Toate articolele (769 articole)

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   62 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   389 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   510 vizite  1 comentarii   0 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   229 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   230 vizite  0 comentarii   0 like

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   356 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   888 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   510 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   2.183 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   266 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   8.446 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   640 vizite  0 comentarii   6 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   420 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   335 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   208 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   556 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.091 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.266 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   1.922 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   389 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.329 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   1.838 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   425 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   540 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

Tendinte culinare pentru 2017: ce punem in farfurie si ce asteptari sa avem de la restaurante
Restograf (Jan 2017)
   883 vizite  0 comentarii   0 like

Ca la orice inceput de an, se anunta tendintele pentru toate domeniile posibilie, specialisti din toate zonele dandu-si cu parerea despre ce o sa conteze mai mult in 2017, ce aplicatii o sa folosim, ce culoare se va purta, dar, ce ne intereseaza cu adevarat pe noi: CE SE VA MANCA. De cativa ani ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Oferte de Revelion la restaurantele din Bucuresti – partea a II-a



Restograf  (Dec 2015)
2.787 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii
0 placut 
0 displacut 

 

Dupa ce am trecut prin prima tura de oferte de Revelion, ne-am gandit sa mai aruncam un ochi in ograda restaurantelor bucurestene ca sa vedem cine ce mai ofera in noaptea dintre 2015 spre 2016. Asadar, mai jos am pregatit partea a doua a listei de restaurante din Bucuresti care au pregatit un meniu special pentru Revelion 2016.

Cine nu are planurile facute e invitat sa se uite si sa-si aleaga din lista de mai jos sau din cea de aici.

 

Casa Doina 

Frumosul restaurant Casa Doina a bucatarit si a pregatit un meniu special de Revelion, dar si un program artistic. Casa Doina e unul dintre restaurantele impresionante ale orasului, mai ales pe timpul verii cand ne putem lafai in gradina imensa, dar nici interiorul nu e mai prejos.

Meniul de la Casa Doina de Revelion:

– Piept de rata afumat; foi de orez; salata boeuf; tartien cu vinete si menta; svaiter cu struguri si biscuit; piftie de curcan cu hrean

– Duo de peste cu cu placinta de orez si si sos Capris

– Cappuccino de dovleac servit cu grisine

– Torunedos Rossini cu miere si ghibmir servit cu cartofi pai

– Tort

Muzica va fi asigurata de Daniel Ignat (The Rock) si Radu Vastag (Bere Gratis).

Pret: 570 lei/ persoana

Detalii.

 

Goccia

La Goccia, restaurantul dintr-o casa frumoasa cu geamuri mari, revelionul 2016 e pregatit de tanarul chef Mihai Toader. Fara program artistic, doar show culinar cu urmatoarele preparate:

Antipasto
Cotlet de porc cu cartofi Provence si sos de ciuperci
Somon cu piure de conopida si icre de Manciuria
Biscuit dublu cu creme de pere&mascarpone si smochine proaspete

Pret: 320 lei/ persoana

Detalii.

 

Primus

La restaurantul de pe straduta ascunsa de haosul din centrul Bucurestiului se pregateste un Revelion cu un meniu de bar si oferta de bautura destul de generoase si cu atmosfera lasata in mainile unui DJ. Meniul suna cam asa:

Bufet rece :
– Caviar
– Quiche cu somon fume
– Quiche cu bacon si ciuperci
– Tapenade (masline si ansoa )
– Rulada cu sunca si cascaval
– Bruschete cu vita si parmesan
– Frigarui cu mozzarella si rosii
– Vol au vent cu branza si nuci
– Platou de branzeturi

Bufet cald :
– Somon cu ierburi aromatice
– Rulada de vita cu urechi de lemn si sos de hrean
– File de porc cu sos de hribi
– Frigarui de curcan
– Cartofi cu ceapa verde
– Legume la gratar
– Salata de castraveti si gogosari
– Salata greceasca

Desert :
– Miniprajituri
– Fructe

Pret: 69 de euro

Detalii.

 

Acuarela Bufet

Acuarela Bufet e un bistro colorat si vesel si in acelasi stil vrea echipa de aici sa faca si marea intrare in anul 2016. Astfel, la Acuarel Bufet se pregateste un revelion electro-funk cu baloane colorate, un meniu special pregatit de chef Mike Moisei si atmosfera de party asigurata de Heion. Meniul suna asa:

1. Gustarica – inceputul
– asortimente de quiches> Zorba,Green eggs and ham, Smurfs & Porks
– Prosciutto cu rosii cherry si mozzarella Bocconcini langa turta de masline si pesto de busuioc
– tartine cu mousse de ton
– salata tabouleh
– guacahumus
– salata de boeuf
– lollipops de branzeturi cu struguri
– chorizo Milano cu cascaval afumat

2. Gustarica loveste din nou
– turta cu prosciutto, mozzarella si rosii cherry
– turta din diferite branzeturi
– croissant cu sunca si cascaval
– pate en croute din rata si porc

3. Gustarica un nou inceput
– vrabioara de vita marinata in sos de piper cu dulceata de ceapa
– pulpa de porc si piept de porc marinat in ulei de masline lime si oregano servit cu sos tzatziki
– pui Tiki Masala in stil Tandori cu usturoi , verdeturi si condimente indiene

4. Garnitura Gustaricilor
– ratatouille cu usturoi, vin alb, rozmarin si sos de rosii
– cartofi la gratar tavaliti prin sos pesto
– orez bazmati cu unt, ceapa, ghimbir, sofran si usturoi
– turte grecesti cu unt si usturoi din belsug

Pret: 350 lei (inainte de 23 decembrie); 400 lei/ persoana (de pe 24 decembrie)

Detalii.

 

Journey Pub

Journey Pub, locul cu un decor inspirat din pasiunea pentru calatorii, pregateste un revelion tematic. Sub denumirea “Round the World New Year’s Party”, la Journey va asteapta o seara cu live DJ’s si un bufet pe cinste cu urmatorul meniu:

Starters:

– Vol-au-vent cu pâté de somon, cu pâté de ciuperci, cu salata
ruseasca si cu crema de brânza cu stafide
– Bruschete cu pâté de masline, cu salata caprese si cu anchois
– Involtini de vinete & dovlecei
– Caponata alla siciliana
– Homemade potato chips

Feluri principale & garnituri:

– Tagliata di manzo con rucola e parmigiano
– Involtini de pui cu crema de gorgonzola si ciuperci soté în vin
alb
– Somon la cuptor cu sos de sampanie
– Cartofi soté cu rozmarin
– Legume soté cu cognac
– Orez chinezesc

Deserturi:

– Mini cupcakes cu cardamon si caramel sarat
– Mini eclere cu crema de nocciola
– Mini eclere cu crema de fistic

Tort festiv la miezul noptii.

Pe langa mancare, bautura si muzica, la Journey vi se pregatesc si diverse alte surprize si concursuri.

Pret: 360 lei (avans 50% până la 16 decembrie)

Detalii.

 

Octopus

La Octopus, restaurantul mediteranean contemporan cu bunatati din peste si nu numai, se pregateste un meniu in ton cu specificul restaurantului. Astfel, la ultima noapte din 2015 si prima zi din 2016, la Octopus in meniu veti gasi urmatoarele:

ANTREU RECE:

Foie Gras cu smochine
Prune uscate cu migdale si bacon
Branza de capra cu migdale si dulceata de ceapa
Wrap de somon afumat
Caracatita la gratar
Tartar de ton
Rulou de vita cu branza

PESTE:

Somon cu sos miso, ghimbir, spanac sote si risotto Milanese

SARMALE:

Sarmale cu rata de curte si mamaliga cu trufe

CARNE:

Muschiulet de porc cu edamame, ciuperci de padure si reductie de vin rosu

SORBETTO DE LAMAIE

DESERT:

Mango cheese cake cu spuma de capsuni

– Open Bar
– Muzica Live + DJ Party

Pret: 100 Euro/persoana *copiii platesc pret intreg

Detalii.

 

Fumetto

La Fumetto, restaurantul care e si spatiu de party, revelionul 2016 va sta sub semnul magiei. Cel putin asa l-au gandit organizatorii care ua pregatit urmatorul meniu:

Aperitive:

– rose beef cu sos de hrean si rucola
– cosulete cu crema de ciuperci si brie
– cupe tortilla cu salata de pui
– frigarui de creveti cu sos thai
– terina de curcan cu spanac si ricotta
– salata fresh de caracatita cu sos de zmeura picanta
– prosciutto sticks

Fel principal:

– piept de rata cu piure de dovleac, fructe de padure si foie gras
– file de dorada cu mousse de broccoli, menta si sparanghel

Desert

Pret: 150 euro/ persoana

Detalii.

 

Chefs Experience

Restaurantul lansat anul acesta intr-un spatiu cu un decor aerisit si placut privirii a pregatit si el un meniu de Revelion. La Chefs Experience oaspetii primesc promisiunea unei nopti glamorous cu muzica de dans pana dimineata. Iar meniul lor de open buffet arata cam asa:

Starters:

Tartar de Somon
Rata cu Coriandru, Salsa de Mango, Ardei Iute si coaja de Portocala, servita cu Salata de Microplante si Cruton din Paine de Secara
Grongozola, Parmezan, Brie, Bresaola, Prosciutto si Nuca
Calamari Fritti
Tapenada din Crema de Masline pe Morcov
Macarons cu Parfait din Ficat de Pasare cu Coacaze Proaspete
Humus facut în casa
Rulada de Mac cu Cascaval si Pancetta

Main course:

Somon cu Sos de Sofran
File de Macrou gatit la torta, fara ulei
Creveti cu Sos de Trufe
Calamari cu Sos de Usturoi si Lamaie
Miel cu Sos de Rodie
Antricot de Vita
Muschiulet de Porc
Pui cu Conopida
Sarmale traditionale, servite cu Mamaliguta

Garnituri & Salate:

Legume cu Sos de Unt si Lamaie
Broccoli cu Usturoi
Piure de Cartofi cu Verdeturi
Cartofi copti
Salata de Rosii cu Branza Feta si Ardei Iute
Salata Verde cu Morcov
Salata de Cruditati
Salata de Muraturi

Desert:

Carrot Cake cu Frosting de Lime si Crema de Ricotta
Tort de Ciocolata facut in casa
Rum Passion cu Bezea Italieneasca
Cheesecake cu Afine si Levantica
Tort de Biscuiti

Pret: 450 lei/ persoana

Detalii.

 

Hard Rock Cafe

La Hard Rock Cafe se planuieste un revelion tematic. Organizatorii incurajeaza oaspetii sa-si scoata costumul care sa-i faca sa semene cat mai mult cu vedeta lor rock preferata. “Celebrity Rocks” e numele petrecerii de Revelion de la Hard Rock Cafe si aici va asteapta un bufet cu urmatoarele preparate:

Aperitive:

– mini frigarui cu pepene galben si prosciutto
– cupe de castravete cu somon marinat
– selectie de branzeturi internationale
– tartine cu pate din ficat de pasare, dulceata de merisoare si ceapa rosie
– tartine cu muschi de vita, sos de hrean si ierburi proaspete
– mini tarte cu anghinare, parmezan si nasturas
– salata de couscous cu dovleac copt
– salata curcubeu cu branza feta, stropita cu sos de lamaie
– salata caesar cu somon afumat, bacon crocant si oua de prepelita
– salata mediteraneana cu fructe de mare si sos de portocale rosii

Feluri principale:

– frigarui de berbecut cu sos de vin de porto
– rulada din piept de curcan, chorizo, masline si sos de ciuperci
– vrabioara de vita la gratar cu sos chimichurri
– file de cod negru in crusta de covrigei pasați cu sos de vin si mustar
– cotlet de porc cu sos de mere si brandy calvados
– piept de pui invelit in fulgi de cocos cu chutney de mango si chili
– coaste de porc afumate cu sos de visine si barbecue
– varza de bruxelles trasa la tigaie cu unt si salvie
– morcovi parizieni copti cu miere, portocale, chimen si cimbrisor
– orez basmati cu sofran si dovleac copt
– cartofi la cuptor cu unt, lamaie si ierburi

Desert:

– mini negrese cu ghimbir confiat
– mini prajituri
– fructe proaspete
– surpriza bucatarului chef

De atmosfera se vor ocupa trupa HARA, muzicienii de la AVENUE si DJ-ul din Hard Rock Cafe, o noapte la care orgaizatorii spun ca e clar nevoie de pantofii de dans.

Pret: 660 lei/ persoana

Detalii.

 

Tapo

La Tapo noaptea de Revelion e vazuta ca o tabla de sah si ca un joc in alb si negru. De altfel, acestea sunt si culorile de respectat pentru dress code-ul de la petrecerea din Tapo. Iar meniul acestei nopti jucause suna cam asa:

Aperitiv:

• Vietnamese rolls cu sweet and sour shrimps
• Creekstone bresaola beef with arugula salad and parmesan
• Salmon caviar on white chocolate chips
• Duck tataki with bok choy leaves

Fel principal:

Duo cannelloni: lamb ragu with Roquefort sauce and salmon with spinach & Dijon sauce fillings.
Red Tuna with confit potatoes, sautéed asparagus and Provencal sauce
Marinated duck breast, slow cooked, with crispy roasted mushrooms, milanese risotto and red wine sauce.
Desert:

Chocolate cake

Pret: 500 lei/ persoana – loc la bar ;  800 lei/ persoana – loc la masa; 300 lei/ persoana doar open bar, dupa 01:00 AM

Detalii.

 

Madame Pogany 

La Madame Pogany e petrecere tematica sub denumirea New York, o denumire care poate promite o noapte fix ca-n filmele americane. La Revelionul din Bucuresti de muzica se vor ocupa Adrian Eftimie, MoonSound si Radu Crisan.

Fara prea multe detalii despre meniu, ce stim sunt urmatoarele:

490 RON – Dinner + Open Bar All-Night, de la 20.30

Bufet rece: 20 de platouri mixte continentale
Bufet cald: Curcan/Muschi de vita/Peste file
Bufet desert : 3 tipuri de torturi + branza & fructe
2 O’Clock Sour Soup (ciorba de potroace)

250 RON – Late Night Birds Special: doar Open Bar, de la 23.30

Detalii.

 

Buongiorno 

La Tratoriile Buongiorno (Victoriei si Casa Lido), Revelionul 2016 sta sub semnul muzicii italiene. Organizatorii promit o seara alaturi de melodii din belle Italia, DJ, foc de artificii, concursuri, surprize, dar si mancare. Meniul lor se prezinta asa:

Aperitive:

– prosciutto crudo cu parmezan
– piept de rata afumat servit cu dulceata de ceapa
– bruscheta cu rosii cherry si file de anchois
– crevete la gratar cu sos de avocado
– quiche cu somon
– pastrav afumat pe pat de lamaie
– breasola
– branza Gorgonzola servita cu smochina
– frigaruie din mozzarella si rosii cherry cu sos pesto
– ciuperci la cuptor umplute cu gorgonzola
– mix de salata

Peste:

– biban de mare file servit cu piure de ghebe

Friptura:

– muschi de vitel si porc la cuptor servit cu 3 feluri de mousse: morcov, mazare cu menta si cartofi cu pasta de trufe

Tort:

– mousse de ciocolata alba cu zmeura si praline de noisette, imbracat in bezea

Pret: 370 lei/ persoana; grupurile de peste 10 persoane beneficiaza de reducere 10% indiferent de momentul rezervarii.

Detalii.

 

J’ai Bistrot

Bistro-ul J’ai Bistrot s-a hotarat ca in noaptea dintre 2015-2016 sa aduca un omagiu vietii la o petrecere de Revelion care se numeste Viva la Vida si e descrisa asa: “stele-n farfurie, porci zburatori, omleta din oua de broasca testoasa, regina Angliei pe post de usier, trene peste trene tinute de pitici de gradina insufletiti doar pentru acest eveniment, la J’ai primesti tot si mai mult de-atat. Si-n noaptea dintre ’15 si ’16. A fost un an greu. Vino sa celebram viata impreuna! Cu ce-are mai bun, tu vii cu prietenie si dragoste, noi punem pe masa placere”. Mai exact, meniul lor e asta:

BUFET RECE:

Rulouri cu bacon, curmale, gorgonzola si miere
Oua umplute cu icre negre, boia afumata, chives
Frigarui cu mozzarella, rosii cherry, masline, busuioc
Gujoane de pui in crusta de nachos cu dip de branzeturi si salsa picanta
Chiftelute din carne de vita cu dip de iaurt, usturoi si menta
Castravete cu somon afumat si crema de branza
Crostini cu anchois si capere
Crostini cu branza feta, rosii uscate, ulei de masline
Rulouri cu jamón serrano, rucola si branza de capra
Platou carnivor cu smochine murate (chorizo, babic, gudem, prosciutto, sunculita afumata traditionala)
Platou de branzeturi (platoul casei cu brie, gorgonzola, cheddar, parmezan, nuci, struguri, biscuiti crackers, dulceata de smochine si de zmeura)
Salata baba ganoush (vinete cu tahin, iaurt si usturoi)
Salata cu bacon crocant si cruditati (rosii cherry, castraveti, andive, salata iceberg, morcov, ceapa rosie)
Salata cu rucola, nuci, parmezan si struguri

DESERT:

Bezele cu crema de vanilie si sirop de capsuni cu menta
Pricomigdale cu crema de ciocolata si rom
Prajituri asortate
Fructe

Pret: 140 lei bilet unic

Detalii.

 

Voi v-ati hotarat unde mergeti de Revelion? Daca da, unde?


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 6 = nine