Toate articolele (763 articole)

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   479 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   289 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   1.497 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   203 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   7.930 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   485 vizite  0 comentarii   5 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   340 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   275 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   171 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   496 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.043 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.082 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   1.743 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   312 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.210 vizite  0 comentarii   1 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   1.482 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   359 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   471 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

Tendinte culinare pentru 2017: ce punem in farfurie si ce asteptari sa avem de la restaurante
Restograf (Jan 2017)
   755 vizite  0 comentarii   0 like

Ca la orice inceput de an, se anunta tendintele pentru toate domeniile posibilie, specialisti din toate zonele dandu-si cu parerea despre ce o sa conteze mai mult in 2017, ce aplicatii o sa folosim, ce culoare se va purta, dar, ce ne intereseaza cu adevarat pe noi: CE SE VA MANCA. De cativa ani ...

............................................citeste tot

McVatican sau cum fast-food-ul a scandalizat lumea catolica
 (Jan 2017)
   324 vizite  0 comentarii   0 like

La doar 5 zile dupa Craciun, McDonald's a deschis un nou restaurant chiar la Vatican, in districtul Pio Borgo, la o aruncatura de bat de Bazilica Sfantul Petru. Deschiderea a fost facuta aproape pe furis, fara mare fast, pentru a nu atrage si mai multe reactii negative, pentru ca, la aflarea ...

............................................citeste tot

Burgerul din carne de sobolan de rau, vedeta restaurantelor din Moscova
 (Jan 2017)
   338 vizite  0 comentarii   2 like

Da, ati cititi bine, cel mai nou super-aliment din meniurile restaurantelor din Moscova este carnea de sobolan de rau sau de nutria sau de coypu - toti fiind termeni care descriu acelasi animal. Acest tip de carne si-a castigat un loc de cinste in meniuri restaurantelor rusesti, deoarece carnea ...

............................................citeste tot

Care sunt restaurantele in care bucurestenii au dat cele mai multe checkins in 2016
 (Dec 2016)
   2.095 vizite  2 comentarii   0 like

In mare, localurile din clasamentul "restaurantelor in care romanii au dat cele mai multe checkins in 2016" sunt cam aceleasi cu cele din 2015. Cu cateva mici diferente. Si de aceasta data ne-am folosit de statisticile de pe Facebrands.ro si am ajuns la aceeasi concluzie: cele mai multe dintre ...

............................................citeste tot

Care sunt cei mai buni bucatari din lume, editia 2017
 (Dec 2016)
   971 vizite  0 comentarii   0 like

Revista Le Chef a revenit cu noul top al celor mai buni bucatari din lume, editia 2017 - 100 of The Best Chefs in the World. Topul este creat pe baza unui sondaj in randul maestrilor bucatari decorati cu doua si trei stele Michelin. Acestia ofera o lista cu numele a cinci bucatari care ar merita ...

............................................citeste tot

Petreceri de Revelion 2017 la restaurantele din Bucuresti
Restograf (Dec 2016)
   1.296 vizite  0 comentarii   0 like

Revelionul 2017: un nou an, aceleasi discutii: "unde petrecem noaptea aia lunga cat un an"? Daca nu v-ati facut planurile deja, mai jos gasiti o lista cu restaurantele din Bucuresti care organizeaza niste petreceri speciale de Revelion. Live music, mancare aparte, petreceri tematice, iata care sunt...

............................................citeste tot

Unde iei masa traditionala de Craciun in Bucuresti - recomandari facute de The Guardian
Restograf (Dec 2016)
   420 vizite  0 comentarii   0 like

Publicatia britanica The Guardian a inclus si Bucurestiul intr-un top 10 al traditiilor festive de Craciun din Europa. The Guardian mentioneaza faptul ca in Romania, de Craciun, inca se mai pastreaza obiceiul taiatului porcului in gospodarii, insa doar la tara. Totusi, turistilor care ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Oferte de Revelion la restaurantele din Bucuresti – partea I



  (Nov 2015)
2.689 Vizualizarivizualizari
1 Comentariucomentarii
0 placut 
0 displacut 

 

E sezonul acela in care oamenii incep sa se gandeasca ce sa faca in noaptea de Revelion. Pentru cei care raman in Bucuresti, am aruncat un ochi sa vedem ce petreceri si ce meniuri au pregatit restaurantele din oras. Speram ca aceasta lista sa va ajute daca inca nu ati luat o decizie legata de noaptea aia dintre ani. Asadar, mai jos va oferim o lista cu ofertele de revelion de la restaurantele din Bucuresti.

Beraria H 

Beraria H va propune sa petreceti alaturi de Horia Brenciu, Julie Mayaya si Zuralia Orchestra, iar de spectacolul culinar se va ocupa Chef Catalin Scarlatescu. El a pregatit urmatorul meniu de sarbatoare: curcani umpluti, rate prajite, purcei vietnamezi la protap, prepelite fripte, pesti nenumarati, antreuri si deserturi fel de fel, salate daca tii la silueta. Peste 50 de mancaruri care mai de care, disponibile oricand pe toata durata evenimentului.

Preturi:
– intre 419 si 619/ persoana in functie de zona, preturi reduse pana pe 5 Decembrie, urmand sa se schimbe dupa aceasta data. Copiii de pana in 12 ani beneficiaza de 200 lei discount, loc la masa si meniu complet.

Toate zonele beneficiaza de acces la ringul de dans central si de toate mancarurile si bauturile din meniu.
Contravaloarea poate fi achitata in 2 transe: 200 lei avans pentru rezervarea locului si restul sumei pana la 15 Decembrie.

Meniu open bufet, all you can eat (21:00-07:00), marca Chef Catalin Scarlatescu & Meniu open bar, all you can drink (20:30-07:00).

Detalii.

 

The Old Sibiu 

Restaurantul care a adus spiritul Transilvaniei in Bucuresti a pregatit ‪un program artistic de revelion cu trupa D-LEMA, dar si cu un taraf si galagie-n farfurie.

De partea artistica se va ocupa D-LEMA Band, cantece moderne si coveruri, cantece romanesti ardelenesti si din toate zonele tarii, cantece de petrecere LIVE, iar Dj-ul selectat de ei va intregi petrecerea cu multa muzica de dans. Pentru o atmosfera perfecta de petrecere, Taraful Bucuresti va ramane alaturi de dvs pana dimineata. Cu alte cuvinte conceptul de “traditie reinventata” la The Old Sibiu nu se dezminte nici la noaptea dintre ani.

Meniul suna cam asa:

GUSTARE RECE:
Piept de rata afumat cu ananas; Frigaruie de creveti cu sos de mango; Prosciutto cu salata ruccola; Bocconcini cu sos pesto; Role de somon fume cu kiwi; Rosii cherry cu parmezan; Foie gras cu dulceata de ceapa; Rulada din muschi de vita cu branzeturi fine; Terina de curcan.

PESTE:
File de ton rosu cu piure de dovlecel si cartof copt + Salata verde cu lamaie

FEL DE BAZA:
Muschi de vita Cumberland cu garnitura de broccoli si baby carrot sote

TORT SUMEGYI – Specialitate ardeleneasca cu ciocolata si foi de bezea

PLATOU CU BRANZETURI SI FRUCTE USCATE

Meniul de bar care include vin, racoritoare, cafea, apa si spirtoase.

Pret:

399 lei/ persoana; jumatata din suma pentru copii

Detalii.

 

Hanu’ Berarilor

Hanu’ Berarilor deschide Casa Soare in noaptea de Revelion si invita boieri si conite la palat sa recreeze atmosfera eleganta a Bucurestiului de odinioara. Dress code-ul trebuie sa respecte linia elegantei interbelice.

De programul artistic se vor ocupa urmatorii: Salon: Valentin Albeșteanu, DJ Adrian, Contessina – Dansuri Cabaret, Contessina – Dansuri Latino, Altița – Obiceiuri la români; Oranjerie: Valentin Albeșteanu, DJ Adrian, Contessina – Dansuri Latino, Altița – Obiceiuri la români.

Meniul suna cam asa:

Mezelicuri festive: Rosii cherry servite cu pasta de branza, Rulada de pui, Tartine cu mix de icre, Piept de rata afumat in casa, File de somon Gravlax, Terina din carne cu legume, Masline Kalamata, Rulada din sunca si cascaval, Prosciutto crudo cu pepene galben si mascarpone, Piftie de curcan servita cu hrean, Branza Camembert.

Sarmale cu fast: Sarmale de gasca invelite in foi de vita, servite cu mamaliguta fiarta in lapte.

Friptura nobila: Antricot de vitel cu sos de vin, servit cu broccoli, cartof copt si morcov.

Duet de peste cu legume: Butterfish cu sos de lamaie, servit cu sfecla rosie, varza de Bruxelles si zucchini.

Dulceturi domnesti: Tort cu mousse de ciocolata amaruie, fructe de padure si praline noisette.

Licori elegante.

Pret: 490 lei/ persoana; 10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 12 ani.

Detalii.

 

Pescarus 

Si la Pescarus, restaurantul din Herastrau de langa lac, se incinge mare petrecere de Revelion.

Programul pentru noaptea dintre ani se anunta asa:
21:00 Invitatii vor fi intampinati cu vin spumant Rhein si selectie de tartine cu somon, icre de pastrav, branza Brie
21:00 – 21:45 Pescarus Band – Cafe concert
22:00 – 23:00 Dansuri populare grecesti, dansuri bavareze si dansuri tiganesti cu grupul Rapsodia Carpatilor si Taraful Gabi Stoica
23:00 – 23:45 Pescarus Band – muzica internationala
00:00 – 00:30 Foc de artificii si vin spumant
00:30 – 01:15 Colinde traditionale si obiceiuri in noaptea dintre ani cu grupul Rapsodia Carpatilor
01:15 – 02:00 Pescarus Band
02:00 – 5:00 Taraful Gabi Stoica

APERITIV:
Piept de rata afumat cu dulceata de afine, Muschi de vita afumat in crusta de ierburi cu rucola; Drob de peste cu sos de iaurt cu menta, Somon Gravlax, Branzeturi fine: Emmentaler, Cedar, Branza nobila cu mucegai; Muschiulet de porc in crusta de piper rosu; Rosie cu salata de creveti; Rulou de dovlecel cu rosii uscate.

PESTE:
Rulou din file de chefal cu creveti, sos veloute si icre de pastrav alaturi de broccoli, conopida saute si morcovi glace

STEAK:
Muschi de vitel Olanda cu sos de ciuperci atent culese din padure servit cu cartof copt, rosii cherry la grill si sfecla cu hrean

DESERT:
Tort de ciocolata fina

OPEN BAR.

Pret: 490 lei/ persoana;  10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 10 ani.

Detalii.

 

Hanu’ lui Manuc 

La Hanu’ lui Manuc nu e o petrecere oarecare, e un adevarat zaiafet ca pe vremuri, asa cum li se spunea pe turceste petrecerilor din anii lui Manuc. Pentru zaiafetul de Revelion, la Hanu’ lui Manuc va asteapta:

PROGRAM ARTISTIC:
21:00 Invitatii vor fi intampinati cu sampanie si Recital de pian si vioara cu Duo Strings Café
21:45 Program DJ
00:00 Sarbatorim cu sampanie si confetti Noul An
1:00 Muzica live cu Bedda Band
3:00 – 5:00 Program DJ

PROGRAM ARTISTIC – CRAMA MANUC:
21:00 Invitatii vor fi intampinati cu sampanie
21:00 Recital Café Concert – Taraful Hanu’ lui Manuc
21:50 Program DJ
23:00 Muzica de petrecere, muzica romaneasca cu Taraful Hanu’ lui Manuc
00:00 Sarbatorim cu sampanie si confetti Noul An
00:15 Muzica de petrecere, muzica romaneasca cu Taraful Hanu’ lui Manuc
1:00 Dansuri si obiceiuri romanesti cu ansamblul Rapsodia Carpatilor
1:30 – 5:00 Petrecerea continua cu Taraful Hanu’ lui Manuc

GUSTARI:
Roastbeef cu parfum de Grenadine si piper de Cayenne; Mousse de foie gras servit cu dulceata de fructe de padure;
Salata de caracatita servita cu nuca de cocos, grapefruit si otet de zmeura; Branzeturi asortate cu arome de
Provence invelite in alge marine; Stiketti Capresse cu baby mozzarella de bivolita, rosii cherry si busuioc proaspat;
Carpaccio de ton rosu in crusta de mac; Pastrama de rata servita cu salata de valeriana.

PESTE:
Chefal in crusta de parmezan servit cu strudel de cartofi dulci

FRIPTURA:
Marbre din antricot de vitel de Olanda mapat cu sos de vin si hribi de padure servit cu orez prajit cu fructe confiate

DESERT:
Tort de ciocolata fina

OPEN BAR.

Pret: 490 lei/ persoana; 10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 12 ani.

Detalii.

 

Caru’ cu bere 

Faimosul restaurant Caru’ cu Bere nu avea cum sa nu organizeze ceva in noaptea de Revelion. Astfel, in restaurantul devenit deja o adevarata atractie turistica, pe 31 decembrie se pregateste un bal vienez cu Orchestra Wiener Walzer.

21:00 – Invitatii vor fi intampinati cu vin spumant si selectie de tartine cu somon, icre de pastrav, branza Brie
21:30 – 22:10 – Orchestra Wiener Walzer
22:10 – 22:40 – Dansuri de societate cu grupul Contesina, pe melodii interpretate de Orchestra Wiener Walzer
22:40 – 23:10 – Orchestra Wiener Walzer
23:10 – 23:45 – Program DJ
00:00 – Foc de articii si vin spumant servit in strada
00:15 – 00:45 – Dansuri – Tango Argentinian cu Grupul Contesina
1:15 – 1:35 – Colinde traditionale si obiceiuri in noaptea de Revelion
1:15 – 5:00 – Program DJ

Meniu de Revelion:

• terina de pui, terina de carne de porc, vitel si curcan, piept de rata afumat cu salata rucola si dulceata de afine, muschi de vaca afumat in crusta de ierburi, mousse de ton, tartar de somon, oua de prepelita cu caviar, rosii cherry umplute cu pasta de branza, branzeturi ne frantuzesti cu nuca si struguri, rulada de cascaval si sunca Praga

Foie Gras de rata servit cu dulceata de ceapa si paine toast

File de lup de mare cu sos de unt si lamaie servit cu orez salbatic

Muschi de vitel in sos brun, cu garnitura de morcov, broccoli, rosie coapta si mix de salata

Tort caramel

Open bar.

Pret: 490 lei/ persoana; 10% discount pentru grupuri mai mari de 15 persoane, discount 50% pentru copiii sub 10 ani.

Detalii.

 

Red Angus Steakhouse 

Si la Red Angus Steakhouse se pregateste o sarbatoare, una mai discreta si mai intima. De programul artistic se va ocupa o trupa, zic ei ca cea mai buna, de blues live, in interpretarea lui Brent Melancon. Mai pregatesc tombole si un meniu special, friptura suculenta si frageda cu care ne-au obisnuit, dar si cateva specialitati pentru noaptea de Revelion.

Meniu Ceremony:

Amuse bouche

Tartar de vita cu ulei de trufe, sos bearnaise, parmezan amturat si paine la gratar

Sorbetto

Somon pave a la plancha, piure de cartofi cu piper alb si parmezan gratinat, sos cremos pe baza de mustar Dijon

Muschi de vita royal cu foie gras rumenit, ciuperci la cuptor si sparanghel, sos Bordelaise

Cheesecake cu blat de biscuiti si capsuni

Pret: 480 lei/ persoana

Meniu Gala:

Amuse bouche

Tartar de vita cu ulei de trufe, sos bearnaise, parmezan amturat si paine la gratar

Sorbetto

Lup de mare pe varza murata in sampanie si spuma de lamaie verde

Piept de rata in crusta de cimbru pe pat de fenicul si sos Bordelaise

Pret: 445 lei/ persoana;  10% din valoarea meniului, daca achiti avansul pana pe data de 30 noiembrie, 10% discount pentru grupuri mai amri de 10 persoane.

Detalii.

 

Beraria Siegfried 

La Beraria Siegfried, de Revelion se incinge o petrecere nemteasca cu accente romanesti. Atmosfera va fi asigurata de un Dj, iar meniul aduna ce-i mai bun din meniul german dupa placul clientilor romani:

Gustare rece: rulada de branza cu legume, terina de branza cu spanac, canape cu pasta de branza cu ceapa si marar; foietaj cu tartar de somon si miere, tartina cu mousse de ton, salata nordica cu peste afumat, salata berlineza, canape cu tartar de somon, canape cu spuma de ton.

Gustare calda: carnati cu cascaval si carnati picanti

Fel principal: ciolan crocant, coaste la gratar, sarmale cu mamaliga la ceaun pe pirostrii, popmana porcului la ceaun pe pirostii.

Garnituri: cartofi germani calzi, cartofi cu rozmarin la cuptor, varza calita, salata de varza

Desert: surpriza

Open bar

Pret: 250 lei/ persoana

Detalii.

 

Britannia

Britannia are 3 saloane pe care le pune la dispozitie pentru noaptea de Revelion. Nu a anuntat niciun program artistic, dar a afisat care va fi meniul pentru noaptea de sarbatoare:

Somon Fumme
Cocktail creveti
Piept de rata pe pat de rucola
Carpaccio de vitel
Gorgonzola cu nuca pe crackers
Cosulet cu Ementhal
Rulada curcan cu sos de padure
Grilled Vegetables Tower
Peste Spada cu dovlecel si red pepper
Chateubriand cu sos Bernaise
Piept de rata pe pat de pesto piure
Salata de sfecla rosie

Tort si sampanie la miezul noptii

Open bar

Pret: 300 de lei/ persoana

Detalii.

 

Vatra Neamului 

La restaurantul Vatra Neamului, putin mai departe de Bucuresti, organizatorii au pregatit un adevarat program artistic pentru noaptea de Revelion:

Trupa Ad Hoc (Transilvania)
Doinita Spataru (Chisinau)
Orchestra Vatra Neamului
Taraful de la Marsa
Red Cabaret
Magicianul Robertino si Claudia Stroe
Prezentator: Nae Alexandru
Foc de artificii, DJ, tombola cu premii, concursuri si surpize
Loc de joaca pentru copii, animatori si meniu special

Au anuntat si care vor fi bucatele servite in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie:

Gustare rece: rulou din varihou cu sparanghel si bacon, tartar de vita servit cu rosii cherry coapte si fulgi de parmezan, terina de branzeturi cu nuci si caise confiate, rulada de porc cu prune usacate, salata “stolychinaya”, mini-frigarui de creveti cu sos dulce-acrisor, pastrama afumata din piept de rata servita pe ananas la cuptor, legume proaspete, trio de masline picante.

Gustare calda: file de somon in mantie de foietaj servit cu varza de Bruxelles si sos de visine

Fel de baza: duet de muschiulet de porc, cotlete de berbecut si sos de mustar; cartofi si ciuperci la cuptor, salata mixta

Desert: tortul anului

Pret: 399 lei /pers. – pana pe 1 decembrie 2015; 499 lei /pers. – dupa 1 decembrie 2015

Detalii.

 

Stadio 

Si Stadio si-a anuntat planurile pentru noaptea de Revelion si, desi nu a anuntat un program artistic, a dictat tema petrecerii: Revelionul Socialist Roman. Pentru aceasta petrecere tematica, meniul de la Stadio se prezinta cam asa:

Gustarele: Tacos din ala spaniol, de vita, facut in casa cu mult cascaval si salsa; Halumi pe bune cu spanac si naan; Frantuzisme cu midii in sos à la Provence si paine prajita; Italienisme adica ravioli cu somon in sos de cimbrisor; Senvisele de le zice acum crostini cu branza de capra si anghinare; Salata lui Cezar cu panceta crocanta, briosa in unt si oua de prepelita; Curcan pregatit in stil oriental si asezat in foietaj crocant; Salata de vinete asa cum trebuie dar si cu putin curry si cu ardei copti; Puiut, dar numai pieptul pregatit pe stilul Teriyaki, cu legume afumate in wok; Sfecla coapta preparata ca salata cu seminte.

Lucruri serioase: Burgeri Americani in format de buzunar langa niste cartofi copti cu smantana si ierburi; Coaste de porc din alea fragede cu sosul care merge la gratar si cu putin de rodie; Rata de la care folosim pieptul afumat in casa si punem sos destept de linte cu ciuperci salbatice; Pui dar numai piept crocant si marinat, cu spanac in unt si sos de parmezan; Somon filé de calitate superioara facut la cuptor, cu legume tot de la cuptor si cu branza de capra
Sarmaleee ca asa e treaba completa, doar ca cele mai bune si cu putin de crème fraiche :)

Dulcegarii: Cheesecake cu Nutella si suflet de zmeura; Tiramisu pregatit in pahar de sampanie; Compot din fructe bune si cu rom.

Open bar.

Pret: 399 lei/ persoana

Detalii.

 

Lente & Sotron 

In frumoasa casa de la Lente & Sotron se pregateste o petrecere cu veselie pentru noaptea de Revelion. Funky Monkey Party i se zice si in program se anunta urmatoarele:  o seara de dans antrenata de un DJ cu muzica buna, jocuri si concursuri, blitz quiz cu premii si alte surprize.

 

Meniul de la party-ul unde maimutareala este incurajata:

Antreu
— mini croissante cu mousse de branza de capra si banana cu piper verde
— choux cu Camembert, chorizo si miere de cimbru
— omleta roz cu banane verzi, somon si rucola
— verina cu mousse de broccoli si pui cajun
— bouche cu mousse de ricotta si prosciutto crudo
— crepe cu spanac, vita in cafea si sos sweet chili

Fel principal, asortat cu muraturi facute in casa
— friptura de porc la cuptor in crusta de arahide si dulceata de rosii, cu orez cu stafide atlas si banane tempura
— pui cu sos matelot si conopida cu galbiori
— vita brezata in cimbru cu sos de prune si cartofi cu sos mornay

Desert
— selectie de fructe cu banana la loc de cinste
— panacotta cu mousse de mango si caju copt
— mousse de ciocolata alba cu banana glasata in rom de Martinica

Dimineata, inainte de somn usor
— Bors de cocos

La bar vor curge rauri de vin bun, bere si cocktailuri, dar si racoritoare, limonade si ceaiuri pentru maimuticile ce vor sa isi pastreze capul pe umeri.

 

Pret: 300 lei/persoana, valabil pana la data de 6 decembrie 2015. Pana pe 20 decembie 2015, pretul este de 350 lei/persoana, dupa care, 400 lei/persoana.

Detalii.

 

Zahana 33 

Zahana 33, conservatoare in spiritul promovat, si-a propus sa readuca Bucurestiul la rangul de “Micul Paris”. O face cu o paleta muzicala pornind de la Jean Moscopol si ajungand pana la Patricia Kaas. Organizatorii promit sa aduca bucate alese si aerul de odinioara al Bucurestiului Interbelic zis si ” Micul Paris”.
Dress Code: eleganta interbelica
Reducere 10% pentru biletele vandute pana la data de 15 Noiembrie.

Capacitate saloane:
Salon Regal – 150 locuri
Salon Zahana – 50 locuri
Salon Zahana bar – 36 locuri

Detalii.

 

Vom continua sa urmarim ofertele lansate de restaurantele din Bucuresti pentru noaptea de Revelion. Daca si voi mai stiti alteevenimente de Revelion, va rugam sa ne dati de veste la [email protected] si ne vom apuca de o noua lista cu sugestii pentru noaptea dintre ani. 


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Deci singurul show adevarat e la Beraria H, in rest “coveruri” ..

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 4 = sixteen