Patiseria Paul (Universitate)

Vizualizari 48.872 Vizualizari 
Comentarii 29 Comentarii 
Tip: Pati/cofetarie
Pozitionare: Top
Bucatarie: Frantuzeasca
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 26 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Recenzii & Articole

Brutariile Paul introduc supe in "menu du jour"   
(Dec 2014)

Pranzul la Paul, mai delicios cu noile oferte "Menu du jour" Brutariile Paul isi diversifica oferta pentru pranz sub umbrela "Menu du jour". Pentru o masa in stil frantuzesc, clientii se pot delecta cu patru combinatii de produse la preturi speciale, iar pentru o gustare lejera, ei pot savura ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Patiseria Paul (Universitate)

Bv. Regina Elisabeta (Universitate), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




La “Paul” din incinta Park Lake o sticluta de ceai Nestea care este 2,7 lei peste tot, la ei este… 5 lei ! Numai niste snobi se pot duce la aceasta patiserie.

Reply

E o patiserie cu preturi foarte mari si mancare de o calitate… sa spun slaba e o insulta. Mancarea e abia comestibila. De evitat!

Reply

am incercat sa contactez telefonic responsabilul patiseriei paul din piata moghioros de cel putin 6 ori. mereu am fost amanata. consider ca e o dovada de neseriozitate.

Reply

Astazi am venit de la cea de-a treia zi de “practica”. Total dezamagita. La interviu mi s-a spus ca va fi greu si ca sunt nemultumiti de faptul ca lumea pleaca in prostie dupa doar cateva zile, dar nu am inteles si am acceptat provocarea.
Sincer mi se pare ca angajatii se folosesc de tine pentru a-i ajuta, si in nici un caz pentru a te invata. Eu eram angajata pe postul de casiera, pana in a 3-a zi de practica inclusiv, nu am fost dusa deloc in fata, ci am stat la bucatarie.
Au fost momente cand se cereau din fata diverse sandwichuri iar angajatele ma puneau pe mine sa le fac, (pentru a vedea daca am invatat), cand defapt se duceau la tigara. Stres, caldura si nepasare. Salariu mic, nu ai cum sa stai 5 minute jos. Este doar parerea mea si experienta prin care am trecut. Da, produsele sunt delicioase, cu toate ca sunt congelate. Ideea e ca sunt bune. As trece oricand pe acolo in calitate de client, dar doar atat. Ca angajat este batjocora totala.

Reply
    Nicolae Andreea May 19, 2015 at 12:26 pm

    Buna Luisa!Noi deschidem o patiserie/covrigarie pe Sebastian in luna iunie.Mi-a atras atentia postarea ta si as vrea sa vorbim mai multe pe e-mail pentru o posibila colaborare.Suntem noi in domeniul acesta si vrem sa formam o echipa buna si daca ai cat de cat o experienta in domeniu este si mai bine.Astept raspunsul tau!

    Reply

      Buna,

      As dori si eu angajage in domeniul patiseriei am si o experienta daca mai faceti angajari sa ma contactati.

      Reply

Dar macar la PAUL se folosesc cuptoare pe lemne sa scoata painea aia asa buna sau folosesc cuptoare electrice?

Reply

nu vi se pare normal ca niste produse care sunt Identice la toate cofetariile sa fie congelate? cum ar putea avea atatia cofetari aceeasi “mana” ? la fel ca si pizza hut si mc..toate sunt congelate..aduse din strainatate, ca reteta si gustul sa fie aceleasi in toate francizele. Haideti sa fim seriosi…nu stiu daca sunt 2 -3 care sa aibe prajituri sau produse de patiserie sau chiar si mancare proaspete si de calitate foarte buna…daca e scumpa nu e neaparat naturala. in privinta salarililor si a sefilor…asa e la noi in tara..munca multa bani putini inca nu v-ati obisnuit?

Reply

Buna ziua ,
Am ajuns pe acest site pentru a gasi cateva pareri despre patiseriile Paul … Nu am gasit decat cativa fosti angajati care se plang de tratamentul aplicat de catre sefi si cativa fosti angajati care ne avertizeaza asupra produselor ca sunt congelate .. Ok hai sa lamurim … oare cum ar putea ajunge un produs din Franta la noi proaspat ? Normal ca o parte din produse vin congelate .. si normal ca sunt prezentate ca a fi proaspete … PROASPAT PREPARATE … si acum sa revenim la angajati …. este o vorba …ai carte ai parte .. nu inru in polemici dar salariile sunt peste tot mici…Imi este greu sa cred ca ”sefii ”se poarta urat cu angajatii mai ales fara nici un motiv …
Personal recomand produsele PAUL .. comand de la ei … mananc produsele lor de cand au aparut pe piata si nu am avut nici o problema de sanatate … sunt destul de scumpe dar isi merita banii .
O zi buna

Reply

Zorzo de la universitate e bagaboanta mica are 25 de ani si plina de fite auzi ce imi zice ea mie ca are scoala fata de mine
Ca sa intelegeti este menegera figuranta sa nu va duceti pe acolo

Reply

George, mimi sau altcineva sunteți disponibili să povestiți mai detaliat despre ce ați scris mai sus?

Reply

Totul e de căcat in tara asta daca as fi lucrat acolo ii bateam rau de tot sa lucrati la turci sa vedeți cum tipa nespalatii aia la angajați

Reply

Ce pot sa spun despre Paul…O Patiserie de “lux” de tot rahatul!!! Bataie de joc fata de angajati. Niste managere de 20-23 de ani pitipoance care stiu doar sa-si bata joc de angajati(casieri, bucatari), la fel si directoarea de maxim 24-25 de ani. Ca sa te duci pana la toaleta trebuie sa ceri voie managerei. Nu ai voie in pauza deoarece este foarte aglomerat si trebuie sa faca profit, iar angajatii nu au voie pauze. Salariul este minciuna cu 1305 ron in mana cu tot cu carte de munca. Salariul real este cam 900 de ron cu tot cu bonuri de masa pe o luna intreaga de munca. Se sta mereu peste program 4-5 ore, fiind neplatit nici macar 1 leu. Sa numai zic ca nu ti se da nici macar 1 pahar cu apa la profitul de 150 000 – 200 000 de ron pe zi..Toate produsele sunt congelate si de tot rahatul. Majoritatea contin o crema de vanilie si se dau cu un gem incalzit numit napaj pt a inmuia toate produsele si sa le faca sa para proaspete. Sa nu spun ca termenii de garantie sunt o facatura, sunt scrise de mana de catre angajati, pusi de managere. Termenul de expirare la sandwich-uri este de maxim 5 ore, dar se tin 24 de ore in vitrina si asa mai dedparte..Casierii sunt obligati de catre manageri si directoare sa nu dea niciun detaliu clientilor de genul: produsele sunt congelate si etc. sunt obligati sa spuna ca sunt proaspete. Contractul semnat pe 1305 ron este o vrajeala totala. Daca te duci sa lucrezi la ei ca, casier..trebuie sa prestezi mai multe munci: femeie de servici, casier, bucatar, ospatar, barman, descarci marfa..Chiar daca iti faci treaba bine, mereu managera o sa aiba ceva de spus, doar pt ca este managera si sa aiba ea ultimul cuvant..Toate produsele congelate sunt venite din franta, iar cele proaspete: crema de branza, rosii..etc..sunt venite la metro( cele mai ieftine si proaste produse.Nici macar vestiare nu ai, se fura in prostie..telefoane, haine portofele..iar cand vine francezul in control, angajatii sunt inchisi in vestiare si blocati ca sa nu poata lua legatura cu francezul si sa spuna realitatea. SCLAVIE SI BATAIE DE JOC FATA DE ANGAJATI. Toate sefele (managerele si directoarea) se poarta urat si vorbesc numai la misto cu angajatii. Injosiri cat cuprinde..In concluzie..O patiserie de tot rahatu, cu produse de tot cacatu, sclavie maxima si preturi exagerate.

Reply

    Denis, pana la urma cum e? Spui ca nici macar vestiare nu au, dar in urmatoarea propozitie ai zis ca va inchid in vestiare cand vine francezul in control. Care e adevarul?

    Reply

Am auzit ca si French Bakery au o politica neplacuta fata de angajati, insa nu mi s-a parut nici un moment ca e ceva in neregula, au mancare buna si servirea este de calitate. De ce nu va revoltati pe sistemul medical, care plateste rezidentii cu 600 de lei pe luna? Sa nu mai zic de medici. Nu stiu daca imi permit produsele lor, dar sigur nu e totul asa intunecat cum scrieti voi. Prin munca reusesti, la inceput e mai greu.

Reply

Nu inteleg de ce sunt atat de multe comentarii negative legate de Paul. Eu nu sunt neaparat client fidel, dar trebuie sa recunosc ca din cand in cand mai intru si imi mai cumpar un sandvis si mi se par ok din punct de vedere calitate-pret. Si chiar imi tin de foame. Dar na, fiecare are parerea lui.

Reply

Eu nu inteleg cum romanii pot fi asa de fraieri:))….este o mare teapa brutaria paul, deoarece toateeeeee produsele sunt congelate cu lunile ,este gen fornetti doar ca de 10 ori mai scump :)) .La o vanzare de 20 000 de lei pe zi medie eu cred ca profitul deste de 18000 :)) au si afisat intr un colt adaos 900 % …dar daca sunt o groaza de romani prosti

Reply

Eu nu inteleg de ce nimeni nu face reclamatie la ITM. Va plangeti pe tot felul de siteuri aiurea, mergeti la ITM, faceti reclamatie, mergeti la un avocat si bagati frica in ei. Normal ca isi bat joc de voi daca voi nu luati atitudine de frica sa nu va dea afara sau din alte diverse motive.

Reply

Am lurat si eu 2 luni la ei ca casiera mai mult nu am mai rezistat …sal mic ore suplimentare multe in fiecare tura stateam cel putin 2/3 ore in + mai ales la inchidere si care nu erau platite zapaceala mare pauza nu se poate din cauza aglomeratiei sefi multi care zic ca nui bn aia nu e bn aia foarte mult de munca si stres zapaceala si la ce vanzare au ar trb sal mai mari ma bucur ca am scapat de cosmarul de acolo

Reply

    Te rog din suflet sa imi spui daca poti cum putem lua leagatura, telefonic. Este legat de locul unde ai lucrat tu. Eu maine am un interviu acolo si as vrea sa stiu daca ma mai duc sau nu….tin cont de parerea ta si sinceritatea ta…multumesc frumos…

    Reply

Ce legatura are modul de lucru al angajatilor cu senvisul pe care eu dau 18 lei? Sclavie e peste tot…intrebati la Mc, KFC sau orice shaormeie “respectabila” din Bucuresti, si nu numai. Si casierii de la banca pe care voi ii injurati ca nu isi fac treaba in timp util au aceeasi poveste in spate, si cei de la spital lucreaza pe un salariu de “rahat”, samd. O asistenta medicala care trebuie sa stie absolut tot ce administreaza pacientilor castiga 700lei pe luna. Intre o tanti care de abia stie sa scrie corect in lb romana dar se plange de calitatea angajatorului patiser si o doamna care a urmat o facultate/specializare in acest sens, inclin dreptatea spre cea din urma. In fond si la urma urmei, tine de angajat ce drepturi isi pastreaza sau apara. Problema nu este la nivel de Paul, ci la nivel national, strict pe termenii negociati in contractul de munca si pe capacitatea angajatului de a intelege ce scrie in acel contract. In momentul in care semnam si nu citim, problema este strict a noastra. Cautam niste informatii despre patiserie, sincer comentariile citite nu m-au influentat in nici un fel datorita modului in care au fost scrise, prea personal deloc obiectiv. Si in ciuda sclaviei dinauntru, e un loc deosebit in care chiar poti manca ceva acceptabil, fata de shaormeriile in care ejaculeaza baietii… sa fim totusi oameni si sa ne pastram o doza de bun simt. Si sa nu aruncam cu pietre pe motive personale… “nu mi-a dat liber” hahaha… Stii ca exista locuri special amenajate in care poti inainta o plangere formala in acest sens si care chiar te poate ajuta, dar iarasi, se vor lua in calcul mult mai multe considerente si nu numai opinia ta personala. Suntem ceea ce alegem sa fim. Pacat ca cei care aleg putin au pretentii atat de mari.

Reply

asa este, foarte adevarat, eu in 10 zile m-am imbolnavit si i-am sunat (intram dupa amiaza in tura si am sunat dimineata) sa le spun k nu pot veni k m duc l doctor, si mi-a spus k trebuia sa anunt mai din timp (dar de unde era sa stiu eu dupa ce am stat 4-5 ore peste program fara sa le recuperez vreodata, k a doua zi nu ma pot da jos din pat pt. k eram intepenita), si m-am dus l dorcor, insa cum abia m angajasem d=na doctor mi a cerut adeverinta sa imi poata da scutire, insa i-am sunat si mi-au spus k dureaza…in acea zi nu m-am putut duce la munk, iar a doua zi i-am sunat din nou (menegera…)sa intreb de adeverinta…insa nu mai vroiam sa mai lucrez acolo, pt. k nici la toaleta nu puteam merge, pauza nu aveam, apa doar calda de la robinet, dar nu aveam timp sa beau si m-am imbolnavit, si ca sa aflu tura de dupa amiaza k se sta pana la 2-3 dimineata in functie de cat de repede t misti, dar dupa 8 ore de alergat incontinuu…te miscai numai in folosul lor, k apoi s zica k nu e bine si s mai speli odata….in fine, le-am spus k imi dau demisia k ma simt rau, eu anuntasem in timp util k nu pot ajunge, ca sa am surpriza cand semnez la firma decizia, im aduce apoi adeverinta in care scrie 0 zile concediu medical, 1 absenta nemotivata….jegosii mi-au trecut absenta pe ziua care am anuntat k m simt rau si ma duc la doctor si nu au vrut sa-mi dea adeverinta in timp util…asa ka pacat ca toti clientii care intra si sunt serviti cu zambetul pe buze, nu stiu ce se ascunde in spatele fiecarui om care il serveste….k atunci knd era mai aglomerat, in primele zile fiind, nu stiam ce e de facut, si superiorii in loc s vina sa ajute sau sa ne invete statea in dosul din spatele cladirii la tigare, si pe noi ne injurau clientii…va spun k 10 zile de munk la paul, au fost un chin, atat fizic cat si psihic (sa-ti rada in fata) trebuia sa cer permisiunea daca vroiam sa spal vasele, k li se parea dubios k stateam mult acolo si nu m ocupam de clienti, dar vase nu mai erau pt. servit, si timpul care il pierdeai sa ceri permisiunea…..sclavie cu zambetul pe buze era acolo…pacat, nu o sa mai intru niciodata in vreun restaurant de-al lor, pentru ca stiu ca fiecare produs pe care l-ai putea manca, cu cat este mai bun, cred k cu atat este mai mare chinul celor care il pregatesc spre vanzare…

Reply

Am vazut dupa publicarea anuntului ca citez….Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.am copiat … adresa mea de mail e [email protected] … tot ce am spus de “hotia” de la PAUL e adevarat… poate cineva de la ITM va citi .. o zi buna

Reply

Va spun eu de ce se serveste greu la PAUL….. din punctul meu de vedere e o firma de …. patiserie… mai corect de “CACAO”…..asta ca sa nu vorbesc “murdar”…de ce spun asta?…pentru ca sotia mea a lucrat 2 zile la ei…. e ceva ca in evul mediu “SCLAVIE”….nu isi permit personal … iar pe cei pe care ii au… “menegerii” .. adica niste pustoaice cu fite si relatii ( probabil de tot felul) isi bat joc de personalul care prepara produsele congelate din franta.Personal care.. lucreaza ca robul 10-12 ore zilnic pentru 700 RON BRUT … deci 500 in mana …. fara alte avantaje…. nici macar pauza de masa nu au …. sa mergi la WC trebuie permisiunea “Menegerului” …. chiar nu glumesc .. e realitatea …cel putin asa e in feeria Baneasa….. poate in alt loc e mai bine ….dar .. pentru mine PAUL …. inseamna bani de aruncat pentru fitosi ….. daca cineva vrea sa ma contacteze sa discutam … poate cineva din firma o poate face …. am scris asta pentru ca … asa ceva nu am mai vazut ….sa lucrezi in caldura cuptoarelor de patiserie si sa nu ai nici macar apa …. sa iti vorbeasca menegera numai la misto… sa fi inchis in vestiar cand vine francezul in vizita si sa blochezi yala sa nu intre acolo….sa iti fie furati banii din poseta …pentru ca nu ai vestiar…PAUL E O FIRMA DE CACAO….STIU CE SPUN… nu am nimic cu francezii…care au fost in “vizita” joi 6.06.2012….ei au vazut ce au vrut romanii sa vada….restul era “incuiat in vestiar” .. pe scurt ..SA VA FIE RUSINE PAUL… preturi mari dar bataie de joc pentru angajati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

Patiseria cu totul exceptionala specifica firmei Paul. Pacat ca impreuna cu retetele, aceasta filiala a importat din Paris si lipsa de eficienta a serviciului. Avand doar 3 clianti in fata a durat peste 10 minute pana cand mi-a venit randul, timp in care alti 2-3 clienti din spatele meu au renuntat si au plecat. La filiala Dorobanti nu am avut aceasta problema.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 8 = sixteen



Taguri: , , , , , , , ,