Old Brick Pub

Vizualizari 3.384 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Americana; Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 140 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

De ce Old Brick Pub...?

Inca de la inceputurile ideii de a pune pe picioare un pub, noi, prietenii care am fost in spatele, in fata, dar si in mijlocul acestui “proces”, am venit cu cel putin o duzina de posibile nume...

Ne-am oprit la Old Brick dintr-o serie de motive evidente, pe care le observi in momentul in care ne treci pragul sau doar ne vizualizezi pozele de pe site. Decorul nostru ales din tema vechilor pub-uri englezesti si obtinut prin ruperea multor dalte si ciocane, se bazeaza pe caramida aparenta. In gandurile noastre nu poate exista un decor mai bun de a bea o bere excelenta sau de a te bucura de o mancare, nu fitoasa, nu extravaganta, insa pur si simplu delicioasa !

Transformarea acestui spatiu s-a facut prin foarte multa munca, dar si daruire a unui grup mare de prieteni, care in timpul lucrarilor au devenit o mare familie. Acesta a fost doar inceputul, iar din luna septembrie 2014 am crescut constant, pentru ca fiecare persoana care ne-a trecut pragul in calitate de client a devenit imediat parte a marii familii Old Brick.

Convingerea noastra este ca putem face pe oricine alege sa ni se alature, sa transforme momentele petrecute la Old Brick Pub in clipe de relaxare, rupte de realitatea cotidiana, oferindu-i o bautura buna si o mancare gustoasa, perfect asezonate cu o muzica de calitate. Iti oferim pe timpul zilei acele "momente zen" de care avem cu totii nevoie pentru a ne linisti gandurile, iar seara ne transformam intr-un mic stup in care cu totii colaboram pentru a ridica voia buna la nivel de arta.

Daca vreti sa petreceti un eveniment important cu prietenii, vreti sa sarbatoriti o aniversare sau pur si simplu vreti o "ieseala" de calitate, Old Brick Pub va asteapta si va promite ca o sa fiti primiti in marea noastra familie!
Localizare Old Brick Pub

Teiul Doamnei 35A, ,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Pizza & Burgers rulls ! Am comandat la birou, foarte buna mancarea..si ieftina, portiile sunt mari.

Reply

Fresh food. Good prices and friendly staff!

Reply

Super food !

Reply

Burgeri lor merita încercați!! recomand!

Reply
Paulescu George June 21, 2015 at 6:13 pm

Mancare foarte buna si preturi decente ! Incercati burgerii, si nu o sa va para rau :-)

Reply
Radu Dobrinescu June 19, 2015 at 7:42 pm

Cei mai buni burgeri pe care I-am mancat vreodata ! Ambienta placuta… fac si livrari, pentru cei interesati. Recomand !

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


two + = 9Taguri: , , , , , , , ,