Fast-food Self (inchis)

Vizualizari 6.604 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Fast-food
Pozitionare: Autoservire
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Buzesti 71, BUCURESTI


031.827.01.35, 0748.098.484

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28847

La sfarsitul lui 2013 s-a deschis un alt restaurant cu autoservier acolo, Sugar & Spice / Sugar Daddy.

-----------------------

Self e restaurantul (cu autoservire) potrivit, pus exact in locul potrivit, la indemana a mii de angajati care vor sa coboare la pranz pentru o masa rapida la un pret rezonabil. E perfect conceput si construit pentru scopul pentru care a fost imaginat. Similar restaurantelor de acest fel din toate tarile civilizate, din toate punctele de vedere, de la amenajare, tehnologie, si pana la calitatea industriala a mancarii, dar pusa intr-o prezentare de un marketing perfect. Sunt munti de mancare peste tot in jur care te imbie, insa are exact gustul pe care il are orice cumperi de la supermarket. Insa acesta e si conceptul, nu cred ca s-ar astepta cineva la mai mult. Important e sa nu fie atat de proasta incat sa o lasi in farfurie (ceea ce nu e atat de sigur, totusi...) si sa poti termina cu masa in 20 de minute. De vreme ce au atatia clienti, inseamna ca si-au facut bine treaba, totusi. (GB - oct. 2010)

Localizare Fast-food Self (inchis)

Buzesti 71, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
S-a redeschis Self-ul cu alt nume si alt patron. O singura data am experimentat in ziua deschiderii. Avand in vedere ca am beneficiat de o reducere de 30% :)))) nu pot sa fiu obiectiva in apreciere! :))) Astept cu interes sa treceti pe acolo si sa ne impartasiti impresiile, Domnule Butunoiu!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× three = 18Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,