Duminica - zi de relaxare si rasfat la Sunday Scoici vs Burgers!
(Jan 2017)
   537 vizite  0 comentarii   

Duminica este o zi de relaxare, o zi pe care o petrecem alaturi de cei mai dragi noua: copii, parinti sau prieteni. Iar pentru asta, Chefs Experience revine cu o propunere greu de refuzat! In fiecare duminica, esti invitat la masa alaturi de familie sau prieteni pe Floreasca 55. Cei mari ...

............................................citeste tot

Pasta week-end cu PASTE fericit la Voila
(Jan 2017)
   618 vizite  0 comentarii   

Bistro-ul Voila revine in forta cu un nou eveniment culinar in stilul celor de pana acum: cu un meniu bine gandit si cu o prezentare cel putin interesanta. Un week-end cu paste gatite in diverse feluri, asta va propun cei de la Voila, iar invitatia lor suna cam asa: "PASTE-a nu le stiti, ...

............................................citeste tot

Brunch la inaltime la Upstairs Rooftop
(Jan 2017)
   624 vizite  0 comentarii   

Week-end-ul acesta, frumosul restaurant la inaltime Upstairs Rooftop pregateste primul brunch dintr-o serie de evenimente culinare pentru toti iubitorii de acea masa car enu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre brunch-ul de sambata si duminica (14-15 ianuarie), mai jos: Upstairs ...

............................................citeste tot

Cultura Bucovinei la Palatul Manasia - experienta gastronomica, muzica si dansuri traditionale
(Jan 2017)
   406 vizite  0 comentarii   

Domeniul Manasia, la o ora departare de Bucuresti, este unul dintre frumoasele conace din Romania, un loc cu o bucatarie de exceptie sub conducerea lui Chef Alexandru Iacob, dar si o destinatie pe care s-o vizitati pentru relaxarea de week-end. Pentru anul acesta, cei de la conac anunta ca s-au ...

............................................citeste tot

Detox time cu preparate light si delicioase 
(Jan 2017)
   278 vizite  0 comentarii   

Sarbatorile de iarna se sfarsesc si odata cu ele si excesele culinare, motiv pentru care, cei de la Chefs, de pe Floreasca 55, s-au gandit la o perioada de revenire in ceea ce priveste alimentatia. Acestia propun, incepand cu 9 ianuarie, experiente culinare bazate pe preparate light si detox, ideale...

............................................citeste tot

Meniu special de Sf. Ion la Pantagruel
(Jan 2017)
   357 vizite  0 comentarii   

Sambata e zi de sarbatoare si daca aveti un Ion sau o Ioana de celebrat, restaurantul Pantagruel (fostul Gargantua d'Oro) a pregatit un meniu special sub indrumarea noului Chef, Cesar Velasquez Baez. Detaliile le aflam de la organizatori: Adu-ti prietenii si hai sa petrecem de Sf. Ion la ...

............................................citeste tot

Placintarie in gradina la Manasia Hub
(Jan 2017)
   203 vizite  0 comentarii   

Daca nu v-a speriat zapada si vreti sa petreceti o sambata cu placinte calde savurate intr-o gradina inzapezita (sau in pub, la caldura), atunci evenimentul pregatit de Bucateria pe terasa de la Manasia Hub e fix ce va trebuie. Despre Plaintaria de la Manasia aflam mai multe chiar de la gazde...

............................................citeste tot

Deserturi noi, indraznete si sanatoase, in meniul de la Chefs
(Dec 2016)
   321 vizite  0 comentarii   

Iubitorii de dulciuri au un nou motiv pentru a vizita restaurantul Chefs Experience. De curand cei de la Chefs au introdus in meniu noi deserturi in combinatii savuroase, cu influente frantuzesti, italienesti si mexicane. Cei care sunt in cautare de experiente noi, dar si gurmanzii, pot ...

............................................citeste tot

Sarbatorile sunt pentru toti - gatit caritabil cu Chef Cezar Munteanu
(Dec 2016)
   82 vizite  0 comentarii   

Sarbatorile sunt pentru toti - acesta este un indemn pe care ar trebui sa-l urmam in numar cat mai mare. Exemplul in acest sens e dat chiar de un mare Chef din Romania, Cezar Munteanu. Initiativa lui de sarbatori nu e doar de aplaudat, ci de urmat si de alte restauranti si alti bucatari. Detaliile ...

............................................citeste tot

(P) Cadouri dulci de Craciun…. si ceva in plus!
(Dec 2016)
   139 vizite  0 comentarii   

Un cadou aduce intotdeauna zambetul pe chipul celor dragi, iar ocaziile deosebite aduc cu ele intrebarile "Oare o sa ii placa" sau "Ai idee ce sa cumpar pentru el/ea?". Dulce si ceva in plus a fost conceput sa iti vina in ajutor in aceste momente de nesiguranta  si  sa devina lumea cadourilor ...

............................................citeste tot

(P) Masa de Craciun – la doar un click distanta!
(Dec 2016)
   263 vizite  0 comentarii   

Masa de Craciun este cu siguranta un moment special care se petrece in familie. Si ce ar fi Craciunul fara mireasma cozonacilor proaspeti, a delicioaselor sarmale sau fara traditionala salata Boeuf? Traim in secolul vitezei si al agitatiei si, din pacate, avem din ce in ce mai putin timp pentru noi ...

............................................citeste tot

Despre noua braserie CAJU by Joseph Hadad
(Dec 2016)
   4.242 vizite  1 comentarii   

Va povesteam de curand ca Chef Joseph Hadad planuieste sa deschida un nou restaurant, de data aceasta o braserie care sa fie mai accesibila oamenilor si un loc in care si-a propus sa adune retete de poveste si inspirate de copilaria lui. Saptamana aceasta a avut loc si inaugurarea CAJU, braserie ...

............................................citeste tot

Ciocolaterie de Craciun
(Dec 2016)
   207 vizite  0 comentarii   

Acuarela, cafeana colorata si barlog artistic din Bucuresti, a pregatit un eveniment special pentru sezonul rece. Mai exact, de azi, 9 decembrie, pana pe 23 decembrie aici veti putea deugsta mai multe tipuri de ciocolata calda. Invitatia lor suna cam asa: Cand eram mici, iarna insemna ...

............................................citeste tot

Freakshake Madness, combinatia scandalos de delicioasa dintre bautura si desert!
(Dec 2016)
   419 vizite  0 comentarii   

Restaurantul Chefs Experience iti ofera un motiv in plus pentru care trebuie neaparat sa ajungi pe Floreasca 55. Acesta a introdus in meniu noi preparate care incita printr-o nebunie de arome si combinatii decadente. Cunoscatorii de Milkshake-uri din intregul oras se pot bucura de Freakshake, un ...

............................................citeste tot

Restaurantul din Bucuresti cu patinoar in gradina
(Dec 2016)
   1.856 vizite  0 comentarii   

Sezonul rece are mai multi asi in maneca, iar un restaurant din Bucuresti stie si cum sa joace aceste carti. Mai exact, la jocul winter wonderland, Athénée Palace Hilton castiga detasat inaugurand un patinoar in curtea hotelului, acolo unde vara e terasa La Strada. Sa va spunem si ...

............................................citeste tot

Sushi live cooking alaturi de doi Chefi priceputi
(Dec 2016)
   451 vizite  0 comentarii   

Iubitorii de sushi pot sarbatori Craciunul mai devreme pentru ca un restaurant specializat in bucate japoneze a pregatit un eveniment deosebit. Mai exact, Zen Sushi Fusion va invita la o sesiune de live cooking cu Than Alon, Campionul Mondial la Sushi in 2015 si Chef Iulian Constantin. ...

............................................citeste tot

Un nou restaurant Stradale by Chef Foa
(Dec 2016)
   2.396 vizite  0 comentarii   

Chef Foa, unul dintre cei mai activi ambasadori ai conceptului de street food, imbogateste zona restaurantelor din Bucuresti cu o noua locatie Stradale. Aici, mancarea stradala va avea un nou altar, Stradale nou fiind situat tot intr-o zona de birouri astfel incat sa promoveze ideea sustinuta de ...

............................................citeste tot

Weekend prelungit cu SUSHI, STEAK SI SCOICI!
(Nov 2016)
   719 vizite  0 comentarii   

Save the date! Ne asteapta un weekend prelungit! In perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, restaurantul Chefs Experience va asteapta sa sarbatoriti cu un trio culinar de exceptie, 3 preparate apetisante si super interesante: Sushi, Steak si Scoici! Chefs iti propune sa incerci delicioasele Sushi ...

............................................citeste tot

Fine dining romanesc de 1 decembrie
(Nov 2016)
   587 vizite  0 comentarii   

Un bistro mai vechi al Bucurestiului, Smart's, se prezinta publicului cu un nou suflu, mai proaspat si mai modern, dar si cu un meniu nou. Daca vreti sa-i treceti pragul si sa va bucurati de un bistro intim, cald, cu un meniu preponderent italian clasic, o puteti face oricand. Dar de 1 Decembrie, ...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de Craciun
(Nov 2016)
   1.455 vizite  0 comentarii   

Pregatirile de sarbatori au acaparat si zona de street food, concept care a prins curaj si pe piata din Romania incepand cu acest an. Astfel, un nou "festival" al restaurantelor mobile incepe de astazi pana pe 18 decembrie, loc la care se aduna unele dintre cele mai cunoscute si indragite food ...

............................................citeste tot

Mancati si beti romaneste la Clubul Taranului
(Nov 2016)
   200 vizite  0 comentarii   

Clubul Taranului se pregateste de sarbatoare, un nou 1 Decembrie celebrat prin mancaruri tradiitonale si muzica romaneasca. Mai exact, cei de la Clubul Taranului va asteapta la evenimentul "Mancam si bem romaneste" despre care ne spun urmatoarele.   De #ZiuaNationala, va asteptam ...

............................................citeste tot

Nou si vechi de 1 Decembrie la Form Fusion
(Nov 2016)
   274 vizite  0 comentarii   

De Ziua Nationala a Romaniei, restaurantul Form Fusion propune un eveniment la care felul principal e un mix intre vechi si nou, intre traditional si modern. Mancare, muzica, atmosfera, la Form de 1 Decembrie e loc de sarbatoare. Detaliile le aflam chiar de la organizatori. Atunci cand ...

............................................citeste tot

Hot Chocolate Party - petrecerea sezonului rece
(Nov 2016)
   954 vizite  0 comentarii   

Zexe Braserie, locul unde dulciurile si prajiturile vechi romanesti se prepara cu respect pentru traditie si cu grija pentru ce-i nou, devine gazda unui eveniment ideal pentru sezonul rece: Hot Chocolate Party, o saptamana la care puteti degusta ciocolata calda adevarata cu mai multe arome. Despre ...

............................................citeste tot

Sushilize - cea mai trendy petrecere la care poti sa participi
(Nov 2016)
   409 vizite  0 comentarii   

Sushilize = to socialize over sushi @ Chefs Vesti bune se anunta pe Floreasca 55! Restaurantul Chefs Experience propune o noua experienta culinara, de data aceasta cu delicatese japoneze - SUSHI. Cand iubitorii bucatariei japoneze se intalnesc la o vorba, cu delicatese in fata si muzica buna...

............................................citeste tot

Flambé - Preparate Flambate si un show culinar de exceptie
(Nov 2016)
   268 vizite  0 comentarii   

  The Old Sibiu, un restaurant romanesc de succes din Bucuresti, a pregatit pentru seara aceasta un eveniment culinar aparte. Mai exact, e pregatit sa flambeze si sa adauge arome deosebite anumitor preparate. Despre show si mancare ne povestesc ei mai jos: Flambat (din fr. flambé) ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Pelicula – brunch latino-american



(Sep 2016)
283 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Pelicula este un festival de film, dar si un eveniment cu alte experiente, care va aduce mai aproape de publicul bucurestean culorile si aromele Americii Latine. Pe langa proiectiile de filme speciale programate pe toata durata festivalului (14-18 septembrie), o parte dintre evenimente vor fi dedicate muzicii si dansului, precum si bunatatilor culinare pregatite autentic de bucatari plini de povesti.

Vi se pregatesc seri de fiesta, milonga, demonstratii de dansuri din America Latina, degustari si o multime de intalniri frumoase.

Pentru brunch-ul Pelicula sunteti invitati intr-o calatorie cu arome, culori, sfaturi si povesti. Iar pentru programul culinar de la Pelicula exista si un desfasurator:

brunch
Sambata, 17 septembrie
12:00 – 16:00 BRUNCH: LATIN AMERICA IMAGINED BY FOOD BLOGGERS: ALINA SIN AND CATALINA BUCUR

Duminica, 18 septembrie
12:00 – 16:00 BRAZILIAN BRUNCH BY VIOREL COPOLOVICI

Biletul costa 50 lei si include masa, apa si o degustare surpriza de bautura.
___________________________________________________________________

Despre gazde:

Alina Sin – Sunt om de comunicare, dar in acelasi timp iubesc tot ce are legatura cu esteticul. Poate si de aceea privesc o farfurie ca pe un tablou pe care te poti juca cu ingrediente. Proiectele culinare, bucatarii si oamenii pasionati de gastronomie cu care lucrez de ani buni m-au contaminat cumva si astfel m-am trezit intr-o zi ca bucataria imi acapareaza cam tot timpul. Asa a aparut site-ul www.tasteofsin.ro, acolo unde mie-mi place sa spun ca ies la joaca.

Catalina Bucur – Sunny Side Up este o platforma care vrea sa iti arate ca mancarea poate fi delicioasa, ca ingredientele nu trebuie neaparat sa fie nici foarte scumpe, nici foarte greu de procurat, ca niciun label culinar din lume, fie el vegetarian, vegan, raw vegan sau frutarian, nu o sa iti garanteze sanatatea si fericirea, si nicio dieta nu o sa functioneze daca, de fapt, nu o sa lucrezi la stilul tau de viata. Sunny Side Up este locul unde mancarea este simplu de facut, arata porno, vrei s-o mananci cu doua maini sau sa te arunci in ea si e, in cea mai mare parte, BUNA pentru tine. Pentru ca singurul DETOX pe care chiar poti sa il faci este detoxifierea de reguli tampite, regimuri stupide, labeluri care poate NU functioneaza in cazul tau si ultimatumuri de tipul ‘de maine nu o sa mai mananc niciodata porc’ sau ‘de maine o sa gatesc de trei ori pe zi’.

Viorel Copolovici  – Viorel este chef profesionist cu o experienta indelungata si diversa. A studiat jurnalismul si a lucrat in marketing mai bine de zece ani inainte sa aleaga gatitul ca vocatie. A condus doua restaurante, unul in Romania si altul in Brazilia, a avut un blog culinar si a ajuns sa-si completeze studiile la una dintre cele mai prestigioase scoli de profil din lume – Le Cordon Bleu Culinary Institute of London. in 2014 a creat Taste Learners, un concept ce reprezinta telul sau personal, acela de a transforma mancarea intr-o experienta memorabila.
in tot acest timp a participat la numeroase demonstratii si workshop-uri adresate atat profesionistilor cat si amatorilor. Gazduieste regulat evenimente private in studioul sau din Bucuresti si faciliteaza experiente de gatit in echipa. Colaboreaza indeaproape cu diferiti parteneri corporate, alaturi de care creaza evenimente experimentale.
Cand nu gateste, ii place sa scrie pe blogul sau www.copolovici.ro si/sau in diferite publicatii.

___________________________________________________________________

Despre festival:

Intre 14 si 18 septembrie va avea loc prima editie a festivalului PELÍCULA – LATIN AMERICA FILM & EXPERIENCE.

Ne imaginam America Latina plina de viata. Are un gust dulce-sarat-iute-exploziv, e un mix de senzatii si arome, condimente si pasiune. Asa sunt filmele pe care vi le-am pregatit, asa e muzica, asa sunt toate degustarile si toate povestile pe care le veti asculta.

Prima editie PELÍCULA este organizata de FREEALIZE si va avea loc la Bucuresti. Principalele locuri de desfasurare sunt: Cinema Elvira Popesco, curtea Institutului Francez, Institutul Cervantes, POINT si Journey Pub.

In fiecare an evenimentul va avea in focus una dintre tarile din America Latina, iar anul acesta aceasta tara este Chile. Ca urmare, cu sprijinul Ambasadei Chile la Bucuresti, vom proiecta anul acesta 3 filme de lungmetraj din aceasta tara: TALION (R: Martín Tuta), EL BOTON DE NACAR (R: Patricio Guzmán), LA MEMORIA DEL AQUA (R: Matías Bize ), iar in deschiderea festivalului am pregatit publicului filmul HISTORIA DE UN OSO (R: Gabriel Osorio), scurtmetrajul chilian premiat anul acesta cu Oscar.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 − = three