Restaurant Barbizon Steak House (Hotel Pullman)

Vizualizari 17.241 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 258 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt35517

Nu cred ca e o surpriza pentru nimeni ca Barbizon Steakhouse e unul dintre restaurantele de top ale Bucurestiului, asa cum sunt aproape toate cele ale marilor hoteluri. Decorurile in rosu violent nu sunt tocmai preferatele mele, insa standardele sunt inalte, asa ca i-am pus nota maxima, desi am tot ezitat, cel mai mult din cauza meselor foarte mici, prea mici pentru un astfel de restaurant. Meniul e foarte scurt, cu cateva feluri, insa toata mancarea e buna si foarte buna. Nu e chiar haute gastronomie la Barbizon, insa au fost precauti si si-au pus "steakhouse" pe usa - si asta e suficient ca sa nu-i mai poata critica cineva. De aceea am si pus nota maxima la mancare, fiindca e pentru steakhouse, nu pentru fine dining. Serviciul a fost cam inegal. Au numai fete in sala. Una era catranita rau, nu ne-a aruncat nici macar o privire, ca sa nu mai vorbesc de vreun zambet, a doua si-a intrat foarte bine in rol si isi facea bine treaba, desi era foarte scumpa la vedere si ne obliga adesea sa cautam singuri solutii in lipsa ei, iar a treia era parea sa fie exact "the right person in the right place". Preturile nu sunt mici la Barbizon, insa sunt normale pentru standardele de acolo, mai ales ca e lucru rar la Bucuresti. Barbizon e unul dintre restaurantele "mari" ale Bucurestiului, deci, e de pus pe lista ori de cate ori vreti sa mergeti "la sigur". (GB - aprilie 2011)

Localizare Restaurant Barbizon Steak House (Hotel Pullman)

Piata Montreal 10 (WTC), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




The best , tineti-o tot asa si nu va uitati la rautati sunt doar invidiosi !

Reply

Cel mai frumos este cand ii vezi fara chipiu , mai ales pe sef, si i-ti face o mancare “mamamama” , mai un fir de par mai un muc ,ca de ii place sefului de vreo doua- trei ori l-am vazut cu degetul in nas ca ma ridicam de la masa daca il vedeam ca pune mana pe farfurie !!!

Reply

Bucatarul tanar este un incepator – nu stie ce inseamna “blue”, confunda cu well done, nu curata gratarul inainte de a prepara ceva nou, etc.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven + = 14



Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,