Restaurant Antricot - steak si gourmanderie

Vizualizari 9.828 Vizualizari 
Comentarii 21 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Americana
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(May-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 738 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt67328

Unul dintre cele mai bune steakhouse din Bucuresti

Antricot este unul dintre cele trei sau patru restaurante in toata regula din mallul Promenada, adica spatii delimitate, inchise, meniu a la carte, ca la orice restaurant. Antricot e in zona cu restaurante de la ultimul etaj, e destul de mare pentru un restaurant de mall si e foarte bine amenajat, s-ar putea masura cu oricare dintre restaurantele mari ale Bucurestiului din acest punct de vedere. Nu le-am pus nota maxima la ambianta doar pentru ca nu dau 10 restaurantelor din centrele comerciale, e o regula a Restografului.

Antricot e un restaurant de carne, dupa cum ii sugereaza numele, carne de vita de cea mai buna calitate, mai exact. Nu le-am pus nota maxima la mancare pentru ca nu au gatit bine vita pe care am luat-o, au ars-o de-a binelea, de simteam amarul in gura. Cred ca se vede si din poza, de altfel. Carnea de foarte buna calitate, dupa cum am spus. Spanacul nu a fost cine stie ce.

Preturile nu sunt mici la Antricot, nici nu ar putea sa fie, aceasta carne e foarte scumpa. Poate si de aceea nu am vazut multi clienti. Serviciul a fost bun. Le-am pus nota maxima, desi nu le-a dat prin minte sa ma intrebe si ce vin beau, s-au multumit sa-mi puna meniul de vin in fata, si cu asta gata!

Cu putina atentie, restaurantul Antricot din Promenada ar putea deveni unul din cele cateva steakhouse de referinta din Bucuresti, nu mai mult de sase, din cate stiu eu ca sunt acum. Sper sa isi rezolve micile probleme, care nu cer investitii suplimentare, din fericire. (GB - mai 2014)

Localizare Restaurant Antricot - steak si gourmanderie

Calea Floreasca 246B (Promenada Mall), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Mancarea este foarte buna, deasemenea si servirea . Carnea gătita excelent . Recomand !

Reply

Experienta placuta, voi reveni cu siguranta…

Reply

Buna ziua!
Imi cer scuze pentru ce circ am facut in restaurantul Dvs…astăzi a venit colegul meu si mi-a comfirmat faptul ca simțindu-se bine a lasat un bacșis de 40 RON
Am vrut sa vin astăzi acolo dar imi este prea rusine de circul facut… Regret cele spuse!!!
Voi trimite un curier cu cei 40…

Reply

Buna ziua…am fost la Dvs in local acum citeva zile am servit carne de bizon din cite am intels de la Ospatar a fost Rebay…daca gesesc scrisul va rog sa ma iertati nu sint roman si sper sa scri corect…!
Ma servit un domn destul de experimentat care mi-a explicat care este diferența între ribay si restul cărnurilor si a m d…ce am vrut sa spun…Suchy senzațional carnea F f f buna…am servit-o Blu ca asa imi place…aveți din partea mea nota 11plus…! Mi sa recomandat un pahar de vin Rosu demențial de bun si tare in același timp….o asezonate între carne si vin super….boi reveni cu n-are drag la voi in locație…!
Imi pare rau daca mu am scri corect…! Dar cu siguranța esențialul cred ca se intelege…multe sucesuri…! Wiliam

Reply

Cel mai bun sushi mâncat vreodată.dar servirea lăsa de dorit

Reply

Am avut ocazia sa merg la acest restaurant in 3 persoane, s-au comandat: 1 hamburgher care a fost ff bun, un aperitiv branza pane` deasemenea ff bun , o portie de sushi ff bun, insa la friptura, care ar fi trebuit sa fie mai specialisti au dat gres. In primul rand te conving sa iei carne Argentina care ar trebui sa fie o felie cat mai lipsita de zgarciuri…dat fiind pretul! Si dupa ce te fac sa cumperi o carne mai scumpa si pe aceea o ARD. Carnea arsa este extrem de nociva pt. sanatate. Am lasat cam jumatate din friptura in farfurie sub forma de arsura si zgarciuri grase. Stiu teoria precum ca grasimea da gust carnii, dar nu grasimea arsa. Atmosfera este placuta dar nu recomand deloc friptura.

Reply

A fost prima data cand am mancat aici si sigur vom reveni. Am avut sushi, shrimps si o friptura de vita, totul excelent. Servirea a fost foarte buna, preparatele au venit cam in 15 min de la comanda. As spune ca am macat si am fost serviti mai bine decat la restaurante 5*din zona Herastrau.
Dar ca in orice stat Balcanic unde legea e respectata doar de ‘fraieri’, nu exista o zona pentru nefumatori.
Imi pare rau pentru stradania celor care pregatesc mancarea si a celor care o servesc, acest restaurant nu poate fi decat unul de 3*, pentru ca de la 4* exista spatii delimitate pentru fumatori, ventilate corespunzator.

Reply

Am fost in decembrie 2014, am ales un cowboy steak pentru 3 persoane, am specificat ca vrem medium well, iar ca sa nu se inteleaga medium rare, am mai spus clar ca nu vrem sa existe culoarea roz in carne. Urmarea: a venit medium rare, ospatarul incerca sa puna piper peste ea, am trimis-o inapoi si s-a intors medium rare cu crusta de arsura. In astfel de situatii cred ca incendierea acestui loc este binevenita.

Reply

La deschidere lasa de dorit localul, servirea slaba, prepararea de asemenea.
Insa, m-am reintors aseara si lucrurile s-au schimbat radical.
Servirea a fost cu mult peste asteptari, osaptarul era bine pregatit in domeniu (un pic zelos totusi, era nou si vroia sa faca impresie), a facut recomandare buna la sortimentul de steak (cel putin m-a convins sa iau kobe) si vin (in special).
Steak kobe se pare ca este nou in meniu, putine sunt locurile in care se poate prepara acest gen de steak si a fost perfect pregatita (pt gustul meu). A venit cu ea “mediu-rare” si apoi finalizat-o la masa in “medium-well done” exact cum mi-o doream, eram 2 persoane si fiecare cu preferinta lui.

Reply

Bai, uitati care e treaba, daca nu va pricepeti la carne de vita, nu mai mergeti aici, luati-va un hamburger la “mec”, e 4 lei, de 20 de ori mai ieftin. La valoarea voastra…. Ar merita mai multe puncte si mai multe aprecieri ce fac ei, dar numai cine stie ce inseamna Argentina Black Angus sau Greater Omaha o sa inteleaga. Acum stiu ce sa imi doresc in viata – fie sa nu imi dea salariu cei care nu se pricep sa ma evalueze. Si sa nu import ever carne de calitate ca sa-l manance tampitii din tara asta.

Reply

Restaurantul Antricot din mall-ul Promenada este doar atat…un restaurant dintr-un mall si nimic mai mult, in pofida eforturilor de a parea ca e un pic mai mult.
Mancarea este mediocra, desi carnea mai scumpa de pe meniu este de calitate acceptabila, prepararea lasa de dorit iar garniturilor le lipseste gustul cu desavarsire.
Serviciul este sub orice critica, cu ospatari prost pregatiti care nu sunt nici macar in stare sa pronunte corect denumirile steak-urilor pe care vor sa le recomande.
Desi s-a lucrat la decor, ambianta lasa de dorit… am luat masa aici de doua ori (lucrez in zona) si de fiecare data restaurantul era aproape pustiu.
Preturile sunt mari pentru calitatea oferita si pentru un restaurant de mall. Exista unele restaurante in Bucuresti care isi merita numele de steak house, acesta insa nu este printre ele.

Reply
Crivat in toata regula June 4, 2014 at 3:07 pm

Unele sunt bune, altele sunt proaste, dar sunt foarte multe care nu reusesc sa tina in frau un anumit standard, pica mult sub decenta, iar dumneavoastra dati note pe mancare gratis….presupunem noi

Reply
Crivat in toata regula June 4, 2014 at 3:05 pm

Domnule drag, suntem satuii pana peste cap de comentariile tale. Nu esti profi deloc, dar nu-ti ajunge nimeni la nas.

Reply

carnea este excelenta dar ospatarii foarte aroganti iti vorbesc de sus si nu-ti dau informatii suficiente despre produse din cauza asta nu voi mai reveni aici cu toate ca lucrez in zona.

Reply

    sunt asa pentru ca nu sunt coordonati de nimeni. am intrebat pe una din fete daca pot vorbi cu managerul iar ea m-a intrebat care dintre ei…ca sunt 4, doua fete si doi baieti care vin din cand in cand…
    nebunie curata in mintea lor.
    pai saracii nu stiu ca pot avea super mancare dar cu servicii proaste pierd toti clientii.

    Reply

Comentariul domnului Butunoiu aproape exact.
In ultimele 3 luni am fost cam de 6-7 ori si cred ca asta spune destul despre parerea mea cu privire la acest restaurant. Carnea foarte buna mai ales cea americana, in schimb servirea extrem de neprofesionista. Ospatari care prezinta o tava cu diverse cut-uri dar care nu-ti spun decat mecanic cateva informatii pe care le smulgi cu greu. Am intrebat de un sef de sala care sa-mi explice mai in amanunt si mi sa spus ca nu exista decat o doamna (care statea intr-un colt cu cateva hartii in fata…sic!) dar ca nu se pricepe la bucatarie. Pacat de banii investiti si calitatea mancarii daca nu exista un management pe masura.

Reply

Totusi, altor restaurante ai dat note mai mici cu toate ca muschiul pregatit a fost medium in loc de medium pink asa cum ai cerut. Diferenta de la medium pink la medium se poate datora si simplului fapt ca ai fost prins intr-o discutie si ai intarziat cu servirea acestuia.
Spanacul nu a fost cine stie ce, muschiul a fost ars, garnitura este in cantitate mai mare decat preparatul de baza, aglomerat nu este (deci il puteau gati perfect), totusi le dai 4 stele. Din aceasta cauza nu sunt catalogate corect restaurantele pe restograf. Cand am citit pe facebook “Unul dintre cele mai bune steakhouse din Bucuresti” aveam de gand sa-l incerc, insa dupa ce am citit recenzia m-am razgandit.

Reply

ti-a ars mancarea si ii dai 4 stele ?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 × two =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,