Restaurant 1880 (Capital Plaza Hotel)

Vizualizari 14.294 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(May-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 39 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Intr-o atmosfera originala, cu accente de sfarsit de secol XIX, Restaurantul 1880 isi propune sa reinvie, dincolo de aspect, spiritul ospitalitatii de altadata intr-o complexitate surprinzatoare. Lasati-va cele cinci simturi libere sa se bucure de prospetimea si savoarea fructelor de mare si a pestelui, a legumelor si fructelor bogate in arome si culori, a mirodeniilor misterios alaturate, desavarsite de inspiratia bucatarilor care transpun in fiecare farfurie bucuria si armonia a ceea ce promite a fi o experienta de neuitat. Totul e un buchet de arome dornice sa te invaluie, in compania unui pahar de vin ales, precum firul unei povestiri cu talc, citita sau rostita pe indelete la ceas de seara.

Pe scurt42449

1880 e exact restaurantul pe care te astepti sa-l gasesti intr-un hotel serios de 4* in orice capitala europeana, si poate mai putin in privinta preturilor, care sunt ceva mai mici decat credeam ca voi gasi. Restaurantul s-a deschis odata cu hotelul, in toamna lui 2009, asa ca totul e inca nou acolo si de buna calitate. Sala e destul de mare, e si o mica terasa in curtea interioara. Amenajarea a fost facuta de oameni seriosi si neexaltati, se vede bine ca nu isi exerseaza talentele si frustrarile pe banii clientului. Atmosfera e placuta, multe culori deschise, totul e unitar, coerent, nu ti se pare nimic in plus sau in minus. Mancarea e buna, tot ce am luat a fost la inaltime, chiar mai mult decat ne asteptam cand am vazut preturile relativ mici pentru un astfel de loc. Nu e "haute gastronomie", insa nici nu-si propun asa ceva, evident. Asadar, restaurantul 1880 din hotelul Capital Plaza pare sa fie una dintre optiunile cu cel mai bun raport calitate/ pret din zona, pentru cei care lucreaza in jur, la Piata Victoriei, pe Caderea Bastiliei, Calea Dorobantilor sau Stefan cel Mare. (GB)

Localizare Restaurant 1880 (Capital Plaza Hotel)

Bv. Iancu de Hunedoara 54, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mancare este extraordinar de buna, restaurantul arata foarte bine, iar ambienta este minunata.
Recomand

Reply

restaurant cu un ambient placut,mancarea foarte buna ,servicii bune
felicitari

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six + = 15Taguri: , , , , , , , , , , , ,