Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   468 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   326 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   730 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   988 vizite  1 comentarii   0 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   395 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   384 vizite  0 comentarii   0 like

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   457 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.148 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   633 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   2.671 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   333 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   8.997 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   786 vizite  0 comentarii   6 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   517 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   403 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   266 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   620 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.163 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.483 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   2.217 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   521 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.498 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   2.687 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   532 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   655 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Portret de personal chef (prezentare)



Catalin Ivanof  (Jul 2011)
21.025 Vizualizarivizualizari
13 Comentariicomentarii
32 placut 
44 displacut 

 

Ma numesc Catalin Ivanof, am lucrat 12 ani in bucataria italiana. In cursul dezvoltarii mele, am avut ocazia sa lucrez si ca Brutar si Cofetar pentru a acoperi toate specializarile care se gasesc sub un Executiv Chef. Inceputurile au fost in tipicele trattorii toscane, pentru ca mai apoi sa-mi urmez meseria in restaurante premiate cu stele Michelin. In tot acest parcurs, am invatat de la cei mai experiementati Bucatari italieni diferite tipologii de bucatarii, de la bucataria clasica (Contadina) italiana din trattorii, pana la cea rafinata din restaurantele premiate. Toate aceste medii unde mi-am desfasurat activitatea m-au ajutat in faptul ca am putut sa experimentez toate sectoarele bucatariei italiene.

Cea mai mare parte a experientei culinara a fost acumulata in regiunea Toscana, in faimosul Chianti, cunoscut atat pentru vinurile de calitate cat si pentru bucataria specifica abordata. M-am intors in Romania, pentru a impartasii experienta mea, in bucataria italiana. Am inaugurat restaurantul unde am si lucrat 1 an si jumatatea. In momentul de fata implementez pe piata un proiect nou, in modul in care il vad eu, care se numeste Personal Chef. Acesta presupune serviciul de Bucatar la domiciliul clientului.

Conceptul de Personal Chef a luat nastere din dorinta de a iesi din tiparele si doctrina restaurantelor bucurestene pentru a interactiona neconditionat, direct cu clientii, si pentru a ma putea exprima mai liber. Problema cea mai mare pe care am observat-o in majoritatea restaurantelor bucurestene, este primirea si servirea clientului. Un comportament care penalizeaza in primul rand restaurantul cat si efortul depus de Bucatar, in a oferi o anumita calitate.

In cadrul noului proiect ne-am propus sa ajutam clientul sa inteleaga importanta imbinarii vinurilor cu mancarea. Am cosiderat ca pentru acest serviciu, Sommelierul Sergiu Nedelea este cel mai indicat profesionist in domeniu. Mai ofer clientilor si cursuri amatoriale de bucatarie italiana la domiciliu, sau in locatiile lor in cazul restaurantelor. Tot pentru restaurante ofer si consultanta in gestionarea meniurilor cat si a restaurantului in sine, alegerea materiilor prime, selectarea si instruirea personalului.

Oferim clientilor nostri meniuri complete cu produse home made. Printre produsele home made sunt si grisine, crackers, paine (cu nuci si masline negre, cu rosii, cu spanac, cu sofran, cu seminte, integrala), gemuri si marmelade (acompaniaza branzeturile), deserturi, paste. O parte din preparatele pe care le puteti regasi in meniurile propuse de noi sunt:


– Bavarese de sparanghel cu crema de ricotta si trufe
– Carpaccio de porc mistret cu anghinare si pecorino
– Pateu de ficat cu porto si pere coapte in miere si sofran
– Toba de caracatita cu radicchio Trevigiano
– Creveti cu lardo de Colonnata si crema de legume
– Caprese calda cu crema de prosciutto de Parma
– Tagliatele cu vin rosu si ragu de rata
– Tagliolini cu somon fume, vodka si icre de Manciuria
– Ravioli cu dorada si crema de sofran si pepene galben
– Orez Venere cu sofran si fructe de mare
– Muschi de vita cu vin Barolo
– Fileu de lup de mare in crusta de cartofi si rosii cherry
– Tagliata de somon in crusta de fistic din Bronte
– Turban de biban con creveti regali si midii
– T-Bone steak
– Cantuccini si vin santo
– Chessecake cu fructe de padure
– Panna cotta cu cafèa si ciocolata
– Tort de mere si vin alb cu crema de scortisoara
– Sorbet de vin Santo si Grappa de moscato cu crema de pere
– Semifreddo de miere si alune cu supa de fructe de padure
– Sorbet de menta si grappa

Catalin Ivanof

Personal Chef
Mobil : 0726.417.316; 0763.309.933
Fax: 0378.105.918

www.catalinivanof.com
www.facebook.com/catalin.ivanof


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Nu suntem obligati sa apelam la serviciile dumnealui.Piata este formata din cerere si oferta.Exista o paleta larga de servicii la care putem apela sau nu.Este de apreciat acest gen de “produs” care creeaza diversitatea serviciilor de alimentatie publica.Diversitatea poate atrage usor competitia iar impreuna vor determina calitatea.
Si totusi,”Carpaccio de porc mistret cu anghinare si pecorino” pana acum nu am mancat si am incercat aproape orice.(porc crud marinat cu etc)

Reply

Ce ti-e si cu femeile. Ce scriu oamenii si ce inteleg ele. Total pe dos. Deh, ele vor sa-si apere barbatul, chiar daca n-a zis nimic rau de el, dar sa se stie ca sa nu le scape.

Reply

Am citit comentariile de mai sus si am ramas surprinsa de atitudinea unor persoane care stiu doar sa jigneasca. Am avut placerea sa-l cunosc personal pe acest domn Ivanof si tin sa va spun ca este un om deosebit si un bun profesionist. Pacat ca la noi stim doar sa juignim nu sa apreciem.

Reply

Aveti perfecta dreptate.La mine nu stie bun romanesti.Invatat pe la tata ce facea lipii si colacei bun si vindea la tarabe. Si era si el bucatar personalu (cate odata si rapidu, cind dadea voie nasu).Ma iertati de greseselili in linba dumnevostra forte frumos.
Cu mult respetu
Fatma

Reply

Dupa cum stiti limba romana pot sa jur ca dumneavostra v-ati facut stagiile la turci. Aveti dreptate, am venit de mica in Bucuresti, de foarte mica chiar, eram chiar in fasa. De ce ? Pentru ca aici m-am nascut si am crescut. Am fost educata si cel mai important, un lucru caruia dumneavoastra nu ii stiti insemnatatea, am mers la scoli ca sa stiu sa scriu corect si sa ma exprim in limba mea materna. Daca stau sa fac o analiza usoara pe text imi dau seama ca penru dumneavoastra a fost groaznica viata de aici, de ati fost ‘expulzata’ in provincie. Asta pentru ca toti angajatorii au observat ca sunteti analfabeta. :))))

Si pentru ca sunt fata buna, am sa va arat cate greseli aveti intr-o singura propozitie.

Lectii de romana sa-i (este de fapt sa le dai) dai la vecinii (este defapt vecinilor) tai turci (si aici se incheie cu un simpul .)

P.S. Articole mai palpitante puteti gasi cu usurinta in libertatea sau cancan, sunt de profil si de ”mintea” dumneavoastra. Pe acest portal nu veti gasi decat articole ANOSTE despre restaurante sau persoane care au legatura CU ARTA, tineti minte si cautati intr-un DEX (dictionar explicativ al limbii romane), ARTA culinara.

Reply

Poate nu ati inteles. In aceasta situatie dumneavoastra nu aveti nimic de facut din moment ce comentati la adresa unei persoane pe care nu o cunoasteti. Asta tine si de educatie. Dar se pare ca v-ati pierdut-o impreuna cu identitatea atunci cand ati plecat din Bucuresti. Apropos, se spune si se scrie ”NINJA”, asta pentru cunostinta dumneavoastra generala.

SFAT: Mergeti si educati-va, faceti ceva in viata asta, si apoi comentati de realizarile sau nerealizarile altora. E mai sanatos !

Reply

Nu stiu de ce am aparut “anonynous” cind pina acum apaream cu nume , data de nastere, status familiar si tot cr trebuie pentru circotsi sa se ia de mine ca nu au ceva mai bun de facut.
O.K. domnul Butunoiul vrei o NINGEA acum o ai HA HA HA

Reply

Draga Madalina probabil ai suferit mult cind ai ajuns in Bucuresti la o virsta frageda . Te inteleg . bucuresteni sint groaznici cu cei din provincie ( am fost selecor la club A) but whos counting ? Lasa cu nationalitatea chestia e cu articolul ,nu are nici 0 legutura cu capra si varza e pur si simplu plicticos. Lectii de romana sa-i dai la vecinii tai turci

Reply

P.S. Sunt sigura ca daca domnul Bucatar avea o alta nationalitate va era foarte simpatic si il complimentati, neluand in calcul ca poate la el in tara este mediocru si din acest motiv a ajuns in Romania. Dar imi bat prea mult capul cu mentalitatea de bucuresteanca. *Pardon, fosta bucuresteanca.

Reply

Asta este problema noastra, a romanilor in general, ca nu stim sa ne apreciem valorile. Nu poti spune despre un om pe care nu il cunosti si habar nu ai de meseria pe care a ales sa o faca cu pasiune ca e ANOST. Anosta sunteti dumneavoastra in momentul in care nu scrieti corect in limba romana si va dati cu parera despre oameni care au facut ceva in viata asta, nu au ales sa stea sa carcoteasca sub pseudominul de ANONIM.
Pe sistemul, la placinte inainte la razboi inapoi. :)))

Reply

Pai fata de povestea cu piromanii ( Pirlea propitar la “Jaratic” amator de arme de foc ) bucatarul asta e complct anost. va rog sa mentineti un nivel stabil de tensiune ca sa avem in continuare placere .

Reply

    Poate e doar o aparenta, nu vezi ce profil si postura ninja are si omul asta…?

    GB

    Reply

      NINJA (!!??) ARE YOU KIDING ME ?
      Nu are rost sa continui cu comentarile…..
      Continuati cu articole despre restaurante in Bucuresti, eu sint o fosta bucuresteanca care la tmpumul meu mergeam mult la restaurante si pagina ta e pentru mine un indreptar penru proxma data cind o sa fiu la Bucuresti (oras de bastina) cu prieteni sau clienti . E o pagina simpatica si cumva o simt pa limba mea care a cam disparut in ultimul timp din scumpa mea Romania

      Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


five + 3 =