Restaurant Season (Phoenicia Grand Hotel) (inchis)

Vizualizari 2.844 Vizualizari 
Comentarii 7 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 17 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurantul Pescarie Mediteraneana cu specific pescaresc va invita sa degustati numeroase retete gustoase din peste dar si din fructe de mare. Pentru ca ne gandim la un stil de viata sanatos, va oferim preparate mereu proaspete si sanatoase! Iar pentru a va completa placerea gustului, mancarurile vor fi insotite de o larga varietate de vinuri din vinoteca nationala si internationala. Cu un continut bogat de fier, specialitatile din peste asigura o doza zilnica de minerale pentru energia de care ai nevoie zi de zi! Restaurantul Pescarie Mediteraneana este situat la parterul hotelului si este deschis zilnic, intre orele 12:00 – 24:00. Pentru rezervari: 0741 205 404

Pe scurt56986

E un restaurant chinezesc in locul lui, acum, Din Fu.

----------

Restaurantul se numea inainte "Pescarie Medieraneana" si se recomanda ca un restaurant specializat in peste si fructe de mare. La inceputul lui 2013 i-au schimbat numele in cel actual, iar bucataria e "internationala". Patronii sunt aceiasi, bucatarii la fel, asa ca e vorba despre un rebranding, de aceea nu am facut o fisa noua pentru acest restaurant, ci doar am actualizat informatiile. Am vazut ca insista sa se prezinte cu numele lung "Restaurant International Season", si nu doar ca "Season", asa ca am considerat ca acesta e numele intreg (oficial). Notele (evaluarea) si comentariile sunt pentru vechiul format ("Pescarie Mediteraneana") si, prin urmare, e foarte posibil sa nu mai fie de actualitate, in parte sau chiar in totalitate! (GB - Feb. 2013)

----------

Pescarie Mediteraneana (chiar asa se cheama!) a luat locul inchisului restaurant Kasttane la parterul hotelului Phoenicia din Baneasa in toamna lui 2012. Noii proprietari au preluat mobilierul si o parte dintre amenajari, facute in stilul luxului provincial din urma cu cateva zeci de ani, insa care are cu atat mai mult farmec prin ineditul lui in peisajul bucurestean al acestor ani. Celor cu nostalgii cred ca le va placea, asa cum mi-a placut si mie. Mesele sunt mari, ca pe vremea restaurantelor lui Ceausescu, aproape duble fata de cele la care ne inghesuim acum. Scaunele sunt cam incomode, insa la un nivel rezonabil. Doar muzica e cu totul nepotrivita la Pescarie Mediteraneana, mai ales ca e data si foarte tare.

Dupa cum si cei nu prea inteligenti pot deuce din numele restaurantului, meniul de la Pescarie Mediteraneana e facut in jurul pestelui si al fructelor de mare, gatite in toate felurile. Au si ceva pui si vita, insa nu am vazut porc sau alte carnuri, probabil din respect sau printr-o intelegere cu proprietarii arabi ai hotelului. Mancarea e destul de buna. Supa de cartofi cu somon a fost foarte buna, cea de porumb cu creveti aproape la fel, sparanghelul si salaul pane destul de bune, iar vita cu ceapa si micile caracatite asa si asa.

Prezentarea ni s-a parut pretentioasa la Pescarie Mediteraneana, pe niste platouri disproportionat de mari fata de tot contextul. Preturile sun rezonabile. De noi s-a ocupat o chelnerita vesela, bucuroasa, probabil, ca vede si ea niste clienti la fata in ziua respectiva, pentru ca imi inchipui ca se cam plictiseste acolo, mai ales in weekenduri, cand e mai gol hotelul si cladirile de birouri din zona sunt pustii. Vreau sa spun, deci, ca la Pescarie Mediteraneana e de mers daca locuiti sau lucrati in zona, e putin probabil sa aveti motive sa veniti din alt colt al Bucurestiului doar pentru o mancare pe care o gasiti la fel, sau chiar mai buna in multe alte locuri. (GB - Dec. 2012)

Localizare Restaurant Season (Phoenicia Grand Hotel) (inchis)

Alexandru Serbanescu 87 (Hotel Phoenicia), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Nu se mai numeste asa Restaurantul, acum s-a schimbat in Restaurant International Season, are un meniu foooarte bogat, am ajuns acolo destul de des si cred ca a fost cea mai buna ideea a proprietarului schimbarea aceasta, ambianta foarte intima si draguta.
Merita incercat!

Reply

salut!… leo libanezul…

Reply

Preferam restaurantul romanesc de dinainte. Atat ca meniu, cat si ca amenajare. Mancarea e buna, dar n-au legaturi prea mari cu gustul bucatariei pescaresti. Peste mult mai bun am mancat la restaurantul libanez de deasupra. Spatiul mi s-a parut amenajat in graba, un amestec de chestii orientale cu unele romanesti mostenite de la fostul restaurant romanesc, mese pe stil chinezesc (partea mobila din centru) si un albastru pe pereti care nu se asorteaza cu restul decorului. Nu mai zic nimic de pozele de pe pereti sau de portiunea de imitatie de zid din zona barului, dar firma de la intrare am remarcat-o si eu pentru ca este ieftina comparativ cu parterul hotelului. Nu mancam firmele, dar detaliile conteaza, restografii stiu asta. Serviciul ok, decent, preturile asa si asa comparativ cu ce se ofera, mancarea buna, dar nu pescareasca ci doar din sau cu peste. Desi sunt iubitor de peste, cred ca voi reveni doar daca raman fara alte optiuni. Restaurantul romanesc de dinainte era peste cel de acum. Din pacate nu mai e!

Reply

probabil doamna ar fi vrut sa manance firma de la intrare .din cauza asta nu l recomanda.nu intru prea mult in detalii culinare dar mancarea e buna si serviciile sunt bune.eu unul il recomand cu placere

Reply

O schimbare cu gust.Eu mănânc frecvent acolo,chiar si când era restaurantul românesc . Acum restaurantul este mai elegant si intim, plăcut.servirea ok , mancarea gustoasa dar lipsesc ciorbele care erau înainte in meniu.Recomand sa le bagati din nou si am sa vin si mai des….

Reply

Nu recomand restaurantul. Nu are nici o legatura cu bucataria mediteraneana si nici cu cea pescareasca. Ambianta e ok, desi e cam lipsit de gust. Mancarea este comestibila, dar nu spectaculoasa la gust. Raport calitate-pret sub medie. Servirea ok, dar fara profesionalism. Numele restaurantului denota lipsa de imaginatie a proprietarului. Pana si firma de la intrare este lipsita de imaginatie si simt estetic. Concluzie: de evitat. Categoric!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 2 = eight



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,