Restaurant 18 Lounge (City High)

Vizualizari 191.504 Vizualizari 
Comentarii 252 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 391 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

18Lounge se afla pe acoperisul City Gate South Tower, un loc cu geamuri de jur imprejur pentru o priveliste incantatoare asupra orasului, asupra lacului Herastrau si bulevardului Kiseleff. Fie ca va doriti sa veniti la cina sau pentru o bautura, sa aveti o intalnire cu clienti sau sa gazduiti un eveniment, casa noastra poate fi destinatia voastra.

Pe scurt36597

18 Lounge (cred ca isi mai spun si City High) e un restaurant deschis de in decembrie 2010 la ultimul etaj (18 - de aici si numele) al unuia dintre cele doua turnuri din Piata Presei Libere (City Gate - South Tower), de langa hotelul Pullman/ fost Sofitel (WTC). Vederea panoramica e impresionanta! 18 Lounge e, fara indoiala, restaurantul cu cea mai spectaculoasa priveliste din Bucuresti, mai ales ca peretii sunt facuti in intregime din sticla, sunt geamuri mari peste tot, pana la podea. Restaurantul e mare, e folosit si ca bar si club, in egala masura, si e foarte bine amenajat. Meniul e foarte scurt, asa cum si trebuie sa fie intr-un restaurant cu aspiratii de top. Nu e chiar "haute gastronomie", desi sunt cateva indicii care cauta sa sugereze asta. De fapt, nici nu cred ca vor sa se pozitioneze de chiar de la inceput acolo, desi sunt sigur ca vor incerca la un moment dat. Preturile sunt mici la 18 Lounge, semnificativ mai joase decat la alte restaurante cu care s-ar putea compara, insa nu cred ca vor ramane mult asa, o fi vreo strategie de lansare. Mancarea e destul de buna, sunt sigur ca nu au nimic ce ar putea fi lasat in farfurie pe motive de gust. Probabil ca au si cate ceva foarte bun si deosebit - desi nu am nimerit noi felurile acelea - pentru ca se vede ca bucatarul sef de la 18 Lounge stie despre ce e vorba. Restaurantul are ceva legaturi si cu cluburile The Embassy, o parte dintre patroni sunt proprietari si acolo. 18 Lounge e un loc ce trebuie vizitat, fara indoiala, chiar daca veniti din capatul celalalt al Bucurestiului. (GB)

Localizare Restaurant 18 Lounge (City High)

Piata Presei Libere, City Gate, South Tower, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Alt restaurant aiurea.Am stat 5 min pana sa vina cineva sa imi aduca bautura,plus ca mancarea a venit foarte tarziu.am asteptat 27 de min.pozitiv-privelistea,negativ-srviciul foarte slab,paharul murdar si mancarea oribila.Doar seful de sala este ok.

Reply

Mancarea este foarte buna, personalul amabil si preturile rezonabile. Recomand !

Reply

inceput de seara perfect ,rezervare promta ,mancarea buna la gust ,preturile ok avand in vedere ca au fost comandate scoici muschi argentinian si creveti insa sfirsitul serii a fost dezamagitor .dupa citeva ore ne-am umplut de bube si la ora asta suntem sub tratament cu pastile pentru intoxicatia care am luat-o de la lounge 18 .Asa ca pe viitor va recomand sa va ganditi bine unde serviti masa pentru a nu pati la fel

Reply

Bai frate, ciudati si diferiti mai suntem !!!
Eu am intrat aici intamplator, pentru ca vreau sa organizez o petrecere de firma in aceasta locatie si am ramas socat … Unora le place si sigur vor reveni, altora le-a displacut profund si sigur nu vor mai veni . La motivele invocate de cei din urma am multe de comentat, dar nu voi intra in polemica .
Asa cum spunea cineva insa, locul e foarte ok raport calitate / cantitate / produse / servire / locatie / pret .
Iar celor carora “le pute” tot, le pot spune ca am avut ocazia sa merg si in alte localuri din reteaua Embassy si credeti-ma, 18 Lounge e un loc unde clientii sunt respectati si primesc ceea ce solicita, iar daca stiu sa se poarte respectuos si sa zambeasca atunci cand dau comanda, sau solicita ceva ospatarului, pot avea surprize placute la sfarsit, ca domnisoara care a primit desertul din partea casei . 😉
Eu imi scot sotia in fiecare an, intr-o zi anume la acest restaurant, inca de cand s-a deschis si va spun sincer ca nu am avut nimic sa le reprosez . Da, s-a intamplat sa nu-mi poata rezerva masa la geam, sau in partea din dreapta intrarii in acelasi timp cu noi sa fie un grup mai galagios care rezervase tot spatiul respectiv, s-a intamplat ca un produs din rata pe care acum nu-l mai au in meniu sa fie prea sarat, dar am chemat-o pe domnisoara care ne servea, i-am explicat care e problema si in 15 minute mi-a fost adus preparatul refacut chiar de bucatarul sef care si-a cerut si scuze (oare cati va intrebati acum, sau sunteti chiar siguri ca in acel preparat a scuipat toata lumea din bucatarie !!!), etc. Se pot intampla si astfel de evenimente atunci cand decizi sa iei masa in oras, dar daca te duci intr-o locatie cu alte asteptari decat ceea reprezinta locatia respectiva, nu e vina lor … Iar mie nu mi s-a intamplat niciodata sa simt ca cineva din personal miroase a transpiratie . Si va rog sa ma credeti ca am oroare de astfel de situatii, iar la 18 am fost de mai multe ori, nu numai in deja celebra iesire anuala(pentru mine)alaturi de sotia mea !!! Iar toaleta domnilor, pentru ca numai pe ea am vizitat-o, a fost mereu impecabila .
So :
– sfatul meu pentru cei care au fost si nu vor sa revina : mergeti in alta parte ; e ca la TV – nu va place postul schimbati-l, dar nu aruncati cu pietre ca voua plac filmele de actiune si va uitati pe mezzo !
– sfatul meu pentru cei care au fost si vor reveni : nu am ce sa le spun, stiu ei mai bine ce le place si ce nu .
– sfatul meu pentru cei care inca nu au fost, dar vor sa mearga si citesc aceste randuri : daca aveti timp, mergeti odata numai pentru un pahar de orice si spionati . Cu siguranta va veti da seama daca vreti sa reveniti, sau sa comndati ceva ! 😉

Reply

Eu am fost aseara. Sincer, totul a fost perfect. S-au tinut de cuvant si am avut o masa la geam, desi era plin localul. Personal amabil. Mancarea foarte buna. Si preturile pentru ceea ce primesti sunt in regula :). Asa, ca nu stiu cum v-ati simtit voi, dar mie mi-a placut.

Reply

    Mda,esti prieten cu patronul.Cand ai timp mergem intr0ul local frumos si iti platesc eu consumatia,sa vezi ce inseamna mancare si serviciu,pregatirea si servirea preparatului in fata clientului,daca tu ai fost doar la Mc Donalds si la etajul 18 ca nu merita sa-i zic altfel te inteleg.

    Reply

Petarda de restaurant,cum naiba toti taraniiiiii parveneti ajung sa fie patroni de restaurante.Absolut penibil acest restaurant,incepand din momentul in care iesi din lift pana la plecare.Mancare absolut sub orice critica,personalul cu nasul pe sus,in special seful de sala.Mancarea parca este plastic,fara pic de gust,savoare,arome.Sa va fie rusine.NOTA -10 pt TOT.

Reply

Absolut oribil!

Reply

In ciuda comentariilor negative (in marea lor majoritate ),parerea unanima a grupului nostru format din 6 colegi a fost, este si speram sa ramina EXCELENTA !!!!! Pentru ca ne vom intoarce cu siguranta ! Tin sa precizez ca am petrecut un bussiness dinner cosmopolit ,atit prin meniul selectat , cit si prin prezenta unor colegi straini ( Franta ) . Totul a fost minunat, de la respectarea doleantelor noastre legate de aranjamentul mesei ,de pozitia acesteia, langa geam ….Iar mancarea , FABULOASA !!!! S-au comandat aperitive si main course-uri diferite , tocmai pentru a testa gustul a cit mai multor feluri.Servirea super discreta , profesionista.Prezenta sommelierei a adaugat o pata placuta de culoare experientei noastre .Atmosfera placuta , baie OK ( te astepti sa servesti desertul in ea ??!!!!!! ).Ca o concluzie a grupului nostru , repet , generala : cea mai buna mancare , cel mai rafinat gust si surpriza : bucatarul este roman ( chiar am intrebat ospatarita ) .iar preturile, rezonabile prin raport cu experienta avuta (locatie ,bautaura si mai ales gust ) . Un amanunt deloc de neglijat in peisajul restaurantelor din Bucuresti , in sensul ca nu-l intalnesti destul de des : desertul ne-a fost oferit din partea casei , 2 platouri imense de branzeturi frantuzesti cu fructe !!!!!Le voila ! Se poate si in Romania ! Va multumim inca o data si, noi cei care am sarbatorit masa de Craciun in Noiembrie , va uram mult succes si sa continuati pe aceeasi linie a excelentei in bucatarie si servicii ! Sarbatori fericite din partea grupului vesel din 13 Noiembrie !!! Remember us ? :))

Reply

O tepara leta ilie si o mahalagioaica!! Numai pe legume are de plata la furnizori sute de milioane!! Numai cu sc smileyfruits are un proces pe rol de 36000 roni. Si multi altii….

Reply

vroiam sa fac o rezervare la acest restaurant sa ies cu prietena mea(este ziua ei) dar m-am razgandit, multumesc tuturor celor ce au postat.

Reply

Am mers la 18 la cina, sambata seara. In ceea ce priveste personalul, acesta a datdovada de multa amabilitate; cand am facut rezervare, mi s-a spus ca nu este masa libera langa fereastra, dar cand am ajuns ne-am putut aseza langa fereastra, unde am dorit si am avut o vedere superba. Meniul este putin restrictiv, are putine sortimente dupa parerea mea. Am servit desertul cu avocado, care mi s-a parut putin gretos si prea dulce. Un minus al restaurantului este toaleta, care este f mica. Per total am avut parte de o cina deosebita cu o servire multumitoare. Recomand locul daca vreti sa impresionati pe cineva care nu a mai venit aici inainte.

Reply

Buna,am observat toate comentariile pana in momentul de fata..sincer mie imi place locatia este amplasata extraordinar insa intradevar serviciile lasa de dorit…oamenii nu sunt calificati dupa parerea mea..personalul strica tot..daca s-ar schimba angajatii totul ar fi perfect!!

Reply

Restaurant de cacat{scuze pt limbajul folosit}si servirea foartea proasta.In viata mea nu am gustat mancare asa de proasta,fara gust.Am sa fac plangere ca o meritati din plin,sper sa va luati amenda sau sa va inchida restaurantul asta de cacat.Toaleta foarte murdara si ospatarul mirosea a transpiratie exact ca seful de sala.Imposibil asa ceva,doamne suntem in 2013 si inca se pot trai experiente foarte neplacute in restaurante pozitionate in locatii foarte bune.Rusineeeeeeeee.

Reply

Tocmai ce am venit de la restaurantul 18, sunteti liberi sa cititi comentariile asa cum am facut si eu, dar mi-am zis ca pana nu vad/aud/gust/miros/ating nu ma las convins. In seara asta am petrecut ziua de nastere a sotiei mele. Am inceput prin a face rezervare la numarul de telefon afisat pe site, rezervarea s-a facut undeva pe la ora 16 pentru ora 20:00. Oamenii foarte ok, mai ales cand i-am sunat si le-am zis ca intarziem jumatate de ora. Cand am ajuns acolo localul era plin (deci nu duc lipsa de clienti) masa noastra de 2 persoane de la geam era acolo ne astepta. Totul a fost ok, mancarea buna, limonada buna (se plangea cineva aici ca limonada a fost naspa) servirea buna, toaleta ce-i drept cam ingusta, dar curata, parfumata, aranjata (si de asta se plangea cineva). Restaurantul este suuuper, privelistea nici nu mai zic. La un moment dat am intrebat ospatarul daca nu cumva au si terasa ca am vrea sa iesim sa luam o gura de aer si sa ne bucuram de putina liniste, mi-a recomandat sa iau legatura cu seful de sala deoarece terasa este inchisa dar cu siguranta el ne va deschide. Si asa a si fost, tipul foarte ok, chiar am schimbat si cateva glume pana am ajuns la terasa. Nota de plata pentru limonada, frappe, apa plata si 2 gustari felul 2 a fost undeva la 120 ron, ceea ce nu este mult tinand cont ca eu am avut ceva cu fructe de mare iar sotia pui umplut cu trufe si alte mirodenii. Nu va indemn sa mergeti, dar va spun ca este un loc unde eu m-am simtit bine si cu siguranta voi reveni.

Reply

Buan seara, nu mi-a placut mancarea, dar nici bautura.Am comandat somon cu piure de mango si inca ceva, si o limonada cu capsune.Piure-ul de mango era aproape gretos, as fi zis ca e un desert, nu se potrivea absolut deloc cu pestele.Limonada nu cred ca avea capsune, ci doar un sirop extrem de dulce si colorat.N-am putut sa beau, a trebuit sa diluez cu apa plata.Chelnerii aveau un aer de superioritate demn de regina Marii Britanii.Am avut o masa la geam unde aerul conditionat vajaia pe la urechile noastre.Am rugat chelnerul sa mai reduca din intensitate, dar mi s-a raspuns nepoliticos.”Nu cred ca se poate”.Chelnerita care ne-a servit aprope ca mi-a smuls farfuria dintre brate, chiar daca pozitia tacamurilor mele nu indica finalizarea mesei.Toaleta era murdara si absurd de mica.Si la mall gasesti toalete mai aerisite si igienizate.Referitor la rezervarea, cu greu am reusit sa obtin o masa la ferestra.Desi am sunat cu 1 sau chiar 3 sapt inainte, mi se spunea ca nu se poate rezerva o masa la geam.Penibil.Nu m-a impresionat.Cu siguranta NU VOI REVENI, ba chiar voi oferi feedback negativ tuturor cunoscutilor.E pacat, am vizitat locul cu un mare interes si entuziasm.Va multumesc.

Reply

Buna seara,

Am fost azi pentru a servi masa cu sotul si am fost FOARTE multumita de tot. Ospatarii foarte draguti, mancarea senzationala, intr-un cuvant totul a fost excelent. Recomandat cu caldura acest local.

Reply

Doamna Laura va multumim pentru parerea dvs, dar din pacate si eu am fost saptamana trecuta acolo si nu va pot confirma cele spuse.
Mancarea chiar este veche si serviciile chiar sunt foarte proaste.

Dac citeam mai devreme comentariile clientilor de aici , chiar nu ajungeam in acest local ( mult spus resto).

Deci va rugam stimati patroni nu va mai puneti angajatii, cum ar Laura I, sa lase comentarii pozitive.
Lumea deja stie cine sunteti si ce faceti voi acolo.
E doar o chestiune de timp pana cand veti primi o amenda costisitoare sau oprirea functionarii.

Cele bune.

Constantin

Reply

In plus la cele scrise anterior trebuie sa adaug ceva ce am uitat sa scriu si anume faptul unul dintre motivele pentru care am revenit a fost calitatea mancarii. Dintre cele 8 persoane de la masa cel putin 4 am luat exact acelasi lucru ca si data trecuta cand am fost incantati de ceea ce am mancat (muschi de vita argentinian, cotlete de berbecut si niste antreuri minunate). Nici acum nu le-am gasit vreun cusur.
Vom reveni cu siguranta atat pentru mancare cat si pentru serviciu.

Reply

Buna seara, in ciuda tuturor comentariilor ( as putea spune nefericite ) mi-am luat inima-n dinti si-am revenit ( asta dupa ce fusesem in aprilie cand mi-am aniversat ziua chiar acolo) sa aniversam ziua unui bun prieten caruia-i placuse foarte mult locatia si mancarea. Desi n-am mai calcat pe-acolo de aproape jumatate de an si, cum am spus si mai sus, in ciuda ultimelor comentarii lasate de alti clienti, doresc sa va marturisesc impresiile noastre pline de multumiri, toate incurajarile de a merge inainte si satisfactia unei seri ABSOLUT MINUNATE. Multumiri lui Ionut ( baiatul care ne-a servit, s-o tina tot asa, un tanar cu mult bun simt, extrem de amabil si zambitor ) si in special Roxanei ( sefa de sala, cea care la momentul acela, in aprilie ne-a servit, si pe care am revazut-o, si culmea, ne-a recunoscut si ea , care a fost promovata, ca si sefa de sala, _ bravo lor pentru alegere_, si felicitari pentru minunatul ei fel de a fi si de a comunica cu clientii ).
Cu regret pentru antevorbitorii mei, chiar trebuie neaparat sa va marturisesc faptul ca am avut o seara minunata, care n-a fost umbrita nici macar de un nor ( la propriu ) si desi ma speriasera comentariile postate in ultima perioada, ma bucur ca sotul meu a insistat sa revenim intr-un loc in care chiar ne-am simtit bine. Bravo si multumim

Reply

    Buna seara,
    multumim pentru mesaj, ne da incredere, in special pentru colegi ca Ionut, care arata ca nu trebuie sa fii “de meserie” pentru a reusi, ci doar sa-ti pese de munca ta, cu implicatiile ei si un pic de bun-simt. Ne dorim acestea pentru toata echipa si lucram ca intr-o buna zi sa ajungem si acolo.
    Multumim inca o data,
    cele bune,
    18

    Reply

Nu recomand sa mancati aici. Mancarea lasa de dorit. Cel mult se poate bea ceva atunci cand nu se fumeaza prea mult…ca altfel nici bautura nu mai poti sa o bei. Nu merge foarte bine ventilatia. Ar trebui reclamati la ANPC.

Reply

    Buna seara,
    multumim pentru mesaj, daca ne veti mai vizita, noi ne dorim, va rugam sa rezervati masa la nefumatori. Pentru mancare, ne puteti spune preparatul? Ne-ar ajuta foarte mult.
    Multumim anticipat,
    cele bune,
    18

    Reply

Buna ziua.Vina ii apartine patronului,cel care face angajarile,sincer eu am fost la un interviu,nu am fost sa mananc,patronul este plin de figuri si INTELIGENTA,are impresia ca le stie pe toate in domeniu cand in realitate nu stie nimic.Next time poate faceti curatenie in biroul ala unde am dat interviul,am spus birou,scuze magazie ca asa arata si respectati si progamul de interviu mister FIGURI.Am sa trec sa va las o agenda,asa se procedeaza la un interviu{iti notezi ce trebuie in agenda nu pe cv}.Esti zero omule.

Reply

    Oau interesant comentariu Ionut,din pacate conducerea de la acest restaurant lasa de dorit,iar angajatii sunt innebuniti de un asa zis manager care crede ca le stie pe toate dar este slab pregatit si punctand tin sa te anunt Ionut ca nici macar nu este de meserie.Si sa lucrezi pe 500 de lei in 2013 si sa te lauzi ca restaurantul iti ofera un loc de munca extraordinar si faci spaga multa ,dar pe langa tu muncesti ca un sclav 16 ore pe zi.

    Reply

    Buna seara,
    multumesc pentru sfaturi si pentru agenda in caz ca mi-o daruiti, va ajuta cu siguranta.
    Spor in toate,
    Daniel Avadanei

    Reply

Mancarea este groaznica. Un restaurant neingrijit. Pacat de priveliste si locatie. Nu ma mai duc niciodata si nu recomand aceasta teapa nimanui.

Reply

    Buna seara,
    multumim pentru vizita si ne pare rau ca nu am fost pe placul Dvs; ne-ar ajuta foarte mult daca ne-ati spune ce ati mancat si ce a fost neingrijit, am corecta mai repede si poate, in viitor, va vom fi pe plac nu doar cu locatia si privelistea.
    Multumim anticipat pentru raspuns,
    cele bune,
    18

    Reply

Salutare, si eu am mancat dar nu produse din carne doar salata. Mancarea a fost ok, un fel de la mama, mai industriala, de cantina asa. Dar mi-au adus berea calda si sticla umeda, ca si cum vezi ce rece este…probabil ca au bagat-o un pic la congelator. Serviciile execrabile, chelnerii se cred toti patroni. Singura mai draguta a fost plasatoarea la mese, dar saraca nu poate sa stearga cu buretele lipsa de bun simt al colegilor. Nu mai vin niciodata. Astept resto de pe sky tower de la 137 de metri.

Reply

    Buna seara,
    multumim pentru mesaj si ne cerem scuze pentru berea calda. Legat de atitudine, muncim impreuna, chelneri si patroni, pentru a ne corecta din execrabil in civilizat si pentru a ne indrepta greselile, poate pe viitor, printr-o comunicare mai simpla: “Dati-mi o bere rece, nu calda” sau ” Vreau sa mi se schimbe chelnerul”. Avem incredere ca sefii de tura si patronii au acest bun simt, macar din pragmatism, castigandu-si banii din nota fiecarui client.
    Multumim inca o data,
    numai bine,
    18

    Reply

      incercam sa imi fac cat de cat o parere despre local citind mai multe comentarii (intentionam sa va vizitez in viitorul apropiat) si trebuie sa precizez ca nu imi place sa postez comentarii. totusi nu pot sa nu va consider niste amatori si sa nu remarc lipsa celui mai elementar simt al decentei. intr-o tara in care o majoritate coplesitoare a persoanelor isi doresc sa le fie servita berea rece, voi inca o aveti calda si o udati la robinet ca sa para rece??? impresii de locatie selecta, servicii de bodega din bolintin! iar faptul ca ii sugerati unui client ca a gresit pentru ca nu a cerut o bere rece de la inceput… este chiar lipsa de bun simt!
      degeaba tot solicitati detalii privind erorile comise, e clar ca sunt multe si pornesc chiar de la lucruri elementare

      Reply

        Buna seara,
        multumim pentru mesaj, ideea era de o normalitate a lucrurilor, anume ca prin doua vorbe sa primeasca produsul corect pentru banii platiti- nu sa ceara de la inceput berea rece, ci cand a vazut ca nu e rece sa ceara sa i se serveasca produsul corect; scuze pentru confuzia legata de mesaj.
        Numai bine,
        18

        Reply

Am mancat saptamana trecuta impreuna cu 3 prieteni. La doi dintre noi ni s-a facut rau, dupa dureri insuportabile de stomac si intestine am avut fecale pline de sange ca atunci cand ai hemoroizi. A fost groaznic ! Am facut reclamatie la ANPC, dar se pare ca sunt spaguiti deoarece nu au avut o atitudine prea convigaoare si au lasat sa se inteleaga ca rezolva ei…
In afara de priveliste, muzica este de toaleta de mall, fumul de tigara insuportabil, chelnerii mai au un pic si ai impresia ca te iau la bataie.

Nu recomand, e un restaurant cu tipic mandrie romaneasca ca doar sunt la et 18, dar cu prostie bolsevica.

I would not go there if I where you..

Reply

    Buna seara
    si multumim pentru mesajul detaliat, ajuta. Daca veti mai reveni totusi, ne-ar placea sa ne si cunoastem, considerati invitatia lansata. Doar sa ne precizati Bogdan Restograf 04.09, ne-ar face placere.
    Multumim inca o data,
    cele bune,
    18

    Reply

Nu se respecta rezervarile. De fiecare data cand si stabilesc o rezervare peste 1 zi sunt sunat inapoi si mi se spune ca defapt este o petrecere privata exact cand fac eu rezervarea. A naibii petrecere si miercuri si joi. Daca era weekend mai intelegeam. Sa va fie rusine. Veti pierde multi clienti din aceasta cauza. Am mai auzit ca si mancarea este veche. Sper sa dati faliment.

Reply

    Buna ziua
    si multumim de mesaj; ne cerem scuze pentru inconvenient, credem ca e o neintelegere la mijloc, din toamna lui 2011 nu mai luam evenimente doua zile la rand si, maxim 2 pe saptamana, tocmai pentru a nu bloca optiunile pe rezervari. Intuim ca e vorba de 12 Septembrie, Joi. 11 si 13 Septembrie sunt disponibile. Tinem cont de remarcile si de urarea de la final, ne incurajeaza sa ne facem treaba bine pentru a ne regasi si peste ani. Noi va invitam cu drag oricand.
    Multumim inca o data,
    numai bine,
    18

    Reply

      Pentru Restaurantul “18”

      Se spune/scrie “multumim PENTRU mesaj”, nu “de mesaj” :))

      Dincolo de exprimarea usor agramata si din care transpare putin mai multa autosuficienta a 18Lounge, citind comentariile tuturor clientilor pot sa va spun ca m-am convins a NU trece pe la restaurantul dvs. pentru a manca; poate, cel mult, o apa minerala si sa admir privelistea. :)

      Cand va veti schimba atitudinea fata de clienti, veti avea de castigat. A raspunde pe acest site sau oriunde fara a rezolva insa problemele reclamate este lipsa de pragmatism, nu numai de bun simt comercial.

      Reply

Am fost in acest restaurant,nu este in regula absolut deloc.Am facut plagere la OPC,astept sa vad ce se intimpla cu plangerea mea.Sa va fie rusine cu mancarea voastra veche,vreti doar sa faceti bani.

Reply

    Buna seara
    si multumim pentru mesaj, ne pare rau ca nu am oferit o experienta pe placul Dvs; pentru rusinea reprosata, nu avem o cale mai simpla de combatere decat a va invita sa ne cunoasteti, sub ce aspect doriti, noi va stam la dispozitie. Legat de bani, da, vrem sa avem o afacere profitabila, cu precizarea ca speram sa avem atata inteligenta incat sa stim ca profit cu mancare veche si sa iti propui “doar bani”, nu iti vor dezvolta afacerea in nicio tara cu oameni civilizati.
    Va multumim inca o data si speram sa raspundeti invitatiei noastre,
    cele bune,
    18

    Reply

Buna ziua, auzisem de acest restaurant de ceva vreme si eram curioasa sa incerc ceva nou. In ciuda comentariilor de rau pe baza mancarii si serviciilor, am fost pe data de 27 sa iau cina: privelistea foarte frumoasa,mancarea a fost ok (din punt de vedere al gustului), bautura a venit repede cc 10 min, ce m-a deranjat foarte tare a fost comportamentul si atitudinea unui angajat care presupun ca era sef de sala deoarece era imbracat in haine de vacanta. Acesta ne-a agasat cu tot felul de intrebari stupide, ranjete prefacute. Ar trebuii sa se ia masuri, deoarece este deranjant, iar eu personal nu as mai reveni doar din aceasta cauza.

Reply

    Buna ziua
    si multumim de mesaj, ne bucura ca v-au placut produsele; pentru acel angajat, fiind vorba de mine, imi cer scuze pentru haine, intrebari si ranjete, intentia nu a fost de a agasa si de prefacatorie, ci de a ma asigura ca va simtiti bine, lucru pe care-l fac cu toti clientii cu care interactionez; in cazul Dvs, nu mi-am dat seama ca deranjez; imi cer scuze din nou si va asigur de toata deschiderea mea pentru o viitoare cina fara acestea.
    Multumesc inca o data pentru mesaj,
    cele bune,
    Daniel Avadanei
    Asociat executiv

    Reply

Buna ziua,
M-ar interesa o rezervare pentru un botez pe data de 28 sept sau 5 oct.
Tin sa mentionez ca la botez vor participa cam 30-35 persoane.
Multumesc anticipat si astept raspuns.

Reply

Dupa ce am vazut comentarile aici chiar nu vroiam sa merg si rau faceam daca luam in considerare toate aceste comentarii rautacioase deoarce nu as fi avut parte de o cina atat de gustuoasa si frumoasa.am mai fost acum 2 ani si intr-adevar nu prea mi-a lasat o impresie prea buna personalul de atunci,insa am observat progrese in acest sens.nota 9/10 pentru mancare,servicii si ambianta

Reply

    Draga Mioara,probabil ca lucrezi in acest asa zis restaurant sau esti pritena cu patronul si ai zis sa dai o mana de ajutor cu un comentariu frumos.

    Reply

      Buna ziua
      si multumim pentru mesaj;
      facem cateva precizari care sa explice intrucatva ca avem decenta sa intelegem ca nicio afacere nu va creste prin forma fara fond si ca nimeni nu apreciaza reclama mai mult decat experienta avuta in locul respectiv; nu ne imbatam cu apa rece asa incat sa folosim, prin noi sau interpusi, aceste forumuri pentru a ne lauda cu ce nu avem si ca de fapt, un comentariu frumos fara acoperire, nu ne foloseste, ba din contra;
      Multumim inca o data pentru dialog si, daca nu va incurca, va invitam sa ne cunoastem, noua ne-ar face placere cu siguranta.
      Numai bine,
      18

      Reply

    Buna ziua
    si multumim pentru mesaj, ne bucura ca in cei doi ani am reusit sa imbunatatim cateva aspecte si ca v-ati simtit bine la noi. Si ne-ar placea sa ne scrieti si data viitoare, noi va invitam de pe acum.
    Multumim inca o data,
    cele bune,
    18

    Reply

Un restaurant care poate concura cu o carciuma de cartier.Denumirea de 18lounge este mult prea finuta si stilata pt macarea si serviciul prestat de aceasta locatie.Pe scurt daca sunteti in zona OCOLITI acest restaurant.Ospatari care te trateaza cu indiferenta,mancarea nici buna nici rea,undeva la mijloc,prea putin pt zona si locatia deosebita.O zi buna va doresc.

Reply

    Buna ziua
    si multumim de comentariu, ne-ar ajuta sa ne spuneti daca ati fost la pranz sau seara. Sunt declaratii diferite pe meniul de pranz, respectiv cina si de aceea va rugam sa ne spuneti cand ati fost la noi.
    Multumim inca o data,
    cele bune,
    18

    Reply
[email protected] August 21, 2013 at 8:53 am

    Buna seara,
    multumim pentru postare, este din 2011, la 3 luni de la deschidere, ne-am revazut primul meniu, multe amintiri si indreptari, multumim. Intre timp, credem noi, am adaptat farfuria la o cina corecta din punct de vedere nutritional, sper sa ne confirmati daca e asa sau nu. Legat de amanuntul picant cu liftul, cladirea foloseste marca Schindler, in cel mai urat scenariu posibil, anume ca cineva ajunge in camera tehnica lift si taie cablurile, liftul are un sistem de ancorare in peretii de beton care nu permite o cadere mai mare de 40 cm, asadar avem incredere ca vom folosi picantul doar pentru gust.
    Cu ganduri de bine,
    18

    Reply

UFFFF,mai bine mergeti la MC DONALDS,este mult mai buna macarea acolo,cum naiba se face ca nu sunteti in stare sa aveti un bucatar profesionist si o echipa de ospatari cool.Aveam de gand a imi fac ziua de nastere acolo,dar clar nuuuuu dupa experienta URATA.Bine ca am ascultat de un prieten,sa trec sa mananc si sa vad personalul inainte sa fac petrecere in 18 lounge.Doar numele a ramas de acest restaurant,mancare-nota-4,serviciu-nota-3.Dezamagit total.Nu recomand sub nici o forma acest restaurant.

Reply

Un restaurant foarte prost,mancare fara gust,parca este plastic.Incantata de priveliste ,din pacate cu atat am ramas dupa vizita in aceasta locatie.Ce sa mai zic de personalul care lucreaza acolo,ca sunt foarte indiferenti si reci,parca sunt condamnati la locul de munca.Pacat,locatia are potential foarte mare,din pacate eu nu o sa mai calc pe acolo.

Reply

    Buna seara
    si multumim pentru mesaj. Ne cerem scuze pentru experienta neplacuta si, daca nu e prea mult, ne-ar ajuta sa ne spuneti daca ati fost la pranz sau seara, eventual in ce data.
    Multumim de ajutor,
    18

    Reply

Nu stiu dc umflati acest restaurant,care nici macar nu arata ca un restaurant.cum sa pui servetele pe masa si tacamuri murdare,parca este o bodega de cartier.Ospataria bruneta trebuie sa invete sa zambeasca,este foarte plina de ea{dc oare?},a zambit doar cu seful de sala,mancarea este fara gust,un bufet obosit fara optiuni interesante,dupa ce am mancat la 30 de min durere de stomac de la vechiturile voastre.Cred ca o sa mai trec odata ca sa fac o planere patronului si poate si la OPC.

Reply

Un restaurant foarte prost.Am fost astazi si am servit un lunch mizerabil,serviciul este unul banal fara pic de zambet si interes din partea ospatarilor,plus ca personalul care lucreaza acolo au fiecare pantaloni diferiti,ospatarita bruneta pantaloni stramti de disco nu de restaurant de TOP.La intrare este unul plictisit care cred ca este sef de sala,cum iesi din lift vezi podeaua plina de urme de incaltari,probabil costa sa angajezi o femeie sa faca curatenie.Cu siguranta nu este un restaurant bun,doar banal.Singura chestie interesanta este etajul 18 si privelistea in rest zerooooooo.

Reply

    Buna seara
    si multumim pentru mesaj. Desi ne doare, ne invata si ne ajuta ca data viitoare, noi va invitam, sa aveti o experienta normala sau poate chiar de top. Nu ne-am propus stele Michelin, ci sa gasim un raport calitate/pret corect pentru ceea ce oferim, fapt ce nu scuza observatiile facute, pentru care va multumim inca o data si la care lucram sa se si schimbe.
    Cu ganduri de bine,
    18

    Reply

Buna ziua,
Puteti sa-mi spuneti, va rog, la ce nr. de telefon as putea sa fac o rezervare.
Multumesc.

Reply

    Buna ziua,
    multumim; numarul de telefon pentru rezervari este
    0040 733 501 401;
    deasemenea puteti rezerva si online pe sectiunea Rezervari de pe website.
    Multumim inca o data,
    cele bune,
    18

    Reply

Am fost la 18lounge pt prima data cu prietenul cu ocazia zilei noastre aniversare de un an . Ambientul este f frumos , si daca apuci sa prinzi o masa langa geam nu ti mai dezlipesti ochii de priveliste . Cat despre servire ,noua personal ne-a placut .bauturile au venit in 10 minute si mancarea in maxim 20 de cand am comandat-o .e normal sa nu ti vina in 5 minute pt ca totusi esti la un restaurant elegant ,cu bun gust iar meniul nu este unul de fast-food..dureaza ceva pana cand plaitingurile sunt ansamblate .si mancarea este foarte buna !ospatarii sunt f ok ,cel putin tipul care ne-a servit. si atmosfera e frumoasa ,au un playlist al lor foarte placut . se merita sa iei o cina acolo ! recomand

Reply

Buna ziua. Am si eu doar doua intrebari. Cam pe unde se intra in cladire ca sa pot ajunge la restaurant si a doua intrebare: se poate vizita pur simplu doar pentru 2 sucuri/prajituri (cu prietena) sau e un meniu minim? Multumesc :)

Reply

    Buna ziua, multumim de intrebari;
    pedestru, accesul se face prin receptia turn Sud, chiar in fata pasajului pietonal ce face legatura cu Parcul Herastrau;
    auto, accesul se face fie de pe Bvd Poligrafiei, ultimul drum de acces inaintea Pietei presei Libere sau, de pe Bvd Marasti, primul drum de acces la dreapta dupa ce ati iesit din PIata Presei Libere; portarul va va ghida catre parcarea noastra de la nivel -2, se urmeaza sagetile de orientare pana la locatie;
    legat de meniu minim, nu este o valoare minima.
    Multumim inca o data,
    cele bune
    18

    Reply

panorama frumoasa, amenajat cu gust, servicii bune, dar meniul limitat…5-7 feluri, punct

Reply

    Buna ziua,
    multumim pentru mesaj, intradevar, meniul poate parea limitat, Chef-ul nostru creeaza in fiecare sezon 15-20 preparate de baza, asa incat sa asigure fiecarui meniu conditiile de calitate si de timp de servire asumate. Pe meniul de toamna-iarna, partea de Aperitive va fi putin mai larga, poate reusim si in rest.
    Multumim inca o data,
    cele bune,
    18

    Reply

Un restaurant in care merita sa ieie o cina! O priveliste superba de primavara dublata de o mancare rafinata! Servirea foarte rapida si de buna calitate. Chiar am remarcat atentia ospatarilor in debarasare si servirea rapida a urmatorului fel. Probabil toate comentariile anterioare critice au fost de fapt extrem de folositoare pentru realizarea unor servicii la “inaltime”!

Reply

    Buna dimineata
    si multumim pentru cuvintele de apreciere, ne bucura; si ne dorim sa fie tot timpul asa; multumim si pentru comentariile critice, ne ajuta sa reglam scaparile; muncim sa fie cat mai putine.
    Numai bine,
    18

    Reply

Felicitari pentru atmosfera!
Ideea unui bufet la pranz cu suma fixa mi se pare foarte buna, tinand cont ca si preparatele sunt foarte bine pregatite(din nefericire ajung foarte rar in zona)iar eu unul nu support sa astept, asa este totul pus pe tava si in 20 de minute pot sa imi vad de treaba.
Doream sa va intreb daca bufetul suedez este pana vinery sau si sambata?

Reply

    Buna ziua
    si multumim pentru aprecieri, ne ajuta si felicitarile sa facem mai bine; acest meniu de pranz este disponibil de Luni pana Vineri, intre 12:00 si 16:00, in restul programului (inclusiv weekend), servim meniul a la carte; daca ajuta, il gasiti postat pe http://www.18lounge.ro/fb/category/list/1
    postarea se face la ora 18:00 cu meniul zilei urmatoare.
    Multumim inca o data,
    cele bune,
    18

    Reply

eu as vrea sa-mi sarbatoresc ziua de nastere acolo impreuna cu cativa prieteni. nu am mai fost si sunt curios in primul rand pentru locatia deosebita. dupa ce am citit comentariile celor care au fost acolo, imi e putin teama sa mai merg. as prefera un loc pe care-l cunosc deja si de care sunt sigur.
sper ca serviciile si calitatea mancarii sa se imbunatateasca si sa aveti parte de comentarii pozitive. e pacat de acea locatie…

Reply

    Buna ziua
    si multumim de ganduri; muncim pentru a se intampla servicii si produse de calitate, asa cum vedeti in comentarii (pentru care multumim din nou pentru ajutor), uneori nu o facem bine, motivele sunt mai putin importante; poate ne vom cunoaste la un moment dat si ne spuneti dupa aceea cum a fost.
    Cele bune,
    18Lounge

    Reply

Cam cat costa un meniu de botez la acest restaurant? Ma intereseaza o medie…vreau sa organizez acolo botezul fiului meu

Reply

Am fost la 18 Lounge in urma cu circa 2 luni. Nu comentez despre mincare sau bautura. Au fost okish. Ce a fost deranjant a fost atitudinea chelneritei, o pustoiaca cu un tatuaj gen puscarie pe mina. Figuri si comentarii printre buze mult prea des.

Reply

    Buna ziua
    si, in primul rand, ne cerem scuze pentru pricina creata si multumim pentru feedback, ajuta foarte mult; aveti dreptate legat de atitudinea fostei colege, intr-un final am decis sa oprim colaborarea. Vrem sa credem ca pe viitor vom fi mai atenti la colegii nostri si atitudinea lor.
    Multumim inca o data,
    18

    Reply

am fost si eu la renumitu restaurant si am avut o masa. Locatia e foarte ok doar ca serviciile sunt de kkt hai sa va spun si dc, pe mine ma servit o ospatarita care pur si simplu si-a batut joc de masa mea mi-a dat ce a vrut ea sa mananc mi-a dat un vin nespunandumi ce pret are, scrumiera era plina mereu kiar am mancat cu scrumiera plina la masa si foarte multe de baut la inceput am comandata si bautura a venit fix dupa 20 de minute si am vazut totusi ca au 3 sau patru barmanai mai pe scurt un restaurant umflat degeaba nu recomand

Reply

Eu nu stiu la care Embassy 18 Lounge ati fost voi, nu e deloc cum spuneti. Eu am fost la inceput de martie chiar pe 1 acolo cu niste amici si serviciile au fost chiar mai mult decat ok. Localul este foarte primitor, ar trebui ca si unii angajati sa se comporte ca atare, intr-adevar.

Dani daca nu cunosti ce tipuri de mancare se combina si cu ce, normal sa ti se faca rau. Nu e vina nimanui ca va duceti intr-un local de genul complet habarnisti si neplimbati prin locuri selecte ca sa cunoasteti niste lucruri.

Reply

    Aseara am fost si eu si am luat cina mancarea foarte gustouasa daca stii ceea ce sa comanzi dupa cum spuneai u nicu chiar am comandat fructe de mare si au avut un gust deosebit si pentru mine e primul din bucuresti la categoria asta.. si mai era tratoria don vito unde e de asemenea buna mancarea

    Reply

Am fost aseara si am luat cina impreuna cu niste prieteni,imediat dupa cina dupa 15 min prietenei mele i s-a facut rau a avut dureri de burta si voma.plus a doua zi cu toti am facut indigestie,cu totii am consumat creveti cu sos dulce si piept de pui cu creveti si sos gorgonzola nu recomand sa mancati acolo plus a fost mancarea fara pic de gust

Reply

Ospatari nesimtiti si plini de figuri,mai ca iti baga mana in buzunar dupa spaga,altfel te trateaza cu superioritate.Mancarea oribila!

Reply

    am patis si eu la fel am fost de 2 ori si atreia nu mai merg gata atat poate ei angajati sunt de vina si patroni ca nu dau inportanta eu acum mananc acas dela pizza karyna mancare buna pizza super au si orientale si dela edisa turcesc :)

    Reply

Barman cu peste 5 ani experienta in tara si in strainatate , caut loc de munca
Tel 0735330432

Reply

ce pretentii sa mai ai de la ospatari sa fie zambitori si sa fie totul perfect cand managerul locatiei ii cearta de fata cu clientii si are pretentii de serviciu ireprosabil pe un salariu mizerabil si se mai si fac niste diferente incredibile intre angajati.angajati-va carciumari nu vanzatori de tigari

Reply

    Multumim de comentariu, il insusim si muncim ca pe viitor sa schimbam situatia din mizerabil in multumitor, din diferente in echilibru, din vanzator in carciumar si din cearta in zambet…

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 5 = five



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,