Toate articolele (747 articole)

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   13 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   187 vizite  0 comentarii   1 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

Tendinte culinare pentru 2017: ce punem in farfurie si ce asteptari sa avem de la restaurante
Restograf (Jan 2017)
   222 vizite  0 comentarii   0 like

Ca la orice inceput de an, se anunta tendintele pentru toate domeniile posibilie, specialisti din toate zonele dandu-si cu parerea despre ce o sa conteze mai mult in 2017, ce aplicatii o sa folosim, ce culoare se va purta, dar, ce ne intereseaza cu adevarat pe noi: CE SE VA MANCA. De cativa ani ...

............................................citeste tot

McVatican sau cum fast-food-ul a scandalizat lumea catolica
 (Jan 2017)
   155 vizite  0 comentarii   0 like

La doar 5 zile dupa Craciun, McDonald's a deschis un nou restaurant chiar la Vatican, in districtul Pio Borgo, la o aruncatura de bat de Bazilica Sfantul Petru. Deschiderea a fost facuta aproape pe furis, fara mare fast, pentru a nu atrage si mai multe reactii negative, pentru ca, la aflarea ...

............................................citeste tot

Burgerul din carne de sobolan de rau, vedeta restaurantelor din Moscova
 (Jan 2017)
   190 vizite  0 comentarii   2 like

Da, ati cititi bine, cel mai nou super-aliment din meniurile restaurantelor din Moscova este carnea de sobolan de rau sau de nutria sau de coypu - toti fiind termeni care descriu acelasi animal. Acest tip de carne si-a castigat un loc de cinste in meniuri restaurantelor rusesti, deoarece carnea ...

............................................citeste tot

Care sunt restaurantele in care bucurestenii au dat cele mai multe checkins in 2016
 (Dec 2016)
   1.328 vizite  2 comentarii   0 like

In mare, localurile din clasamentul "restaurantelor in care romanii au dat cele mai multe checkins in 2016" sunt cam aceleasi cu cele din 2015. Cu cateva mici diferente. Si de aceasta data ne-am folosit de statisticile de pe Facebrands.ro si am ajuns la aceeasi concluzie: cele mai multe dintre ...

............................................citeste tot

Care sunt cei mai buni bucatari din lume, editia 2017
 (Dec 2016)
   373 vizite  0 comentarii   0 like

Revista Le Chef a revenit cu noul top al celor mai buni bucatari din lume, editia 2017 - 100 of The Best Chefs in the World. Topul este creat pe baza unui sondaj in randul maestrilor bucatari decorati cu doua si trei stele Michelin. Acestia ofera o lista cu numele a cinci bucatari care ar merita ...

............................................citeste tot

Petreceri de Revelion 2017 la restaurantele din Bucuresti
Restograf (Dec 2016)
   1.047 vizite  0 comentarii   0 like

Revelionul 2017: un nou an, aceleasi discutii: "unde petrecem noaptea aia lunga cat un an"? Daca nu v-ati facut planurile deja, mai jos gasiti o lista cu restaurantele din Bucuresti care organizeaza niste petreceri speciale de Revelion. Live music, mancare aparte, petreceri tematice, iata care sunt...

............................................citeste tot

Unde iei masa traditionala de Craciun in Bucuresti - recomandari facute de The Guardian
Restograf (Dec 2016)
   257 vizite  0 comentarii   0 like

Publicatia britanica The Guardian a inclus si Bucurestiul intr-un top 10 al traditiilor festive de Craciun din Europa. The Guardian mentioneaza faptul ca in Romania, de Craciun, inca se mai pastreaza obiceiul taiatului porcului in gospodarii, insa doar la tara. Totusi, turistilor care ...

............................................citeste tot

Unde si-a cinstit Tudor Chirila elevii de la Vocea Romaniei si cat a fost nota de plata
 (Dec 2016)
   1.543 vizite  0 comentarii   0 like

Vineri, 16 decembrie, Tudor Chirila a castigat Vocea Romaniei pentru a treia oara consecutiv. Bineinteles, acesta a fost un motiv foarte bun de sarbatorire.  Asadar, el si elevii sai de la Vocea Romaniei au iesit in oras pentru a petrece. Localul ales a fost Grand Cafe Van Gogh. Nota ...

............................................citeste tot

Prima shaormerie dulce din Timisoara a fost deschisa de un tanar de 19 ani
 (Dec 2016)
   290 vizite  0 comentarii   0 like

In primavara acestui an va povesteam despre noul trend in materie de fast-food: shaorma cu ciocolata sau choco-kebab. Nu a durat mult si a aparut si la noi asa ceva. Un tanar in varsta de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce din Timisoara, in care clientii pot comanda kebab cu ciocolata, ...

............................................citeste tot

Le Boutique - un bistro provensal pentru inimile oamenilor
Restograf (Dec 2016)
   1.918 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Le Boutique - Food Concept Store este un bistro intr-o zona romantata a Bucurestiului unde inca se mai simte farmecul interbelicului – pe Strada Sfantul Stefan, aproape de Strada Mantuleasa, adica in universul creativ al unor autori celebri precum Mircea Eliade, Marin Preda sau Mircea Vulcanescu...

............................................citeste tot

Unde poti sa bei cel mai mare cappuccino din Bucuresti, o cana are peste un litru
 (Dec 2016)
   1.164 vizite  0 comentarii   0 like

In cazul in care sunteti tot timpul nemultumiti de marimea canilor de cappuccino din cafenelele din Bucuresti, am gasit noi un loc care cu siguranta va va satisface. In Camera din Fata gasiti cel mai mare cappuccino din Bucuresti. Asa arata:   In meniul din Camera din Fata se ...

............................................citeste tot

Restaurante din Bucuresti care organizeaza petreceri de Craciun
 (Dec 2016)
   536 vizite  0 comentarii   0 like

Mai multi cititori ne-au intrebat care sunt restaurantele din Bucuresti care organizeaza petreceri sau evenimente speciale de Craciun. Ne-am documentat un pic si am gasit ca aveti de ales intre mese traditionale si atmosfera de sarbatoare, concerte de colinde, evenimente caritabile sau fancy, ...

............................................citeste tot

Noua bancnota de 5 lire a infuriat restaurantele vegane
 (Dec 2016)
   287 vizite  0 comentarii   0 like

In Marea Britanie s-a lansat o noua banconta de 5 lire sterline si milioane de englezi vegetarieni sau vegani sunt furiosi. De ce? Ce treaba are o bancnota cu o dieta din care este exclusa carnea sau alte tipuri de produse de origine animala? Ei bine, se pare ca aceasta noua bancnota face ca ...

............................................citeste tot

Cel mai mare parc gastronomic din lume se deschide in Bologna
 (Dec 2016)
   319 vizite  0 comentarii   0 like

Bologna este capitala culinara a Italiei. Daca vrei sa mananci cea mai buna mancare italieneasca, este clar ca trebuie sa vizitezi aceasta regiune. Un motiv in plus este si faptul ca, din septembrie 2017, in Bologna se va deschide cel mai mare parc gastronomic din lume. Multi s-au grabit deja sa-...

............................................citeste tot

Un roman a platit 100 de euro pentru a incerca burgerul cu Nutella
 (Nov 2016)
   527 vizite  0 comentarii   1 like

Gabriel Iosa este un blogger din Lugoj pasionat de calatorii si, se pare, si de preparate culinare mai putin obisnuite. Acesta a zburat din Timisoara pana in Milano pentru a incerca noul burger cu ciocolata Nutella, lansat de McDonald's doar in Italia, pe 14 noiembrie. E adevarat, etuziasmul a...

............................................citeste tot

9 locuri unde poti sa bei vin fiert in Bucuresti
Restograf (Nov 2016)
   3.208 vizite  0 comentarii   2 like

Iarna bate la usa, iar noua ni s-a facut deja pofta de un vin fiert care sa ne incalzeasca asa cum se cuvine. De asemenea, au inceput sa curga si intrebarile despre localurile unde poti savura o cana de vin fiert, pentru ca nu gasesti aceasta bautura chiar peste tot, asa cum ne-am dat si noi ...

............................................citeste tot

Leonardo DiCaprio a luat masa la un restaurant care ajuta persoanele fara adapost
 (Nov 2016)
   187 vizite  0 comentarii   1 like

Leonardo DiCaprio se afla intr-un turneu european de promovare a documentarului sau Before the Flood, ce abordeaza problema incalzirii globale. Acesta este disponibil gratuit online pe canalul de YouTube al National Geographic. De asemenea, celebrul actor a ajuns si in Scotia, pentru a tine un ...

............................................citeste tot

Un restaurant de lux se va deschide pe muntele Everest
 (Nov 2016)
   250 vizite  0 comentarii   0 like

James Sharman, fost chef la celebrul restaurant Noma, va deschide un restaurant pe muntele Everest. Isi propune sa faca acest lucru in plina iarna, in luna decembrie. Acest proiect face parte din misiunea sa de a lansa 20 de astfel de restaurante pop up, in 20 de tari, in 20 de luni. James ...

............................................citeste tot

Preparate vedeta de la restaurantele din Bucuresti - care sunt specialitatile anumitor locuri din oras
Restograf (Nov 2016)
   2.597 vizite  0 comentarii   1 like

Fiecare restaurant are un preparat vedeta, o specialitate a casei, un "ceva" pe care doar acolo il puteti gasi in acea forma si cu acel gust. Si fix asta am vrut si noi sa aflam: care e preparatul unic de la cateva dintre restaurantele bucurestene, care e specialitatea anumitor restaurante si ce ...

............................................citeste tot

Cel mai bun serial documentar despre cei mai interesanti bucatari din lume
 (Nov 2016)
   826 vizite  0 comentarii   1 like

Pentru toti cei pasionati de arta culinara sau care vor sa descopere care sunt cei mai interesanti bucatari din lume, exista un serial Netflix perfect: Chef's Table. Nu este vorba despre o fictiune, ci despre un serial documentar. Se afla deja la cel de-al 3 sezon, iar fiecare episod din acest ...

............................................citeste tot

S-a deschis localul in care poti intra doar daca esti teribil de mahmur
 (Nov 2016)
   1.528 vizite  0 comentarii   0 like

S-a deschis un local care pare un adevarat paradis pentru petrecaretii care se lupta dimineata cu mahmurelile. S-a intamplat in Amsterdam, se numeste The Hangover Bar si promite sa vindece chiar si cele mai grave si dureroase mahmureli. Bineinteles, este obligatoriu sa fii mahmur pentru a putea ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase 10 restaurante din Bucuresti, editia toamna 2016
Restograf (Nov 2016)
   29.298 vizite  0 comentarii   2 like

In urma cu ceva vreme intocmeam o trilogie cu cele mai frumoase restaurante din Bucuresti [partea I, partea a II-a, partea a III-a]. Intre timp au mai aparut destul de multe restaurante frumoase in peisajul bucurestean, asa ca ne-am gandit ca n-ar strica sa reluam periodic acest tip de lista. ...

............................................citeste tot

Doua restaurante din Bucuresti nu respecta legea anti-fumat
Restograf (Nov 2016)
   4.411 vizite  1 comentarii   0 like

Exista in Bucuresti cel putin 2 restaurante in care legea anti-fumat nu este respectata. Este vorba despre La Tiganci si The Great Trafalgar pub & restaurant. In timp ce unul se lauda pe Facebook cu aceasta chestie, celalalt o face pe furis. Mai exact, La Tiganci scrie urmatoarele pe ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Oferte de Revelion la restaurantele din Bucuresti – partea I



  (Nov 2015)
2.524 Vizualizarivizualizari
1 Comentariucomentarii
0 placut 
0 displacut 

 

E sezonul acela in care oamenii incep sa se gandeasca ce sa faca in noaptea de Revelion. Pentru cei care raman in Bucuresti, am aruncat un ochi sa vedem ce petreceri si ce meniuri au pregatit restaurantele din oras. Speram ca aceasta lista sa va ajute daca inca nu ati luat o decizie legata de noaptea aia dintre ani. Asadar, mai jos va oferim o lista cu ofertele de revelion de la restaurantele din Bucuresti.

Beraria H 

Beraria H va propune sa petreceti alaturi de Horia Brenciu, Julie Mayaya si Zuralia Orchestra, iar de spectacolul culinar se va ocupa Chef Catalin Scarlatescu. El a pregatit urmatorul meniu de sarbatoare: curcani umpluti, rate prajite, purcei vietnamezi la protap, prepelite fripte, pesti nenumarati, antreuri si deserturi fel de fel, salate daca tii la silueta. Peste 50 de mancaruri care mai de care, disponibile oricand pe toata durata evenimentului.

Preturi:
– intre 419 si 619/ persoana in functie de zona, preturi reduse pana pe 5 Decembrie, urmand sa se schimbe dupa aceasta data. Copiii de pana in 12 ani beneficiaza de 200 lei discount, loc la masa si meniu complet.

Toate zonele beneficiaza de acces la ringul de dans central si de toate mancarurile si bauturile din meniu.
Contravaloarea poate fi achitata in 2 transe: 200 lei avans pentru rezervarea locului si restul sumei pana la 15 Decembrie.

Meniu open bufet, all you can eat (21:00-07:00), marca Chef Catalin Scarlatescu & Meniu open bar, all you can drink (20:30-07:00).

Detalii.

 

The Old Sibiu 

Restaurantul care a adus spiritul Transilvaniei in Bucuresti a pregatit ‪un program artistic de revelion cu trupa D-LEMA, dar si cu un taraf si galagie-n farfurie.

De partea artistica se va ocupa D-LEMA Band, cantece moderne si coveruri, cantece romanesti ardelenesti si din toate zonele tarii, cantece de petrecere LIVE, iar Dj-ul selectat de ei va intregi petrecerea cu multa muzica de dans. Pentru o atmosfera perfecta de petrecere, Taraful Bucuresti va ramane alaturi de dvs pana dimineata. Cu alte cuvinte conceptul de “traditie reinventata” la The Old Sibiu nu se dezminte nici la noaptea dintre ani.

Meniul suna cam asa:

GUSTARE RECE:
Piept de rata afumat cu ananas; Frigaruie de creveti cu sos de mango; Prosciutto cu salata ruccola; Bocconcini cu sos pesto; Role de somon fume cu kiwi; Rosii cherry cu parmezan; Foie gras cu dulceata de ceapa; Rulada din muschi de vita cu branzeturi fine; Terina de curcan.

PESTE:
File de ton rosu cu piure de dovlecel si cartof copt + Salata verde cu lamaie

FEL DE BAZA:
Muschi de vita Cumberland cu garnitura de broccoli si baby carrot sote

TORT SUMEGYI – Specialitate ardeleneasca cu ciocolata si foi de bezea

PLATOU CU BRANZETURI SI FRUCTE USCATE

Meniul de bar care include vin, racoritoare, cafea, apa si spirtoase.

Pret:

399 lei/ persoana; jumatata din suma pentru copii

Detalii.

 

Hanu’ Berarilor

Hanu’ Berarilor deschide Casa Soare in noaptea de Revelion si invita boieri si conite la palat sa recreeze atmosfera eleganta a Bucurestiului de odinioara. Dress code-ul trebuie sa respecte linia elegantei interbelice.

De programul artistic se vor ocupa urmatorii: Salon: Valentin Albeșteanu, DJ Adrian, Contessina – Dansuri Cabaret, Contessina – Dansuri Latino, Altița – Obiceiuri la români; Oranjerie: Valentin Albeșteanu, DJ Adrian, Contessina – Dansuri Latino, Altița – Obiceiuri la români.

Meniul suna cam asa:

Mezelicuri festive: Rosii cherry servite cu pasta de branza, Rulada de pui, Tartine cu mix de icre, Piept de rata afumat in casa, File de somon Gravlax, Terina din carne cu legume, Masline Kalamata, Rulada din sunca si cascaval, Prosciutto crudo cu pepene galben si mascarpone, Piftie de curcan servita cu hrean, Branza Camembert.

Sarmale cu fast: Sarmale de gasca invelite in foi de vita, servite cu mamaliguta fiarta in lapte.

Friptura nobila: Antricot de vitel cu sos de vin, servit cu broccoli, cartof copt si morcov.

Duet de peste cu legume: Butterfish cu sos de lamaie, servit cu sfecla rosie, varza de Bruxelles si zucchini.

Dulceturi domnesti: Tort cu mousse de ciocolata amaruie, fructe de padure si praline noisette.

Licori elegante.

Pret: 490 lei/ persoana; 10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 12 ani.

Detalii.

 

Pescarus 

Si la Pescarus, restaurantul din Herastrau de langa lac, se incinge mare petrecere de Revelion.

Programul pentru noaptea dintre ani se anunta asa:
21:00 Invitatii vor fi intampinati cu vin spumant Rhein si selectie de tartine cu somon, icre de pastrav, branza Brie
21:00 – 21:45 Pescarus Band – Cafe concert
22:00 – 23:00 Dansuri populare grecesti, dansuri bavareze si dansuri tiganesti cu grupul Rapsodia Carpatilor si Taraful Gabi Stoica
23:00 – 23:45 Pescarus Band – muzica internationala
00:00 – 00:30 Foc de artificii si vin spumant
00:30 – 01:15 Colinde traditionale si obiceiuri in noaptea dintre ani cu grupul Rapsodia Carpatilor
01:15 – 02:00 Pescarus Band
02:00 – 5:00 Taraful Gabi Stoica

APERITIV:
Piept de rata afumat cu dulceata de afine, Muschi de vita afumat in crusta de ierburi cu rucola; Drob de peste cu sos de iaurt cu menta, Somon Gravlax, Branzeturi fine: Emmentaler, Cedar, Branza nobila cu mucegai; Muschiulet de porc in crusta de piper rosu; Rosie cu salata de creveti; Rulou de dovlecel cu rosii uscate.

PESTE:
Rulou din file de chefal cu creveti, sos veloute si icre de pastrav alaturi de broccoli, conopida saute si morcovi glace

STEAK:
Muschi de vitel Olanda cu sos de ciuperci atent culese din padure servit cu cartof copt, rosii cherry la grill si sfecla cu hrean

DESERT:
Tort de ciocolata fina

OPEN BAR.

Pret: 490 lei/ persoana;  10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 10 ani.

Detalii.

 

Hanu’ lui Manuc 

La Hanu’ lui Manuc nu e o petrecere oarecare, e un adevarat zaiafet ca pe vremuri, asa cum li se spunea pe turceste petrecerilor din anii lui Manuc. Pentru zaiafetul de Revelion, la Hanu’ lui Manuc va asteapta:

PROGRAM ARTISTIC:
21:00 Invitatii vor fi intampinati cu sampanie si Recital de pian si vioara cu Duo Strings Café
21:45 Program DJ
00:00 Sarbatorim cu sampanie si confetti Noul An
1:00 Muzica live cu Bedda Band
3:00 – 5:00 Program DJ

PROGRAM ARTISTIC – CRAMA MANUC:
21:00 Invitatii vor fi intampinati cu sampanie
21:00 Recital Café Concert – Taraful Hanu’ lui Manuc
21:50 Program DJ
23:00 Muzica de petrecere, muzica romaneasca cu Taraful Hanu’ lui Manuc
00:00 Sarbatorim cu sampanie si confetti Noul An
00:15 Muzica de petrecere, muzica romaneasca cu Taraful Hanu’ lui Manuc
1:00 Dansuri si obiceiuri romanesti cu ansamblul Rapsodia Carpatilor
1:30 – 5:00 Petrecerea continua cu Taraful Hanu’ lui Manuc

GUSTARI:
Roastbeef cu parfum de Grenadine si piper de Cayenne; Mousse de foie gras servit cu dulceata de fructe de padure;
Salata de caracatita servita cu nuca de cocos, grapefruit si otet de zmeura; Branzeturi asortate cu arome de
Provence invelite in alge marine; Stiketti Capresse cu baby mozzarella de bivolita, rosii cherry si busuioc proaspat;
Carpaccio de ton rosu in crusta de mac; Pastrama de rata servita cu salata de valeriana.

PESTE:
Chefal in crusta de parmezan servit cu strudel de cartofi dulci

FRIPTURA:
Marbre din antricot de vitel de Olanda mapat cu sos de vin si hribi de padure servit cu orez prajit cu fructe confiate

DESERT:
Tort de ciocolata fina

OPEN BAR.

Pret: 490 lei/ persoana; 10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 12 ani.

Detalii.

 

Caru’ cu bere 

Faimosul restaurant Caru’ cu Bere nu avea cum sa nu organizeze ceva in noaptea de Revelion. Astfel, in restaurantul devenit deja o adevarata atractie turistica, pe 31 decembrie se pregateste un bal vienez cu Orchestra Wiener Walzer.

21:00 – Invitatii vor fi intampinati cu vin spumant si selectie de tartine cu somon, icre de pastrav, branza Brie
21:30 – 22:10 – Orchestra Wiener Walzer
22:10 – 22:40 – Dansuri de societate cu grupul Contesina, pe melodii interpretate de Orchestra Wiener Walzer
22:40 – 23:10 – Orchestra Wiener Walzer
23:10 – 23:45 – Program DJ
00:00 – Foc de articii si vin spumant servit in strada
00:15 – 00:45 – Dansuri – Tango Argentinian cu Grupul Contesina
1:15 – 1:35 – Colinde traditionale si obiceiuri in noaptea de Revelion
1:15 – 5:00 – Program DJ

Meniu de Revelion:

• terina de pui, terina de carne de porc, vitel si curcan, piept de rata afumat cu salata rucola si dulceata de afine, muschi de vaca afumat in crusta de ierburi, mousse de ton, tartar de somon, oua de prepelita cu caviar, rosii cherry umplute cu pasta de branza, branzeturi ne frantuzesti cu nuca si struguri, rulada de cascaval si sunca Praga

Foie Gras de rata servit cu dulceata de ceapa si paine toast

File de lup de mare cu sos de unt si lamaie servit cu orez salbatic

Muschi de vitel in sos brun, cu garnitura de morcov, broccoli, rosie coapta si mix de salata

Tort caramel

Open bar.

Pret: 490 lei/ persoana; 10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 10 ani.

Detalii.

 

Red Angus Steakhouse 

Si la Red Angus Steakhouse se pregateste o sarbatoare, una mai discreta si mai intima. De programul artistic se va ocupa o trupa, zic ei ca cea mai buna, de blues live, in interpretarea lui Brent Melancon. Mai pregatesc tombole si un meniu special, friptura suculenta si frageda cu care ne-au obisnuit, dar si cateva specialitati pentru noaptea de Revelion.

Meniu Ceremony:

Amuse bouche

Tartar de vita cu ulei de trufe, sos bearnaise, parmezan amturat si paine la gratar

Sorbetto

Somon pave a la plancha, piure de cartofi cu piper alb si parmezan gratinat, sos cremos pe baza de mustar Dijon

Muschi de vita royal cu foie gras rumenit, ciuperci la cuptor si sparanghel, sos Bordelaise

Cheesecake cu blat de biscuiti si capsuni

Pret: 480 lei/ persoana

Meniu Gala:

Amuse bouche

Tartar de vita cu ulei de trufe, sos bearnaise, parmezan amturat si paine la gratar

Sorbetto

Lup de mare pe varza murata in sampanie si spuma de lamaie verde

Piept de rata in crusta de cimbru pe pat de fenicul si sos Bordelaise

Pret: 445 lei/ persoana;  10% din valoarea meniului, daca achiti avansul pana pe data de 30 noiembrie, 10% discount pentru grupuri mai amri de 10 persoane.

Detalii.

 

Beraria Siegfried 

La Beraria Siegfried, de Revelion se incinge o petrecere nemteasca cu accente romanesti. Atmosfera va fi asigurata de un Dj, iar meniul aduna ce-i mai bun din meniul german dupa placul clientilor romani:

Gustare rece: rulada de branza cu legume, terina de branza cu spanac, canape cu pasta de branza cu ceapa si marar; foietaj cu tartar de somon si miere, tartina cu mousse de ton, salata nordica cu peste afumat, salata berlineza, canape cu tartar de somon, canape cu spuma de ton.

Gustare calda: carnati cu cascaval si carnati picanti

Fel principal: ciolan crocant, coaste la gratar, sarmale cu mamaliga la ceaun pe pirostrii, popmana porcului la ceaun pe pirostii.

Garnituri: cartofi germani calzi, cartofi cu rozmarin la cuptor, varza calita, salata de varza

Desert: surpriza

Open bar

Pret: 250 lei/ persoana

Detalii.

 

Britannia

Britannia are 3 saloane pe care le pune la dispozitie pentru noaptea de Revelion. Nu a anuntat niciun program artistic, dar a afisat care va fi meniul pentru noaptea de sarbatoare:

Somon Fumme
Cocktail creveti
Piept de rata pe pat de rucola
Carpaccio de vitel
Gorgonzola cu nuca pe crackers
Cosulet cu Ementhal
Rulada curcan cu sos de padure
Grilled Vegetables Tower
Peste Spada cu dovlecel si red pepper
Chateubriand cu sos Bernaise
Piept de rata pe pat de pesto piure
Salata de sfecla rosie

Tort si sampanie la miezul noptii

Open bar

Pret: 300 de lei/ persoana

Detalii.

 

Vatra Neamului 

La restaurantul Vatra Neamului, putin mai departe de Bucuresti, organizatorii au pregatit un adevarat program artistic pentru noaptea de Revelion:

Trupa Ad Hoc (Transilvania)
Doinita Spataru (Chisinau)
Orchestra Vatra Neamului
Taraful de la Marsa
Red Cabaret
Magicianul Robertino si Claudia Stroe
Prezentator: Nae Alexandru
Foc de artificii, DJ, tombola cu premii, concursuri si surpize
Loc de joaca pentru copii, animatori si meniu special

Au anuntat si care vor fi bucatele servite in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie:

Gustare rece: rulou din varihou cu sparanghel si bacon, tartar de vita servit cu rosii cherry coapte si fulgi de parmezan, terina de branzeturi cu nuci si caise confiate, rulada de porc cu prune usacate, salata “stolychinaya”, mini-frigarui de creveti cu sos dulce-acrisor, pastrama afumata din piept de rata servita pe ananas la cuptor, legume proaspete, trio de masline picante.

Gustare calda: file de somon in mantie de foietaj servit cu varza de Bruxelles si sos de visine

Fel de baza: duet de muschiulet de porc, cotlete de berbecut si sos de mustar; cartofi si ciuperci la cuptor, salata mixta

Desert: tortul anului

Pret: 399 lei /pers. – pana pe 1 decembrie 2015; 499 lei /pers. – dupa 1 decembrie 2015

Detalii.

 

Stadio 

Si Stadio si-a anuntat planurile pentru noaptea de Revelion si, desi nu a anuntat un program artistic, a dictat tema petrecerii: Revelionul Socialist Roman. Pentru aceasta petrecere tematica, meniul de la Stadio se prezinta cam asa:

Gustarele: Tacos din ala spaniol, de vita, facut in casa cu mult cascaval si salsa; Halumi pe bune cu spanac si naan; Frantuzisme cu midii in sos à la Provence si paine prajita; Italienisme adica ravioli cu somon in sos de cimbrisor; Senvisele de le zice acum crostini cu branza de capra si anghinare; Salata lui Cezar cu panceta crocanta, briosa in unt si oua de prepelita; Curcan pregatit in stil oriental si asezat in foietaj crocant; Salata de vinete asa cum trebuie dar si cu putin curry si cu ardei copti; Puiut, dar numai pieptul pregatit pe stilul Teriyaki, cu legume afumate in wok; Sfecla coapta preparata ca salata cu seminte.

Lucruri serioase: Burgeri Americani in format de buzunar langa niste cartofi copti cu smantana si ierburi; Coaste de porc din alea fragede cu sosul care merge la gratar si cu putin de rodie; Rata de la care folosim pieptul afumat in casa si punem sos destept de linte cu ciuperci salbatice; Pui dar numai piept crocant si marinat, cu spanac in unt si sos de parmezan; Somon filé de calitate superioara facut la cuptor, cu legume tot de la cuptor si cu branza de capra
Sarmaleee ca asa e treaba completa, doar ca cele mai bune si cu putin de crème fraiche :)

Dulcegarii: Cheesecake cu Nutella si suflet de zmeura; Tiramisu pregatit in pahar de sampanie; Compot din fructe bune si cu rom.

Open bar.

Pret: 399 lei/ persoana

Detalii.

 

Lente & Sotron 

In frumoasa casa de la Lente & Sotron se pregateste o petrecere cu veselie pentru noaptea de Revelion. Funky Monkey Party i se zice si in program se anunta urmatoarele:  o seara de dans antrenata de un DJ cu muzica buna, jocuri si concursuri, blitz quiz cu premii si alte surprize.

 

Meniul de la party-ul unde maimutareala este incurajata:

Antreu
— mini croissante cu mousse de branza de capra si banana cu piper verde
— choux cu Camembert, chorizo si miere de cimbru
— omleta roz cu banane verzi, somon si rucola
— verina cu mousse de broccoli si pui cajun
— bouche cu mousse de ricotta si prosciutto crudo
— crepe cu spanac, vita in cafea si sos sweet chili

Fel principal, asortat cu muraturi facute in casa
— friptura de porc la cuptor in crusta de arahide si dulceata de rosii, cu orez cu stafide atlas si banane tempura
— pui cu sos matelot si conopida cu galbiori
— vita brezata in cimbru cu sos de prune si cartofi cu sos mornay

Desert
— selectie de fructe cu banana la loc de cinste
— panacotta cu mousse de mango si caju copt
— mousse de ciocolata alba cu banana glasata in rom de Martinica

Dimineata, inainte de somn usor
— Bors de cocos

La bar vor curge rauri de vin bun, bere si cocktailuri, dar si racoritoare, limonade si ceaiuri pentru maimuticile ce vor sa isi pastreze capul pe umeri.

 

Pret: 300 lei/persoana, valabil pana la data de 6 decembrie 2015. Pana pe 20 decembie 2015, pretul este de 350 lei/persoana, dupa care, 400 lei/persoana.

Detalii.

 

Zahana 33 

Zahana 33, conservatoare in spiritul promovat, si-a propus sa readuca Bucurestiul la rangul de “Micul Paris”. O face cu o paleta muzicala pornind de la Jean Moscopol si ajungand pana la Patricia Kaas. Organizatorii promit sa aduca bucate alese si aerul de odinioara al Bucurestiului Interbelic zis si ” Micul Paris”.
Dress Code: eleganta interbelica
Reducere 10% pentru biletele vandute pana la data de 15 Noiembrie.

Capacitate saloane:
Salon Regal – 150 locuri
Salon Zahana – 50 locuri
Salon Zahana bar – 36 locuri

Detalii.

 

Vom continua sa urmarim ofertele lansate de restaurantele din Bucuresti pentru noaptea de Revelion. Daca si voi mai stiti alteevenimente de Revelion, va rugam sa ne dati de veste la redactia@restograf.ro si ne vom apuca de o noua lista cu sugestii pentru noaptea dintre ani. 


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Deci singurul show adevarat e la Beraria H, in rest “coveruri” ..

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 + six =