Restograf – Monografia Restaurantelor Bucurestene

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Patiserie-brutarie & Bistro Rue du Pain

Vizualizari32.816 Vizualizari 
Comentarii14 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Pati/cofetarie
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Frantuzeasca
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu: 100-150 RON
Chef: Tristan Hureau
Proprietar: Matei Verona & Oana Lepadat & un francez
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor 
(47 voturi)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Preferat de

Matei Paun

Pe scurt

Rue du Pain e o boulangerie-patisserie tipic frantuzeasca din complexul Floreasca. Micul bistrou e mai mult o anexa a magazinului de paine si patiserie, asa cum le intalnesti adesea in Franta, Italia sau in alte tari. Meniul e sumar si adesea clientii cer diverse produse direct din magazin. E deschis toata ziua, poti veni pentru un mic dejun in stil frantuzesc. De fapt, cat stai la Rue du Pain chiar te simti putin la cateva mii de Km. de Bucuresti, visand cu ochii deschisi. E un loc asa cum ar trebui sa fie multe in Bucuresti, merita intrat cand ajungeti in zona. (GB)

Recenzii & Articole

Cand vrei sa incepi ziua cu un mic dejun frantuzesc   
Irina Isac (Mar 2014)

Rue du Pain – Boulangerie Artisanale este o brutarie tipic frantuzeasca care include si un mic bistrou. Amenajarea este facuta cu grija pentru detaliu si in acord cu specificul restaurantului. Mobilierul tipic de bistrou, corpurile de iluminat, raftul cu reviste chiar si in limba franceza, muzica...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Patiserie-brutarie & Bistro Rue du Pain

Piata Floreasca, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise


Aveti niste comentarii…., cu mici exceptii, de parca ati fi cel putin imparatii Japoniei si TREBUIE ca lumea sa va stea la picioare. Mentalitate de frustrati, snobi si complexati cu ifose .

Reply
medeleni@gmail.com April 9, 2014 at 8:53 pm

Foarte gustoase produsele, serviciul e lamentabil. CIne a investit banii acolo ar trebui sa mai investeasca ceva in trainingul personalului pentru ca e jale. A durat jumatate de ora sa vina chelnarita sa aduca meniul, alt sfert de ora sa aduca ce comandasem si asta dupa ce i-am spus ca asteptam de 40 de minute pentru o cafea si o prajitura! E pacat de loc sa fie stricat de niste plictisiti care nu au ce cauta acolo.

Reply

Un loc “trendy”, din pacate doar atat. Bagheta nu are legatura cu bagheta din Franta desi circula legenda ca exista un brutar francez care o prepara zilnic si toate ingredientele sunt importate din Franta. Preturile sunt ca la Paris asta sigur :) E ceva mai bine decat la Paul ca sa scapi de congelate. Plus : locatie, clientela, decor. Minus : serviciul este lamentabil si aici problema apare inclusiv in atitudinea chelnerilor, platiti probabil foarte prost ca sa fie interesati in a face fata cererilor clientilor hipsteri cu ifose. Poate m-as intoarce in timpul saptaminii cand e mai liber, in weekend se transforma intr-un kindergarden deranjant, intr-un spatiu mic o droaie de copii dezlantuiti si o masa de parinti indolenti. Poate ar trebui sa restrictioneze accesul copiilor sub 6 ani sambata si duminica, parea ca esti McDonald’s.

Reply

Asa este, produsele delicioase, cafeaua la fel, dar……servirea! lasa de dorit.Din pacate am stat ceva timp sa putem plati, domnul care ar fi trebuit sa ne ia banii intai a uitat de noi, apoi cu miscari lente se plimba printre mese avand aerul ca trebuia sa mai faca ceva dar nu stia ce, si in fine….intr-un final am reusit sa platim!

Reply

Baghetele nu au nicio legatura cu cele din Franta (poate numai pretul!).

Reply

O nota foarte proasta: nu raspunde nimeni la telefonul indicat in prezentarea site-ului.
Nu stau langa piata Floreasca si as dori sa stiu daca pot cumpara cozonac de Craciun “la liber” sau “cu comanda” ca in alti ani.

Reply

Da pacat de locatie si produse,azi am vrut sa cumpar 8 piini cu ceapa deoarece aveam un eveniment in familie si culmea ……………….dupa 23 de ani :auzi ca nu am voie sa cumpar 8 buc.de ce e piine speciala ,pai nu iti e rusine ai ajuns sa rationalizezi tu piinea o terchea berchea ,imi dai pe gratis piinea

Reply

Experienta neplacuta. Asteptat foarte mult pana sa fiu servit. Atentie redusa din partea [personalului . Produse de o calitate indoielnica. Eu nu mai revin. Nu recomand!

Reply

Loc arhiplin, produse excelente! Da, cand se aglomereaza se asteapta dar cine merge acolo stie asta. Carcotasi si invidiosi se gasesc mereu pe la noi, asa ca spor la treaba baieti si sa o tineti tot asa! @Dan: noi vedem doar coada la paine si prajituri, tu daca vezi “semne clare de amelioratori” poate lucrezi la concurenta :D

Reply

    @Daniela Cred ca nu trebuie sa fi specialist in alimentatie ca sa te preocupe aditivii si sa-i recunosti, mai ales la brutarie/patiserie si mai ales cand poate le si exersezi acasa. Eu sunt fan tort “negru”, nu mai tin minte cum se cheama, dar este dulcele la care fac rabat cand e vorba sa calc reguli :) E adevarat, atitudinea personalului lasa de dorit.

    Reply

Am citit multe comentarii favorabile despre acest loc. Din pacate experienta mea este diferita.
Brutarie: am incercat mai multe tipuri de paine, toate mi s-au parut mult prea pufoase, semn clar de ‘amelioratori’
Patiserie: produsele bune / foarte bune cu o mentiune speciala pentru placinta cu dovleac, cea mai buna pe care am mancat-o vreodata.
Restaurant: doua incercari, o singura concluzie: servicii sub orice critica. Nu voi mai repeta experienta.

Reply
Ana-Maria Calin July 7, 2011 at 12:15 pm

Am fost la Rue du Pain in urma cu cateva saptamani, auzind despre calitatea produselor. Ne-am asezat la masa, dorind sa servim pranzul. Din pacate dezamagirea a fost mare. Am asteptat peste 10 min sa ni se ia comanda, alte 15 sa ni se aduca bauturile. Apoi, dupa alte 15 min am fost intrebati daca am comandat ceva de mancare, in conditiile in care aceeasi chelnerita isi notase anterior. Asa ceva nu mi s-a intamplat in nici un restaurant/bistro vreodata si mi se pare inacceptabil. Am renuntat, si am plecat. Atmosfera in local era tensionata- un domn care se asezase la o masa afara impreuna cu familia si astepta de vreo 30 de min sa i se ia comanda a venit nervos inauntru. Toti clientii asteptau fie sa primeasca nota, fie sa li se ia comanda sau sa fie serviti. Chelneritele erau stresate si tipau la barman. Ce sa mai, tare neplacut. Pacat de locatie si produse.

Reply

Best Boulangerie/Patisserie in Bucharest. Fullstop. Fabulous eclairs, amazing cheesecake and do not miss the chocolate mousse cake (the one with the brownie base, not the other one!). Best Chicken Club ever! Excellent daily specials – recently had wonderful stuffed peppers and a great duck. Though often overwhelmed (at peak times), the staff will do all it can to make you feed you and make you feel at home! Only complaint: dark breads are too “fluffy and spongy”… give us a real “seigle!” I know you can do it!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 − = four



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


5.235.125 vizite
din 1 martie 2011