St. Patrick Irish Pub (Centrul Vechi)

Vizualizari 8.614 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Irlandeza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 24 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Strada Smardan 23-25, BUCURESTI


021.313.03.36 sau 0755.11.00.08

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

St. Patrick reda atmosfera plina de viata din pub-urile irlandeze in aceasta combinatie datorita clientelei si serviciilor, fiind o comunitate pentru cei care ne frecventeaza si o experienta placuta pentru cei care vin pentru prima data.

Pe scurt35024

St. Patrick Irish Pub din Centrul Vechi e unul dintre multele, dintre zecile sau chiar sutele de restaurante destul de banale din zona, din punctul de vedere al mancarii. Sigur, putini se duc in Centrul Istoric pentru mancare buna sau foarte buna, asa ca nu e nicio surpriza aici. Vorbind doar despre nota pe care am pus-o la mancare, norocul lor - daca mi se permite sa spun asta - este ca trebuie sa-i compar cu alte restaurante irlandeze; or, se stie, bucataria irlandeza e destul de primitiva, asa ca mancarea de la St. Patrick Irish Pub oricum nu ar fi putut sa fie cu mult mai buna decat am gasit-o noi. Daca ar fi trebuit sa facem comparatia cu un restaurant frantuzesc sau italian, de pilda, nota ar fi fost mult mai mica. In rest, atmosfera e ca la toate celelalte, preturile la fel, doar serviciul un pic mai bun decat la vecini. (GB)

Localizare St. Patrick Irish Pub (Centrul Vechi)

Strada Smardan 23-25, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine × 9 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,