Restaurant Casa Bia

Vizualizari 5.411 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 39 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Mihail Sebastian 19, BUCURESTI


0768.252.214; 0760.868.841

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Ce reprezinta Casa Bia pentru cunoscatori?

O oaza de relaxare pentru a evada din cotidian, un loc retras si discret, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau cu prietenii. Cu o bogata experienta in arta culinara, bucatarii de aici cunosc perfect adevarata stiinta pe care o presupune bucataria romaneasca, ce imbina gustul inconfundabil cu traditia, dar si cea internationala, invitandu-va intr-o calatorie gastronomica in jurul lumii.

Pregatite cu ingrediente proaspete, pline de savoare si foarte multa pasiune, gustarile din cele mai fine, salatele, supele, pastele, fructele de mare, meniurile din carne de pasare, oaie, vitel, porc sau peste, dar si spectaculoasele deserturi vin sa va imbie gusturile, intr-o atmosfera relaxanta, dorindu-va sa va intoarceti mereu aici. Pasiune, entuziasm, decor unic ce imbina parca trecutul cu prezentul, servicii ce exceleaza prin calitate.

Casa Bia.

Un loc rezervat special pentru dumneavoastra.

Meniul Casa Bia (click pentru a deschide)

Pe scurt64991

Casa Bia e un restaurant mai degraba mic, pus la parterul unui bloc de pe Miahil Sebastian, intre Calea 13 Septembrie si Calea Rahovei. Spatiul e destul de mic, are doua incaperi; una la intrare, amenajata in stilul luxului putin provincial, cam ostentativ, cealalta, mai in spate, cu mobilier mai simplu, insa corect si atent amenajata si ea, fara ferestre, insa cu aerisire destul de buna. Casa Bia e un loc curat, bine amenajat, cu atentie la detalii. In fata are si o mica terasa pe trotuar. Televizoarele arata meciuri continue, muzica balcanica in difuzoare.

Meniul e destul de lung la Casa Bia, asa cum se bisnuieste, cu mancare mai mult romaneasca – atat traditionala, cat si din bucataria urbana – si cu diverse alte feluri, mai ales cu sonoritati italienesti, cum ar fi pastele si pizza. Noi am luat mancare romaneasca. Nu au aproape nimic fara carne, asa ca nu am avut de ales. Mancarea rezonabila, pregatita cu grija, totusi, prezentata la fel, cu multa atentie pentru detalii. Poate ca ar fi trebuit o nota ceva mai mica pentru niste mancare facuta fara prea multa originalitate si inspiratie, insa am apreciat eforturile si am lasat un 8 pentru incurajare.

Serviciul a fost rezonabil si el, cu un chelner sictirit si cam nervos, fara chef sa ne spuna ce ar avea ei mai bun la Casa Bia, si excesiv de ceremonios. Celalalt a mai salvat situatia, asa ca le-am lasat si aici o nota ceva mai mare decat ar fi fost cazul. Tot pentru incurajare. Preturile sunt rezonabile, mai mici decat ale restaurantelor din centru. Clienti erau.

Asadar, Casa Bia e un restaurant de cartier corect, serios, in care se munceste bine pentru banii pe care ii cer clientilor. Le doresc sa le fie bine si sa gaseasca solutii pentru o mancare mai buna. (GB – februarie 2014)

Localizare Restaurant Casa Bia

Mihail Sebastian 19, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mirela Dumitrescu November 2, 2016 at 8:47 am

Super. Imi place!

Reply

Domnul patron de la casa bia ( intentionat cu litere mici), isi bate joc de angajati. Nu as merge intr-un asemenea local niciodata, doar pentru ca nu-mi place sa bag bani in buzunar unor oameni ca el.

Reply

‘Nu astepta sa crezi un lucru perfect. Creaza unul perfectibil’, zicea Bill Gates.
Avand in vedre ca restaurantul Casa Bia este un restaurant relativ tanar, pentru ceea ce ofera el, este foarte bine, fiind un restaurant in plin proces de perfectionare, cu un manager care se ocupa non-stop ca totul sa fie impecabil.
Micile ‘mofturi’ pe care doar unii mai cu ‘staif’ le pot sesiza, nu cred ca ar putea influenta impresia generala a unui client.
Personal notele de 8 date, mi se par un pic fortate. Ca dovada, notele acordate de clienti au fost maxime.
Dar, de gustibus…
Personal am fost acolo: mi-a placut, si il recomand la toate colegele mele.

Reply

Trageti omuletul de pe harta peste cercul verde ce apare in zona Casa Bia

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 5 = thirtyTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,