Cafe - Restaurant Al Wady (Dorobantilor) (inchis)

Vizualizari 19.220 Vizualizari 
Comentarii 20 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 170 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt54429

Au transformat restaurantul intr-un club, Ryan's, la care au si un meniu restrans din bucataria libaneza (mai 2013)

Pe larg

Cand nu te uiti la unghiile candidatilor la interviu... Despre micul palat de pe Calea Dorobantilor, vizavi de ASE, am mai scris aici, cand a adapostit un restaurant cu totul fara sens, La Blanca. Daca cei de dinainte au au facut casa frumoasa si restaurantul praf, cei de acum – niste libanezi, mi s-a spus – si-au pus in minte sa faca exact pe dos. Si au si reusit, in mare parte… Acesti libanezi au amenajat si au decorat frumosul conac boieresc dupa mintea si gusturile lor. Eu le-am pus nota la “ambianta” dupa mintea si gusturile mele, constient, totusi, ca “gusturile nu prea pot fi sustinute cu argumente”. Insa, eu sunt cel care da notele, pana una-alta... citeste tot
Localizare Cafe - Restaurant Al Wady (Dorobantilor) (inchis)

Dorobantilor 18, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am intrat in restaurant salutati de bodyguardul de la poarta si am fost intampinati de o fata frumoasa si amabila, am fost condusi la masa rezervata si am predat voucherele pentru 4 persoane. Totul bine pana aici. Un domn amabil a venit sa ne explice ca voucherele sunt valabile doar de luni pana joi ( era vineri 30 noiembrie) , si ca de fapt chiar daca face o exceptie si le ia in considerare, va trebui sa ne schimbam locurile si sa mergem la un alt salon, la etaj. Am apreciat amabilitatea si i-am spus ca ramanem pe loc si vom folosi voucherele altadata, pentru ca mi se parea neplacut sa ne mutam. Am comandat cateva salate, cate una pentru fiecare pereche, pentru ca domnul care avea grija de noi ne-a spus ca sunt portii cam mici. Surpriza a venit atunci cand, dupa zece minute de asteptare, masa s-a umplut cu mancare suficienta pentru 6-8 persoane, nu patru cate eram, ca sa nu mai spunem ca felul principal pe care l-am comandat continea de fapt garnitura, iar noi cerusem deja inca una. Asta pentru ca adevarul, descoperit abia la nota de plata, a fost ca in amabilitatea sa tacuta, seful de sala ne considerase totusi voucherele, care spuneau clar ca avem si garnituri. la final a trebuit sa luam la pachet cam o treime din produsele neconsumate , precum si desertul neatins.Nici vorba de unghii negre, nici vorba de chelneri neatenti. Mancarea a venit surprinzator de repede si a fost foarte bine preparata. Ceea ce reprosez ar fi poate putin ermetism, caci daca am fi stiut ca totusi ni se iau in considerare voucherele, nu am fi comandat mancare atat de multa. Dar pe ansamblu, as acorda nota noua.

Reply

multumesc pentru tot ajutorul domnule hussein aveti o inima mare mai rar un om cu asa un suflet bun.allah o sa va rasplateasca

Reply

oameni fara inima

Reply

restaurantul al wady este un din cele mai bune locaruri din bucuresti.dar din pacate nu e promovat cum trebuie nu sunt deloc clienti ceea ce inseamna faliment.trebuie ceva facut merita ambianta,mancarea,etc este foarte buna.

Reply

nustiu de ce vorbiti asa pt ca au oferit locuri de munca nu vedeti ca romania nu inainteaza sa avem locuri de munca.
mie una imi place bucataria libaneza si vreau sa lucrez ca o stiu bine si sunt romanca dar mie cam rusine cu tara asta de furaciosi criminali si violatori romani doar critica si atat,dar vedeti si parte buna ca mai avem pee unde sa lucrem

Reply
Ana Alexandra Bradescu June 15, 2012 at 3:37 pm

I-as recomanda dnului Dukhi sa invete sa scrie in limba romana.Ii multumim ca este mandra de tara noastra,dar ii reamintim politicos ca nu s-a nascut aici si il invitam sa se duca sa faca afaceri acolo unde s-a nascut.Cum stim ca nu o va face deoarece e mult prea dulce traiul in Romania, il rugam macar sa-i respecte pe romani,doar face bani pe spinarea noastra.Confirm ca Al Wady nu are ce cauta intr-o locatie limitrofa cu British Council.

Reply

uita-ti va pe http://www.facebook.com/​alwadydorobanti
si spuneti daca e asa cum zice domnul care pozitioneaza locatii gen Sis Kebab si Itadaki Sushi care sunt chiar low ultimul fiind intr-un garaj de 20 mp in piata floreasca in pozitii 14 respectiv 21 in topul lui, si restaurantul aqua in pozitie 41.(n-am nimic cu cele 2 fast fooduri). cred ca tb mai mult sinceretate in cea ce face ca asta e scopul “informare corecta si transparenta”. Apropo localul e deschis de 3 saptamani si da are clienti si nu de unica folosinta, pentru ca are noterietate in piata sa nu uitam ca e de un an si jumatate la mall AFI.
Obs. Lucrurile nu s-au intemlat asa cum povesteste domnul pentru ca ii sa oferit o masa de 4 persoane ca sa fie mai comod , el a refuzat si a ales masa. in conditii ca era vacanta de intai mai la ora unu si inca localul gol si se poate aseza la masa pe care o doreste. Poate a cautat altceva la noi pe care nu l-a gasit.
Asta sunt vorbele unui NEROMAN ( cum m-a descris ) care traieste in ROMANIA si poate e mandru de tara asta mai mult ca alti. Poate chiar ca e medic si practica meserie cu drag si face ceea ce face in horeca de pasiune si care a putut sa creeza aproape 100 de locuri de munca . si chiar sunt mandru de acest aspect. In rest sper ca s-a folosit de expresie “negru sub unghi” doar metaforic , pentru ca clar nu exista asa ceva, poate avem altele dar asta clar ca n-o permit macar din reflexul meserie de medic . Pentru domnul george: v-am trimis un mail in care v-am anuntat ca patroni nu sunt niste libanezi, ce doar cheful este libanez si care lucreaza de 16 ani in Romania in bucaterie libaneza din care 4 ani la fostul Al Basha Marriot si la cez Toni. mai departe situl este al domnului si scrie ce vrea pe el si sa dea notele pe care ii vrea , pentru ca nu asta m-a deranjat ce lipsa de transparenta.

Reply

    Notele la mancare sunt relative la tipul de bucatarie. De aceea un restaurant chinezesc sau unul irlandez, de pilda, care nu se pot compara cu marile restaurante frantuzesti sau internationale (cu Aqua, de pilda) apar in top mai sus decat altele cu mancare mult mai buna decat a lor, insa din alta bucatarie. Si ambianta nu se reduce la amenajare si la decoruri si nici nu are legatura directa cu marimea restaurantului.
    GB

    Reply

      Da, dar sunt 2 pozitionari total diferite , unu medie şi altul top, asa ca notele sunt in functie cu pozitionare pentru ca atmosfera , serviciile, calitatea mancarei si normal pretentile clientiilor sunt diferite la casa di david fata de sis kebab de pilda , si automat n-au ce cauta in aceasi top. TOPURILE TBFACUTE IN FUNCTIE DE POZITIONARE SI TIPUL BUCATERIEI.

      Reply

        Inteleg ce spuneti, insa noi nu facem o diferentiere si pe pozitionare! Acesta e sistemul pe care l-am ales – nu a spus nimeni ca e cel mai bun. Si am spus tot timpul ca notele noastre sunt subiective, nu sunt evaluari profesioniste, sunt doar orientative, si ca taoate acestea trebuie privite cu circumspectia inevitabila si necesara.
        GB

        Reply

    Vai de capul tau dukhi. La Itadaki intr-adevar nu este spatiu, si nici nu arata in vreun fel. Dar sa compari obosiciunile voastre arabesti cu sushiul de la Itadaki este blasfemie.
    Ca mancare la voi e fast food si la ei adevarat delicatessen :)

    Reply

uita-ti va pe http://www.facebook.com/​alwadydorobanti
si spuneti daca e asa cum zice domnul care pozitioneaza locatii gen Sis Kebab si Itadaki Sushi care sunt chiar low ultimul fiind intr-un garaj de 20 mp in piata floreasca in pozitii 14 respectiv 21 in topul lui, si restaurantul aqua in pozitie 41.(n-am nimic cu cele 2 fast fooduri). cred ca tb mai mult sinceretate in cea ce face ca asta e scopul “informare corecta si transparenta”. Apropo localul e deschis de 3 saptamani si da are clienti si nu de unica folosinta, pentru ca are noterietate in piata sa nu uitam ca e de un an si jumatate la mall AFI.
Obs. Lucrurile nu s-au intemlat asa cum povesteste domnul pentru ca ii sa oferit o masa de 4 persoane ca sa fie mai comod , el a refuzat si a ales masa. in conditii ca era vacanta de intai mai la ora unu si inca localul gol si se poate aseza la masa pe care o doreste. Poate a cautat altceva la noi pe care nu l-a gasit.
Asta sunt vorbele unui NEROMAN ( cum m-a descris ) care traieste in ROMANIA si poate e mandru de tara asta mai mult ca alti. Poate chiar ca e medic si practica meserie cu drag si face ceea ce face in horeca de pasiune si care a putut sa creeza aproape 100 de locuri de munca . si chiar sunt mandru de acest aspect. In rest sper ca s-a folosit de expresie “negru sub unghi” doar metaforic , pentru ca clar nu exista asa ceva, poate avem altele dar asta clar ca n-o permit macar din reflexul meserie de medic . Pentru domnul george: v-am trimis un mail in care v-am anuntat ca patroni nu sunt niste libanezi, ce doar cheful este libanez si care lucreaza de 16 ani in Romania in bucaterie libaneza din care 4 ani la fostul Al Basha Marriot si la cez Toni. mai departe situl este al domnului si scrie ce vrea pe el si sa dea notele pe care ii vrea , pentru ca nu asta m-a deranjat ce lipsa de transparenta.

Reply

uita-ti va pe http://www.facebook.com/alwadydorobanti
si spuneti daca e horror !!!

Reply

Platourile arata chiar bine. Iar in privinta gentilor pe mese – chelnerii nu sunt telepatici. Unii clienti se asteapta sa le propui tu sa-si mute catrafusele pe scaun, in timp ce altii ar putea urla ca nu e treaba ta unde le sta geanta. Asa ca, dupa parerea mea, nu avea de unde sa stie ce e in mintea dumneavoastra. In privinta unghiilor negre – da, asta e inacceptabil la un chelner.

Reply

Si-au lasat amprenta cat se poate de clar. Pe o constructie cu stil au bagat decor de tazighani.Tapet oribil ceramica oribila, mobilierul ok, poate ca nu au gasit arabesc si au luat din comertul romanesc.
dar unghii negre nu !
deci nic o bila alba, doar cinci negre!

Reply

    Intr-adevar, decorul e horror, de oameni primitivi , cu bani. In Bruxelles, nici nu se mai sinchisesc sa zugraveasca localurile, sunt prapadite, scorojite, murdare, inauntru si-n afara , aduna lume proasta, prozeliti. Mai bine fara ei, inchideti locul pana gasiti ceva sau inchiriati pe termen de maxim 1 an.

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 1 = six



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,