Restaurant Red Angus Steakhouse (N. Caranfil) (inchis)

Vizualizari 42.638 Vizualizari 
Comentarii 52 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Americana
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 165 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt51422

E un bistrou frantuzesc in locul lui, Le Grenier a Pain.

------------------------

Restaurant Red Angus Steakhouse din Nicolae Caranfil e unul dintre rarele lucruri bine facute pe piata gastronomica bucuresteana, o afacere serioasa si pe termen lung, deschisa si cu totul la vedere. E fratele mai mic (ca varsta) al Red Angus-ului din Centrul Istoric, insa il va intrece pe acesta, fara indoiala, fiind mult mai bine facut - si de amenajare vorbesc acum, pentru ca mancarea, adica produsele si retetele sunt identice la ambele restaurante. Noul Red Angus Steakhouse ocupa o bucata din parterului unei cladiri de birouri de pe Nicolae Caranfil, foarte aproape de Diet Center, incepand din decembrie 2011. Locul e foarte bine amenajat, dupa cum am spus, fara economie, dupa toate standardele moderne: e foarte luminos, cu pereti in intregime de sticla pe doua laturi ale cladirii, o sala foarte mare, deschisa, cu mese bine distantate, totul nou acolo, bine decorat, iti da o senzatie de bunastare si de confort occidental.

Meniul e cel asteptat la un steakhouse: vita americana certificata (a doua cea mai buna din lume), aceeasi pe care o au si cei de la JW Steakhouse - si, din cate stiu eu, acestia doi sunt singurii din Bucuresti care o pun in farfuriile clientilor. Marele avantaj al celor de la Red Angus Steakhouse (si cel din Centrul Istoric, si cel din Nicolae Caranfil) e certificarea carnii, care te asigura ca vei gasi mereu exact aceeasi calitate a carnii, calitate si constanta pe care o pot garanta foarte, foarte putine restaurante din Bucuresti. Mai au si cateva feluri cu porc, pui si fructe de mare, insa acolo nu cred ca ies in evidenta fata de alte restaurante mari ale capitalei.

Serviciul e bun, cei de la Red Angus Steakhouse iti explica bine despre ce e vorba, pentru ca putini bucuresteni stiu, vita a intrat de putina vreme in preferintele bucurestenilor, si sunt inca foarte putini cei care au ajuns sa aprecieze mai mult o vita buna decat un gratar de porc. Preturile sunt rezonabile, ceva mai mici decat la Osho, insa la o calitate (la vita, cel putin) mai buna, mi se pare mie. Nu e de mirare ca inca din prima saptamana de la deschidere au destui clienti - corporatisti instariti de la numeroasele firme din jur, la pranz, si unii care au inceoput sa vina deja cu masina pana la Red Angus, semn ca s-au prins repede despre ce e vorba.

Asadar, Red Angus Steakhouse din Nicolae Caranfil e unul dintre restaurantele mari ale Bucurestiului si unul dintre putinele steakhouse adevarate. Mergeti acolo pentru vita, fara indoiala, insa puteti sa va duceti si pentru coastele de porc sau pentru alte cateva lucruri. Au si vinuri bune, asa ca mergeti la sigur, face toti banii pe care ii veti lasa acolo. (GB)

Localizare Restaurant Red Angus Steakhouse (N. Caranfil) (inchis)

Nicolae Caranfil 87, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




acest restaurant a foat inchis din septembrie 2013. in decurs de 1 an si jumatate cat a fost deschis,nu cred ca l-am vazut vreodata plin, doar 2 ,3 clienti. inseamna ca afacerea cu carne de vita nu prinde la romani. eu trec zilnic prin zona si sunt foarte amuzat de noile magazine si restaurante. in general limita maxima a unui asemenea stabiliment este de 1 an jumatate. halal investitori care nu au habar, doar baga banii in nimic.

Reply

Un restaurant frumos decorat, serviciile eficiente si prompte, preturi mai mult decat acceptabile.

Reply

din pacate nu se poate numi restaurant numiti-l cum vreti dar nu restaurant,intr-un restaurant se fac servicii nu se pune stcla pe masa,farfuria si serveste-te cumetre,iar clasificarea este exagerata,din punct de vedere al calitatii si profesionalismul bucatarilor

Reply

am auzit de el si am zis sa-i facem o vizita am fost foarte dezamagiti de servire de insistenta ospatarului de a n-e aduce ce are mai scump
pe motiv ca are targhet(in viata mea nu am auzit aberatia asta intr-un restaurant)ca asa ai spun sefii smd.Oricum nu este nici pe departe ce vor ei sa fie ocoliti-l,habar nu au cum trebuie tratat clientuleste diferenta mare intre a recomanda ceva si a insista sa iei ce vor ei(daca dadeau moca luam ce-mi dadeau ei)oricum ospatarii nu au nici o vina asta ar trebui sa vada capetele seci din conducere

Reply

Nu exista red angus ci numai black angus cauta prin internet cea mai buna carne este de la creekstone farms …in germania pe locul trei dupa kode si wagyu…

Reply

Incercati la Plachutta in Viena o friptura de vita nu pseudo in Bucuresti 😉

Reply

Informatii interesante despre George Butunoiu, cel viteaz, care primeste 1000 Euro pt. o cronica pozitiva http://www.simplybucharest.ro/?p=7643

Reply

I went there with igh hopes for good burgers – and I went out dissapointed. The meat was dry, even though it was medium done. I could taste more parsley than meat and the bun dominated everything. All in all, I will give them one more chance with steaks another time, but no more burgers from Red Angus for me…

Reply

am trecut de zeci de ori pe langa el mergand la Quattro Stagioni. M-ati facut curiosi sa testez muschiul de vita de la ei…weekendul acesta, sper

Reply

eu am mancat..este delicioasa. Ma bucur ca avem in Buc. 😉

Reply

nu am ajuns inca in SUA sa vad cum este facuta acolo carnea de vita, insa aici, la red angus, clar am mancat cele mai bune fripturi de vita din Romania. Felicitari!

Reply

Am fost la un pranz deosebit de placut. Cred ca discretia ospatarilor si mancarea foarte buna au fost ingredientele unei intalniri fructuoase. Meniul zilei i-a satisfacut pe toti cei care am mancat. Carnea de vita a fost preparata excelent, pacat ca nu am putut sa beau si un pahar cu vin, pentru ca eram cu masina. Un plus pentru un espresso ristretto, foarte bun, cum rar il gasesti in restaurantele bucurestene.
Cred ca o sa mai revin. Si pretul pentru un astfel de meniu de pranz este chiar foarte bun.

Reply
Anca Balinisteanu July 25, 2012 at 5:56 pm

eu am fost la redAngus intr o zi in care tineam post:) ciudat,dar acolo am intrat :) Dar s au descurcat!! Am mancat o supa crema de brocoli excelenta,la felul doi cartof copt cu mai multe legume..delicios :)!!! Ramanand cu gandul la carnita din poze,m am scu sotul intr o seara si am mancat si specialitatea casei!!! Am fost foarte multumiti,inclusiv sotul meu care e f pretentios :)! succes in cont.!!!

Reply

Dupa parerea mea , celor de la Red Angus li s-au intamplat toate lucrurile rele care se puteau intampla cat timp am fost pe la ei. Am fost cu sotia in ideea de a face un repetir unui Black Angus excelent servit in alta parte acum doua saptamani. Cum am intrat, am fost intampinati de un sef de sala scortos, dar totusi amabil.

Eroarea 1 – pe masa noastra aterizeaza o Coca Cola necomandata. Spunem ospataritei ca daca tot a adus-o, sa o lase, ca este ok oricum. Trecem apoi la comandat . Nevasta-mea merge pe o salata Angus, iar eu ma orientez wpre vedeta meniului – un antricot care arata excelent in poza.

Mancarea a venit suspect de repede – cam 15 minute, ceea ce spune multe despre modul in care bucatarul respecta reteta. Este stiut faptul ca pentru un steak medium rare, acesta va avea nevoie de cateva minute pe fiecare parte, deci nu ar dura mult. Ceea ce nu stie sau nu a facut bucatarul, a fost sa nu respecte ‘tehnologia’ care spune ca dupa ce a fost scos din frigider, steakul trebuie sa se odihneasca in stare cruda timp de 1 ora. Diferenta de gust intre respectarea si nerespectarea acestei tehnologii este de la cer la pamant. Parerea mea a fost fie ca a aruncat pe gratar carnea direct din frigider, fie ca , mai rau, a decongelat-o atunci, pentru ca nu pot spune ca era rea, dar era departe rau de ceea ce ar fi trebuit sa fie. Deci, nota 6 spre 7 pentru friptura. Am avut si mai rele .

Totodata, sunt de parere ca nici carnea nu a fost foarte bine aleasa, avand multe zgarciuri si fiind cam atoasa, ceea ce este nepermis la un astfel de restaurant.

Am mancat cam jumatate din friptura cand se intampla ceva cu adevarat de nepermis. De pe strada intra (noi eram in restaurant, nu pe terasa ) o femeie de etnie defavorizata tinand in brate un copil de probabil 2 saptamani care in 2 timpi si 3 miscsri traverseaza restaurantul ia un pahar de pe o masa si se duce la masa unor straini care luau pranzul langa noi si le cere apa. Aia nu i-au dat si a venit la masa noastra sa ceara apa. Noi terminaseram bauturile, nu mai aveam nimic asa ca a cerut de mancare. Acum….o fi fost ea tiganca, sau cersetoare sau cum vreti, dar in lumea asta , o mama cu un copil de doua saptamani nu ar trebui sa fie pusa in postura de a cersi mancare sau apa ci ar trebui sa beneficieze de o bruma de asistenta sociala. Asa ca i-am facut semn sa ia friptura mea, ceea ce a si facut si apoi s-a mai servit cu ceva paine de pe masa si a plecat.

Ca sa fim foarte clari – toata compasiunea pentru situatia femeii cu copilul, dar aici criticam restaurantul, pentru ca un restaurant care se vrea cu pretentii, trebuie sa asigure securitatea mesenilor, mai ales tinand cont de faptul ca mare parte a celor care vin la Red Angus sunt straini si ei nefiind obisnuiti cu conationalii nostri vor fi puternic zdruncinati de un astfel de comportament.

In fine, imediat dupa acest episod am cerut nota cu gandul de a servi desertul in alta parte. Am platit, nu am lasat mai nimic extra, nu cred ca neaparat din cauza evenimentului ci probabil mai mult din cauza neglijentei prepararii signature dish-ului sau probabil a fost o chestie cumulata.

Dupa ce m-am plimbat vreo 20-30 de minute prin Centrul Vechi, intorcandu-ma spre masina, m-am intalnit cu ospatarul care ne servise, care spunea ca pe noi ne cauta de atata timp, ca sa ne dea banii inapoi ( desi ii incasase ulterior evenimentului) , ca data viitoare va fi mancarea gratis, etc. . Ma gandesc ca a luat ceva mustruluiala de la patron, ca altfel nu-mi explic de ce initial sa incasezi banii de la cineva care evident ca nu avea cum fi multumit de masa avuta pentru ca apoi sa-l cauti 20-30 de minute pentru a-i da banii inapoi…in tot cazul, a fost un gest de asumare a vinei, ceea ce este de toata lauda. Bravo. In fond oricine poate avea un asemenea ghinion, ce sa-i faci. Am refuzat politicos si banii inapoi si invitatia pe alta data.

Despre mancare, v-am spus parerea. Am baut o limonada care avea dupa parerea mea ceva urme de Hellas ceea ce nu e frumos. Conducerea restaurantului ar trebui sa inteleaga ca se adreseaza unui public cumva educat care stie sa faca diferenta intre “the real deal ” si “wanna be”. Valabil pentru mancare si pentru bautura.

Despre preturi, ce sa va spun… Friptura pe care am impartit-o frateste cu cersetoarea costa 150lei, salata sotiei cam 30 lei. Mult, putin, decideti voi. Sunt preturi mai mari tocmai pentru aceste steaks care ar trebui mai
bine pregatite. Restul mancarurilor nu mi s-au parut asa scumpe. Una peste alta daca era doar o masa slaba, nu as fi avut ce povesti, dar fiind una cu peripetii, o sa-mi aduc aminte de ea.

Reply

Este aberant ca acest fast food de provincie sa fie in top 5 restaurante din Bucuresti.

Am comandat o friptura de vita mediu spre in sange si am primit un bocanc. Well done fusese cu vreo 5 minute inainte sa ia bucata aia de carne de pe gratar. Cartoful copt a fost oribil, ceva vechi, sfaramicios si cu un gust de cantina.

Este ultima oara cand mai iau de bun un review de pe restograf.

Reply

PURE SNOBBERY. Incercti sa dati note dupa dispozitaia si inteligenta voastra. Nu spun ca nu aveti cunostinte in materie de gastronoie, dar SNOBISMUL de pe acest site ma lasa rece.

Reply

    Pai cum altfel am putea da notele decat dupa dispozitia si dupa inteligenta noastra? Asta am si scris ca facem, am zis foarte clar ca nu sunt evaluari “tehnice”, de profesionisti, ci doar de consumatori avizati. Cat despre legatura dintre asta si snobism, eu nu m-am prins pana acum…

    GB

    Reply

      Avizati de catre cine?

      Reply

      In primul rand daca va exprimati parerea faceti-o din punct de vedere NEUTRU si nu pentru ca va suna patronul sau cam asa ceva, si poate va mai cade si dumneavoastra ceva la afacerea asta. Parerea dumneavoastra de expert GOOGLE indobitoceste marea masa de consumatori care sunt indoctrinati de pareri cumparate ca ale dumneavoastra.
      Va doresc numai bine in afacera dumneavoastra si lasati adevaratul consumator sa vorbeasca si nu pe marele GB sau persoana cumparat de catre patroni pentru pareri de ciocolata pentru a ridica numarul vanzarilor.

      Reply

Mancare buna si super serviciu. Multumesc.

Reply
Funny Burger Family February 4, 2012 at 1:43 am

PS: pt Dl Valentin si Dna manca-i-as Guritza!Speram ca daca s-au suparat asa tare pentru papica de la Vitzelushul Rosu, macar s-au frecat bine avand in vedere ca au si platit bona. Spre binele micutzului abandonat acasa cu bona, evitati sa-l hranitzi cu burgeri pina la 18 yo.
Salutari din La Gouargue, Cote d’Azur, Monaco, France…où le bœuf est toujours tendre!

Reply

    Ne bucuram ca review-ul nostru v-a inveselit si a generat o forma de comunicare cu partenera dvs, aceasta fiind cheia unei relatii. Intelegem ca acum va este mai greu cu cersetoria si furturile din magazinele din Franta, de cand cu criza asta, ceea ce va aloca niste timp sa studiati review-urile online ale restaurantelor din Romania. Nu va faceti griji pt prietenii dvs de la Red Angus, sunt multi care, necitind recenziile noastre, isi vor face rezervare ca sa savureze frisca la tub care este, dupa cum stim cu totii, este si fresh si light. Apreciem ingrijorarea dvs asupra siluetei si modului in care ne petrecem timpul liber, totusi va sugeram sa lasati spatiul liber pentru cei care chiar iau cina in oras la Red Angus si prin urmare au argumente pro sau contra asupra calitatii meniului.

    Reply

      hai ma vali ma, chiar nu vrei un parfum de lqa portbagaj? vrei sa ma deprimi, sa strici piata? zi ma, sa mori tu ca ai fost in america! sau ai trecut granitza naspa pe la mehico citi? esti deja tovarasu meu, asa ca in singura ta sapt de concediu anu asta hai la mandea pe Coasta sa facem impreuna un review la niste Guritze adevarate cu carnea tare si las-o pe intzepata acasa. te-ai prins ha? nu fi bulangiu sa nu vi! Bradere, la vie est dure et les femmes sont des putes..

      Reply

Am asteptat cam 6 luni sa vina o bona sa stea cu copilul, ca sa petrecem o seara in oras. Bazat strict pe review-ul d-lui Butunoiu, am ales Red Angus. Dezamagitor, portii mici si scumpe. Guacamole – un inceput promitator. Pe urma, Surf & Turf: 3 “jumbo” shrimp care sunt jumbo pana le indepartezi cochilia si gasesti inauntru niste minicreveti rasfierti, pana au devenit pastosi si o bucatica de muschi cat o palmuta de copil, buna ce-i drept. Sotul meu a servit un hamburger, pe care l-a declarat cel mai prost pe care l-a mancat vreodata (si a mancat ceva hamburgeri la viata lui).Si in special: feriti-va de desertul ‘fresh&light': 3 biscuiti dulcegi lipiti de o crema facuta cel mai probabil din prafuri, totul cu un ornament generos din frisca de la tub. Singurul lucru fresh din desert au fost cele cateva farame de kiwi, ca de la capsuni, sa fie proaspete in ianuarie, nu putem avea asa pretentii. Servirea: lenta, dar amabila. Nota de plata: n-are rost sa va mai spun ca am fi mancat cu banii astia mult mai bine in multe alte parti. In concluzie: nu recomand acest restaurant si nu ne vom mai intoarce acolo vreodata.

Reply

    Fripturile servite pe farfuria clientului indeplinesc intocmai gramajele mentionate in meniu. Surf&Turf-ul contine 150 gr de muschi de vita, care, din cauza structurii sale pare ingust dar este inalt. In ceea ce priveste crevetii, acestia sunt preparati la comanda. Hamburger-ul este unul dintre cele mai vandute produse ale noastre in special pentru masa de pranz. Feedback-ul clientilor care il comanda este unul bun, atat d.p.d.v. al calitatii cat si al timpului de preparare. Suntem deasemenea constienti ca nu toate gusturile sunt la fel si de aceea as aprecia daca imi puteti da mai multe detalii cu privire la ce anume nu a fost pe gustul sotului dvs.

    Reply

      Domnule Panait, apreciez gestul dvs de a ne da un raspuns… vedeti dvs totusi de ce serviciile in Romania sunt praf si vor fi intotdeauna asa? pt ca nu sunteti capabili sa acceptati critici, nici intemeiate, nici gratuite… Cat despre ce a avut sotul meu de reprosat hamburgerului, o sa intre chiar el sa posteze.

      Reply

      Domnule Panait,

      Abordarea dumneavoastra e cel putin interesanta, insa o sa trec peste asta. Sa va spun ce nu a fost bun la hamburger:
      1. Medium se refera la gradul de patrundere pe gratar nu la temperatura la care e servit clientului. Cred ca ati inteles la ce ma refer, hamburgerul servit avea cel putin 5 minute de cand fusese luat de pe plita/gratar unde fusese lasat cel putin 3-5 minute mai mult decat trebuia. Nu era nimic “rosu” precum cu emfaza prezentati modurile de pregatire la inceputul meniului. Nu sunt pretentios la mancare, de altminteri asta e singurul motiv pentru care am mancat preparatul (si faptul ca-mi era foarte foame, evident).
      2. Trebuie sa va informez ca sosul barbeque NU este un ketchup, chiar daca este unul de marca. Cred ca la pretentiile pe care le aveti puteati importa pe langa carnea de vita si macar un Jack Daniel’s BBQ sauce (vine in vreo 5 modele, la vreo 7 USD o sticluta din aia de vreo 300ml) desi nu e cel mai extraordinar.
      3. Chifla hamburgerului nu se serveste rece. Ea se incalzeste, fie si la microunde daca nu pe plita. Nu comentez faptul ca in meniu scrie ca e prajita, nu mai are rost.
      4. De cartofi prajiti nu comentez nimic, erau niste cartofi obisnuiti de la punga si atat, la fel ca in multe alte locuri.
      5. Cat despre veggies nimic de comentat. Salata probabil chiar era preparata de cei de la Eisberg, oricum n-aveam mari asteptari de la ea. Rosiile erau atat de bune cat pot fi in aceasta perioada. Muraturile in schimb gustoase.
      6. Prajitura a fost singurul lucru cu adevarat gustos, dar cu o prajitura nu se face primavara.

      Acum nu vreau sa va pun la cheltuieli si sa va spun sa va trimiteti bucatarul la o sesiune de degustare pe 6th avenue intre 21st si 22nd sa vada ce e aia un hamburger (New York Burger se numesc si acolo am mancat probabil cei mai buni burgeri de pana acum) insa ar putea sa mearga la Paris, la un Irish pub (O’Sullivans, pe Bd Montmartre) si sa vada ca pana si irlandezii se pricep sa faca un burger asa cum trebuie. Scuze pentru frecventa cu care apare cuvantul burger, am asteptat cu nerabdare sa ajung la restaurantul dumneavoastra, exact pentru acest preparat, am sperat eu “american style”. Dezamagirea a fost pe masura asteptarilor.

      Va urez progrese in acest domeniu, poate vreodata in viata asta mai dau pe acolo si o sa aveti preparate mai bune.

      Acum ca sa ma adresez un pic creatorului acestui site, domnul meu, review-urile se fac obiectiv in ideea in care vreti sa va creati un capital de incredere. Daca Zagat facea review-uri precum Restograf acum erau in faliment. Noroc ca pot sa-si dea cu parerea si utilizatorii si sunt mult mai valoroase optiunile lor.

      Reply
        Funny Burger Family February 4, 2012 at 1:21 am

        Draga dle Valentin si minunata gospodina Guritza,
        Am citit review-urile pt rest Red Angus si mi-a facut placere sa descopar dragostea manifestata pt preparatul numit ‘burger’. din pura curiozitate, va rog sa atasati o foto tip pasaport intrucat m-am contrazis cu iubita mea in privinta kg detzinute pe cap de om si fetzisoarele bucalate care va intampina zambitoare/ bosumflate in functie de calitatea burgerului ingerat cu o seara inainte, bineinteles urmat de un desert copios.
        Sfatul meu, de final, este sa faceti miscare cel putin o jumatate de ora pe zi!

        Reply

        @Valentin, desi nu am avut ocazia sa merg la New York sau Paris sa degust cea mai buna carne de vita din lume, iti spun cu toata sinceritatea ca vita de la Red Angus este de departe una dintre cele mai bune din Bucuresti. Este frageda, moale si cu adevarat “medium rare”. Servirea este rapida, chelnerii sunt amabili si ambianta foarte placuta. In plus, preturile mi se par chiar mici in comparatie cu calitatea oferita.

        Reply

      Sg. Capsuna , pl. CAPSUNE . Folositi pluralul cum trebuie.eh mici rautati…..zic si eu

      Reply

      Ba Dragosica fara frica prinstisoru lu tati…Da-te draq cu carnea ta precongelata adusa din Italia. Domnilor carnea din aceasta carciuma vine dezghetata cu vaporu si apoi italienti de la INALCA o congeleaza. Ceea ce este total ilegal in UE.
      Dragos recunoaste ca ai o carciuma naspeta si de aia toti bucatarii si ospatarii tai nu stau mai mult de luna de zile!

      Reply

    Sg. Capsuna , pl. CAPSUNE . Folositi pluralul cum trebuie.eh mici rautati…..zic si eu .

    Reply
Cititor atent la detalii January 24, 2012 at 5:08 pm

“Nu-mi plac office building-urile si blocurile. Aveam nevoie de o terasa, sa fie un copac si flori”, spune George Butunoiu cand vorbeste de restaurantul pe care urmeaza sa il deschida.

Ei, totusi, acest restaurant, chiar daca e la parterul unei cladiri de birouri i-a placut. Si i-a dat 10!! la ambianta, chiar daca e in fapt o cantina corporatista. I-a dat 10 si la mancare… Prapastios! Si l-a premiat si pe patron (scuzati, restaurantul d-lui patron) cu un premiu special in decembrie la gala Restograf, asa, ca trebuia…; iar lucrurile facute de dl. Dragos Panait sunt printre putinele serioase din piata. Vezi si La Fondue, unde dl. Contant se speteste din greu sa-i ofere sprijin (ca e greu la inceput) pe la comentariile cititorilor. Curat murdar, coane Butunoiu :)!

Reply

    Vezi ca nu dau note al ambianta doar dupa ce imi place mie; si, apoi, ambianta nu inseamna doar amenajare si decoruri. Collage nu e deloc pe gustul meu, de pilda, si restaurantul meu va arata la capatul lumii fata de Collage; si fata de Prime sau de JW Steakhouse, de altfel, care tot 10 au primit la ambianta. La fel cu Neptunus, Market8 sau altele, despre care am scris explicit ca nu-s deloc pe gustul meu. Asa ca, daca tot esti atent la detalii, urmareste-le pana la capat.

    Reply
      Cititor atent la detalii January 25, 2012 at 11:34 am

      Pai hai sa vedem din punct de vedere MATEMATIC metodologia; citez: “Nota 10 la ambianta e acordata restaurantelor foarte bine amenajate, insa numai cu conditia ca atmosfera sa fie animata si placuta. Astfel, restaurante excelent amenajate nu primesc 10 daca sunt mai tot timpul goale.” Eu o traduc asa: conditia NECESARA dar nu suficienta ca un restaurant sa obtina nota 10 la ambianta este sa fie foarte bine amenajat. Folosind logica, acest restaurant este FOARTE BINE AMENAJAT si cu atmosfera animata si placuta; a primit 10.
      Cred ca am inteles, situatia e complexa: mie nu-mi place, e urat, e rece, fara personalitate, mi-ar fi placut sa aiba o terasa, un copac, dar hai sa le dau 10 pentru ca am auzit ca altora le place :). Si semnez GB, nu prietenii lui GB.
      George, sincer, din punctul meu de vedere ma opresc aici cu comentariile. Nu vreau sa fac procese de intentie, chiar daca am avut comentarii mai acide care sper sa nu fi deranjat foarte tare. Mi-am spus doar parerea. Trebuia poate sa ma rezum doar la impresiile mele, pentru ca am fost acolo: muschi de vita bun ca si calitate a carnii dar pregatit prost (i-am semnalat ospatarului sa transmita la bucatarie ca zonele arse de la grill il fac amar); nu pot nici macar in gluma sa compar acest restaurant ca si manncare cu JW Steakhouse. Ca si ambianta, in sambata in care am fost eu la pranz mai era o masa de 6 persoane si una de 2 persoane cu un copil in carucior, deci fara pic de atmosfera, iar despre amenajare mi-am spus opinia. Am avut parte de un ospatar incepator (care insa isi dadea toata silinta, nu puteai sa nu ii ierti stangaciile). Notele mele sunt 8 la mancare, 8 la ambianta si 9 la servicii.

      Reply

    Si inca ceva: notele la mancare sunt date si trebuie considerate IN CADRUL BUCATARIEI RESPECTIVE! Or, la bucatarie americana, nu stiu cine are mancare (carne, adica, pentru ca altceva nu prea e in bucataria asta a lor) mai buna decat Red Angus. Asa ca mai gandeste-te…

    Reply

      Draga Butunoiu, in primul rand ar trebui sa accepti critice, mai ales ca e meseria ta (sau cel putin asa te lauzi). Daca note la mancare sunt date in cadrul bucatarie americana de ce ocupa pozitia 4 in classament general, mai ales cand spui tu ca au carne si atat. A devenit bucataria americana asa de renumita sau este un alt motiv in spate la nota 10. Nu vreu sa arunc cuvintele urute,dar incep sa ma gandesc ca situl asta nu mai are nimic de serios.

      Reply

        Pentru ca alta metoda de a face un clasament GENERAL (cu toate bucatariile amestecate) nu cred ca exista – cel putin noi nu am gasit o metoda mai buna. Intr-adevar, restaurantele din bucatariile sarace (rudimentare, cum e cea americana) sunt avantajate. Daca ai vreo idee despre cum s-ar putea face altfel un astfel de top, te rog sa ne scrii. Merci! GB

        Reply

Am incercat cotletele de berbecut si au fost delicioase. Bineinteles ca nu m-am putut abtine nici de la souffle-ul de ciocolata :)

Reply

Foarte bun serviciul si antricotul.

Reply

Eu sunt clienta veche la ei, si de fiecare data am fost multumiti, singurul lucru pe care l-as imbunatatii este timpul in care aduc oasele cu maduva… Iubi al meu mereu le comanda, dar dureaza ceva…

Reply

Super salata Angus. Dupa arata porc si sarmale, am ales la fix. Serviciul ft bun, cum in putine restaurante gasesti. Recomand

Reply

Muschiul de vita de la ei este cea mai frageda carne pe care am inercat o vreodata!

Reply

ne omoara astia cu atata carne! unde intri, in orice restaurant, nu gasesti decat carne si iar carne si carne siiar carne – oameni degenerati~

Reply

E aceeasi carne ca la Marriott?

Reply

Vreau sa va recomand cu toata inima restaorantul Red Angus. Mi-am petrecut onomastica in acest local si toti prietenii mei au fost incantati de meniu si de serviciile celor de aici.

Reply

ma bucur ca au venit in partea aceasta a orasului, sunt mult mai aproape de noi acum
Am fost deja in locatia aceasta noua, si mi-a placut cum au pastrat aceleasi detalii de interior ca in Red Angus-ul din Centrul Istoric
Meniul am vazut ca are mici schimbari, dar in bine din fericire :)

Reply

Am petrecut o dupamasa superba de weekend cu familia la Red Angus, este dificil sa gasesti un local care sa iti ofere intimitate si spatiozitate in acelasi timp, asa cum am gasit aici. Este un loc pe care l-am recomandat tuturor prietenilor. Felicitari! Tineti-o tot asa!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight − = 7



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,