Restaurant 18 Lounge (City High)

Vizualizari 182.415 Vizualizari 
Comentarii 239 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 391 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

18Lounge se afla pe acoperisul City Gate South Tower, un loc cu geamuri de jur imprejur pentru o priveliste incantatoare asupra orasului, asupra lacului Herastrau si bulevardului Kiseleff. Fie ca va doriti sa veniti la cina sau pentru o bautura, sa aveti o intalnire cu clienti sau sa gazduiti un eveniment, casa noastra poate fi destinatia voastra.

Pe scurt36597

18 Lounge (cred ca isi mai spun si City High) e un restaurant deschis de in decembrie 2010 la ultimul etaj (18 - de aici si numele) al unuia dintre cele doua turnuri din Piata Presei Libere (City Gate - South Tower), de langa hotelul Pullman/ fost Sofitel (WTC). Vederea panoramica e impresionanta! 18 Lounge e, fara indoiala, restaurantul cu cea mai spectaculoasa priveliste din Bucuresti, mai ales ca peretii sunt facuti in intregime din sticla, sunt geamuri mari peste tot, pana la podea. Restaurantul e mare, e folosit si ca bar si club, in egala masura, si e foarte bine amenajat. Meniul e foarte scurt, asa cum si trebuie sa fie intr-un restaurant cu aspiratii de top. Nu e chiar "haute gastronomie", desi sunt cateva indicii care cauta sa sugereze asta. De fapt, nici nu cred ca vor sa se pozitioneze de chiar de la inceput acolo, desi sunt sigur ca vor incerca la un moment dat. Preturile sunt mici la 18 Lounge, semnificativ mai joase decat la alte restaurante cu care s-ar putea compara, insa nu cred ca vor ramane mult asa, o fi vreo strategie de lansare. Mancarea e destul de buna, sunt sigur ca nu au nimic ce ar putea fi lasat in farfurie pe motive de gust. Probabil ca au si cate ceva foarte bun si deosebit - desi nu am nimerit noi felurile acelea - pentru ca se vede ca bucatarul sef de la 18 Lounge stie despre ce e vorba. Restaurantul are ceva legaturi si cu cluburile The Embassy, o parte dintre patroni sunt proprietari si acolo. 18 Lounge e un loc ce trebuie vizitat, fara indoiala, chiar daca veniti din capatul celalalt al Bucurestiului. (GB)

Localizare Restaurant 18 Lounge (City High)

Piata Presei Libere, City Gate, South Tower, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




In afara de faptul ca se vede Bucurestiul foarte frumos, nimic deosebit. Mancarea foarte scumpa si chiar slaba calitativ. Am dat 500 RON si nu a fost nimic bun: friptura de vita argentiniana fara gust, orezul basmati fara gust, niciun sos la ele, desertul de toata jena (mousse-uri luate probabil de altundeva), fara gust, consistenta slaba calitativ. A! Paine prajita si unt- asta a fost o surpriza placuta. Practic atunci bani degeaba, dar poti sa admire orasul de la inaltime. Ospatarii chiar sunt “afectati”, in sensul ca stau de vorba intre ei minute in sir, in loc sa se preocupe de clienti. Intreaba fdaca totul e ok, iar cand e clar ca nu e spune “va iert de data asta”?! NU RECOMAND

Reply

pentru mine, locul perfect: mancare buna, muzica live, vedere rara, atmosfera… singura neplacere a fost ca desi rezervarea era la geam, masa era chiar langa un stalp, asa ca am cerut sa ne dea alta masa, sau macar sa o aseze cumva ca sa ne bucuram de priveliste. ne-au spus ca nu e posibil, asa ca am mutat-o noi cu 0.40 m si a fost ok. n-a mai comentat nimeni. de faza asta mi-am amintit doar fiindca am citit aici multe comentarii negative si am inceput sa ma gandesc cum de-am fost atat de norocoasa sa ascult jazz, sa mananc cel mai bun mouse de mascarpone din viata mea, sa ma simt extraordinar, sa stau 4 ore fara sa simt ca trece timpul sau sa ma ridice cineva de pe scaun, fara ca mancarea sa fie prea rece/ calda, prea scumpa, adusa prea tarziu, fara sa simt ca nu am intimitate, ca ospatarii sunt inganfati, etc…. Si fiindca totul era fara cusur m-am ganidt, m-am tot gandit, pana mi-am amintit de faza cu masa. un loc in care cu siguranta voi reveni. superb!

Reply

Presupun că modul în care este văzut și perceput un loc depinde preponderent de așteptările celui ce face evaluarea dar și de tipul său de personalitate. Există persoane „easy going” cărora le convine aproape orice, atâta vreme cât nu-s pocniți cu o tigaie în cap și dați pe ușă afară. Alții au pretenții. Acum… sincer… la meniu obligatoriu de 80 de lei dacă vrei o cafea (ceea ce sincer, mi se pare o mârlănie majoră – dacă chiar vrei să pui o consumație minimă, mai bune pui taxă la intrare) și eu aș fi avut pretenții. N-am fost acolo fiindcă am rău de înălțime, dar ținând cont de experiențele anterioare cu „gastronomia” românească, tind mai degrabă să dau credit celor ce se plâng decât celor ce îl laudă.

Reply

Dragilor acest renumit restaurant functioneaza bn datorita amplasarii sale in rest sunt pareri si pareri .

Reply

Am fost pentru prima data la acest restaurat. Am facut rezervarea pentru o masa la geam, privelistea este superba. Am servit piept de rata invelit in bacon pe piure de telina, orez cu seminte de pin,iar la desert cheesecake. Rata a fost extraordinar de buna si fragenda, baconul crocant iar desertul delicios! Chelnerii au fost amabili si foarte atenti. Recomand acest restaurant cu incredere.
Reply

Reply

Am facut o rezervare pe 17 feb pentru 24 feb 2 persoane la nefumatori cu priveliste .Mailuri tot tacamul confirmari .

Azi 24 feb . rezervarea era dar nu cu priveliste .Mailul in care eu ceream Masa cica“ s-a pierdut ..aahh sa vb cu tehnicu sa vedem “

Atitudine la telefon deranjanta . Am vb si cu o fata de la rezervari posibil neinteresata de subiect si cu managerul sau managera ca nu imi dau seama dupa voce.

Nu recomand

Reply

    Data viitoare trimiteți e-mailurile cu confirmare de primire. E simplu. Veți primi un e-mail în clipa când e deschis de destinatar. Astfel, nu vor mai putea să se plângă.

    Reply

doresc sa stiu daca aveti program special de 8 martie si daca da sa imi dati detalii: rezervare, pret in ce consta programul, meniu, orele etc
va multumesc

Reply

Domnu claudiu nu stiu cat esti tu umblat ,eu nu sunt baiat de bani gata poate tie taticul ti-a lasat ceva banii 😉 asa ca ciocu mic 😉 in legatura cu tipsul in europa in rare localuri se lasa tips si nu mai mult de 10 % dar hai sa fim realistii ala este jobul ospatarului nu trebuie sa ii platesc si lui mancarea dupa ce am achitat-o restaurantului 😉

Reply

Am fost total dezamagit. Am facut rezervarea si cand am ajuns la restaurant, mi se spune ca pot avea masa rezervata pentru o ora jumatate, maxim doua. Am acceptat aceasta situatie intrucat venisem mai mult pentru priveliste si urma sa plecam dupa ce mancam. Ni s-au adus meniurile, am comandat (crochete de orez si ciuperci, tartar de somon si ravioli cu piept de rata) si apoi am asteptat cam 30 de minute mancarea. Crochetele cu tartarul au fost ok, in schimb pastele au fost groaznice – doar ce le-am gustat. Privind la ceas, am observat ca deja trecuse o ora si 10 minute, asa ca am hotarat sa renuntam la desert si sa mergem in alta parte sa ne continuam seara. Cerem nota (158 de lei) si avand in vedere situatia penibila cu rezervarea (ca nu puteam sa stam mai mult de o ora jumate, cu toate ca la telefon nu se specificase acest lucru) si apoi faptul ca nu am putut practic nici macar sa mananc pastele, am hotarat sa platim 160 de lei. La plecare, in asteptarea liftului, ospatarul foarte revoltat i-a spus sefei de sala, in gura mare: “Asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata… 2 lei bacsis?” si arunca ceva spre ea – nota sau chiar banii aceia. Am ramas socati, nu am mai auzit niciodata asa ceva si nu era primul restaurant cu preturi piperate la care am fost si nici nu credeam ca e posibila o asemenea situatie intr-un local cu pretentii. Nu o sa mai revenim niciodata aici si ne pare rau ca nu am avut inspiratia sa luam numele chelnerului respectiv pentru a-i face o reclamatie. De asemenea, regret ca nu am citit celelalte recenzii in care se mai specificase aceasta problema cu ospatarii si aroganta lor.

Reply

Am facut rezervare la nefumatori, cu vedere panoramica. Ajuns la fata locului am avut surpriza neplacuta sa constat ca din cele 2 locuri doar unul singur avea vedere asa cum am solicitat. Bineinteles, am incercat sa schimb locurile, insa chelnerul mi-a raspuns sec ca nu se poate,(desi in tot restaurantul erau maxim 3 perechi la mese). De asemenea, mi-a spus ca nu e responsabilitatea lor ca vizibilitatea sa fie pentru ambele locuri. Am fost dezamagit de felurile de mancare. Foarte scumpe si alegeri putine. Am observat la masa de alaturi ca scaunele aveau picioarele deteriorate si tapiteria era destul de urat uzata. Am fost dezamagit si nu voi mai vizita niciodata acest local.

Reply

Aseară am fost in acest local. Am fost invitați toți colegii (22) persoane….la ziua de nastere a sefului nostru.Fiind noua in oras, am cam căutat pe internet despre acest restaurant.Sincer, citind parerile voastre, cunoscînd experientele voastre am avut ceva ezitări in a mai merge. Am rămas placut impresionată de acest local….mâncarea fiind foarte buna…..si acest lucru il spun in numele a 22 de persoane. Recomand acest local….

Reply

    Mihaela,

    Ce ai scris tu acolo nu reprezinta o recenzie.
    Nu inteleg de ce te-ai mai obosit sa scrii.
    Nu a adus niciun plus de valoare pentru un cititor. Ce ati mancat, baut…etc. Ai fost incantata pentru ca a facut boss-ul cinste, dar daca plateai tu?

    Reply

Ieri, de Sf.Maria am fost la restaurantul cu pricina mai mult la insistentele prietenei mele. Isi dorea ceva deosebit de ziua ei asa ca n-am stat prea mult pe ganduri. Mentionez ca nu mergem foarte des in restaurante fitoase, dar stim ce inseamna o mancare buna. Am citit cateva mesaje si nu-mi vine sa cred ca am vazut atatea comentarii foarte bune si documentate(informatii reale). Intr-adevar restaurantul are ca si punct forte locatia.(sa zic aici nota 8/9) La capitolul servire 7/8 pentru ca initial am cerut o masa la fereastra si nu s-a putut. Apoi s-a eliberat o masa si ne-am gandit sa-i spunem chelnerului, dar am zis sa nu-l mai incurcam cu mutatul obiectelor. Surpriza a venit cand chelnerul trebuia sa treaca cu o masa pe rotite pe langa masa noastra si nu prea avea loc. Asadar vazand problema ne-a poftit sa ne mutat ca sa-si faca treaba pentru alti clienti. not ok! Practic l-am intrebat eu din priviri daca vrea sa ne mutam si ne-am dus direct la masa de langa fereastra…Asa cu a mai scris si altcineva noi am servit piept de rata invelit in bacon pe piure de telina, cotlete de berbecut cu branza greceasca. La capitolul mancare sunt undeva la nota 6, hai maxim 7 avand in vedere plateing-ul. La nota 6 am ajuns astfel: cotlete de berbecut nota 5( am zis mai bine facute, dar au venit in sange; carnea plina de zgarciuri-4 din 5 erau cu zgarciuri, foarte putin sos la ele; gustul carnii parea bun, dar zgarciurile stricau toata placerea…complicat! In schimb rata cred ca a fost mai buna, nota 7, am gustat un pic si bacon-ul parea cam ciudat la gust. Facand o medie mancarea este cam de nota 6. Pe langa bauturi am comandat si o apa plata la 0,5, dar chelnerul a fost binevoitor si ne-a luat sticla dupa ce ne-a pus in pahare. Mai era 1/3 apa in sticla. Ca si concluzie: mancarea arata bine in farfurii dar este proasta, preturile nejustificat de mari, atmosfera ok(de la priveliste). Desert nu am luat, am asteptat cam jumatate de ora pentru mancare. Restaurantul este ok doar daca vrei sa bei ceva si sa admiri privlistea, dar nu sa inviti pe cineva la masa… Bafta!

Reply

Mancare proasta, foarte scump, priveliste overrated. Este mai mult brandul. Serviciul OK.

Reply

Locatia buna cu priveliste fin asupra orasului si cam atat.Pretentii foarte mari compartiv cu serviciile oferite clientilor.Despre mancare ,cu mare ingaduinta se poate spune ca este “mancabila” Se vede lipsa de maestrie a celor din bucatarie : mancarea servita la temperatura nepotrivita,carnea nu este gatita conform retetei (cruda),legumele prea fierte,sosurile gatite aproximativ(ca la cantina) cat despre desert,hmmm,prajituri cu creme de varsta tutankamonica,adica vechi. Ospatarii impertinenti cu priviri lacome dupa bacsis.
Sa nu mai spun despre faptul ca au postaci ce scriu articole foarte convenabile despre acest local. Pe scurt : scump si prost!
Dar voi incercati,de ce nu ?

Reply

Am fost acum o luna la aniversarea socrului si concluzia mea (vorbesc si in calitate de fost picol, chelner si sef de restaurant) suna asa:
-Atmosfera, locatia si bucataria sunt la un nivel ridicat, n-am ce sa reprosez.
-In schimb nu pot spune la fel despre chelneri. In afara de cunoasterea meniului si amabilitate, rolul unui chelner este sa fie cat mai discret si sa fie atent la ceea ce se intampla pe masa nu la masa.
-M-au deranjat urmatoarele lucruri:
Mie-mi place sa consult meniul mai intai, daca am intrebari, le pun, nu sa mi se bage pe gat obsesiv produse scumpe, de regula care nu erau in meniu; de cateva ori s-a bagat in discutia noastra total aiurea doar sa para baiat bun; dupa ce ni s-a adus felul principal ne-au intrebat 2 chelneri diferiti, plus seful de sala, daca totul e ok si daca mai vrem ceva ceea ce mi se pare exagerat;
Cel mai enervant a fost cand am achitat nota, chiar daca am lasat 10 % dintr-o nota finala destul de mare, am fost intrebati “Nu v-a placut deservirea ?”. Si cu asta am spus tot.

Reply

    chiar imi pare rau ptr tine robert,,este pacat ,pentru ca daca nu te bagau in seama deloc,,spuneai altceva,,si daca sunt preturile scumpe de ce teai mai dus ca sa te dai mare in fata cui,, rusine sa va fie ,,nu va convine ceva ,luati masa acasa si dativba tips singuri,,si ca sa iti mai zic,,ceva,,nu se mai da 10 % tips,,cine da 10% inseamna ca nu ia placut ,,se da 15% din nota tips,,mai iesiti in lume,,si nu va mai plangeti ca sunt scumpe

    Reply

      De ce în tara noastră se face totul pentru tips? De unde regula asta cu 10-15-20%?și ne mai miram de ce toată lumea cere…de ce toată lumea nu ne baga în seama decât.atunci când le dai tips…pentru ca asa ii învățăm.nici cei de la rebu nu îți mai iau tot gunoiul pana nu le dai șpagă.
      Ca na…asa merge tara asta…vrei sa îți fac treaba buna?baga mana în buzunar…

      Reply

      Trebuie că a lovit tare aproape de țintă de te-ai umflat așa de tare. :)) Specia ospătarilor e una din cele mai păcătoase din România. Trebuie să recunosc, în general din țările latine. Am întâlnig același gen de „maniere” și în Franța, Italia, Spania. Nu și în UK, Irlanda sau Germania. Bacșiș și-atât. În rest… jegu’ cât cuprinde, ba te mai trezești cu câte un inteligent care vine de-afară de la țigară, direct la tine și-ți trage un damf de tutun în vreme ce se-apleacă chipurile să te-ntrebe dacă ești mulțumit.

      Reply

      Mai Claudiu cel umblat..tu ori esti ospatar…dupa cum scrii cred ca mai degraba shaormar :))
      P.S. Imi cer scuze celor ce chiar practica meseria de shaormar…nu am vrut sa ii jignesc

      Reply

14februarie la 18 lounge
zi frumosa in bucuresti,ne am plimbat prin parc si parca nu vrem sa ne intoarcem acasa si decidem sa bem o cafea la 18 lounge,ora 15..sigur nu este aglomerat
la intrare te intamina o fata dragut imbrcata cu parul buclat care te intreaba de rezvare…noi nu am avut..si in acel moment consulta caietul de rezervari ne gaseste o masa si ne spune de oferta de Valentine’s day: un meniu de 500ron sau de 80 ron obligatoriu daca vrei sa bei o cafea la inaltime..hmm ok ..eu nu sarbatoresc nimic..pot sa beau o cafea..??doar cu conditia de a alege acest meniu…nu suntem zgarciti,nu plecam si aleg meniu de 80ron care ne oferea cate un desert…altul fata ce cele din meniul zilnic care era max20 lei.
ast jum de ora sa ne ia comanda…alte 20min sa vina un desert uscat care se dadea a fi unul din marile restaurante frantuzesti si cate o cafea
in timp ce ast sa fim bagati in seama am asistat la numeroase scene cu clienti care dornici de a bea linistiti o cafea sa confruntau cu oferta restaurantului si alegeau sa plece..
intr un final dupa o ora suntem serviti cu minunatele deserturi uscate pe care am platit 80ron, desert pe care la alimentara le gasesti sub denumirea de cremsnit si cartof grecesc.
final nota plata 100 ron…
rusine 18lounge…

Reply

Am fost pentru prima data la acest restaurat la o cina aniversara cu iubitul meu.Am facut rezervarea cu cateva ore inainte online si am primit imediat confirmarea pe e-mail.Am ajuns la ora stabilita si aveam pregatita la geam o masa precum cerusem. Am servit piept de rata invelit in bacon pe piure de telina, cotlete de berbecut cu branza greceasca,orez cu seminte de pin,iar la desert cheesecake cu cirese. Ca bautura vin Roze si vin alb si apa. Rata a fost extraordinar de dulce si fragenda, baconul in care era invelita rata era crocant iar plateing-ul superb.Eu nu sunt fana berbecut dar iubitului meu i-au placut foarte mult.Desertul delicios! Recomand cu incredere daca doriti o cina romantica cu o priveliste care iti taie raspiratia si mancare pe masura. 10+

Reply
CRISTINA APOSTOL April 24, 2014 at 10:43 am

De 2 ani de cand lucrez in zona mananc la pranz la 18.mancarea este diversificata si foarte buna.inainte era bufet cu autoservire, era o nebunie pana reuseai sa stai la masa..acum in schimb esti servit si e muuult mai bine. cat despre personal,cei vechi sunt profi.sunt vreo 3 ospatari pe care ii stiu dintotdeauna si fac o super treaba. de fiecare data sunt zambitori si atenti cu noi.la toate astea se adauga privelistea, te uiti peste Herastrau pana departe… si te relaxezi. Super 18!

Reply

Am auzit foarte multe comentarii despre acest restaurat pro/contra, si avand in plan de multa vreme sa ajung aici impreuna cu familia (mai mult pentru priveliste) am decis sa facem o rezervare in speranta de a petrece o seara intr-un local select mai ales ca aveam si invitati straini pe care vroiam sa-i surprind cu ceva special si de bun gust. Spre uimirea mea am reusit sa prindem o masa la nefumatori langa geam cum ne-am dorit chiar daca am facut rezervarea in aceasi zi. Mancarea destul de buna in comparatie cu alte restaurante “high class” iar ce vreau sa subliniez este ca am avut parte de o seara mult mai placuta decat ma asteptam, lucru la care a contribuit si baiatul care ne-a servit foarte amabil si cu bun simt mai ales ca stia sa explice meniul in 2 limbi straine vorbite fuent fapt ce dupa parerea mea denota cat de atenta este conducerea localului in selectia de personal si cum sunt instruiti. Am primit si atentii din partea lor cu ocazia zilei de 8 martie cu toate ca am facut rezervarea in 9. Nu stiu ce intentii au cei care au adus feedback negativ despre local dar noi am avut parte de o experienta placuta

Reply

Privelistea este impresionanta, trebuie sa recunosc ca mi s-a intamplat de cateva ori sa absentez de la conversatie pentru ca eram pierdut in a analiza peisajul.

Restaurantul in sine este amenajat excelent, serviciul e bun si atent, in schimb mancarea a fost o dezamagire. Arata foarte bine in farfurie, combinatiile par indraznete dar din pacate gustul si textura sunt foarte departe. Spre exemplu, cand iei ceva invelit in bacon te astepti la o textura crocanta, in nici un caz la ceva moale si fiert, mai ales cand e vorba de piept de rata!

Cu siguranta am sa revin, e locul ideal pentru un cocktail, dar nu as invita pe cineva la masa acolo.

Reply

    Din punctul meu de vedere, este cel mai bun restaurant din Bucuresti. Calitate excelenta, atmosfera mai mult decat placuta, zero fite de Dorobanti. Pur si simplu, bun gust. Pentru Andrei, pieptul de rata se serveste rose :) este normal ca nu a fost crocant cum iti doreai.

    Reply

    Sunt de acord cu Andrei. Aceeasi impresia am avut-o si eu. Am incercat 5 feluri diferite de mancare si nimic nu sarea de nota 7/10. Desertul, tort de morcovi, e sincer mai bine facut la Starbucks. Da, la Starbucks, unde macar contine si crema traditionala de branza si unt ;).

    Reply

Am fost si noi pentru prima data in acest restaurant si pot spune ca este unul dintre restaurantele in care m-am simtit cel mai bine. Pe langa atmosfera, care oricum este excelenta, mancarea mi s-a parut foarte buna (cel putin felurile comandate de noi) si vinul la fel. Personalul a fost atent si amabil, si nu ne-am simtit ca sub lupa, sau ignorati cum se poate intampla uneori.
N-am avut genul de experiente neplacute mentionate in alte comentarii si din cate am observat toata lumea se simtea bine

Reply

In primul rand vreau sa precizez ca nu am nici o legatura de vreo alta natura cu acest local, afara de faptul ca am fost acolo in urma cu 2 zile pentru o cina aniversara cu sotia mea. Ma bucur ca am avut inspiratia sa nu ma iau dupa comentariile total neadevarate din punctul meu de vedere ale multora de pe aici. Nu stiu ce interese au cei care au scris comment-uri negative pe acest blog dar eu am ales totusi sa vad cu ochii mei. Sincer am fost bucuros sa vad ca nu este nimic adevarat. Am petrecut o seara absolut agreabila cu o atmosfera placuta. Pot sa va spun ca servirea a fost impecabila iar preparatele o incantare pentru ochi si pentru papile. Privelistea este magnifica si serviciile ireprosabile. Totul este foarte curat cat despre ospatari acestia nu sunt nicidecum aroganti ci doar pastreaza o anumita atitudine mai formala fata de clienti si sunt foarte promti si serviabili. Recomand acest loc tuturor care vor sa petreaca niste momente deosebite si ca sfat : mergeti si vedeti cu ochii vostri si o sa vedeti ca marea majoritate a commenturilor la adresa restaurantului sunt total nefondate si mincinoase. Multumesc 18 lounge pentru o seara perfecta si va asigur ca voi reveni cu drag.
Ps: deserturile sunt minunate!!!

Reply

    Nu va suparati ,poate avem sisteme de valori diferite, dar ce ati mancat? Desrtul a fost de toate jena (2 feluri de mousse). Dati va rog detalii, ca daca mancarea a fost “buna” nu ne ahuta la nimic. Multumesc. vasile

    Reply

mese inghesuite. nu conteaza pentru cate persoane rezervi masa, obligat mai suporti niste straini aproape lipiti de tine.
n-ai pic de intimitate. ospatarii inganfati de parca iti fac pe putin un serviciu ca te servesc.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 × = nine



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,