Piua Book Bar

Vizualizari 3.509 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Sandviciuri & salate
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Piua este un spatiu inadaptat, un refugiu din calea tuturor grijilor cotidiene, o pauza de la viata de-afara si un inceput al unei alte vieti interioare.

Piua nu a inceput, Piua s-a intamplat!

Mai intai, de Piua s-a auzit in „Vrum-Vrum”, romanul scris de Cristina. De acolo a pornit totul. Clara B., Poeteski si Eris - pisica raraita de religie discordiana - pleaca din barul Piua in cautarea celor care au stins becurile inspiratiei. In Piua nu se intampla niciodata nimic rau. Cu o singura exceptie, odata s-a inecat unul cu un chips si a murit.

Dar acestea sunt povesti.

In realitate, o gasca de prieteni si-a dorit sa existe Piua si s-au apucat de treaba! Adina (cea care le stie pe toate) l-a intalnit pe George (capul rautatilor). Au inceput sa viseze impreuna la un spatiu care sa inspire si sa expire impreuna cu ei. Se prea poate ca intalnirea lor sa fi fost o pura intamplare, dar ei vor crede intotdeauna ca altfel nu putea sa fie. Au crosetat cateva zile idei despre ce, cum, unde, cat, s-au certat, s-au impacat, s-au certat din nou si iar s-au impacat, dar concluzia a fost mereu aceeasi: Piua! Sunt cei mai simpatici oameni nepotriviti care se inteleg de minune atunci cand nu se intalnesc. Asa ca au hotarat ca George sa ramana in Bucuresti, Adina sa zboare inapoi in Siegen (la casa ei din padure) si sa faca din Piua cel mai misto business marriage la distanta.

Dar Piua nu este doar despre Adina si George. Piua este despre ce faci intr-un bar cand gasesti acolo o librarie sau despre ce faci intr-o librarie cand gasesti acolo un bar. Imbinandu-le pe amandoua cat mai ingenios si creativ cu putinta, Piua aduce impreuna povestile despre betivanii literaturii universale si pe cei carora le place sa-i citeasca la un pahar de vin. Piua este un spatiu inadaptat, un refugiu din calea tuturor grijilor cotidiene, o pauza de la viata de-afara si un inceput al unei alte vieti interioare. Piua spuneam cu totii atunci cand eram mici. Nu-i asa?

De mancare de la Burger Van Bistro : Burgers, fries & soup. De vineri pana duminica de la 6pm la 11pm.

Sursa foto
Recenzii & Articole

Piua Book Bar   
(Mar 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Piua Book Bar

Dionisie Lupu 76, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mihai Posoceanu May 8, 2016 at 2:19 pm

Un spatiu placut pentru o dupa-amiaza cu 2-3 prieteni si un subiect la indemana de pe pereti.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 × four =Taguri: , , , , , ,