii   0 like

Vineri, 16 decembrie, Tudor Chirila a castigat Vocea Romaniei pentru a treia oara consecutiv. Bineinteles, acesta a fost un motiv foarte bun de sarbatorire.  Asadar, el si elevii sai de la Vocea Romaniei au iesit in oras pentru a petrece. Localul ales a fost Grand Cafe Van Gogh. Nota ...

............................................citeste tot

Prima shaormerie dulce din Timisoara a fost deschisa de un tanar de 19 ani
 (Dec 2016)
   311 vizite  0 comentarii   0 like

In primavara acestui an va povesteam despre noul trend in materie de fast-food: shaorma cu ciocolata sau choco-kebab. Nu a durat mult si a aparut si la noi asa ceva. Un tanar in varsta de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce din Timisoara, in care clientii pot comanda kebab cu ciocolata, ...

............................................citeste tot

Le Boutique - un bistro provensal pentru inimile oamenilor
Restograf (Dec 2016)
   1.930 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Le Boutique - Food Concept Store este un bistro intr-o zona romantata a Bucurestiului unde inca se mai simte farmecul interbelicului – pe Strada Sfantul Stefan, aproape de Strada Mantuleasa, adica in universul creativ al unor autori celebri precum Mircea Eliade, Marin Preda sau Mircea Vulcanescu...

............................................citeste tot

Unde poti sa bei cel mai mare cappuccino din Bucuresti, o cana are peste un litru
 (Dec 2016)
   1.173 vizite  0 comentarii   0 like

In cazul in care sunteti tot timpul nemultumiti de marimea canilor de cappuccino din cafenelele din Bucuresti, am gasit noi un loc care cu siguranta va va satisface. In Camera din Fata gasiti cel mai mare cappuccino din Bucuresti. Asa arata:   In meniul din Camera din Fata se ...

............................................citeste tot

Restaurante din Bucuresti care organizeaza petreceri de Craciun
 (Dec 2016)
   537 vizite  0 comentarii   0 like

Mai multi cititori ne-au intrebat care sunt restaurantele din Bucuresti care organizeaza petreceri sau evenimente speciale de Craciun. Ne-am documentat un pic si am gasit ca aveti de ales intre mese traditionale si atmosfera de sarbatoare, concerte de colinde, evenimente caritabile sau fancy, ...

............................................citeste tot

Noua bancnota de 5 lire a infuriat restaurantele vegane
 (Dec 2016)
   290 vizite  0 comentarii   0 like

In Marea Britanie s-a lansat o noua banconta de 5 lire sterline si milioane de englezi vegetarieni sau vegani sunt furiosi. De ce? Ce treaba are o bancnota cu o dieta din care este exclusa carnea sau alte tipuri de produse de origine animala? Ei bine, se pare ca aceasta noua bancnota face ca ...

............................................citeste tot

Cel mai mare parc gastronomic din lume se deschide in Bologna
 (Dec 2016)
   320 vizite  0 comentarii   0 like

Bologna este capitala culinara a Italiei. Daca vrei sa mananci cea mai buna mancare italieneasca, este clar ca trebuie sa vizitezi aceasta regiune. Un motiv in plus este si faptul ca, din septembrie 2017, in Bologna se va deschide cel mai mare parc gastronomic din lume. Multi s-au grabit deja sa-...

............................................citeste tot

Un roman a platit 100 de euro pentru a incerca burgerul cu Nutella
 (Nov 2016)
   535 vizite  0 comentarii   1 like

Gabriel Iosa este un blogger din Lugoj pasionat de calatorii si, se pare, si de preparate culinare mai putin obisnuite. Acesta a zburat din Timisoara pana in Milano pentru a incerca noul burger cu ciocolata Nutella, lansat de McDonald's doar in Italia, pe 14 noiembrie. E adevarat, etuziasmul a...

............................................citeste tot

9 locuri unde poti sa bei vin fiert in Bucuresti
Restograf (Nov 2016)
   3.224 vizite  0 comentarii   2 like

Iarna bate la usa, iar noua ni s-a facut deja pofta de un vin fiert care sa ne incalzeasca asa cum se cuvine. De asemenea, au inceput sa curga si intrebarile despre localurile unde poti savura o cana de vin fiert, pentru ca nu gasesti aceasta bautura chiar peste tot, asa cum ne-am dat si noi ...

............................................citeste tot

Leonardo DiCaprio a luat masa la un restaurant care ajuta persoanele fara adapost
 (Nov 2016)
   189 vizite  0 comentarii   1 like

Leonardo DiCaprio se afla intr-un turneu european de promovare a documentarului sau Before the Flood, ce abordeaza problema incalzirii globale. Acesta este disponibil gratuit online pe canalul de YouTube al National Geographic. De asemenea, celebrul actor a ajuns si in Scotia, pentru a tine un ...

............................................citeste tot

Un restaurant de lux se va deschide pe muntele Everest
 (Nov 2016)
   252 vizite  0 comentarii   0 like

James Sharman, fost chef la celebrul restaurant Noma, va deschide un restaurant pe muntele Everest. Isi propune sa faca acest lucru in plina iarna, in luna decembrie. Acest proiect face parte din misiunea sa de a lansa 20 de astfel de restaurante pop up, in 20 de tari, in 20 de luni. James ...

............................................citeste tot

Preparate vedeta de la restaurantele din Bucuresti - care sunt specialitatile anumitor locuri din oras
Restograf (Nov 2016)
   2.603 vizite  0 comentarii   1 like

Fiecare restaurant are un preparat vedeta, o specialitate a casei, un "ceva" pe care doar acolo il puteti gasi in acea forma si cu acel gust. Si fix asta am vrut si noi sa aflam: care e preparatul unic de la cateva dintre restaurantele bucurestene, care e specialitatea anumitor restaurante si ce ...

............................................citeste tot

Cel mai bun serial documentar despre cei mai interesanti bucatari din lume
 (Nov 2016)
   829 vizite  0 comentarii   1 like

Pentru toti cei pasionati de arta culinara sau care vor sa descopere care sunt cei mai interesanti bucatari din lume, exista un serial Netflix perfect: Chef's Table. Nu este vorba despre o fictiune, ci despre un serial documentar. Se afla deja la cel de-al 3 sezon, iar fiecare episod din acest ...

............................................citeste tot

S-a deschis localul in care poti intra doar daca esti teribil de mahmur
 (Nov 2016)
   1.533 vizite  0 comentarii   0 like

S-a deschis un local care pare un adevarat paradis pentru petrecaretii care se lupta dimineata cu mahmurelile. S-a intamplat in Amsterdam, se numeste The Hangover Bar si promite sa vindece chiar si cele mai grave si dureroase mahmureli. Bineinteles, este obligatoriu sa fii mahmur pentru a putea ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase 10 restaurante din Bucuresti, editia toamna 2016
Restograf (Nov 2016)
   29.362 vizite  0 comentarii   2 like

In urma cu ceva vreme intocmeam o trilogie cu cele mai frumoase restaurante din Bucuresti [partea I, partea a II-a, partea a III-a]. Intre timp au mai aparut destul de multe restaurante frumoase in peisajul bucurestean, asa ca ne-am gandit ca n-ar strica sa reluam periodic acest tip de lista. ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Oferte de Revelion la restaurantele din Bucuresti – partea a II-a



Restograf  (Dec 2015)
2.578 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii
0 placut 
0 displacut 

 

Dupa ce am trecut prin prima tura de oferte de Revelion, ne-am gandit sa mai aruncam un ochi in ograda restaurantelor bucurestene ca sa vedem cine ce mai ofera in noaptea dintre 2015 spre 2016. Asadar, mai jos am pregatit partea a doua a listei de restaurante din Bucuresti care au pregatit un meniu special pentru Revelion 2016.

Cine nu are planurile facute e invitat sa se uite si sa-si aleaga din lista de mai jos sau din cea de aici.

 

Casa Doina 

Frumosul restaurant Casa Doina a bucatarit si a pregatit un meniu special de Revelion, dar si un program artistic. Casa Doina e unul dintre restaurantele impresionante ale orasului, mai ales pe timpul verii cand ne putem lafai in gradina imensa, dar nici interiorul nu e mai prejos.

Meniul de la Casa Doina de Revelion:

– Piept de rata afumat; foi de orez; salata boeuf; tartien cu vinete si menta; svaiter cu struguri si biscuit; piftie de curcan cu hrean

– Duo de peste cu cu placinta de orez si si sos Capris

– Cappuccino de dovleac servit cu grisine

– Torunedos Rossini cu miere si ghibmir servit cu cartofi pai

– Tort

Muzica va fi asigurata de Daniel Ignat (The Rock) si Radu Vastag (Bere Gratis).

Pret: 570 lei/ persoana

Detalii.

 

Goccia

La Goccia, restaurantul dintr-o casa frumoasa cu geamuri mari, revelionul 2016 e pregatit de tanarul chef Mihai Toader. Fara program artistic, doar show culinar cu urmatoarele preparate:

Antipasto
Cotlet de porc cu cartofi Provence si sos de ciuperci
Somon cu piure de conopida si icre de Manciuria
Biscuit dublu cu creme de pere&mascarpone si smochine proaspete

Pret: 320 lei/ persoana

Detalii.

 

Primus

La restaurantul de pe straduta ascunsa de haosul din centrul Bucurestiului se pregateste un Revelion cu un meniu de bar si oferta de bautura destul de generoase si cu atmosfera lasata in mainile unui DJ. Meniul suna cam asa:

Bufet rece :
– Caviar
– Quiche cu somon fume
– Quiche cu bacon si ciuperci
– Tapenade (masline si ansoa )
– Rulada cu sunca si cascaval
– Bruschete cu vita si parmesan
– Frigarui cu mozzarella si rosii
– Vol au vent cu branza si nuci
– Platou de branzeturi

Bufet cald :
– Somon cu ierburi aromatice
– Rulada de vita cu urechi de lemn si sos de hrean
– File de porc cu sos de hribi
– Frigarui de curcan
– Cartofi cu ceapa verde
– Legume la gratar
– Salata de castraveti si gogosari
– Salata greceasca

Desert :
– Miniprajituri
– Fructe

Pret: 69 de euro

Detalii.

 

Acuarela Bufet

Acuarela Bufet e un bistro colorat si vesel si in acelasi stil vrea echipa de aici sa faca si marea intrare in anul 2016. Astfel, la Acuarel Bufet se pregateste un revelion electro-funk cu baloane colorate, un meniu special pregatit de chef Mike Moisei si atmosfera de party asigurata de Heion. Meniul suna asa:

1. Gustarica – inceputul
– asortimente de quiches> Zorba,Green eggs and ham, Smurfs & Porks
– Prosciutto cu rosii cherry si mozzarella Bocconcini langa turta de masline si pesto de busuioc
– tartine cu mousse de ton
– salata tabouleh
– guacahumus
– salata de boeuf
– lollipops de branzeturi cu struguri
– chorizo Milano cu cascaval afumat

2. Gustarica loveste din nou
– turta cu prosciutto, mozzarella si rosii cherry
– turta din diferite branzeturi
– croissant cu sunca si cascaval
– pate en croute din rata si porc

3. Gustarica un nou inceput
– vrabioara de vita marinata in sos de piper cu dulceata de ceapa
– pulpa de porc si piept de porc marinat in ulei de masline lime si oregano servit cu sos tzatziki
– pui Tiki Masala in stil Tandori cu usturoi , verdeturi si condimente indiene

4. Garnitura Gustaricilor
– ratatouille cu usturoi, vin alb, rozmarin si sos de rosii
– cartofi la gratar tavaliti prin sos pesto
– orez bazmati cu unt, ceapa, ghimbir, sofran si usturoi
– turte grecesti cu unt si usturoi din belsug

Pret: 350 lei (inainte de 23 decembrie); 400 lei/ persoana (de pe 24 decembrie)

Detalii.

 

Journey Pub

Journey Pub, locul cu un decor inspirat din pasiunea pentru calatorii, pregateste un revelion tematic. Sub denumirea “Round the World New Year’s Party”, la Journey va asteapta o seara cu live DJ’s si un bufet pe cinste cu urmatorul meniu:

Starters:

– Vol-au-vent cu pâté de somon, cu pâté de ciuperci, cu salata
ruseasca si cu crema de brânza cu stafide
– Bruschete cu pâté de masline, cu salata caprese si cu anchois
– Involtini de vinete & dovlecei
– Caponata alla siciliana
– Homemade potato chips

Feluri principale & garnituri:

– Tagliata di manzo con rucola e parmigiano
– Involtini de pui cu crema de gorgonzola si ciuperci soté în vin
alb
– Somon la cuptor cu sos de sampanie
– Cartofi soté cu rozmarin
– Legume soté cu cognac
– Orez chinezesc

Deserturi:

– Mini cupcakes cu cardamon si caramel sarat
– Mini eclere cu crema de nocciola
– Mini eclere cu crema de fistic

Tort festiv la miezul noptii.

Pe langa mancare, bautura si muzica, la Journey vi se pregatesc si diverse alte surprize si concursuri.

Pret: 360 lei (avans 50% până la 16 decembrie)

Detalii.

 

Octopus

La Octopus, restaurantul mediteranean contemporan cu bunatati din peste si nu numai, se pregateste un meniu in ton cu specificul restaurantului. Astfel, la ultima noapte din 2015 si prima zi din 2016, la Octopus in meniu veti gasi urmatoarele:

ANTREU RECE:

Foie Gras cu smochine
Prune uscate cu migdale si bacon
Branza de capra cu migdale si dulceata de ceapa
Wrap de somon afumat
Caracatita la gratar
Tartar de ton
Rulou de vita cu branza

PESTE:

Somon cu sos miso, ghimbir, spanac sote si risotto Milanese

SARMALE:

Sarmale cu rata de curte si mamaliga cu trufe

CARNE:

Muschiulet de porc cu edamame, ciuperci de padure si reductie de vin rosu

SORBETTO DE LAMAIE

DESERT:

Mango cheese cake cu spuma de capsuni

– Open Bar
– Muzica Live + DJ Party

Pret: 100 Euro/persoana *copiii platesc pret intreg

Detalii.

 

Fumetto

La Fumetto, restaurantul care e si spatiu de party, revelionul 2016 va sta sub semnul magiei. Cel putin asa l-au gandit organizatorii care ua pregatit urmatorul meniu:

Aperitive:

– rose beef cu sos de hrean si rucola
– cosulete cu crema de ciuperci si brie
– cupe tortilla cu salata de pui
– frigarui de creveti cu sos thai
– terina de curcan cu spanac si ricotta
– salata fresh de caracatita cu sos de zmeura picanta
– prosciutto sticks

Fel principal:

– piept de rata cu piure de dovleac, fructe de padure si foie gras
– file de dorada cu mousse de broccoli, menta si sparanghel

Desert

Pret: 150 euro/ persoana

Detalii.

 

Chefs Experience

Restaurantul lansat anul acesta intr-un spatiu cu un decor aerisit si placut privirii a pregatit si el un meniu de Revelion. La Chefs Experience oaspetii primesc promisiunea unei nopti glamorous cu muzica de dans pana dimineata. Iar meniul lor de open buffet arata cam asa:

Starters:

Tartar de Somon
Rata cu Coriandru, Salsa de Mango, Ardei Iute si coaja de Portocala, servita cu Salata de Microplante si Cruton din Paine de Secara
Grongozola, Parmezan, Brie, Bresaola, Prosciutto si Nuca
Calamari Fritti
Tapenada din Crema de Masline pe Morcov
Macarons cu Parfait din Ficat de Pasare cu Coacaze Proaspete
Humus facut în casa
Rulada de Mac cu Cascaval si Pancetta

Main course:

Somon cu Sos de Sofran
File de Macrou gatit la torta, fara ulei
Creveti cu Sos de Trufe
Calamari cu Sos de Usturoi si Lamaie
Miel cu Sos de Rodie
Antricot de Vita
Muschiulet de Porc
Pui cu Conopida
Sarmale traditionale, servite cu Mamaliguta

Garnituri & Salate:

Legume cu Sos de Unt si Lamaie
Broccoli cu Usturoi
Piure de Cartofi cu Verdeturi
Cartofi copti
Salata de Rosii cu Branza Feta si Ardei Iute
Salata Verde cu Morcov
Salata de Cruditati
Salata de Muraturi

Desert:

Carrot Cake cu Frosting de Lime si Crema de Ricotta
Tort de Ciocolata facut in casa
Rum Passion cu Bezea Italieneasca
Cheesecake cu Afine si Levantica
Tort de Biscuiti

Pret: 450 lei/ persoana

Detalii.

 

Hard Rock Cafe

La Hard Rock Cafe se planuieste un revelion tematic. Organizatorii incurajeaza oaspetii sa-si scoata costumul care sa-i faca sa semene cat mai mult cu vedeta lor rock preferata. “Celebrity Rocks” e numele petrecerii de Revelion de la Hard Rock Cafe si aici va asteapta un bufet cu urmatoarele preparate:

Aperitive:

– mini frigarui cu pepene galben si prosciutto
– cupe de castravete cu somon marinat
– selectie de branzeturi internationale
– tartine cu pate din ficat de pasare, dulceata de merisoare si ceapa rosie
– tartine cu muschi de vita, sos de hrean si ierburi proaspete
– mini tarte cu anghinare, parmezan si nasturas
– salata de couscous cu dovleac copt
– salata curcubeu cu branza feta, stropita cu sos de lamaie
– salata caesar cu somon afumat, bacon crocant si oua de prepelita
– salata mediteraneana cu fructe de mare si sos de portocale rosii

Feluri principale:

– frigarui de berbecut cu sos de vin de porto
– rulada din piept de curcan, chorizo, masline si sos de ciuperci
– vrabioara de vita la gratar cu sos chimichurri
– file de cod negru in crusta de covrigei pasați cu sos de vin si mustar
– cotlet de porc cu sos de mere si brandy calvados
– piept de pui invelit in fulgi de cocos cu chutney de mango si chili
– coaste de porc afumate cu sos de visine si barbecue
– varza de bruxelles trasa la tigaie cu unt si salvie
– morcovi parizieni copti cu miere, portocale, chimen si cimbrisor
– orez basmati cu sofran si dovleac copt
– cartofi la cuptor cu unt, lamaie si ierburi

Desert:

– mini negrese cu ghimbir confiat
– mini prajituri
– fructe proaspete
– surpriza bucatarului chef

De atmosfera se vor ocupa trupa HARA, muzicienii de la AVENUE si DJ-ul din Hard Rock Cafe, o noapte la care orgaizatorii spun ca e clar nevoie de pantofii de dans.

Pret: 660 lei/ persoana

Detalii.

 

Tapo

La Tapo noaptea de Revelion e vazuta ca o tabla de sah si ca un joc in alb si negru. De altfel, acestea sunt si culorile de respectat pentru dress code-ul de la petrecerea din Tapo. Iar meniul acestei nopti jucause suna cam asa:

Aperitiv:

• Vietnamese rolls cu sweet and sour shrimps
• Creekstone bresaola beef with arugula salad and parmesan
• Salmon caviar on white chocolate chips
• Duck tataki with bok choy leaves

Fel principal:

Duo cannelloni: lamb ragu with Roquefort sauce and salmon with spinach & Dijon sauce fillings.
Red Tuna with confit potatoes, sautéed asparagus and Provencal sauce
Marinated duck breast, slow cooked, with crispy roasted mushrooms, milanese risotto and red wine sauce.
Desert:

Chocolate cake

Pret: 500 lei/ persoana – loc la bar ;  800 lei/ persoana – loc la masa; 300 lei/ persoana doar open bar, dupa 01:00 AM

Detalii.

 

Madame Pogany 

La Madame Pogany e petrecere tematica sub denumirea New York, o denumire care poate promite o noapte fix ca-n filmele americane. La Revelionul din Bucuresti de muzica se vor ocupa Adrian Eftimie, MoonSound si Radu Crisan.

Fara prea multe detalii despre meniu, ce stim sunt urmatoarele:

490 RON – Dinner + Open Bar All-Night, de la 20.30

Bufet rece: 20 de platouri mixte continentale
Bufet cald: Curcan/Muschi de vita/Peste file
Bufet desert : 3 tipuri de torturi + branza & fructe
2 O’Clock Sour Soup (ciorba de potroace)

250 RON – Late Night Birds Special: doar Open Bar, de la 23.30

Detalii.

 

Buongiorno 

La Tratoriile Buongiorno (Victoriei si Casa Lido), Revelionul 2016 sta sub semnul muzicii italiene. Organizatorii promit o seara alaturi de melodii din belle Italia, DJ, foc de artificii, concursuri, surprize, dar si mancare. Meniul lor se prezinta asa:

Aperitive:

– prosciutto crudo cu parmezan
– piept de rata afumat servit cu dulceata de ceapa
– bruscheta cu rosii cherry si file de anchois
– crevete la gratar cu sos de avocado
– quiche cu somon
– pastrav afumat pe pat de lamaie
– breasola
– branza Gorgonzola servita cu smochina
– frigaruie din mozzarella si rosii cherry cu sos pesto
– ciuperci la cuptor umplute cu gorgonzola
– mix de salata

Peste:

– biban de mare file servit cu piure de ghebe

Friptura:

– muschi de vitel si porc la cuptor servit cu 3 feluri de mousse: morcov, mazare cu menta si cartofi cu pasta de trufe

Tort:

– mousse de ciocolata alba cu zmeura si praline de noisette, imbracat in bezea

Pret: 370 lei/ persoana; grupurile de peste 10 persoane beneficiaza de reducere 10% indiferent de momentul rezervarii.

Detalii.

 

J’ai Bistrot

Bistro-ul J’ai Bistrot s-a hotarat ca in noaptea dintre 2015-2016 sa aduca un omagiu vietii la o petrecere de Revelion care se numeste Viva la Vida si e descrisa asa: “stele-n farfurie, porci zburatori, omleta din oua de broasca testoasa, regina Angliei pe post de usier, trene peste trene tinute de pitici de gradina insufletiti doar pentru acest eveniment, la J’ai primesti tot si mai mult de-atat. Si-n noaptea dintre ’15 si ’16. A fost un an greu. Vino sa celebram viata impreuna! Cu ce-are mai bun, tu vii cu prietenie si dragoste, noi punem pe masa placere”. Mai exact, meniul lor e asta:

BUFET RECE:

Rulouri cu bacon, curmale, gorgonzola si miere
Oua umplute cu icre negre, boia afumata, chives
Frigarui cu mozzarella, rosii cherry, masline, busuioc
Gujoane de pui in crusta de nachos cu dip de branzeturi si salsa picanta
Chiftelute din carne de vita cu dip de iaurt, usturoi si menta
Castravete cu somon afumat si crema de branza
Crostini cu anchois si capere
Crostini cu branza feta, rosii uscate, ulei de masline
Rulouri cu jamón serrano, rucola si branza de capra
Platou carnivor cu smochine murate (chorizo, babic, gudem, prosciutto, sunculita afumata traditionala)
Platou de branzeturi (platoul casei cu brie, gorgonzola, cheddar, parmezan, nuci, struguri, biscuiti crackers, dulceata de smochine si de zmeura)
Salata baba ganoush (vinete cu tahin, iaurt si usturoi)
Salata cu bacon crocant si cruditati (rosii cherry, castraveti, andive, salata iceberg, morcov, ceapa rosie)
Salata cu rucola, nuci, parmezan si struguri

DESERT:

Bezele cu crema de vanilie si sirop de capsuni cu menta
Pricomigdale cu crema de ciocolata si rom
Prajituri asortate
Fructe

Pret: 140 lei bilet unic

Detalii.

 

Voi v-ati hotarat unde mergeti de Revelion? Daca da, unde?


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 4 = five