Restaurant JW Steakhouse (Marriott)

Vizualizari24.840 Vizualizari 
Comentarii14 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Americana
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Jun-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor 
(145 voturi)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Suntem cel de-al doilea JW Steakhouse deschis în Europa, un concept de restaurant contemporan, bazat pe calitate, bun-gust şi confort, american până în măduva oaselor. American pentru că pregătim oaspeților o atmosferă elegantă, dar destinsă, cu spații largi si deschise. Şi multă carne de vită. Şi nu oricare, ci faimosul Black Angus maturat, importat special din SUA și selectat conform criteriilor drastice ale USDA (U.S. Department of Agriculture).

În JW Steakhouse poți să îți alegi din lista zilei bucata preferată de carne, în cel mai potrivit gramaj, și să-i urmărești pe bucătari cum o prepară în bucătăria deschisă, la faimosul nostru broiler, la temperaturi de până la 750 de grade. Și chiar dacă steak-ul este rege aici, el nu e totul - meniul pe care ți l-am pregătit este unul complet, de la pui, miel, vită sau fructe de mare, până la supe și salate, plus ceva opțiuni pentru vegetarieni.

Important de știut este că absolut toate bunătățile, de la carnea maturată, la pâinea caldă servită cu unt, toate sunt pregătite în casă, cu produse proaspete, nimic nu este congelat sau pre-preparat.

JW Steakhouse este plin de surprize: oricând ai chef, te așteptăm în propriul nostru Bourbon Bar, unde vei putea alege, cu ajutorul barmanului expert, cel mai potrivit whiskey american pentru ocazie. Pe care poți să-l sorbi apoi într-o conversație liniștită în Cigar Lounge, alături de un trabuc de clasă. Iubitorii de vin își pot împăca plăcerile, alegând perechea potrivită cinei, din lista de peste 100 de soiuri disponibile.

Restaurantul este deschis pentru mic dejun și cină, precum și pentru un Sunday Brunch cu de toate.

Pe scurt

JW Steakhouse de la Marriott e unul dintre putinele, foarte putinele restaurante bucurestene care folosesc carnea de vita americana de cea mai buna calitate. Diferenta e foarte mare.

Recenzii & Articole

Topul restaurantelor din Bucuresti 2012 (comentat)   
Restograf (Jan 2013)

Ca in fiecare an, in decembrie Restograf nominalizeaza si premiaza cele mai bune restaurante din Bucuresti. De fapt, am premiat cea mai buna mancare din Bucuresti, pentru ca acesta a fost criteriul exclusiv in alcatuirea topului, si niciun alt criteriu, cum ar fi ambianta, serviciile, preturile etc...
........................................................................................................ citeste tot


Topul restaurantelor din Bucuresti pe 2011   
George Butunoiu (Dec 2011)

Saptamana trecuta au fost anuntate si inmanate Premiile Restograf pe 2011 restaurantelor din Bucuresti cu cea mai buna mancare. Spun “cea mai buna mancare” pentru ca acesta a fost singurul criteriu de evaluare si de departajare. Fara a tine seama, deci, de amenajare, decoruri, atmosfera, ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant JW Steakhouse (Marriott)

Calea 13 Septembrie 90, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?


dumitrescu alexandru May 30, 2014 at 11:55 am

JW MARRIOTT ESTE CEL MAI TARE HOTEL

Reply

Eu si familia mea mergem foarte des la JWS.De fiecare data carnea de vita a fost una dintre cele mai bune mâncate de noi iar de cheesecakeul de la desert nu mai zic.Recomand restaurantul tuturor ce vor o carne buna de vita.

Reply

Ehehehe, asa ceva n-am intalnit in Romania! Am fost foarte incantata sa descopar o atmosfera calda, eleganta si lejera in JW Steakhouse, o servire impecabila, toate tipurile de mancare fiind insotite de o poveste pentru cunoscatorii in domeniu, pe care ospatarii o promoveaza cu mandrie, iar fripturile de neegalat! Vita USDA (cum n-am mai gasit in Romania) preparata intr-un ‘grill’ pe nume broiler (intalnit tot in strainatati)care o face perfecta! Bravo! Voi reveni…frecvent :)

Reply

exact ce le trebuie guvernantilor nostrii plin de ifose si de bani!… mehehe!!!

Reply

Informatii interesante despre George Butunoiu, cel viteaz, care primeste 1000 Euro pt. o cronica pozitiva http://www.simplybucharest.ro/?p=7643

Reply

Si am uitat cel mai important aspect: THE CHEESECAKE IS TO DIE FOR!!! Si mie nici nu-mi place cheesecake-ul! Dar din asta de la JW S as manca pana mor!

Reply

JWS este cel mai bun restaurant la care am mancat in Bucuresti in ultima jumatate de an. Ceea ce nu inseamna ca nu are si defecte. Insa, clar, carnea de vita este cea mai buna si cel mai bine pregatita (mi s-a adus medium-rare PERFECTA de fiecare data!), decorul si mai ales bucataria deschisa sunt dementiale (ii ajuta si cupola de sticla care dadea numele fostului restaurant), chelnerii sunt instruiti si atenti (atata timp cat nu sunt ocupate mai mult de 50% dintre mese).

Poate ca am fost eu de prea multe ori, insa exista si destule aspecte negative:
– asparagusul devine din ce in ce mai batran si mai ars, cu fiecare data cand il comand
– comanda dureaza nepermis de mult, la ora pranzului, cand nu sunt mai mult de 5 mese ocupate. Iar atunci cand restaurantul este plin (de Valentine’s si de 8 Martie, de exemplu) am asteptat pana la 45 de minute doar ca sa ne aduca cineva sticla de vin comandata, pe care o vedeam cu totii stand cuminte pe bar si asteptand sa ne fie adusa la masa
– mi s-a intamplat sa uite ospatarul de aperitivul meu, si sa se ofere sa mi-l aduca dupa felul principal, cand i-am amintit
– mi s-a intamplat de cateva ori sa cer salata cu 9 legume FARA CEAPA si sa imi fie adusa CU CEAPA, si nici sa nu mi se ofere posibilitatea inlocuirii ei.
– mi s-a intamplat sa nu ni se aduca la masa Parker House Rolls, asa cum ar trebui, iar cand i-am amintit chelnerului sa ne spuna ca a uitat, si ca probabil nu le mai vrem, ca deja vine felul principal…

Si multe alte probleme. Insa trebuie sa spun ca aceste probleme s-au acumulat de-a lungul a cel putin 20 de vizite in ultimele 3-4 luni, si ca merg in continuare cu placere la JW S pentru toate aspectele bune si pentru mancarea excelenta!

Reply
indianul talpa iute cum te prinde cum te frige August 12, 2011 at 11:08 pm

JW Steakhouse e SUPER!

Reply

patetic Cristi..anti-advertising de cea mai joasa speta. oricare ar fi interesul tau JW Steakhouse este si va ramane un etalon in service si gastronomie.

Reply

am fost la masa impreuna cu alti patru prieteni; poate am fost noi norocosi, dar chelnerita s-a dovedit prietenoasa si bine pregatita (stiam majoritatea aspectelor din prezentarea pe care ne-a facut-o, dar nu am intrerupt-o, m-am bucurat sa vad ca cineva face efortul de a pregati chelnerii adecvat); am comandat diverse aperitive, bune toate, pîinea casei de execeptie, apoi am ales de pe tabla diverse bucati de vita, toate s-au dovedit de buna calitate (nici nu ne asteptam la altceva) si corect pregatite; am trecut apoi, desi aceasta a fost cert o exagerare, la deserturi, delicioase, in buna traditie a Marriott; o selectie buna de vinuri, am ales Feteasca Ancestral de la cramele Basilescu, v-o recomand cu caldura (alaturi de cea de la Davino, pe care nu o aveau aici, dar o veti gasi pe undeva; ambele dau dependenta); nici unul din noi nu s-a ridicat de la masa nemultumit, nota de plata a trecut usor de 100eur/pax, dar asta a fost justificata de lacomia noastra dea a gusta din prea multe deodata; din pacate, imi va trebui ceva curaj sa revin aici cu familia sau prieteni, caci hotele din bucatarie (sau mai degraba evacuarea comuna cu celelalte restaurante, cum m-i s-a spus) nu fac fata deloc si fumul devine repede suparator intr-o seara aglomerata; daca nu se va rezolva, acesta poate fi un impediment major pentru sanatatea hainelor dumneavoastra… nici nu veti putea ascunde unde ati pacatuit gastronomic, caci mirosul va va urmari…

Reply

Salut. Am vazut ca s-a deschis si am zis sa vadem ce se intampla. Din pacate am fost super dezamagit. Pentru mancare am asteptat jumatate de ora, fripturile pe care le-am dorit nu le aveau si a trebuit sa alegem alte cut-uri, carnea ceruta medie a venit well done, am cerut paine si ne-au spus ca nu mai au, ospatarii sunt prin alta lume, tipa unii la altii de fata cu clientii, toarna mai mult vin pe masa decat in pahar si altele la rand care nu mai are rost sa le enumar. Recunosc ca asa ceva nu mi s-a mai intamplat demult. Poate sa fie si cauza faptului ca au deschis de curand, dar discutam de Marriott… Pacat

Reply

    Cristi ceea ce spui tu este total neadevarat , eu am fost acolo si am vazut tot ce se intampla . Este probabil unul din restaurantele cu cea mai buna servire ( sa nu mai vorbim de mancare din Romania), asa ca fii obiectiv si nu mai arunca cu noroi .

    Reply

      Sa inteleg ca Marius este seful de sala de la Steakhouse Marriott, care este problema daca Cristi nu a fost multumit de serviciile oferite de catre personalul restaurantului respectiv ?. De regula se recruteaza personal tanar si pe bani putini.

      Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine − = 0



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


6.853.039 vizite
din 1 martie 2011
x

ABONEAZA-TE

Fii la curent cu noutatile despre
cele mai tari restaurante din Bucuresti.
aboneaza-te