Old City Lipscani Beer Garden (inchis)

Vizualizari 18.635 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Aug-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 12 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Lipscani 45, BUCURESTI


021.315.45.58, 0729.377.774

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt38585

Old City, subtitrata si ca Lipscani Beer Garden, e una dintre cafenelele-restaurant serioase din Centrul Vechi al Bucurestiului. E destul de mare, are o gradina destul de placuta in spate, desi au inghesuit cam mult mesele acolo; au si o pivnita-subsol imensa, unde spun ca e un fel de club in care daca ai vrea sa faci ceva pe care sa nu-l vada sau sa-l auda nimeni, oricat ai zbiera, ai putea face. Meniul e lung, cu de toate. Totusi, mancarea de la Old City e rezonabila, se poate merge acolo fara grija. Si serviciul e bun, au cativa chelneri natural-surazatori si amabili. Preturile sunt si ele normale. Old City Lipscani Beer Garden e, deci, una dintre cafenelele-restaurant din Centrul Vechi in care puteti merge la sigur. (GB)

Localizare Old City Lipscani Beer Garden (inchis)

Lipscani 45, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Merg cu prietenii miercuri seara in Old City.
Cand mi-am comandat bautura am uitat sa comand si alunele care in meniu costau 5lei – 50gr, asa ca m-am dus la bar. La bar aceleasi alune din meniu costau 15 lei iar cand le-am zis ca in meniu scrie ca sunt 5lei au inceput sa se balbaie zicandu-mi ca nu au schimbat pretul.
Faze tipice de pietari. Nu mai trec pe acolo, mai ales ca in seara aia am descoperit alte locuri cu mult mai bun simt in ceea ce priveste muzica si mai ales staff-ul.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 5 = fiveTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,